Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bakalım elifçiğim inşallah benimki kabuk bağlamaz da tekrar yontmak zorunda kalmam. bu pazar iadei ziyaret yapacağız . bohçamızıda hazırladık.

kızlar bana geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştınız di mi kaydirigubbakcemile3
sonra geri alcak mısınız beni :kedi:

benim ki ilk tanıştığımızda 1 saat dil dökmüştü bana şimdi hatırlatıyorum o günü yine olsa yine yaparım senin gibi bir hayat arkadaşı kazandım diyor bana evlenince kalas olursa bilemem.

nilüfer deneme haftasında aebenciğim.

evet ...valla ben kilo veriyorum listeye girene kadar zayıflıcam galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iviiiitt. yazdıkk..

benide yazınhihoyyyt

Şu tabloya bakıınnnn süperrrrrrrrrrrrrrrrrr...

referans, aeben+, else+, nazli_gulec+, nilüfer79, NURHAYATK, ozgekrd+, yumukum

süper bencede çok gücellllzemuszemuszemuszemus

benim ki ilk tanıştığımızda 1 saat dil dökmüştü bana şimdi hatırlatıyorum o günü yine olsa yine yaparım senin gibi bir hayat arkadaşı kazandım diyor bana evlenince kalas olursa bilemem.

ah ah ahh benim aşkıcım ,kocacım da pek bi kibardı :asigim: :asigim:

kızlar bana geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştınız di mi kaydirigubbakcemile3
sonra geri alcak mısınız beni :kedi:

evet elifçiğim geri dönmek üzere ayrıldı yazdık. geri alırız tabi şekerim. ne zaman geri dönmek istiyorsun.

canım benim ya çok tatlısın çok güldümşakkıdı:sm_cool:

ooo ilk başlarda görsen benimki hala karışmaz ne alacağıma ama bazen beni daraltıyo Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

hiç ses istemiyorum ben bugünlerde herşeyi sorar ne yapacağız ben çıkınca diyorum yok yemekteyken konuşulmazmış bu konu film belgesel izlerken olmazmış be danoş ne zaman konuşcaz
benim bir tatile ihtiyacım var kutuplara gideceğim gidiş dönüş bi 6 ay sürer zaten :sinifsinif::sinifsinif:

bakalım elifçiğim inşallah benimki kabuk bağlamaz da tekrar yontmak zorunda kalmam. bu pazar iadei ziyaret yapacağız . bohçamızıda hazırladık.

Kızlar yaaaa 67 kilo olacağım günler gelirmi sizceeee çok üzgünüm dün akşam annem bile ne olacak senin bu halin dedi Özelliklede göbeğin çok fena dediii üstelik komşuların yeni doğum yapan kızlarını örnek vererek dedi çok üzgünüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet elifçiğim geri dönmek üzere ayrıldı yazdık. geri alırız tabi şekerim. ne zaman geri dönmek istiyorsun.

temmuz 20 uygun mudur kaydirigubbakcemile3

kayınvalideciğime gideyim döneyim
zaten orda açlıktan kilo veririm heralde
hem bu ara kendimi de moda sokayım iyice kaydirigubbakcemile2

kızlare gene diyet dışıyım ben ama anlatıyım

dun bahsetmiştim ev baktık sanırım tasınıyoruz fiyat gayet uygun ama ev tam içime sinmedi yeni tadilattan cıkmış garajlı dublex mutfak falan süperde bi oturma odası mınık geldi bulup bunamıyım tasınacam gibi olursa bikaç gunu hemen yolculuk var esya topluyo olmam lazım ama yenı uyandım

oo bence temmuz 20 süper çünkü ben o zamana kadar mezun olacağım ya yer sorunu da olmaz zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Kızzz seninkide mi aç bırakıyor benimki gibii :) Valla benim eşimin annesinin porsiyonları çok küçüktür görsen normalde yediğimin ancak 3 te 1 i eder :) utanırda asla fazladan istmezdim bakalım bu senede öyle yapıcam. Birazda samsun pidesi flan zorlamazlarsa iyi olur. Bana sen gel mantı yaptırdım kadınlara dondurucuya koydum dedi birde perde pilavı çok severim ben malzeme aldım yapıcam sana diyor ( çok korkuyorum kilo alıp gelmem umarım süprizzzzz:CüvCüv: en son oğluma 5 haftalık hamileyken oradaydım 1 kilo alıp dönmüştüm o kadar cimriliğer rağmennnndelikafadulden

üzülme ya gun gelecek bizde 6 lı rakamlar görecez benı mıllet memlekette 97 gördukten sonra 78 de bile manken olmusum gibi buldular ama sevınsemmi üzülsemmi bilemedim
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tünaydın kütom hoşgeldin.
hoş buldummm gelincikkkk
Günaydın Kütocuğumm keşke Pınarımda olsaydıııııııı

he kızzz ösledim ben onu mafoldumben

bende o zamana kadar mezun olurum elifçiğim yer sıkıntımız olmaz ozaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…