Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

GÜNAYDIN KIZLAR İÇİMDE KELEBEKLER UÇUŞUYOR MÜBAREK AYLARA GİRDİK
RABBİM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH
DARDA OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

amin özgeciğim seninde kandilin mübarek olsun canım.opuyorumnanaktan:1hug:

saol cnm inş. dediğin gibi şaşırırlar zemuszemus

günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller 3. ayların hayırlara vesile olmasını dilerim
Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah

günaydın herkeze....
herkezin kandili mubarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah...

kızlar bende kilo veremiyorum neden anlamadım...
dün yediklerimi yazıyorum..
sabah....
1 küçük kaşarlı tost
öğlen....
2 kepçe mercimek çorbası
kavun karpuz(1 porsiyon)
ara.....
1 adet yeşil elma
akşamüzeri 6 civarı
1 servis kaşığı etli nohut
1 dilim ekmek
1yemek kaşığ yoğurtlu makarna

amin canım rabbim sabrını verir
annemler anlatıyo gençken yine yaza denk gelmiş, biz tarlada güneşin altında oruç tutardık diyo
insan yeter ki tutmak istesin

güaydın kızlaar
ayne benim annemde öyle anlatıyo.. kaç sene de bir yaza gelirmiş dedi bana unuttum.
Kandiliniz mübarek olsun.Allah dualarınızı kabul etsin. Hayırlı kandiller..

yumuk bu oruç diyeti nasıl yapıyorsun???
meyveleri almaya başladım yazmışsın....
diyeti anlatabilirmisin ....
düğünde herkezi şaşırtacağına eminim..herkez seni konuşacak)))kilolu olanlarda fesatlanır ayyy nasıl vermiş diye....

eğer seni yanlış yönlendirmiyosm burda 3 adet protein var nohut,ekmek,makarna 3ü ayı anda yenmemeliydi. lmaz:

günaydın nuroşşş..a.s.
altta hiç gözükmüyorsun kız nerden geldinde yazdın hayalet gibikaydirigubbakcemile3

eğer seni yanlış yönlendirmiyosm burda 3 adet protein var nohut,ekmek,makarna 3ü ayı anda yenmemeliydi. lmaz:

öylemi oluyo???
biyerlerde hata yapıyorum ama anlamadım yani açım ya neden kılo vermiyorum...akşam yattığımda midem kazınıyordu valla suyu dolduruyorum mideye lıkır lıkır sallanıyo..ama bi halt olmuyor yaaaaaa

günaydın canlar
herkesin kandili mübarek olsun. ramazan yaklaştı. ben seviyorum bu ayları. allah gerektiği gibi yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:
ama bugün oruç tutmaya cesaret edemedim. çok uzun günler :kedi:

dün kadın doğuma kontrole gittim. reglim 10 gün gecikerek gelmişti kesildikten 2 gün sonra 2 gün süreyle yine gelmişti. göğüslerim de sızlıyordu. hamile olmaktan çok korkarak dr yolunu tuttum. neyseki öyle birşey yokmuş. spiral de yerindeymiş. soğan suyu içtiğimi söyledim. hormonlarını bozmuşsun dedi bana kaydirigubbakcemile öyle şeylere güvenme. kilo vermek istiyorsan bilinçli bir şekilde diyetisyen kontrolünde yapmalısın dedi. bir daha da böyle şeyler içme dedi lmaz: yine çıbıhlı oldum yaneeee opuyorumnanaktan

bu arada benim diyet hiç iyi gitmiyor. diyet yapıyorum denilemez. onun için de yarın listeden çıkarım ben. ama kendi çapımda dikkat ederim yine. gelir sizle paylaşırım. ama listeye bir + bir - yansıyacağı için sorumsuzca bir davranış olur. en iyisi taze kannnn

canım aynı dertten bende muzdaribim benimde kilom kaldı kaç gündür 70 küsürlerdeyim bi 6 lı rakamları göremedim delircem o kadar da dikkat ediyorum birde tuvalet sorunu başladı:kedi::kedi: bu akşam bol kayısı yemeyi düşünüyorum kilo takıldı ama bir süre sonra geçer rejime devam :lepi::lepi:

naber canımcım Şeniz
sen diğer diyeti bıraktın mı. hani grisinili olan opuyorumnanaktan

bu aralar gevşek davranmamın sebebi biraz da dışarılarda gördüğüm bayanlar.
simitlerim göbüşüm diyorum utanıyorum da millet benden büyük göbekle bütünleşmiş taşmış simitlerle öyle rahat giyiniyor ki zemuszemus
amannn dedim artık yaniii

canım ya öyle düşünme aslında çünkü hedefine o kadar az kilo kalmış ki 4 kilo birşey değil aslında sağlam bir diyet yapsan 1 ayda hedefini tutturursun ama süreklilik önemli işte bizde bunu zor başarıyoruz ne yazık kimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım ben evlenmeden önce diyet yaptım ozaman dikkat ettim şu baklagilleri yediğimde kilo vermem duruyodu ne zaman kuru fasulye,nohut,pilav yesem kilomu baya bisüre muhafaza ediyodum.Oyüzden yani ben yememeye çalışıyorum tabiki vucudun ihtiyacı olan şeyler ama dikkat et derim. Sonra sen ekmek makarna nohut yapmışsın benim fikrimce seni durduran bu olabilir. yani ben olsam nohutla ekmek yada sadece makarna yerdim ekmeksiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…