Öğle yemeğim
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak kabak yemeği
şimdide ara öğün olarak birşeyler bulucam bakalım...
refimm menün iyi ama monti yapacaksan her öğünde süt veya süt ürünü tüketmen gerekiyor. bu ayran olabilir , yoğurt olabilir bide sadece sabah öğününde ekmek tüketebilirsin diğer öğünlerde ekmek tüketmek yasak canım.
nazcım montiye daha geçmedim kitabı hatim edeyim sonra geçicem :) senin ve aabenin destekleriniz ile tabi... Bu arada ismim firdevs belki istersin diye söyliyim dedim sen bu takma isimlerden hoşlanmıyordun sanırım...kafamçokkarıştı:1shok::1hug:
kızlar yumukum ve nurhayat sizin fikrinize ihtiyacım varşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
perde yaptıracağım katlamalı olacak ama ucunda boncuktan falan hiç hoşlanmıyorum fransız küpürü hoşuma gidiyor ama sizce nasıl olur katlamalıda perde konusunda kafam inanılmaz karışık
bu arada duvarlar kum beji koltuklarım krem tv ünitem beyaz ve kahve toprak tonları hastası birisiyimdirde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yani işin özü bana akıl verin yawwwwwklava:
aşkınayı fatih yedi benim kuma
ne masajı lo bende geliyom
valla önce çin işkencesi yapıyolar az voltajlı elektrik veriilyo arkasından masaj :))) çin işkencesine razımısın?
özgecim nilüferinde de dediği gibi katlamalı perdeler için çizgili tüller kullanılıyor ve bence kalın çizgili olanlar çok hoş oluyor kahve krem kalın çizgili bişeyler bakarsan patlatır ama biz katlamalı perdelerin ucuna hiç güpür yaptırmadık ve hiçbiyerde de ben görmedim. Yani modern katlamalı perdenin ucuna güpür???? bilmiyorum pek hoş durmaz gibime geliyo ama ona uygun şıkır şıkır boncuklar var.. yada sade de gayet hoşş bi resim bulursam eklerim şeker. heee bide şey dicem bence sakkın boydan boya yaptırma katlamalı perdeni pencerenin açılacak bölümünü hesap et ve oradan 2 parça yaptırabilirsin. tek parça yapılınca ağır oluyor cubukları zamanla yamulabilir dikkat.. yıkamasında da ozaman zorluk çekersin 2 parca olsun. Penceren çok genişse 3 parça..
canım biz kpürlüsünüde diktik kullanılan tüle bağlı eğer kendinden ucunda şık bir gipürü varsa boncuk tercih etmiyo müşteriler ama senin beğendiğin modelde ya sade ya boncuklu hoş durur genelde çizgili model çalışıyoruz bizde ama dilediğin her perdeyi mekanizmalı yaptırabilirsin senin zevkine bağlı standart bir şey yok a.s.kızlar yumukum ve nurhayat sizin fikrinize ihtiyacım varşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
perde yaptıracağım katlamalı olacak ama ucunda boncuktan falan hiç hoşlanmıyorum fransız küpürü hoşuma gidiyor ama sizce nasıl olur katlamalıda perde konusunda kafam inanılmaz karışık
bu arada duvarlar kum beji koltuklarım krem tv ünitem beyaz ve kahve toprak tonları hastası birisiyimdirde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yani işin özü bana akıl verin yawwwwwklava:
özge benim albüme baksana katlamalı perde konusunda..bende salonumda kullanmıştım..kanarlarındada japon fon kullandım...
bide katlamalı perdede en güzel çizgili modeller oluyor...buda bi fikir olsun...bana perdeci demişti sonradanda dikkat ettim bir çok gittiğim evde veya mekanda gerçekten çizgililer hoş duruyor...kalın çizgililer biraz daha dolgun ağır duruyor ...ben ince çizgili seçmiştim.
Nazcım montiye daha geçmedim kitabı hatim edeyim sonra geçicem :) senin ve Aabenin destekleriniz ile tabi... Bu arada ismim Firdevs belki istersin diye söyliyim dedim sen bu takma isimlerden hoşlanmıyordun sanırım...kafamçokkarıştı:1shok::1hug:
yok tatlım elifçiğim hoşlanmıyordu takma isimlerle hitap etmekten ben senin gerçek adını biliyorum zaten canım. Benim için farketmez ben her türlü hitap ederim canım. Montiyle ilgili her türlü yardıma hazırım.
canım biz kpürlüsünüde diktik kullanılan tüle bağlı eğer kendinden ucunda şık bir gipürü varsa boncuk tercih etmiyo müşteriler ama senin beğendiğin modelde ya sade ya boncuklu hoş durur genelde çizgili model çalışıyoruz bizde ama dilediğin her perdeyi mekanizmalı yaptırabilirsin senin zevkine bağlı standart bir şey yok a.s.
evet nilü bizdede genelde aynı tarzlar tercih edilyor,altına ya stor yada yanlarına fonda tercih ediliyor kişisel zevk işi bu
ayrıca ucuna eski tarz gipür zaten olmaz genelde tüllerin uçlarında kendinden olan gipürleri kullanıyoruz ama çizgili modellerde gipür olayı yok eklemede hoş durmaz..
özgecim beğendiğin perdenin aynısının kremini diktik 2 ay önce ucundada boncuk kullanmadık üstelik çok şıktı gerçekten zevkin süper cnm:1hug:
hepinize iyi akşamlar bayanlar..
diyetime bugün başladım biliyosunuz sabah meyve suyu öğlen meyve suyu akşam meyve suyudelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şuana kadar 2 lt su içtim yatana kadarda 1 lt daha içicem halsizlik hissetmedim bugün iyi geçti akşama arkadaşlara davetliyiz hiçbişey yemeyi zaten düşünmüyorumda çayda içmezsem çok ayıp olacak en azından açık bi bardak içeyim diyorum sonra kadın yanlış anlar diye çekiniyorum açık açık ben diyetteyim çay bile içemem demekte gelmiyor içimden bi bardak çayla yırtmam lazım anlıcanız diyettede çay kahve yasak puff
canım benm çok teşekkür ederim
yok zaten modern perdeye küpür falan düşünmedim ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne garip bir görüntü olurdu ya:roflol:
fransız küpürünü çok beğenirim çok nostaljik oluyorda bir yerde görmüştüm onu katlamalıya uyarlamışlar çok hoş duruyordu o bakımdan fikir sormak amaçlı söylemiştim.
eğer katlamalı düşünürsem şu tarz bir model düşünüyorum canım
fon olarak da japon fonlardan düşünüyorum
kız bedavadanmı baktın resimlerime hiç yorum göremiyorum senağlama
neyyyssssseeegamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?