- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
yedik fıstıkkk... bakak göreekkkkSlm 6 takım
Pastaları börekler i çekinmeden yiyin bu haftazira nasılsa birinci biziz
Biz bu aksam bildirimleri size yapalım da motive olunYok canım sıkıntı yok.. kardeş takımız sonuçta ne olacak...
her zaman bekleriz böyel bedduaya can kurban.. işimiz latife ama bu yarışlar adamı iyi motive ediyo valla. bu benim 2. yarışım daha ilkinde 2,1 gram verdim yanlış hatırlamıyorsam. inşallah bol bol eksi olur hepimizeBiz bu aksam bildirimleri size yapalım da motive olunazıcık.
Bir de beddua edeyiminşallah hepimiz ve hepiniz incelip çıtır olalım kızlar. Yağlar erisin Aksın gitsin geriye manken gibi hatunlar kalsin
evliliğim uçurumun kıyısından döndü. evliliğim kurtuldu ama yüreğim iyileşemiyor.
evet canim uyarilarini dikkate aliyorum cok sagol bende elimden geldigince bana iyi olacak seklini yapmaya calisiyorum
bire bu ara zaten ne yesem midem ac olsa bile tok gibi cok tuhaf bisey bende esimde saskiniz bu duruma
amin insallah cnm
valla demek ki hepimiz acemiydik hicbirimizden ornek olmazmis bunu anladim
aminnn kaptanimmm sagol zaten bebise zarar vercek bisey yapmam o kadar siyirmadim sukur
ayrica surekli oynakbasimla iletisim halindeyiz sagolsun cok yardimci oluyo Allah razi olsun
muzu yedikten sonra hatirladimtarcin sutu
annen de hakkli kaptanimm insallah teyzen daha da iyi olacak
dimi ama masallah
yaw yemisim enerjilerini biz onlari yeriz ezer geceriz
ayy ne guzel jilliana mi basladin hadi basarilar bitanemmm
afiyet olsun
oyy kuzum gecmis olsun yaa kiyamam Allah gc kuvvet versin sana
ayrica basiniz sagolsun cnm bnm Allah sabir versin hocanin ailesine mekani cennet olsun
sagol bebemm insallah iyi olur daha fazla almayayim daverirsem iyi sabit kalsam bile sukur
elimden geleni yapiyorum olursa olur olmazsa da canim sagolsun ucunda olum yok
senin o ka$e lerini yerimmm
afiyet olsun bitanemmm bebise yarasinn
acaba lavasi yemesen doneri yesen olmaz mi bulbulum yoksa yedigin yerde oyle bi imkan mi yok kuzumm
afiyet olsun
canim nerdeyse hic bisey yememissin sabah ogle dikkat et Hemde derslerin okulun var yorgun dusup daha cok hasta olursn Allah koruusun
vay vay vay bende size gelcekttim cnm az satasaacaktim sizeiyi olan kazansin :)
oh oh ne guzel tebrikler cnm
bu yilbasi 6, takimda kimse kalmayacak sanirim herkes citir olacak insallah darisi basima :)
gunaydiiiiiiiiiiiiiinnn
vala ben eskiden aklima geldikce 20 er 30 ar yapardim bazen hepsini toptan yapardim :)
afiyet olsun cnmm
valla ben bile cok motiveyim bu halimle yenelim yiyelim onlari :))
canim benim yurek agrisina en guzel ilac DUA emin ol allaha teslim olmak
yuregini ferahlatsin bir an once insallah kiyamam sana
ah canim ne zaman istersen biz burdayiz derdini paylasir bi cozum arariz insalah en yakin zamanda halolur
her evlilikte olur Boyle zamanlar allahim yardim etsin cnm
Bugün sizlere başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum
Uzun zamandır gitmediğim bir market vardı ve sabah birşeyler almak için gittimöğleden sonra eve dönmeden tekrar birşeyi unuttuğumdan aynı markete girdim ve sabahda benimle ilgilenen çalışanlardan biri ( ki beni senelerdir tanıyan bir genç kız ) tam meyve alırken yandan şaşkın şaşkın bana baktı ve ; Ablaaaa bu senmisin cidden dedi Evet sabahda gelmiştim ya dedim :) Yeminle sabah tanıyamadım seni inanılmaz değişmişsin zayıflamışsın dedi :)
İnanılmaz mutlu oldum o an ve tabiki hemen sormaya başladı ne kadar oldu işte daha nekadar vermeyi düşünüyorsun diye :)
Rekorumun 124.5 kg olduğunu duyunca şok oldu ve bugüne kadar 27.6 kg verdiğimi duyunca ağzı iyice açık kaldı :) Süpersin abla yeminle yaa dediTabi ben o çoşkuyla hemen bir 30 kg daha gitse süper olur diye hem kendime hemde ona çoşkuyu verip kanatlanmış bir şekilde evime döndüm :)
Rabbim inşallah hepimize kiloları gönderip başkalarından o şekilde şaşkın bakışlara maruz kalmayı nasip ederYolum uzun ama eminim çok daha güzel kilolar vereceğim
Haklısın tatlım, ama vakit olmuyo ki koşuşturmaktanevet canim uyarilarini dikkate aliyorum cok sagol bende elimden geldigince bana iyi olacak seklini yapmaya calisiyorum
bire bu ara zaten ne yesem midem ac olsa bile tok gibi cok tuhaf bisey bende esimde saskiniz bu duruma
amin insallah cnm
valla demek ki hepimiz acemiydik hicbirimizden ornek olmazmis bunu anladim
aminnn kaptanimmm sagol zaten bebise zarar vercek bisey yapmam o kadar siyirmadim sukur
ayrica surekli oynakbasimla iletisim halindeyiz sagolsun cok yardimci oluyo Allah razi olsun
muzu yedikten sonra hatirladimtarcin sutu
annen de hakkli kaptanimm insallah teyzen daha da iyi olacak
dimi ama masallah
yaw yemisim enerjilerini biz onlari yeriz ezer geceriz
ayy ne guzel jilliana mi basladin hadi basarilar bitanemmm
afiyet olsun
oyy kuzum gecmis olsun yaa kiyamam Allah gc kuvvet versin sana
ayrica basiniz sagolsun cnm bnm Allah sabir versin hocanin ailesine mekani cennet olsun
sagol bebemm insallah iyi olur daha fazla almayayim daverirsem iyi sabit kalsam bile sukur
elimden geleni yapiyorum olursa olur olmazsa da canim sagolsun ucunda olum yok
senin o ka$e lerini yerimmm
afiyet olsun bitanemmm bebise yarasinn
acaba lavasi yemesen doneri yesen olmaz mi bulbulum yoksa yedigin yerde oyle bi imkan mi yok kuzumm
afiyet olsun
canim nerdeyse hic bisey yememissin sabah ogle dikkat et Hemde derslerin okulun var yorgun dusup daha cok hasta olursn Allah koruusun
vay vay vay bende size gelcekttim cnm az satasaacaktim sizeiyi olan kazansin :)
oh oh ne guzel tebrikler cnm
bu yilbasi 6, takimda kimse kalmayacak sanirim herkes citir olacak insallah darisi basima :)
gunaydiiiiiiiiiiiiiinnn
vala ben eskiden aklima geldikce 20 er 30 ar yapardim bazen hepsini toptan yapardim :)
afiyet olsun cnmm
valla ben bile cok motiveyim bu halimle yenelim yiyelim onlari :))
canim benim yurek agrisina en guzel ilac DUA emin ol allaha teslim olmak
yuregini ferahlatsin bir an once insallah kiyamam sana
ah canim ne zaman istersen biz burdayiz derdini paylasir bi cozum arariz insalah en yakin zamanda halolur
her evlilikte olur Boyle zamanlar allahim yardim etsin cnm
angelimmmmm bu hafta yarış var bilion dimiiOhh sonunda bitti, kızlar. Maşallah ne de çok konuşmuşsunuz
Canım, tüm mesajları teker teker okudum ve eminlikle söylüyorum, 10. Takım bu hafta biz kazanacağııııızangelimmmmm bu hafta yarış var bilion dimii
oyyy harikasıııınnnnnnnnnnnnn iki gün cok dikkat et balımmmmmmmm biz kazanalıımmmCanım, tüm mesajları teker teker okudum ve eminlikle söylüyorum, 10. Takım bu hafta biz kazanacağııııız. Nerden biliyosun diye sorarsanız artık - 1.1 kg oldum bile
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Dışarı bir attım kendimi sabahtan daha yeni eve girdim
Şu an felaket yağmur yağıyor dışarda hatta arabayı tamirciye götürüp egzosu değiştirtecektim ama eşim boşver yarın halledersin dedi
Büyük kız karnım ağrıyor diye ağlayınca okula göndermedim oda şimdi kuluçkaya yatmış tavuk gibi koltuğa gömüldüyarın sabahda onu doktora götüreceğim çünkü uzun zamandır karın ağrısı ve mide bulantısı yaşıyordu sabahları hatta ben sabahları acaba soğuk su mu içiyorsun diye üsteliyordum
Bakalım doktor bir görsünde ne diyecek ( ulen bu ay cidden parçalandık yaw maddi açıdanha bire birşeyler çıkıyor ama RAbbim beterinden saklasın )
Akşamlık butları fırına verdim pişsinde geç olmadan yiyeyim geç olmadan
Canım sıkıntı her neyse inşallah en kısa zamanda düzelir ve sizlerde tekrar ilk tanışmış gibi duyguları yakalarsınız tekrarEvliliği kurtarmak istediğiniz ortada o yüzden yüreğini biraz dinleme ve eşinle ufak ufak flörtleşmeye başla emin ol sorun her neyse eşinde çabalamaya başlayacaktır
Maalesef aynı şeyleri bizde yaşadık ve direkten dönenlerdenimBoşanacağımızı ilan ettiğimizde bile herkes şok geçirdi ulen birbirinize baktığınızda gözlerinizin içi parlıyordu delirdinizmi siz diye ama işte evin içini kimse bilmiyor o an şükür birbirimize bir şans daha verdik hatta üstüne 1 sene sonra kuşum geldi ve şu an 16 sene oldu ( 7 sene oldu direkten döneli ) ve hala flört ederiz hee çiçek almaz hala öküzüm ama cidden çok çok fark var eskiye nazaran hatta büyük kızım bile hep der kaç sene oldu hala doyamadınız birbirinize diye ( gerçi bilmiyor anası neler yapıyor adamı canlandırmak için mesajlarlada olsa çaktırmadan da olsa heycan yaratılıyor itiniayla )
Hani şu an belki anlattıklarım sana saçma yada yapılamaz gibi gelebilir ama emin ol sen bir adım attıkça yüreğinde kendi kendini iyileştirip olanları unutmayı kabulleniyor
Rabbim huzurunuzu ve sevginizi günden güne katlasın inşallah ....Aminnnnnn
iyi akşamlar güzellerim yaralı bülbülünüz geldiiiama çook yorgunum menümü yazıp kaçacağım bugün saat 3 ten beri yemeğe gitmek ve arada 5er 10 ar dk telefon görüşmeleri yapmak dışında hiç kalkmadan bu saate kadar ders çalıştım ve yinede bitiremedim ödevimi aay bitmiyoo ama çok yoruldum artık bırakıp bi duş alıp yatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?