iyi akşamlar fıstıklarrrrrr.
nehaber.
çok yogun geçiyor benim günler . ennemler bide 2 yegenim var tam benimkilerin yaşta . ortalık kalabalık . hehe .
pazartesi sabah 65.2 gördüm . 2. gündürde yemedigim kalmadı mide fesadı geçiriyorum . pideler dondurmalar baklavalar . eyvah eyvah . ennemler gidene kadar . geri alirim o 2. kiloyuda .....
hepinizi kocaman öptüm 2. günde özledim valla ..
nilücüm bende kendimi çok halsiz hissediyom yaa :çok üzgünüm: patlıcan oturtma yaptım yanındada cacık onda sonrada çay yapıcam veeeeeee çikolataya bandıra bandıra tırtıl kurabiyeleri yiceeeemmm delikafadulden
Alemsin kız sen :))) ben fizik tedaviye gidiyomya orda yapıyolar canım :)razıyımrazıyım lüfffffeeennnn çok ihtiyacım var valla şuan
pilim bitmiş gibi hissediyorum
şaka biyana nedir bu şeker
canım benm çok teşekkür ederim
yok zaten modern perdeye küpür falan düşünmedim ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne garip bir görüntü olurdu ya:roflol:
fransız küpürünü çok beğenirim çok nostaljik oluyorda bir yerde görmüştüm onu katlamalıya uyarlamışlar çok hoş duruyordu o bakımdan fikir sormak amaçlı söylemiştim.
eğer katlamalı düşünürsem şu tarz bir model düşünüyorum canım
fon olarak da japon fonlardan düşünüyorum
kız dur daha yeni bakıcam :)))):tomato:
iyi akşamlar fıstıklarrrrrr.
nehaber.
çok yogun geçiyor benim günler . ennemler bide 2 yegenim var tam benimkilerin yaşta . ortalık kalabalık . hehe .
pazartesi sabah 65.2 gördüm . 2. gündürde yemedigim kalmadı mide fesadı geçiriyorum . pideler dondurmalar baklavalar . eyvah eyvah . ennemler gidene kadar . geri alirim o 2. kiloyuda .....
hepinizi kocaman öptüm 2. günde özledim valla ..
:sm_confused:
nilücüm bende kendimi çok halsiz hissediyom yaa :çok üzgünüm: patlıcan oturtma yaptım yanındada cacık onda sonrada çay yapıcam veeeeeee çikolataya bandıra bandıra tırtıl kurabiyeleri yiceeeemmm delikafadulden
:1shok::1shok::1shok::1shok:
tırtıl kurabiyemiiidelikafaduldendelikafadulden
hemide çikolataııı.....vay beeeahhhdelikafadulden
ayyy inanmıyorum yumuk sana yaaadelikafadulden
zayıflayacağım derken sağlığını bozacaksın..negüzel kilo veriyordun zaten ne bileyim ya gerek yok ne meyve suyusu ya durmadan..ayyy çok kızdımklava:
sen bence süper kilo veriyosun canım ya böyle aç kalarak verilen kilodan hayır gelmez diyor hem herkez....
benden söylemesi canım lütfen kendine dikkattt ett.....az yiyince kilo gider zaten.....bak mesela ben çook kaçamak yapıyorum iradesiz davranıyorum ama sen öyle değilsin zaten yediğin 2 grisini onuda kesmişsinklava: klava:
Günaydın Nazlı. Ağlaöa yaaa verirsin sadece motive ol ve montiyi yeniden oku istersen belki etkili olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?