- 22 Ağustos 2014
- 460
- 1.127
- 33
aclığın karşılığını almıssın ne guzellSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamdaŞaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde )
Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıdaDün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle
Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım
Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye
Evet biraz öyle oldu ama sabah iyiki aç kalmışım dedirtti en azındanGece 23e gelmeden yattım hatta bir ara uyandım sabah oldu diye bir baktım saat 03:00 dedim yat aşağı sabaha çok var ama ikinci kez 05:45de uyanınca aaaa sabah oldu oldu kalkayım ben diye kendime verdim çoşkuyu tabi daha fazla uyuyacak hal kalmamıştı ve kahvaltılık meyvemide yedim yarım saat evvel
gunaydınn balımmGünaydın, kızlaaar
ne yiycen sebze gununde bu kadar heycanlandınnherkeşlereeee günaydınn, çoook güzel bi gün olsun inşallah... sebze günü olunca böyle heyecanlı oluyorummm
selamm kızlarrr
öncelikle dünkü menümü yazayım :)
Sabah ve öğlen işyerine getirdiğim 4 krep 1 parça peynir ve 2 haşlanmış yumurtayı yedim.
akşam : kavurma ve 1 kase light yoğurt
bugün ps günüm çook mutluyum
ne yiycen sebze gununde bu kadar heycanlandınn
benım saftırık gunummmselamm kızlarrr
öncelikle dünkü menümü yazayım :)
Sabah ve öğlen işyerine getirdiğim 4 krep 1 parça peynir ve 2 haşlanmış yumurtayı yedim.
akşam : kavurma ve 1 kase light yoğurt
bugün ps günüm çook mutluyum
oooooo ıspanak cıktımııııspanaklı börek yedim kuzuummmmm
biz kazancaz bizzz ama kızlar yine kayıpppkızlar kaldı 3 gün tartıya elimizden gelenin daha da fazlasını yapalım lütfennnn.. bu maç bizimmm başka yolu yoookkk.... özellikle akşam öğünlerine lütfen herkes daha dikkat etsin onun hiç telafisi yok ertesi güne..
ayy şimdi seni etiketlicektmm özledimm senii. inşallah en yakın zamanda kurtulursun agrışarındam yürek agrısı ne demek?merhaba arkadaşlar
çok uzak kaldım buralardan.hala sırtımdaki ağrı gitmedi, bildiğiniz iyi bir egzersiz varsa tavsiye alabilirim.
pazartesi ve salının menüsü yazayım
bide yürek ağrısına egzersiz istiyorum.bu yaz gitsin bidahada gelmesin inş.
hepinizi ozledim.düzenli gelebilmeyi o kadar istiyorum ki.
ben de özledim seni canım.ayy şimdi seni etiketlicektmm özledimm senii. inşallah en yakın zamanda kurtulursun agrışarındam yürek agrısı ne demek?
kızlar kaldı 3 gün tartıya elimizden gelenin daha da fazlasını yapalım lütfennnn.. bu maç bizimmm başka yolu yoookkk.... özellikle akşam öğünlerine lütfen herkes daha dikkat etsin onun hiç telafisi yok ertesi güne..[/QUOTE
bizim bizim inş.sen canını sıkma. aşmıyoruz sınırları olacak inş.
merhaba arkadaşlar
çok uzak kaldım buralardan.hala sırtımdaki ağrı gitmedi, bildiğiniz iyi bir egzersiz varsa tavsiye alabilirim.
pazartesi ve salının menüsü yazayım
bide yürek ağrısına egzersiz istiyorum.bu yaz gitsin bidahada gelmesin inş.
hepinizi ozledim.düzenli gelebilmeyi o kadar istiyorum ki.
benım saftırık gunummm
oooooo ıspanak cıktımııı
biz kazancaz bizzz ama kızlar yine kayıppp
insallah en kısa zamanda ferahlarsın canımm dertleşmek paylaşmak ıstersen biz burdayız her zamanben de özledim seni canım.sıkıntılarım var canım o yüzden öyle dedim.aşamıyorum kendi kendime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?