15 gün :sm_cool:
özleyin beniiiiiiiiiiiiiiiii :tomato: :tomato:
En şişman kız 95 kg zayıfladı
24 Haziran 2009
Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil
Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı
Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind
Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang
Britanya’nın en şişman kızı Georgia Davis, ABD’de katıldığı zayıflama kampı sonrasında 95 kilo verdi.
Kamptan önce 209 kilo olan 16 yaşındaki Georgia, The Sun gazetesine, yüzünün ve vücudunun yeni şeklinden çok hoşlandığını ve artık her şeyin üstesinden gelebileceğini hissettiğini söyledi. Davis, “Havaalanında annem beni tanıyamadı. Sevinçten gözyaşı döktüler” dedi. Babasının ölümünden sonra kendisini iyi hissetmek için aşırı yemeye başlayan Georgia günde 13 bin kalorilik yemek yiyordu. Bu yaşta bir kızın alması gereken günlük kalori ise sadece 2 bin.
oyy sendemi yoksun 15 gün herkes gidiyor yahu benimde gitme planların var henüz belli değil ama büyük ihtimal 13 temmuz hayırlısı bakalım bende 15 gün yok olacağım:lepi:
günaydın kızlaaarrrr.. :) bugün topici ben açtım.
Günaydın Nurhayatcımi Aşağıda gördüğüm kütocum ve gelecek tüm güzel hatunlarrrrrrrrrrrr :))
günaydın kızlar.nasılsınız.
herkese günaydın çok işim var okuyup başlayacağım yazmaya ama acil olarak çıkmadan
kütoooo msni açsana bi birşey öğrenmem gerek acillllllllllllllllllllllll
gunaydın kızlar
artık evde yalnızım yanı pc benım
özledim sizi yaa eskisi gibi olsun artık hersey ne güzeldi
ben çok kilo aldım ya koca kışın emegi çöpe gitti
günaydın 6. takımın çıtır ve güzel hatunları nasılsınız? opuyorumnanaktan
biz geliyoruz sen gidiyosun ozaman :)
e birinin takımda nöbet tutması lazım kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizim düğünümüz varya 4-5 temmuzda o yüzden daha erken olmadı yoksa önümüzdeki hafta istiyodukdüğüden sonraki haftya sarktı bakalım nasip inş. gideriz annemi çok özledim:çok üzgünüm:
kızlar ben burda nöbetteyim merak etmeyin siz. ben ağustos ortası gibi çıkacağım izne ozamana kadar siz gelmiş oluyorsunuz. yumukum bugün topladım kendimi diyete devam şişko gelin olmak istemiyorum. sağlık orucu nasıl gidiyyor varmı bir aksilik .
slm kızlar günaydın...
Nazcım Nazlıcım ben şimdi Temmuz ayı için bir hedef kilo mu belirliycem yoksa genelde mezun olma hedefimi mi söyliycem aklım karıştı???
çok güzel gidiyor canım bugün 2. gün şimdiden resmen indim hafta sonu hezimetinden sonra +ya geçmiştim garanti bi 76-76.5 olmuşumdur cumaya bikaç kilo kesin diye düşünüyorum:lepi:
inşallah canım baş ağrısı veya halsizlik oldumu sende canım. belki son bir kaç kilomda bende yaparım ama ben cesaret edemiyorum nedense . opuyorumnanaktan
kendine göre bir hedef belirle canım mesela temmuz sonuna kadar şu kadar olmak istiyorum diye veya ağustos sen kendi hedefini belirle canım.
Sağol Nazlıcım
Temmuz ayı sonu hedef kilom :70
Bunu be defa kesinlikle başarıcam zira Ağustos ayı başında zaten ablamın düğünü var ve Monti amca diyetim benide severse banada yardım ederse başarıca Allahın izni ile...
Motivasyonumun düşme ve karne notumun düşme sebebi tamamen benim hayatımdaki yoğunluk ve karmaşadan kaynaklanıyor. Okul+İş+Staj+Bebeğim+Kocam+Ev İşleri+ ve ekonomik kriz stresi ile geçmiş bir kış geçirdim Haziran başına kadar da yoğun kurs programım vardı derslerimi vermek için. Ama çok şükür istediğim dersleri verdim. Yeni stres dönemi Ağustos ayı kalan dersleri Eylül başındaki sınavda vermem lazım :) Özetle şimdi spor yamayada vakit bulabilirim belki yapmasam bile artık motivasyonum tam başarıcam inşallah...
NAzlıcım sen seçip eklermisin fazlalıklar varsa sil lütfen tüm hayatımı anlattım ama olan biten bunlar...:Saruboceq:delikafadulden:1hug:turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?