yumukum, asi_bulut+, cceylin+, dimplehawk, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+
süper şu kalabalığa bakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cceylin, asi_bulut+, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+, yumukum+
aşağısı kaynıyo kızlarrrr :=)))
hayal gözlü, asi_bulut+, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+, yumukum
ben gelince daha seksü oldu :roflol:...
bencede reffim görümcen sana koplo kurmuş canım. üzme kendini tatlım verirsin sen merak etme . montiye başlayacağın zaman her türlü yardıma varım. hatta seninle beraber yaparız canım.
hoşbuldukk asimmm yumukumm ve hekess:=)) ben de sizleri özledim valla ancak kendime geliyorum okul bitti tamamen dün son sınavım da açıklandı hala üniverste 2. siyim:=)) he birinci olabildim ne de üçüncülüge düştüm bir yıl daha aynı şekilde geçti....
kızlar burda meyve suyuyla beslenen biri var ne pidesi yawmafoldumben unutun pideyi öyle bişey yok kim çıkardı konuyu refimi:mymeka:
aaa ben hep alfabetik diziliyor sanırdım kaydirigubbakcemile3
meğer herkes kendini ilk başta görüyormuş CADIARZU
benim adım a ile başladığı için anlayamamışım delikafadulden
hoşbuldukk asimmm yumukumm ve hekess:=)) ben de sizleri özledim valla ancak kendime geliyorum okul bitti tamamen dün son sınavım da açıklandı hala üniverste 2. siyim:=)) he birinci olabildim ne de üçüncülüge düştüm bir yıl daha aynı şekilde geçti....
klava: klava: vurun beni ben yaptım bennnnnnnnnnnnnn
Nazcım sağol sen kaç kilo verdin başladığından beri canım? linkini o topiğinb yollarmısın birde çok sağolllll
kutlarım canım süpersinalkisalkisalkisalkisalkisalkis benimde kız kardeşim okul 4. olmuş çok mutluyum ..
hadi gözün aydın canımın içisi :hooray:
süper yaaa ben hep sınıf birincisi ikincisi oldum da okul birinciliğine terfi edemedim hiç :1ninca:
aklıma gelmişken refffcimmm unuttum yazmayı seni de tebrik ederim canım sınavlarını vermişsin diye. geç oldu ama :kedi:
üzülmeye değmezmiş bak. ama olsun ağladın rahatladın
oğlum ağlayınca ilgisini dağıtmak için ben söylerdim o da öğrenmiş meğer. kreşte ağlayan arkadaşlarına söylüyormuş
ağlamak yoooookkkk
gülmek varrr :smiley-cool:
Ay kızlar yorumlar için teşekkürler yedim işte pişmanımNilüfercim ay hepinizden çok özür dilerim canınız çeksin diye söylememiştim maksatım öküz gibi yedim demekti. Kusura bakmayın canınız istediyse pişireyim gelin bana yiyin kızlar :) Bu hafta sonu pazar günü oğluşum 2. yaş günü partis,i var çok şişko ve mutsuzum napimmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heryerde 2. sensin yine bak kaydirigubbakcemile5
Ay kızlar yorumlar için teşekkürler yedim işte pişmanımNilüfercim ay hepinizden çok özür dilerim canınız çeksin diye söylememiştim maksatım öküz gibi yedim demekti. Kusura bakmayın canınız istediyse pişireyim gelin bana yiyin kızlar :) Bu hafta sonu pazar günü oğluşum 2. yaş günü partis,i var çok şişko ve mutsuzum napimmmmmmmmmm
bende başardığım zaman tartının resmini koyuyordum :lepi:
anam süper fikir bende yapcem hedefe geldiğim gün tartıynan poz vircem ben üstte o altta,
özge mannağı takıma foto koydum baksana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?