bomba gibiyim bebeğimmmm sen nasılsın..canommm nasilsin iyi misin
valla aman masallah bende bomba gibiyimmmbomba gibiyim bebeğimmmm sen nasılsın..
tabloyu tam ben yapmadim kpatanim verdi bende bosluklari dolduruyorum ama size de lazimsa verebilirim hemen bana takimin listesini ver yaparim cnm sende benim gibi bosluk doldurursun
ayrica o pastadan 1 dilim yarin yiyebilirim oyle bir hakkim var cok makbule gecti cnm geldim bile sizin takima :))
ok cnm ben tabloyu yapip ozelden sana yollicam okpasta yeme hakkin mi vartövbe bismillah karataya 1 dilim pasta yiyebilirmiyim desem kadin...seker en tatli zehirdir...diye baslar ayyyy cok tsklerr cok makbule gecer bu takimin kaptani yinede bana özelden yazarsa nasil yapildigina sevinirim gerci kaptan pro üyese ben normal üyeyim..ondanda kaynaklanabilir
Takim listemi vereyimde hep birlikte bir ugrayip cayinizi icelim
@erigim,kimyager1508 , elfkkk , @keskee, Ahufizar , alpikesonsuz , judiee , baldamlasxixmelis , @ruzgarinannesii ve ben cansutr. Toplam 10
evet cnm yarin sanirim 1 dilim hakkim var :)) tabi abartmamak kosulu ilepasta yeme hakkin mi vartövbe bismillah karataya 1 dilim pasta yiyebilirmiyim desem kadin...seker en tatli zehirdir...diye baslar ayyyy cok tsklerr cok makbule gecer bu takimin kaptani yinede bana özelden yazarsa nasil yapildigina sevinirim gerci kaptan pro üyese ben normal üyeyim..ondanda kaynaklanabilir
Takim listemi vereyimde hep birlikte bir ugrayip cayinizi icelim
@erigim,kimyager1508 , elfkkk , @keskee, Ahufizar , alpikesonsuz , judiee , baldamlasxixmelis , @ruzgarinannesii ve ben cansutr. Toplam 10
hazır olsugunda burdayız balımmözetle iki yabancı olduk bi evin içinde.bigün hazır olursam anlatırım belki.
ooo super balımmm iyiyim ben sen nasılsıncanlarim merhaba nasilsiniz iyi misiniz beni soracak olursaniz cok sukur hersey yolunda motivem tavan :))
pazartesinin menusunu de yazayim
kahvalti
1 elma tarcinli
ogle
yogurt
aksam
bol haslanmis tavuk gogsu
buharda pismis brokoli
gece 10 bucukta 1 bardak yarim yagli sut
sonuc bu sabah 89 oldum
yani dun 89.8 dim -800 oldum tabi odemdir ama olsun insanin keyfi yerine geliyo valla :)
geldimmm geldimmmmyaaa kimse yok mu kiii bende gelin 10, takima baskin yapalim dicektim amaaa
oooooo pasta cıkolata ile gelinmişşşşbu tabloyu nasil yaptin ???güzel olmus buyur gel kapimiz acik bir sicak cikolatamizi ic sen takimida al gel size pastada keseriz Eki Görüntüle 1648971
6, Takim 435. Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]11.Toprak[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR][/TABLE]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Tabi yersin herkes senin gibi hamilemisin ye ye gorusuruz doğumdan sonratabloyu tam ben yapmadim kpatanim verdi bende bosluklari dolduruyorum ama size de lazimsa verebilirim hemen bana takimin listesini ver yaparim cnm sende benim gibi bosluk doldurursun
ayrica o pastadan 1 dilim yarin yiyebilirim oyle bir hakkim var cok makbule gecti cnm geldim bile sizin takima :))
bende aynı şeyi yaptımnuram eline sağlık. bende bizim takımın tablosunda pazar gununu hasara ugrattım nasıl duzeltirim ki :) bi anlamıyom şu işi
baştan yaptım istersen sanada sıfır tablo yollayalım erikcim yoksa olmuyorTabi yersin herkes senin gibi hamilemisin ye ye gorusuruz doğumdan sonra
bende aynı şeyi yaptım
Yolla valla yoksa işin içinden cikilmiyorbaştan yaptım istersen sanada sıfır tablo yollayalım erikcim yoksa olmuyor
canım bende var boş tablo nura gelene kadar atayım sana kuzumnuram eline sağlık. bende bizim takımın tablosunda pazar gununu hasara ugrattım nasıl duzeltirim ki :) bi anlamıyom şu işi
zaten halletmişin kuzumcanım bende var boş tablo nura gelene kadar atayım sana kuzum
hemen yolluyorum. özel mesajdan.Yolla valla yoksa işin içinden cikilmiyor
yok tatlım ya servis imkanı yok direk dürüm geliyor ya ekmek ya pide yada lavaş olcak en makulu lavaşacaba lavasi yemesen doneri yesen olmaz mi bulbulum yoksa yedigin yerde oyle bi imkan mi yok kuzumm
afiyet olsun
aa kızlar çok özür ben direk bildirimlerden gidince bizim takım sandım burayısabah: sütlü müsli
ara: kutu süt /sade hemde hiç de içemem oysaki ama muhabbetle gidiyormuş
öğle: çeyrek kaşarlı tost yalnız içine ketçap da koyuyorlarmış çok değil ama yeni öğrendim bidakine yapmam öyle bi hata
akşam : gelince 1büyük kase dövmeli çorba içtim devamını yazarım olursa
spor yok
buyur gel tatlım çaya da beklerizhem ögrenci hem karatayciafferin afferin...Ben Cansu 10 Takimdan bu hafta sizinle kapisiyoruz Bende bir kac haftadir Karatay yapiyorum soru isaretleri..yada kafana takilan birsey olursa at özel mesaji azimli olan kazansin arkadaslar..yarin gene ugraririm
aa kızlar çok özür ben direk bildirimlerden gidince bizim takım sandım burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?