refim akşamdan kalmasın sanırım :içelim:
nan özke . olcayın kıymetini bil . benimki ne bizimle alış verişe çıktı akçam aldıklarımızın hiç birinide begenmedi .....kafamçokkarıştı ve sıkı durun bi kaç hafta sonrada . bu aldıklarımızı tekrar gördügünde aa buna güzelmiş ne zaman aldınız der.....:1shok::1shok:canım sen bana vermişti sanki numaranı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
desene görümcene zayıflama süprizi yapamayacaksın:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::
canım benim sanada sarılıyorum :1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞeniz
ne yapalım kısmet ama belki biz o taraflara geliriz nasip elbet birgün buluşacağız aebenim:gitme::gitme:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu adamlar bazen inanılmaz gıcık oluyorlarlmaz: lmaz:
anlayışsız kaba düşüncesiz sinir oluyorum ya :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
dün akşam benimki debeni gıcık etti diyorki beyinde biter herşey en basit menü bu muydu heheh gülüyo birde
bende bi kızdım seni ilgilendiren bir şey var mı ortada ben göremiyorum da dedimlmaz: lmaz::mymeka::mymeka::mymeka:
zaten sinirlerim bozuk çıkıp bi dağa bağırasım geliyo resmenkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
[
nan özke . olcayın kıymetini bil . benimki ne bizimle alış verişe çıktı akçam aldıklarımızın hiç birinide begenmedi .....kafamçokkarıştı ve sıkı durun bi kaç hafta sonrada . bu aldıklarımızı tekrar gördügünde aa buna güzelmiş ne zaman aldınız der.....:1shok::1shok:
vede ne güzel bagıra biliyorsun içini döküp ...kaydirigubbakcemile2 ay yok yok ben bu adamı kesin
KOCAM SİZE EMANET purogramına kaydettiriyorum ....-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 yontuyorum elifim ama her yontugumdada kıymıkları elime batıyor ...:gitme:beraber gönderelim aebencim vereliniortak
benimkinin de azcık yontulmaya ihtiyacı var :roflol: :roflol:
Benimkisisni ben yonttum kızlar sizde yontunnnn :))) Eğitime açıklarsa eğitin çekinmeyinnn :) Ben benimkisini yaklaşık 8 yıldır eğitiyorum süper oldu vallaa :))
kaydirigubbakcemile3 yontuyorum elifim ama her yontugumdada kıymıkları elime batıyor ...:gitme:
ŞenizŞeniz
kıslar ben bugün biraz derin temizlik yapayım . alkisalkisalkis
hatta benim bebeler başladı bile .. ne dedim biliyormusunuz .:1shok:herkes dolabını döküp hepsini katlıycaklar . ve ve ve ben en güzel katlayana ödül verecegim nakit olaraktan .delikafaduldensırnaşık şey ve şu an harıl harıl kıyafetlerini katlıyorlar .:1shok:
nasılım ama :jeyyar:sengözlerimebaksanab:roflol:
tek bişi lal olmamı .....sırnaşık şeysırnaşık şeyfıstık gibi karısı var, 3 güzel çocuk yetiştirmiş, kendini sürekli geliştiren
daha ne istiyormuşlmaz:
valla özgecim sinir oluyorum ama hak ta veriyorum
25 yaşındayım ama azcık hareket etsem, yürüsem nefes nefese kalıyorum 70-80 yaşında gibi
65 yaşındaki annanem benden daha çok hareket ediyo, daha rahat geziyo yürüyo valla
göbek sarktı iyice , popo desen arkada maşallahı var
alemsiniz kızlar benimki yontulmuş kızlar ben hiç uğraşmayacağım. ne desem onu yapıyor canım ya. benimkide başka manyak. ben bişey istemediğim halde alışverişe gittiğimde bana hep zorla bişeyler alır. başkalarının karıları ister kocaları almaz sende bana zorla bişeyler aldırıyorsun dedim geçen gün. gülüyor deli.
benimki tersine yontulmaya başladı
o kibar adam gitti :gitme: malesef mafoldumben
:
tek bişi lal olmamı .....sırnaşık şeysırnaşık şey
mirmirmirmirmirmirmirmir:uhm::uhm:
hımm göbeğini görmem gerek yorum yapabilmek içinlmaz:şakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ah nazlım . daha nışan devresinde oldugunuzu hatırlatırırım .....şutarafagitti umarım hiç degişmez . :Saruboceq:alemsiniz kızlar benimki yontulmuş kızlar ben hiç uğraşmayacağım. ne desem onu yapıyor canım ya. benimkide başka manyak. ben bişey istemediğim halde alışverişe gittiğimde bana hep zorla bişeyler alır. başkalarının karıları ister kocaları almaz sende bana zorla bişeyler aldırıyorsun dedim geçen gün. gülüyor deli.
ilk başta yonulmuş veriyorlar elimize daha sonra yeniden kabuk bağlıyorlar uğraş uğraşabildiğin kadarlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?