Anacım olsun biz öylede öperriz seni nasıl olsa aynı boya var saçlarımda .ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizgeçmiş olsun dilekleriniz için teker teker teşekkür ederim canlarım a.s. öpemiyorum saçımda boya var :)))
Anacım olsun biz öylede öperriz seni nasıl olsa aynı boya var saçlarımda .ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hım nasıl dayandın 5 saat aç canım ya tadımlık olsun yeseydin bari anladım sen sıkınca tam sıkanlardansın ama bırakınca tam bırakanlardan olma ...kaydirigubbakcemile5Herkese merhaba!
Bugün yine dışardaydım yeni girebiliyorum. Size dün yaptıklarımı anlatmadım :) Dün gündüz sünnet vardı öğle yemeği falan yemeden gittim. 25-30 çeşit ev yapımı pasta vardı. Hepsi masada. Herkes yedi, ben eve dönünce yerim diye beş saat hiçbir şey yemedim. Baktım bayılmak üzereyim, 2 kaşık patates salatası yedim. Ama hiç tutmadı. Akşam 10da eve gelip bir tabak dolusu ton balıklı salata yedim rahatladım.
Bugün de öğlen 1'de kahvaltı ettim. K flakes. Arada bir bardak meyve suyuyla üç tane eti form yedim. Şimdi karnım çok aç. meyve yemeyi düşünüyorum. Yemeğe daha iki saat var. Patlıcan közlemeleri falan okuyunca iyice karnım acıktı yaw :) ki hiç sevmem. Sadece bir kere piknikte mangalda patlıcan közleyip salata yapmışlardı. Valla 8 yıl geçti hâlâ tadını unutamadım :)))
yumukum bu hafta baya kilo verdin galiba sen bu diyetle . hadi hayırlısı ..iyi akşamlar...
bugünkü yediklerim önce
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
40 gr beyaz peynir
1 domates
şekrsiz çay
öğlen;
2 katı yumurta
1 salatalık
1 domates
ara;
2 grissini
şekersiz çay
akşam;
ızgara ciğer
bulyon çorbası
haşlanmış kabak
salata
gece 1 bardak süt
akşam yemeğimi yedim erken hallettim bugün kaydirigubbakcemile3
sizler naptınız bakim
nurhayatcım geçmiş olsun canım,ne renk boyadın kıs saçınıbende kızıla devam epeydir boyatmadım zaman bulamadım ama haftaya gitmeyi düşünüyorum kıpkızıl olcem ben
hım nasıl dayandın 5 saat aç canım ya tadımlık olsun yeseydin bari anladım sen sıkınca tam sıkanlardansın ama bırakınca tam bırakanlardan olma ...kaydirigubbakcemile5
yumukum bu hafta baya kilo verdin galiba sen bu diyetle . hadi hayırlısı ..:lepi:
özke cadı daha regle 10 gün vardı -tatlicadiarzu-
Evet, aebencim sonra öyle yasak yiyecekleri yediğimde o kadar pişman oluyorum ki aç kalmayı tercih ediyorum. Akşam yemeğimi şimdi 1,5 dilim kepek ekmeği, bir tabak salata, 3 köfte, ayran olmak üzere yedim. 2 saat sonra da küçük bir kase kirazım var :)
Bu arada walk at home sitesini buldum. Çok güzel görünüyor. 5 dakika denedim çok eğlendim. Başka yapan var mı? Bir de bu eti formun sitesi gibi light tarifler veren sitelerden tarif deneyen var mı? Formdakal bana 1650 kalorilik bir diyet listesi çıkardı çok zengin bir menü :)
canım ben dün 37 dakkalım başlangıçı bugünde 5 millişk videonun 4 milini yaptım süper zevkli yaa kadının walk walk demesine hasta oldum :)))))))opuyorumnanaktan
Benim rapid premium hesabım yarın açılacak o zaman 5 millik olanı indiririm ama şimdilik 1 mili denedim. Bayağı yoruyor insanı, terletiyor. Evet, kadın pozitif enerji veriyor. kaydirigubbakcemile2
premöium ne işe yarar cnm ben pek cahalım bu konuda
iyi akşamlar...
bugünkü yediklerim önce
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
40 gr beyaz peynir
1 domates
şekrsiz çay
öğlen;
2 katı yumurta
1 salatalık
1 domates
ara;
2 grissini
şekersiz çay
akşam;
ızgara ciğer
bulyon çorbası
haşlanmış kabak
salata
gece 1 bardak süt
akşam yemeğimi yedim erken hallettim bugün kaydirigubbakcemile3
sizler naptınız bakim
nurhayatcım geçmiş olsun canım,ne renk boyadın kıs saçınıbende kızıla devam epeydir boyatmadım zaman bulamadım ama haftaya gitmeyi düşünüyorum kıpkızıl olcem ben
rica ederim murhayatcım afiyet olsunnnnvallahi koçum bu diyeti yapıyosunya bişey diyemiyorum sana :) ekmek sadece kahvaltıda var.Ölmüyonmu kız açlıktan? bide çalışıyosun ben olsam baş ağrısından çatlarım
benim yediklerim
kahvaltı saat (10:30)
3 zeytin,1 dilim k.ekmeği,kaşar,domates,şekersiz çay
ara saat (15:00)
3 dilim karpuz
akşam saat(20:30)
4 dilim kepek ekmeği :)
3 dilim karpuz
az peynir
2 zeytin
patlıcan salatası :) teşekkür ederim maytabımmmm :)) sayende bi öğünü leziz bi şekilde atlattım :))) kaydirigubbakcemile3
ara (saat 21:30)
1 kase kirazı eşimle birlikte yedik opuyorumnanaktan romantik romantik opuyorumnanaktan
saat 22:00
şekersiz çay
şimdi yani 23:15 tatlıcı tombaktan yürüttüğüm 2 paket fındık tanecikleri :)) tatlıların üzerine dökülenlerden kaydirigubbakcemile3
veee evde sütlü nuriye var ama ben yemiyorum..büyük başarı :)
bu arada yumukum saçlarımı kızıla boyadım ilk defa kendim boyadım fena olmadı. Lorealin sanırım adı Aşk Alevi.. Aşklara geldim ayoooolllll :roflol: ama gel görkü eşim eve geldi 45 dk geçti yemek yiyoruz dönüpte aaa aşkım saçların ne kadar güzel olmuş demedi kafamçokkarıştı saçlarımı toplamıştım gerçi ama olsun insan parlamasından anlamazmı kızdım tabilmaz: "geleli 45 dk oldu ama hiç farketmiyosun bende bi farklılık yokmu? " dedim.. farketti :asigim: " ama toplamışsın saçlarını nasıl farkedeyim" diyede kıvırmayı unutmadı kaydirigubbakcemile2 bende dedim kıvır kıvır kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
içimden geldi kızlar bu çiçekler size a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
maytabım geçmiş olsun canım..kulak işi kötü ya.. benim kulak patlakya ondan biliyom..(benimde hertarafım sakatya kaydirigubbakcemile3 ) ben banyoya girerken pamuğa vazelin sürüyorum sonra kulağımı tıkıyorum.Küçükkende kulaklarım problemliymiş annemde öyle yapıyomuş.. sende böyle tıka istersen. Bilmiyosan diye diyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?