Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben genelde yemek yediğimiz kaşıkla sayıp yazıyorum. maşallah sana asin nazar değmesin inşallah nazar boncuğunuda takayım.

sağol canımm Şeniz

tam sana cevap yazarken patrona yakalanıyodum :1shok:

bildiğimiz yemek kaşığı canım

yarım yemek kaşığı :bbo:
ağzını bile doldurmaz lmaz:
bak canım bende öğlenleri çok az yiyordum. ekmek hiç. akşam da aç kurtlar gibi oluyordum. ama yaklaşık 2 haftadır öğlen yemeğimin yanında 1 veya inceyse 2 dilim ekmek yiyorum. arada 1-2 grisini tıkırdatıyorum. akşamları karnım acıkmamış oluyor. bence öğlen yemeğini biraz fazla tutmalısın kaydirigubbakcemile5

ikiniz de ufacık kaşıkları öğün yaptığınız için kafam karıştı sanırım laelaelaelaelae
yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli.
haaa bu demek değil ki çoooookk ye. benim öğlen menüm de sadece yarım tabak yemek (yemekçimiz cimri biraz kötükedihüso) + salata var. başka çeşit istemiyorum. 1 yoğurt 1 de ayranla 4 çeşit ediyor. ayran sabah ara öğünüm yoğurt öğleden sonraki ara öğünüm oluyor.

kızlar öğlen yemeğmi yedim
bir kase yoğurt bir salatalık 2 grissini
:)

afiyet olsun canım
umarım sonuçlarını alırsın. aslında zor bir diyet değil. ama ben akşamdan korkuyorum. akşam yemeklerinde yalnız olsam kesin yapardım.

buarada doktorumla görüştüm normal dedi az yükseliş önemli değil haftaya bakalım bide dedi :) moralim yerine geldi :)

buarada saçlarımı boyuyorum diplerini boyadım bekliyorum sonra tamamını boyıcam..aşk alevine boyuyom kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun nurhayatcım inşallah haftaya değer düşerde sende rahatlarsın bizde canım
patlıcanları biberleri közledim
haa bide domatesi
hepsini minik minik kıyp sarımsaklı sirkeliyorum birazda yağ ve tuz bu kadar cnm afiyetolsun çok gözel oluyo istersen sarımsaklı yoğurtluda yapabilirsin malzeme bööle sosu sana kalmış

bende 5 millik yürüyüşün 4 milini yapabildim çok yüklenmedim kendime o kadarzevkliki zaman nası geçiyo anlamıyosun 4 mil 6kmye tekabül ediyo acaip terledim valla spor yapamıyodum şimdi çok mutluyum artık

patlıcanla biberleri közleyim tamam ama domatestemi közlenecek? sonra kıyıcaz onları ince ince domateside közlendikten sonra kıyıcaz.. sonra sarımsağı dövücez bu karışıma eklicez sonra sirke eklicez üstüne yağ sızdırıcaz azcık tuzda ohhh afiyet olsun.. ok.canım yapayım.. diyorumki bi kısmını sarımsaklamadan sirke koymadan ağzını kapatıyımmı çünkü 4 tane patlıcan var fazla olursa diyom yarına kalır..ama bozulurmuki? kötümü olur maytapcım? sonra üzerine sostamı yapıcaz.. mesela? yoğurtmu dökeyim?

ben domateside közlüyorum isteğe bağlı canım aynı anlattığın gibi ben hepsini soslayıp yiyoruz yarınada kalırsa tadı hiçbozulmuyo canım hemde daha outuyo sosu daha güzel oluyo sirke koyarsan yoğurt koyma

hoşgeldin kütom tıktın mı eşyaları yatak odana . bizde köye ev yaptık. geçen sene bütün eski eşyalarımızı köye gönderdik.

hııı tıktım arkadasa geldim halıları bile bilem yıkadık kaydirigubbakcemile3 benımde tum esyaları götüresim var köyede olmuyo işte artık en dökuntuleri götürecez

hııı tıktım arkadasa geldim halıları bile bilem yıkadık kaydirigubbakcemile3 benımde tum esyaları götüresim var köyede olmuyo işte artık en dökuntuleri götürecez

hamarat küto aferin kız sana inşallah bugün aç karınla iş yapmadın.

geçmiş olsun dilekleriniz için teker teker teşekkür ederim canlarım a.s. öpemiyorum saçımda boya var :)))

nuro çok sevindim canım .......
mayatabım aldım adresi canım saggol indiririm musait zamanda .......

çok yoruldum ya çok mobilyalar gelmedi ama ben bayabi temizlik yaptım . burnumda bi taraftab çamaşır suyu bitaraftab yunşatıcının kokusu geliyo ya hala . bide şarış şarıl yagmur yadı yarım saat ankaraya . içeri serdim çamaşırı iyce kokusu içeri sindi . benimki gelince kesin bune koku diycek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…