Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

balımmm geçmiş olsun.. tez zamanda toparlarsın inşallah.

***6.TAKIM 432&433. Etap***

45derya45 ( 77/76,6 / 0,4 /% 0,26)Yüzdesi 2 ye bölündü
baldandane (87 /87 /0 / % 0)Yüzdesi 2 ye bölündü
bülbül-e bismil ( 82,5/82.2 / 0,3/ % 0,18)Yüzdesi 2 e bölündü
selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %1.23) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/ / /% ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü
Ange_ange(59,4 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52.Yüzdesi 3 e bölündü

6.Takım Ortalaması:%

suyu azaltırsan, yeşilçayı içmezsennnn sadece yiyerek vericem deyip spora kulak asmazsannnnn ahanda böyle gramlara dönersinnn . bunada şükür gerçi

Günaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize

Hoşbuldum prensesimmmmevet kuzum iki seneddir yorucu bir dönem geçirmiştik iyi geldi bu sene sen de en yoğuns eneni atlat seneye gönlünce rahat yaparsın bitanemm sana güveniyorum hiçbirşey prensesimi yıldıramaz azimli kelebeğim

Perşembe günkü menüm

Sabah:
Kavurmalı yumurta ile kkk

Akşam:
Patlıcanlı tost
Pazı kavurma

Spor:100 mekik yoga 30 dakika yürüyüş
Su:3 litre

maşallah kuzuma

Annen haklı barbim alişe minik bir doğum günü yapman iyi olur kuzum hatıra kalır paşamıza sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum alimize.Rica ederim bitanemmmm

Kaptanım, yurtta kalmıyorum ama öğlen okuduğum için tüm gün okuldayım. Söylediklerini yapmaya çalışacağım

Bızdıkımmm yurtta kalmıyorsan bahane yok o zaman Sabah tam karatay kahvaltısı yaparsan en az 2 ye kadar acıkmazsın kuzum bak senasevval de tüm gün okulda dershanede ama fire vermiyor düzenini oturttu sen de oturtacaksın meleğim

Tamam. Zaten bu hafta iyi olacağımı düşünmüyorum

100 gr bile vermiş olsaydın şu anki durumda alacaktım listeye tatlım nota alıyoruz çünkü listeye girmiş olurdun sağlık olsun bitanem haftaya beslenme düzenini oturtup güzel kilo verirsin inş

Maşallah sana cecommmmm harikasınnnn lütfen kendine minik de olsa bir hediye al artık ikili hanelerin zaferini kutlayalım Artık hedefe emin adımlarla yürüyorsun başarın daim olsun adaşım

Cıs yok tabiki meleğimmm ilk başlarda güzel geliyorda sonra bıkıyor insan kepekten yaramazlığı kaptırmazsın kimseye bilirimmm

Bülbülümün bildirimini yaptım hadi az daha kestireyim :)

ellerine sağlık cnmmmm

cnm ya bıledım ben sımdı uce bolundu falan onca kacamaga rahmen 81.00 cıktım yuppy:) nasıl yapıcam?

ben ekleyeceğim şekercim listeye alıyorum bu hafta haftaya coşmanızı bekliyorum ona göre bu notayı sildirmemiz lazımm

Ben iki ileri bir geri mehter takımı gibiyim, çok hızlı kilo alıveriyorum sonra yavaş yavaş geri gidiyorum Hamile kaldığımda 85.5 kiloydum. 16.haftaya girdim 86.2 yim bugün sanırım iyi gidiyor.

Maşallah leydimmm 800 gr harika gidiyorsun kuzum sende merve gibi tabuları yıkacaksın bu gidişle

Dunku menumm
Sabah: 2 yumurta 1 dukan ekmek 2 kasik quark
Ogle: 6 kofte+yogurt
Ara: sutlu kahve
Aksam: haslanmis tavuk+quark

3, litre su+1 hibiskus+1 yesil cay+1 beyaz cay

Afiyetolsun selvoşummm özür ama quark nedirki acaba

Senin hayatın full aksiyon zaten selvoşum suçluluk duymana gerek yok zaten yedikleirne çok dikkat ediyorsunnn

Hoşbuldum balımmmmsende hoşgeldin meleğimm çok geçmiş olsun canımm bir an önce iyileş seni burda görmeye alışmışız yokluğun çok belli tatlım acil şifalar dilerimmÜüzlme bayramda hepimiz az çok aldıküstelik aldığını da vermişsin

Offff 59.9 çıktım -0.28 . Geçen hafta 59.2 olmuştum bi de yaaa

Boşuna suçlama kendini meleğim serumların etkisi de olabilir az olsun öz olsun değilmi sloganımız

Helall olsun sana hadi bakalım gazan mübarek olsun şimdiden sana güveniyoruz

RengarenkNesli meleğim bu gidişinde laz böreği yapmadılar herhalde Sabit çıkman süper canımmm
olmazmı banum
laz böregi
süt böreği
helva
fındık ezmesi tatlısı
neler vardı neler 3kg la geldim artıydım. bu hafta çok uğraştım anca bukadar şükür

***6.TAKIM 432&433. Etap***

45derya45 ( 77/76,6 / 0,4 /% 0,26)Yüzdesi 2 ye bölündü
baldandane (87 /87 /0 / % 0)Kilosu Sabit
bülbül-e bismil ( 82,5/82.2 / 0,3/ % 0,18)Yüzdesi 2 e bölündü
selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %0,41) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/81 /0,3 /%0,12 ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü

6.Takım Ortalaması:%0,19

olmazmı banum
laz böregi
süt böreği
helva
fındık ezmesi tatlısı
neler vardı neler 3kg la geldim artıydım. bu hafta çok uğraştım anca bukadar şükür

bende şaşırdımmm o zaman bravoooo sana neslim bu hafta her ne yaptıysan aynen devam o zaman kuzum artık mezun edelim senide

Bak bak su icmemis. Bunada sukur tabi deryamm haftaya daha cok gider
neslimm +3 u naisl yok etmeyi basardinn helal olsun balimm

insallah deryamm

quark bi cesit peynir kaptanim dukanda yeniyor kendim yaptim once az denedim sonra kuru biberli kekiklisinide yaptim harika bi kahvaltilik oldu

Evetttt meleklerimmmmm listemizi paylaştımmmm şimdi çıkmam gerekiyor malesef nota aldık ama haftaya sildireceğimizden eminimmmSizlerden aylık değilde ahftalık hedef belirlemenizi rica ediyorum ayrıca yılbaşı hedeflerinizi de lütfen akşama liste yapayım görüşürüz cici bakın kendinize

bende şaşırdımmm o zaman bravoooo sana neslim bu hafta her ne yaptıysan aynen devam o zaman kuzum artık mezun edelim senide
karataya ek 2 öğün bazen 1 öğün sebze suyu yani smothe içtim banum. yaşasın rawwww
ben yarın oynakbaşı banunun 90 diyetini denicem 4 günlükmüş aklımada yattı kızma bana

Hmmm afiyetolsun kuzummm

sabah akşam sebze suyu yani smothe içtim selvosum, bende herzaman işe yarar

karataya ek 2 öğün bazen 1 öğün sebze suyu yani smothe içtim banum. yaşasın rawwww
ben yarın oynakbaşı banunun 90 diyetini denicem 4 günlükmüş aklımada yattı kızma bana

hem yaşasın raw diyosun ne güzel 3 kilo vermişsin hem de yeni maceralara yelken açıyosun neslim yok kızmam dene bakalım sağlıksız değil ama bu haftaki gibi devam etsen daha iyi olmazmı kuzum

Selvos88
aşagıdaki tariflere benzer içecekler. google amcada çok var bak istersen
ben kendi menume yani karataya ek sabah akşam sebze suyu içtim

Eklentiler

• zayıflatan.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 43
  • kabızlık için.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 2 menu açıklaması.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 50
  • bağışıklık içeceği.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 3 sabah icecegimiz.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…