- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
smothiler hertür beslenmeye takviye niteleiği taşır uymayacak bi tarafı yok deryam uyar tabicanım sanki sebzeyi öğütünce ölçü olarak proteinden fazla tüketmiş olmaz mıyız. uyar mı ki bize
Selvos88
aşagıdaki tariflere benzer içecekler. google amcada çok var bak istersen
ben kendi menume yani karataya ek sabah akşam sebze suyu içtim
smothiler hertür beslenmeye takviye niteleiği taşır uymayacak bi tarafı yok deryam uyar tabi
smothiler hertür beslenmeye takviye niteleiği taşır uymayacak bi tarafı yok deryam uyar tabi
canım şimdi bizim protein miktarımız sebzeden fazla olmalı ya malum bir bardak için bayağı sebze lazım o kafamı karıştırdı. ne bilim bi öçmek gerek
onu ayarlariz deryam gun icinde baska sebze tuketmeyiz ben biraz arastirdim googledan pstesi annemden gelince denicemcanım sanki sebzeyi öğütünce ölçü olarak proteinden fazla tüketmiş olmaz mıyız. uyar mı ki bize
saol neslimmSelvos88
aşagıdaki tariflere benzer içecekler. google amcada çok var bak istersen
ben kendi menume yani karataya ek sabah akşam sebze suyu içtim
az sebzeyle yaparsınız aşmaz oldu bitti
onu ayarlariz deryam gun icinde baska sebze tuketmeyiz ben biraz arastirdim googledan pstesi annemden gelince denicem
saol neslimm
onu ayarlariz deryam gun icinde baska sebze tuketmeyiz ben biraz arastirdim googledan pstesi annemden gelince denicem
saol neslimm
bilmezmiyimmmm mandıra filozofumm benimm...bişi değil. o sebze suları acayip toksin atıyor bedeni arındırıyor denenmiş her seferinde başarılı olunmuştur tarafımdan
denicem bu hafta neslimm robotta yapsam olurmu pekibişi değil. o sebze suları acayip toksin atıyor bedeni arındırıyor denenmiş her seferinde başarılı olunmuştur tarafımdan
aynen deryammmevet neslimin dediği gibiölçüleri az tutarsak neden olmasın süper olur...
sen yaparsın canım.azmedersen neden olmasın dimisevgili takım arkadaşlarım ve kaptanım önce kendime ve sonra sizlere söz veriyorum. şu an şu dakikadan itibaren suyumdan çayıma sporumdan diyetime kadar herşeyi tammmmm bir düzen içine oturtup yeni yıla gözlerime 65 le açacağımmmm and içeriimmmm
hoşgeldiniz kaptanım.tüm takımdan özür dileyerek başlayayım önce .yoğun geçen bir bayram haftasından sonra istanbuldan evime samsuna geldim e uzun zamandır açılmamış evçok kirliydi temizlik yaptım yolculuğun yorgunluğu çıkmadan temizlik yorgunluğuda eklendi ve belim tutuldu ve ağır grip oldum .çok rahatsızım 3 gündür yatak yorgan yatıyorum.yakında iyileşip sahalara dönmeyi umut ediyorum.
bayramda malesef kaçamaklarım oldu o hafta 1 kilo alarak geçtiama bu hafta attım onu yani yine sabit kilodayım.
Merhabalar :)
Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg
@toprak24 yıllarr sonra yine ama şükür bu defa son... şimdi ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor.. ahahhaha aksi halde takıma giremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?