nilüfer deneme haftasında aebenciğim.
iviiiitt. yazdıkk..
Şu tabloya bakıınnnn süperrrrrrrrrrrrrrrrrr...
referans, aeben+, else+, nazli_gulec+, nilüfer79, NURHAYATK, ozgekrd+, yumukum
benim ki ilk tanıştığımızda 1 saat dil dökmüştü bana şimdi hatırlatıyorum o günü yine olsa yine yaparım senin gibi bir hayat arkadaşı kazandım diyor bana evlenince kalas olursa bilemem.
kızlar bana geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştınız di mi kaydirigubbakcemile3
sonra geri alcak mısınız beni :kedi:
canım benim ya çok tatlısın çok güldümşakkıdı:sm_cool:Özgecim görümceme malesef istediğim gibi ve istediğim kadar sürpriz yapamıycama ama :) geçen yıla göre vücudum daha sıkılaştı ve kıyafetlerim daha kamofile bu bile ona yeterrr :)) Eee artık 2 senedir şişkoyummmm tecrübelendim ona göre alışveriş yapıyorummmmmmmmmmmmmm
alemsiniz kızlar benimki yontulmuş kızlar ben hiç uğraşmayacağım. ne desem onu yapıyor canım ya. benimkide başka manyak. ben bişey istemediğim halde alışverişe gittiğimde bana hep zorla bişeyler alır. başkalarının karıları ister kocaları almaz sende bana zorla bişeyler aldırıyorsun dedim geçen gün. gülüyor deli.
bakalım elifçiğim inşallah benimki kabuk bağlamaz da tekrar yontmak zorunda kalmam. bu pazar iadei ziyaret yapacağız . bohçamızıda hazırladık.
evet elifçiğim geri dönmek üzere ayrıldı yazdık. geri alırız tabi şekerim. ne zaman geri dönmek istiyorsun.
ben eksik kalmısım bi kadro tamam oldu ..........
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben eksik kalmısım bi kadro tamam oldu ..........
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
temmuz 20 uygun mudur kaydirigubbakcemile3
kayınvalideciğime gideyim döneyim
zaten orda açlıktan kilo veririm heralde
hem bu ara kendimi de moda sokayım iyice kaydirigubbakcemile2
oo bence temmuz 20 süper çünkü ben o zamana kadar mezun olacağım ya yer sorunu da olmaz zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
temmuz 20 uygun mudur kaydirigubbakcemile3
kayınvalideciğime gideyim döneyim
zaten orda açlıktan kilo veririm heralde
hem bu ara kendimi de moda sokayım iyice kaydirigubbakcemile2
Kızlar yaaaa 67 kilo olacağım günler gelirmi sizceeeeçok üzgünüm dün akşam annem bile ne olacak senin bu halin dedi Özelliklede göbeğin çok fena dediii üstelik komşuların yeni doğum yapan kızlarını örnek vererek dedi çok üzgünüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hoş buldummm gelincikkkktünaydın kütom hoşgeldin.
Günaydın Kütocuğumm keşke Pınarımda olsaydıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?