Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar fıstıklarrrrrr.
nehaber.

çok yogun geçiyor benim günler . ennemler bide 2 yegenim var tam benimkilerin yaşta . ortalık kalabalık . hehe .

pazartesi sabah 65.2 gördüm . 2. gündürde yemedigim kalmadı mide fesadı geçiriyorum . pideler dondurmalar baklavalar . eyvah eyvah . ennemler gidene kadar . geri alirim o 2. kiloyuda .....

hepinizi kocaman öptüm 2. günde özledim valla ..

nilücüm bende kendimi çok halsiz hissediyom yaa :çok üzgünüm: patlıcan oturtma yaptım yanındada cacık onda sonrada çay yapıcam veeeeeee çikolataya bandıra bandıra tırtıl kurabiyeleri yiceeeemmm delikafadulden

bizde özledik kıız sensiz olmuyo valla.. sırnaşık şey ama frenle güzelim kendini yaww bide oları vermesi var dimi.. ye ye ama çok değil. bak mesela ben bu akşam yicem sırnaşık şey

razıyımrazıyım lüfffffeeennnn çok ihtiyacım var valla şuan
pilim bitmiş gibi hissediyorum
şaka biyana nedir bu şeker
Alemsin kız sen :))) ben fizik tedaviye gidiyomya orda yapıyolar canım :)

bence güzel seçim. o tülün arkasındaki şeritler daha koyu olması lazım.Yani iki yüzlü ger iki yüzüde kullanılabilir. Varyaaa japon model yaptırırsan accayip olurya.. ama salonun geniş ferah olması lazım.. bence süper bir seçim.

kız dur daha yeni bakıcam :)))):tomato:

ülemiii....pardon :sinifsinif::sinifsinif:kız ne atıon domatezleri yaa

ohh yarasın valla.....aman napcen ya boşver verirsin yine....anneciklerinle yeğenciklerinle keyfin yerinde ya boşverrr...
bizde seni özledik..:1hug:

:1shok::1shok::1shok::1shok:
tırtıl kurabiyemiiidelikafaduldendelikafadulden
hemide çikolataııı.....vay beeeahhhdelikafadulden

benimkide gelir şimdi bende çıkayım masayı hazırlayacağım..öptüm iyiakşamlaropuyorumnanaktan

canım bunu ben bi 10 gün uygulayacağım yoksa normal diyetten yanayım şu düğüne kadar 70 olsam yeter ve inan bana bugün ne halsizlik ne bişey hissettim sanırım sindirim sistemi çalışmayınca acıkma hissetmiyosun ,onla alakalı olabilir şu düğüne kadar yapıyım normal hayatıma döncem söz:kedi:

kızlar akşam arkadaşlara gideceğiz demiştim ve gittik saolsun kadın extra bi hazırlık yapmamış çay çerez fanta bunun dışında bişey yoktu,sadece 1 fincan çay içtim başka hiç birşeye dokunmadım:lepi: en son türk kahvesi yaptı onuda içmicxem dedim açıkladım içmemem gerekiyo dedim Allahtan ısrarcı bi insan deil ,dedim yanlış anlarsın diye çok korktum olurya bak bak kadın beni beğenmedi hiç bişeye dokunmadı diye düşünebilirsin dedim Allah razı olsun yok dedi olurmu hiç ne güzel iradelisin hiç bozma bugünüde atlattım ilk günden fire verseydim devamı gelmezdi opuyorumnanaktanzemuszemus

benim bu hafta diyet çok kötü gidiyor. bir türlü motive olamıyorum kafayı yiyeceğim ya . bide regli olamadım onun etkisiyle çok yemek yiyesim oluyor.sabah tartıldım 1 kilo almış gözüküyorum ağlarım ama ben :a015:

En şişman kız 95 kg zayıfladı

24 Haziran 2009

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Britanya’nın en şişman kızı Georgia Davis, ABD’de katıldığı zayıflama kampı sonrasında 95 kilo verdi.

Kamptan önce 209 kilo olan 16 yaşındaki Georgia, The Sun gazetesine, yüzünün ve vücudunun yeni şeklinden çok hoşlandığını ve artık her şeyin üstesinden gelebileceğini hissettiğini söyledi. Davis, “Havaalanında annem beni tanıyamadı. Sevinçten gözyaşı döktüler” dedi. Babasının ölümünden sonra kendisini iyi hissetmek için aşırı yemeye başlayan Georgia günde 13 bin kalorilik yemek yiyordu. Bu yaşta bir kızın alması gereken günlük kalori ise sadece 2 bin.

Günaydın Nazlı. Ağlaöa yaaa verirsin sadece motive ol ve montiyi yeniden oku istersen belki etkili olur :)

herkese günaydın çok işim var okuyup başlayacağım yazmaya ama acil olarak çıkmadan

kütoooo msni açsana bi birşey öğrenmem gerek acillllllllllllllllllllllll

Günaydın Nazlı. Ağlaöa yaaa verirsin sadece motive ol ve montiyi yeniden oku istersen belki etkili olur :)

bakalım refimm yeniden motive olsam sorun olmazda olmuyor işte sabah kendi kendime söylendim zaten salak nazlı yine aynı şeyi yapıyorsun yemeye başlayınca devamı geliyor kesmiyorsun yemeyi diye nişanda kendine elbise bulmada gör günü falan diye. henüz bişey yemedim . miğdem biraz kötü bişey yiyesimde yok. offfffffff offfffffff:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…