Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:lepi:

çek kız ayağını üzerimden :roflol: :roflol: :roflol:
:teytey:
hayın görümceeee
günaydınlar hatunlarr nasılsınızzzz??

sabah erkenden kalkıpp kahvaltı hazırladım evi de süpürdümmm bugün temzilik günüü gelsin hareket gitsin harekett
günaydın canım hoşgeldinnnn kolay gelsin ayrıca ünide 2. olmak nasıl bir gurur maşallah arkadaşım tebrik ederim seni fıstık

meyve suyuyla beslenilirmi kız hayal allam yaa kafamçokkarıştı

komplo teorisine bakarmısınız ya çok güldümmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ceylincim tebrikler tatlım kardeşin inşallah seninle aynı okulda olmaz
çünkü benim abim öyleydi ve öğretmenler hep abimle karşılaştırırdı sinir olurdum birde teyzem bizim okulda öğretmendi ığğğğ faciaydı yakötükedihüsokötükedihüso

kızlar burası diyet topiğiii lavaşlar dürümler havada uçmuş:sm_cool::roflol::roflol::roflol:

bende dürüm hastasıyımdır ya o ne muhteşem bir tat öylleeeeeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Ceylincim tebrikler canım ... Çok çalıştın ve emeğinin karşılığını da aldın çok çok tebrik ederim. Gönlümüzün 1. si :) Sen hangi üniversitede okuyorsun kuzum??

kızlar ya klementine ortalıklarda hiç görünmüyor. bilgisi olan varmı yoksa ben mi mişeyler kaçırdım

elifçiğimde bugün hiç uğramadı.

Ay maytapcım o da bişe mi? ben düm bir büyük boy kornet 1 de hediyesi olan aşkına küçük boy olanı yedim

bende kardeşimle aynı okuldaydım. kardeşim okumayı çok geç öğrendi 2. sınıftayken heceleyerek okuyordu.öğretmeni hep beni çağırırdı okuması zayıf diye. ama gelin görünkü kardeşim sonradan açıkdı. şimdi öğretmen oldu ve bölüm 2.si olarak okulu bitirdi....

kızlar yumukum ve nurhayat sizin fikrinize ihtiyacım varşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

perde yaptıracağım katlamalı olacak ama ucunda boncuktan falan hiç hoşlanmıyorum fransız küpürü hoşuma gidiyor ama sizce nasıl olur katlamalıda perde konusunda kafam inanılmaz karışık

bu arada duvarlar kum beji koltuklarım krem tv ünitem beyaz ve kahve toprak tonları hastası birisiyimdirde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yani işin özü bana akıl verin yawwwwwklava:

özge benim albüme baksana katlamalı perde konusunda..bende salonumda kullanmıştım..kanarlarındada japon fon kullandım...
bide katlamalı perdede en güzel çizgili modeller oluyor...buda bi fikir olsun...bana perdeci demişti sonradanda dikkat ettim bir çok gittiğim evde veya mekanda gerçekten çizgililer hoş duruyor...kalın çizgililer biraz daha dolgun ağır duruyor ...ben ince çizgili seçmiştim.

benim nişanlım perde işiyle ilgileniyor ev tekstili üzerine iş yapıyorlar bende senin için sorarım özgeciğim.

benim nişanlım perde işiyle ilgileniyor ev tekstili üzerine iş yapıyorlar bende senin için sorarım özgeciğim.

teşekkürler kızlar :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

hemen bakıyorum nilücüm

kızlar ya klementine ortalıklarda hiç görünmüyor. bilgisi olan varmı yoksa ben mi mişeyler kaçırdım

elifçiğimde bugün hiç uğramadı.

Sesini duydum geldim nazcım :) Haftasonu ve pazartesi çok kötü geçti benim için. Geceleri hiç uyuyamadım. HBS (huzursuz bacak sendromu) diye bir hastalık duydunuz mu? Allah kimseye yaşatmasın. Bende de ilerlemez, geçici bir şeydir inşallah. Ara ara oluyor. Çalışırken strese bağlı olarak oluyordu ama bugünlerde hiçbir sorunum yok çok şükür, neden bunu yaşıyorum bilmiyorum. Üstünde de çok durmak istemiyorum. Bende psikolojik olarak hastalık geliştirme özelliği vardır çünkü kaydirigubbakcemile :)
Allah herkese sağlık sıhhat afiyet versin. Her şeyin başı sağlık. Doğrusu o haldeyken bilgisayarı bile açmak istemedim. Ama aklım burdaydı. Hiç yemek yemeden de olsa diyetime devam ettim :lepi: Gerçekten. Üst üste kaç gün yemek yapmadım bilmiyorum. Ama grissini ile yoğurt, k flakes, meyve ile süt başlıca öğünlerim oldu. :) Tek kaçamağım bir kornet oldu.
Kızlar size şimdi bir soru: Bir süre diyete sıkı olarak devam etmesem (iki hafta tatil zamanı) ama bütün yediklerimin ölçülerine dikkat etsem, kısacası kalori olarak yine diyete başlamadan önce yediklerimden daha az yesem, yavaş da olsa kilo verir miyim? Kilomu korur muyum demek daha yerinde olur. Eğer alırsam çünkü mahvolurum. Hemen moralim bozuluyor çöküyorum.
Burayı özlemişim yaa. Hepinizi çok seviyorum a.s.

geçmiş olsun canım. yediklerine dikkat ettiğin sürece kilonu korursun canım. ama arada hareket şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…