Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm tekrar

Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışım Eve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu

Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli
Hatta hemen yediklerimide paylaşayım Nişasta günümdü bugün

Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana

GECMIS OLSUN CECOMM INSALLAH HORMON TESTI DE TEMIZ CIKAR

Şükür hormonlarda birşey yokmuş ( gerçi daha önceki yaptırdığımızdada aynısını söylemişlerdi )
Açlık kan şekeri 105 çıkmış ( onlar 100 üst sınır diyorlar ) hatta kadın tutturdu ille şeker yüklemesi yapalım diye bende kesinlikle istemiyorum iyi bir şey değil o zaten o şekerli suyu içtiği an fırlayacağı belli o şekerin dedim Kadın gülümseyerek asistanına ağzının içinde birşey dedi anlamadım ama sanırım buda karataycı çıktı gibi birşey söyledi Ama bakılsa daha iyi olur diyincede yok biz sağlıklı beslenerek zaten onu hallederiz dedim ( gerçi cadı sonradan itiraf etti az çikolata yemiş gece benden gizli ) şimdi zaten gastritte çıkınca bir daha az da olsa yemeyeceğine söz verdi

Ohhhh ağzına sağlık iyi olmuş o fesata senin yardımın olmadan bakalım o verebilecekmi Sen dahada zayıfladıkça fesatlığından daha çok şişer o Uyuz olurum öylelerine ulen ne var herkes versin herkes sağlıklı olsun Bende tam tersine önüme gelene hadi gel sende benle yap hadi şöyle dene böyle dene diye neredeyse 7/24 hizmet vereceğim telefonda Yapamayacağını bildiğim eşimin yengesine bile veriyorum çoşkuyu belki o gazla bir şekilde oda kilo vermeye başlarda biraz daha sağlıklı olur diye

Aynen canım tanımadığım yoldan geçen insanlara bile durdurup diyesim var... daha ilk başta aman başla bırak başla bırak yakındır bırakırlar demişti... diğer arkadaşla ikimiz için. şükür ki bırakmadık yani ama kendi şiştiiii

pazarada ben yicem kiiiii
afiyet olsunnn bitanemmee

kotuluk ıksırı ıcmıs ınsanlar var yemınlee

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hasta Oynakbaşı geldi

Akşam pek girecek halim yok diye biraz uzanayım dedim eşimde hadi gel sırtına biraz krem süreyim ( ısıtanlardan ) biraz rahatlarsın dedi Hay demez olaydı
Krem bende alerji yaptı sıcaklık hariç kaşıntı başladı ve banyoda bir baktım bütün kremi sürdüğü yerler kızarmış ve kabarmış Tabi ağrıda yapmaya başladı
Hemen eşim kendi Thirtünü çıkarıp ıslattı ( adam panikten yokmu havlu yada tülbent bile demedi ) sırtıma koyduda 2 saat uğraştıktan sonra geçti şükür Meğer bazı bünyelere alerji yapabilirmiş

Erkenden yattım kendime gelirim diye ve sabahın 06:00sında yine hortladım ama ne hortlamak Ses Travesti gibi, burun bir taraf akıyor bir taraf tıkanık, boğazımda sanki kocaman bir düğüm ve tüm kemiklerim ağrıyor

Neyseki şu an biraz daha iyiyim hatta kahvaltılık meyve olarak 3 adet minik mandalina yedim C vitamini takviyesi olsun diye şimdide taze kaynattığım ıhlamura bol limon sıkıp kendimi biraz buraya attım
Tabi mutfağımıda sabah sabah temizledim biraz ( akşam ben bırakınca herkes bıraktı ) Belki öğlen Annemi kahveye çağırırsam hatun gelince sen yat ben yaparım diye tutturup yorulmasın dedim
Kuzuyuda sabah sabah zor hazırladım da eşim götürdü Anaokuluna onuda ablası alır artık okuldan

Sabah tartı yine aynıydı ( valla sevindim artı görmekten çok daha iyidir ) ARtık yarın inşallah çok daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim

gunaydın canım gecmiş olsun

günaydın cecom geçmiş olsun. bende aynı burun boğaz kemikler sızlıyor.. kızdan kaptım sanırım.. ama şükür o da bugün daha da iyi uyandı..

afiyet olsun cnm
sonunda karnıbahar kısırı yedimm ayy hiç fark yok normal kısırdann
ohh begenemene sevindim cnm afiyet olsun
salı menüm

sabah : dukan usulü tavada ıspanaklı- peynirli börek çay
öğle : az taze fasulye bir fırında tavuk but
akşam : menemen yoğurt salata

su 2 litre
spor 15 sn plank 30 squat
afiyet olsun bitanem
ay ne pis insanlar var yaa deryam sen o kizin inadina manken ol olur mu catlasin heryerinden
o adam da iyi kapak yapmis kizahelal olsun
iyi yptin
Hadi kızlar yaaaaa son 1 gün kaldı biraz motivasyon nerlerdesiniz...
ben yeterince motiveyim ama suan sizin olmaniz lazim malesef yarista degilim
gecmis olsun cnm insllah grip ilerlemeden durur
kizinin tahlillerine de cok sevindimmm
afiyet olsunn fistigimmm
Günaydın , canlaaaaaar
gunaydinnnn cnmmmm
gecmis olsun cnm aman yat dinlen bugun
gunaydınn kızlarrr tartıya son 1 kalaaa cok heycanlıyımmm

bende bende cok heyecanliyim bugun kimse yemek yemesin hep sivi tuketsin dermisimmm

valla kuzum sabah tıka basa doydum yeni bi tarif bulduk selviye kendime minik bi çakma pizza yaptım.. ama öğlen yine yicem kıtlık moduna sokamam vücudu o daha riskli..
haaa motivasyona gelirsekkkk tavaaaannnnn

bu sabah tartildim
pazartesi kilom 89.8
persembe sabahi 88.6
toplam giden 1.200 oldu :))
evet giden kesin odemdir diye dusunuyorum ama olsun gayet motiveyim
bebek icin tam uymadigim ve spor yapmadigim halde kilo gtmesi gayet iyi benim icin
zaten benim amacim 90 i gormemek ustune almamakti
simdi ustune kilo vermek gayet guzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…