Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pasta yeme hakkin mi var tövbe bismillah karataya 1 dilim pasta yiyebilirmiyim desem kadin...seker en tatli zehirdir...diye baslar ayyyy cok tsklerr cok makbule gecer bu takimin kaptani yinede bana özelden yazarsa nasil yapildigina sevinirim gerci kaptan pro üyese ben normal üyeyim..ondanda kaynaklanabilir
Takim listemi vereyimde hep birlikte bir ugrayip cayinizi icelim
@erigim, kimyager1508 , elfkkk , @keskee, Ahufizar , alpikesonsuz , judiee , baldamlasxixmelis , @ruzgarinannesii ve ben cansutr. Toplam 10

ok cnm ben tabloyu yapip ozelden sana yollicam ok

evet cnm yarin sanirim 1 dilim hakkim var :)) tabi abartmamak kosulu ile

özetle iki yabancı olduk bi evin içinde.bigün hazır olursam anlatırım belki.
hazır olsugunda burdayız balımm

ooo super balımmm iyiyim ben sen nasılsın

yaaa kimse yok mu kiii bende gelin 10, takima baskin yapalim dicektim amaaa
geldimmm geldimmmm

bu tabloyu nasil yaptin ??? güzel olmus buyur gel kapimiz acik bir sicak cikolatamizi ic sen takimida al gel size pastada keseriz Eki Görüntüle 1648971
oooooo pasta cıkolata ile gelinmişşşş

nuram eline sağlık. bende bizim takımın tablosunda pazar gununu hasara ugrattım nasıl duzeltirim ki :) bi anlamıyom şu işi

Tabi yersin herkes senin gibi hamilemisin ye ye gorusuruz doğumdan sonra
nuram eline sağlık. bende bizim takımın tablosunda pazar gununu hasara ugrattım nasıl duzeltirim ki :) bi anlamıyom şu işi
bende aynı şeyi yaptım

sabah: sütlü müsli

ara: kutu süt /sade hemde hiç de içemem oysaki ama muhabbetle gidiyormuş
öğle: çeyrek kaşarlı tost yalnız içine ketçap da koyuyorlarmış çok değil ama yeni öğrendim bidakine yapmam öyle bi hata
akşam : gelince 1büyük kase dövmeli çorba içtim devamını yazarım olursa
spor yok

aa kızlar çok özür ben direk bildirimlerden gidince bizim takım sandım burayı

buyur gel tatlım çaya da bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…