Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız yalıdamısın yoksa :) boğaza karşı falan?? :) yoksa beykoz üsküdar tarafındamısın merak ettim?

evet cnm üstüne bastın yalıda diilim beykozdayım çıbıhlı

yaaa kaynanamın memleketi :) bikeresinde gitmiştik oralara ama süppeeer yerler yahu.. bayıldım yani.Ama çok tepelik araban olmazsa yanmışsın.. kıııızz maytabım herakşam o yollarda yürüyüş yapsan tığ gibi olursun valla.. yoksa ondan mı sen bukaradar kiloyu veriyon kolayca :jeyyar: sırrın bu mu yoksam ne dersin?sengözlerimebaksanab

o zaten şekerim sevgili kayınvalidemin kodadı kasım anneleri taktıda:))))))

yaaaa öyle bi kayınvalide bilmiyom yani :kedi: bişey diyemiyom :kedi: sabır taşı olsa çatlar beee.. bazen seyrederken fikretin yerine benim konuşasım geliyo :) o sustukça ben daralıyom off yani offff neyse kolay gelsin sana bacım :smiley-cool:

evet cnm evim tepelik ama ben yokuş çıkıcam diye evden çıkmıyorum :)))))))onunla bağlantılı deel yani
nerde oturuyo kaynanan merak ettim kız

evet cnm evim tepelik ama ben yokuş çıkıcam diye evden çıkmıyorum :)))))))onunla bağlantılı deel yani
nerde oturuyo kaynanan merak ettim kız

şimdi yenibosnada ama evlenmeden önce orda doğmuş büyümüş evlenmiş buraya gelmiş.Kendisi benim yan apartmanımdadır :) valla gittik bi kere güzelim ilkokulunu falan gösterdi tepelik biyer mezarlık vardı oraya gittik annesine dua okudu.. ama oraları bilmediğim için beykozun neresi bilmiyom hiç.. ama bulunduğumuz yer baya yüksekti ve boğazı görüyodu.. sen öyle deyince gözümde direk beykoz belirdi :)

işte bende bilemiyom ben çubukludayım ama beykoz merkez daha tepeliktir ordandır kesin kaynanan

goodnıght şeker.. benim melek adında bi arkadaşım var.. kendi süper bi kız çookk güzel ama çenesiyle adamı öldürür :)))) çok cadı.. :)))

bana çekerse sessiz sakin biri olur, cadı olmaz kaydirigubbakcemile3

rahmetli anneannemin adı melekti gerçektende melek gibiydi kızım olsaydı bende melek koyucaktım

inşallah rabbim bana gönderir meleğimi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…