Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bugün öğlen gözleme vardı ve büyük bir irade gösterip hiç yemedimalkisalkisalkis
afferin banaalkisalkisalkis
sadece 2 kepçe mercimek çorbası içtim ve kavun karpuz yedim...hihoyyyt

bendende sana kocaman bir alkış nilüüüalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bol koşturmacalı bi günün akşamından herkese merhaba
kuaföre gittim bugün röflemi tazeledim
acık ucundan da kestirdim ufağı bıraktım fatihi aldım gezdik biraz kızanımla
bikaç eksik vardı onları halettik geldim ufaklığı almaya gittim teyzem yemeklerini yap bahçeye in dedi yemeklerimi yaptım bahçeye inicem şimdi
sabah 1.5 haşlanmış yumurta aslında bugün yumurta yemiicektim ama fatih kayısı yumurtayı beğenmedi memeodanda yarım kaldı etti 1.5
bol domates salatalık
peynir 5 zeytin
1 dilim ekmek
öyle güzel yapmışımki kahvaltımı 4.5 da geldim hala toktum
gelince k-fleksimi yedim 1 tabak akşamada ya karpuz yerim yada salata bakalım
bu hafta iyi gittim ş,imdiye kadar
yemektede oturtmayla pilavvar bu arada:)))))

selamlarrrr herkeseee

kzıalrbugün staj yapacagım yerde koşturup durdum bütün gün çok yoruldum... bugün oruçluydum Allah kabul ederse daha hiçbirşey yemedim ama acayip acıktımmm dakikalrı sayıyorum nerdeyseeeee

günaydın kimsecikler yok bugünde açılışı ben yapayımkaydirigubbakcemile3

ben diyetin meyvelerini almaya başladım,hafta sonu şişkinliklerinin gittiği gibi üstüne kiloda verdim ayrıntılar yarın:lepi: buralar çok sakin kalmış kimsecikler gelmemiş nerelerdesiniz kızlar,ben akşam giremedim işten geldim eltimlere gittik,çay içmedim meyve yemedimkaydirigubbakcemile5 ben bu diyete alıştım baya..kına gecesinde giymeyi planladığım takım elbisem üstümde ağlamaya başladı bu arada.. nasıl daraltırcam bilmem..yeni kıyafet gözüktü bana..cumartesi düğün için kıyafet almaya gidicem bana şans dileyim istediğim gibi bişey bulayım zaten resmimi çekip koyarım hemen, sizin fikriniz çok önemli benim içinkaydirigubbakcemile5

günaydın canım sağol nasılsın?
valla bu seneyi de devirdik, ramazana az kaldı

evet haklısın zaman akıp gidiyor resmen ve biz yaşlanıyoruz bu sene ramazan sıcaklara denk gelecek yandık vallayemek konusunda talimliyizde suya hiç dayanamıyorum ben sıcaklarda Rabbin sabrını verir inşallah..:Saruboceq:

amin canım rabbim sabrını verir
annemler anlatıyo gençken yine yaza denk gelmiş, biz tarlada güneşin altında oruç tutardık diyo
insan yeter ki tutmak istesin

günaydın elifçiğim sanada hayırlı kandilelr canım.
yumukçuğum günaydın çok sevindim valla kilo vermene ben bu hafta hiç iyi değilim kesin yarın eksi vericem tartıya çıkmaya korkuyorum. ama haftaya pazartesi tam gaz başlıycam yine bir regli olsam rahatlayacağım. bu dönemlerden nefret ediyorum.

günaydın canım ,üzülme her hafta kilo vereceksin diye bişey yok yine motive olursun yine toparlarsın kendini:1hug: benimde bu düğün meselesi bukadar zorlamama neden oluyor,beni çok uzun zamandır görmeyenlerde olacak hepsini şaşırtmak istiyorum:lepi:

en çokta natalyaya gittiğimde annemin yüzünü merak ediyorumkaydirigubbakcemile3 beni en son gördüğünde 87 kiloydum 7-8 aydır hiç görüşmedik şok olacak:1shok::roflol:

evet motive olurum ben istedikten sonra yapamayacağım bişey yok . ama bu hafta koptum nedense bende nişan için elbise alıcam artık zorlamam gerekiyor yoksa istediğim gibi bir elbise bulamayacağım kendime....bence seni sördüklerinde baya şaşıracaklar eski yumuk ile yeni yumuk arasında çok fark var.opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR ıÇıMDE KELEBEKLER UÇUŞUYOR MÜBAREK AYLARA GıRDıK
RABBıM HEPıNıZıN DUALARINI KABUL ETSıN ıNŞALLAH
DARDA OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…