Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canım sıkıntı yok.. kardeş takımız sonuçta ne olacak...
Biz bu aksam bildirimleri size yapalım da motive olun azıcık.
Bir de beddua edeyim inşallah hepimiz ve hepiniz incelip çıtır olalım kızlar. Yağlar erisin Aksın gitsin geriye manken gibi hatunlar kalsin

Biz bu aksam bildirimleri size yapalım da motive olun azıcık.
Bir de beddua edeyim inşallah hepimiz ve hepiniz incelip çıtır olalım kızlar. Yağlar erisin Aksın gitsin geriye manken gibi hatunlar kalsin
her zaman bekleriz böyel bedduaya can kurban.. işimiz latife ama bu yarışlar adamı iyi motive ediyo valla. bu benim 2. yarışım daha ilkinde 2,1 gram verdim yanlış hatırlamıyorsam. inşallah bol bol eksi olur hepimize

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Dışarı bir attım kendimi sabahtan daha yeni eve girdim
Şu an felaket yağmur yağıyor dışarda hatta arabayı tamirciye götürüp egzosu değiştirtecektim ama eşim boşver yarın halledersin dedi
Büyük kız karnım ağrıyor diye ağlayınca okula göndermedim oda şimdi kuluçkaya yatmış tavuk gibi koltuğa gömüldü yarın sabahda onu doktora götüreceğim çünkü uzun zamandır karın ağrısı ve mide bulantısı yaşıyordu sabahları hatta ben sabahları acaba soğuk su mu içiyorsun diye üsteliyordum
Bakalım doktor bir görsünde ne diyecek ( ulen bu ay cidden parçalandık yaw maddi açıdan ha bire birşeyler çıkıyor ama RAbbim beterinden saklasın )

Akşamlık butları fırına verdim pişsinde geç olmadan yiyeyim geç olmadan

evliliğim uçurumun kıyısından döndü. evliliğim kurtuldu ama yüreğim iyileşemiyor.

Canım sıkıntı her neyse inşallah en kısa zamanda düzelir ve sizlerde tekrar ilk tanışmış gibi duyguları yakalarsınız tekrar Evliliği kurtarmak istediğiniz ortada o yüzden yüreğini biraz dinleme ve eşinle ufak ufak flörtleşmeye başla emin ol sorun her neyse eşinde çabalamaya başlayacaktır
Maalesef aynı şeyleri bizde yaşadık ve direkten dönenlerdenim Boşanacağımızı ilan ettiğimizde bile herkes şok geçirdi ulen birbirinize baktığınızda gözlerinizin içi parlıyordu delirdinizmi siz diye ama işte evin içini kimse bilmiyor o an şükür birbirimize bir şans daha verdik hatta üstüne 1 sene sonra kuşum geldi ve şu an 16 sene oldu ( 7 sene oldu direkten döneli ) ve hala flört ederiz hee çiçek almaz hala öküzüm ama cidden çok çok fark var eskiye nazaran hatta büyük kızım bile hep der kaç sene oldu hala doyamadınız birbirinize diye ( gerçi bilmiyor anası neler yapıyor adamı canlandırmak için mesajlarlada olsa çaktırmadan da olsa heycan yaratılıyor itiniayla )
Hani şu an belki anlattıklarım sana saçma yada yapılamaz gibi gelebilir ama emin ol sen bir adım attıkça yüreğinde kendi kendini iyileştirip olanları unutmayı kabulleniyor

Rabbim huzurunuzu ve sevginizi günden güne katlasın inşallah ....Aminnnnnn

Bugün sizlere başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum
Uzun zamandır gitmediğim bir market vardı ve sabah birşeyler almak için gittim öğleden sonra eve dönmeden tekrar birşeyi unuttuğumdan aynı markete girdim ve sabahda benimle ilgilenen çalışanlardan biri ( ki beni senelerdir tanıyan bir genç kız ) tam meyve alırken yandan şaşkın şaşkın bana baktı ve ; Ablaaaa bu senmisin cidden dedi Evet sabahda gelmiştim ya dedim :) Yeminle sabah tanıyamadım seni inanılmaz değişmişsin zayıflamışsın dedi :)
İnanılmaz mutlu oldum o an ve tabiki hemen sormaya başladı ne kadar oldu işte daha nekadar vermeyi düşünüyorsun diye :)
Rekorumun 124.5 kg olduğunu duyunca şok oldu ve bugüne kadar 27.6 kg verdiğimi duyunca ağzı iyice açık kaldı :) Süpersin abla yeminle yaa dedi Tabi ben o çoşkuyla hemen bir 30 kg daha gitse süper olur diye hem kendime hemde ona çoşkuyu verip kanatlanmış bir şekilde evime döndüm :)

Rabbim inşallah hepimize kiloları gönderip başkalarından o şekilde şaşkın bakışlara maruz kalmayı nasip eder Yolum uzun ama eminim çok daha güzel kilolar vereceğim

hahaha canım, tabletten yazınca bazen saçmalıyor böyle gözümden kaçmış kaşe kaşe çorbalarım

Ayy canım ne motivasyon olmuştur ama senin için çok güzel oluyor böyle geri bildirimler almak

Haklısın tatlım, ama vakit olmuyo ki koşuşturmaktan

Canım, tüm mesajları teker teker okudum ve eminlikle söylüyorum, 10. Takım bu hafta biz kazanacağııııız. Nerden biliyosun diye sorarsanız artık - 1.1 kg oldum bile
oyyy harikasıııınnnnnnnnnnnnn iki gün cok dikkat et balımmmmmmmm biz kazanalıımmm

iyi akşamlar güzellerim yaralı bülbülünüz geldiii ama çook yorgunum menümü yazıp kaçacağım bugün saat 3 ten beri yemeğe gitmek ve arada 5er 10 ar dk telefon görüşmeleri yapmak dışında hiç kalkmadan bu saate kadar ders çalıştım ve yinede bitiremedim ödevimi aay bitmiyoo ama çok yoruldum artık bırakıp bi duş alıp yatacağım

bugünkü menüm
sabah: yuurtasız muzlu kk
öğle: kremalı mantar çorbası, 4-5 tane 1 tl büyüklüğünde panemsi tavuk, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, turşu
ara: maden suyu
akşam:yayla çorbası (malesef prinçli) 5tane lahana sarması, bir elma ve şuan açııımmm
su:2,1 lt

teşekkür ederim tavsiyelerin için. bakalım bişeyler yapıcaz.ben eşimi seviyorum adımda atıcam ama biraz kırıklarımın iyileşmesi gerek.iyi olacak herşey inş.

ayyy ders deme benim de başlamam lazım.nasıl çıkcam bu tatil modundan bilmiyom sana da kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…