ben genelde yemek yediğimiz kaşıkla sayıp yazıyorum. maşallah sana asin nazar değmesin inşallah nazar boncuğunuda takayım.
tam sana cevap yazarken patrona yakalanıyodum :1shok:
bildiğimiz yemek kaşığı canım
evt canım benim yediğim menemen yemek kaşığıyla bie kaşıktı...2 çatalda bitti zaten menemenciğim...fırın makarna olduğu için tadımlık aldım yani....servis kaşığıyla aldıklarımı ser.k. şeklinde belirteyim olmazsa...
çorbayı mesela 1 kepçe yazmıştım...
ben yemekleri çok çok az yemeye çalışıyorum çünkü gündüz içtiğim çayların küpşekerlerini düşünüyorum hep))))
kızlar öğlen yemeğmi yedim
bir kase yoğurt bir salatalık 2 grissini
:)
benpatlıcan salatası yapıcam akşama ondan yiicem bol bol mmmmmmmmmmmmmm
maytabım anlat bakayım şu patlıcan salatasını bende yapayım.. ben akşama patlıcan yemeği yaparım diyodum ama güzelse bunu yapayım bari.
geçmiş olsun nurhayatcım inşallah haftaya değer düşerde sende rahatlarsın bizde canım
patlıcanları biberleri közledim
haa bide domatesi
hepsini minik minik kıyp sarımsaklı sirkeliyorum birazda yağ ve tuz bu kadar cnm afiyetolsun çok gözel oluyo istersen sarımsaklı yoğurtluda yapabilirsin malzeme bööle sosu sana kalmış
patlıcanla biberleri közleyim tamam ama domatestemi közlenecek? sonra kıyıcaz onları ince ince domateside közlendikten sonra kıyıcaz.. sonra sarımsağı dövücez bu karışıma eklicez sonra sirke eklicez üstüne yağ sızdırıcaz azcık tuzda ohhh afiyet olsun.. ok.canım yapayım.. diyorumki bi kısmını sarımsaklamadan sirke koymadan ağzını kapatıyımmı çünkü 4 tane patlıcan var fazla olursa diyom yarına kalır..ama bozulurmuki? kötümü olur maytapcım? sonra üzerine sostamı yapıcaz.. mesela? yoğurtmu dökeyim?
buarada doktorumla görüştüm normal dedi az yükseliş önemli değil haftaya bakalım bide dedi :) moralim yerine geldi :)
hadi gözün aydın canım çok sevındım
hoşgeldin kütom tıktın mı eşyaları yatak odana . bizde köye ev yaptık. geçen sene bütün eski eşyalarımızı köye gönderdik.
hııı tıktım arkadasa geldim halıları bile bilem yıkadık kaydirigubbakcemile3 benımde tum esyaları götüresim var köyede olmuyo işte artık en dökuntuleri götürecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?