Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nan özke . olcayın kıymetini bil . benimki ne bizimle alış verişe çıktı akçam aldıklarımızın hiç birinide begenmedi .....kafamçokkarıştı ve sıkı durun bi kaç hafta sonrada . bu aldıklarımızı tekrar gördügünde aa buna güzelmiş ne zaman aldınız der.....:1shok::1shok:
vede ne güzel bagıra biliyorsun içini döküp ...kaydirigubbakcemile2 ay yok yok ben bu adamı kesin
KOCAM SİZE EMANET purogramına kaydettiriyorum ....-tatlicadiarzu-

beraber gönderelim aebencim vereliniortak
benimkinin de azcık yontulmaya ihtiyacı var :roflol: :roflol:

Özgecim görümceme malesef istediğim gibi ve istediğim kadar sürpriz yapamıycama ama :) geçen yıla göre vücudum daha sıkılaştı ve kıyafetlerim daha kamofile bu bile ona yeterrr :)) Eee artık 2 senedir şişkoyummmm tecrübelendim ona göre alışveriş yapıyorummmmmmmmmmmmmm

Benimkisisni ben yonttum kızlar sizde yontunnnn :))) Eğitime açıklarsa eğitin çekinmeyinnn :) Ben benimkisini yaklaşık 8 yıldır eğitiyorum süper oldu vallaa :))

Benimkisisni ben yonttum kızlar sizde yontunnnn :))) Eğitime açıklarsa eğitin çekinmeyinnn :) Ben benimkisini yaklaşık 8 yıldır eğitiyorum süper oldu vallaa :))

benimki tersine yontulmaya başladı
o kibar adam gitti :gitme: malesef mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 yontuyorum elifim ama her yontugumdada kıymıkları elime batıyor ...:gitme:

enişteye :mymeka: :mymeka:

fıstık gibi karısı var, 3 güzel çocuk yetiştirmiş, kendini sürekli geliştiren
daha ne istiyormuş lmaz:

ben kalkıyorum bebeler katlamayı bitirmiş bile ......:1shok:.ay. nakit sen nelere kadirsin .....sırnaşık şey

:lepi:alkisalkisalkisvallaha çok süper bir fikir.
bizim sbs stresimiz henüz bitmedi biter b
itmez bende dolabını düzellelltireceğim(ablamın oğluna ders veriyor. cumartesi sbs ye girecek)yerimseniben

hatta umutu evde istemiyorlar. rahatsızlık veriyor diye bende bebeyi götüremiyorum. sen git ben evde beklerim diyor:roflol::roflol dünde götürmüştüm )

alemsiniz kızlar benimki yontulmuş kızlar ben hiç uğraşmayacağım. ne desem onu yapıyor canım ya. benimkide başka manyak. ben bişey istemediğim halde alışverişe gittiğimde bana hep zorla bişeyler alır. başkalarının karıları ister kocaları almaz sende bana zorla bişeyler aldırıyorsun dedim geçen gün. gülüyor deli.

mirmirmirmirmirmirmirmir:uhm::uhm:
hımm göbeğini görmem gerek yorum yapabilmek içinlmaz:şakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ahh nazlım baştan öyleler de sonradan mafoldumben mafoldumben
daha evleneli 1 sene olmuş biri söylüyo bunu :gitme:

tek bişi lal olmamı .....sırnaşık şeysırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 oldu canım de sende :umursamaz:

mirmirmirmirmirmirmirmir:uhm::uhm:
hımm göbeğini görmem gerek yorum yapabilmek içinlmaz:şakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

göstermem banane :umursamaz:
dümdüz olsun o zaman yani çok beklersin :roflol: :roflol:

ah nazlım . daha nışan devresinde oldugunuzu hatırlatırırım .....şutarafagitti umarım hiç degişmez . :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…