Günaydın Özgecim...
Nazlıcım bana Samsunda nasıl aaa ne kadar çok kilo almışsın dedilerse sanada nişanda ayyy ( nişanlın için örnek isim) Erdemede bak ne şişman bir kızla nişanlanıyor yüzü güzel ama bir doğum yapsa hepten soğutur adamı kendinden 100 kilo olup, bu yaşta bu şişkolukkk aaa ne kadar şişman kız demelerini istermisin?
gunaydın kızlar
artık evde yalnızım yanı pc benım
özledim sizi yaa eskisi gibi olsun artık hersey ne güzeldi
ben çok kilo aldım ya koca kışın emegi çöpe gitti
günaydın kütom bizde seni çok özledik. dön artık aramıza herşey eskisi gibi olsun beraber verelim kilocuklarıomızı yine . sen aldıklarını verirsin kütom yeterki motive ol canım.opuyorumnanaktan
inş. canım ya bende cok istiyorum dedigin gibi bi motive olsam yaparım bilirsin opuyorumnanaktan kaçarı yok olmam lazımm ben kaçıyorum şimdi dun gece 25 misafir vardı evın halını varın siz düşünün sonra pencerelere demir takılıyo ustalarım gelir bi toparlanıyım benn öptüm hepicigini byby
Al benden de okadar.. çok acıkıyorum bu hafta yaa.. elim ayağım titriyo resmenn.. sürekli yemek doyduğumu hissetmek istiyorum..benim bu hafta diyet çok kötü gidiyor. bir türlü motive olamıyorum kafayı yiyeceğim ya . bide regli olamadım onun etkisiyle çok yemek yiyesim oluyor.sabah tartıldım 1 kilo almış gözüküyorum ağlarım ama ben :a015:
gunaydın kızlar
artık evde yalnızım yanı pc benım
özledim sizi yaa eskisi gibi olsun artık hersey ne güzeldi
ben çok kilo aldım ya koca kışın emegi çöpe gitti
günaydın 6. takımın çıtır ve güzel hatunları nasılsınız? opuyorumnanaktan
günaydın elifçiğim. dün yoktun nerelerdeydin bakimmm.
topik topik geziniyodum :roflol: :roflol:
işimde vardı zaten 2 gündür çok
geveze elif yakında mesaj sayın 9000 falan olur. ahhhh ahhh keşke benimde çok işim olsa da çalışsam.
kız 10000i geçerdim şimdiye de geçenlerde mesajlarım azaldı 2000-3000 kadar kaydirigubbakcemile3
ohhhh maşallah. diyet nasıl gidiyor ne zaman gidiyorsun kaynananın yanına senin tatil yaklaştı galiba .naniknanik
diyet :kedi: o ne ki :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3
zaten dün adet oldum felaket şiştim kafamçokkarıştı
az kaldı kaynanama gitmeye kaydirigubbakcemile3 12 gün :lepi:
gören de beni kaynanasına gitmek için can atıyo zannetçek kaydirigubbakcemile3
benim derdim tatil yapmak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?