GÜNAYDIN KIZLAR İÇİMDE KELEBEKLER UÇUŞUYOR MÜBAREK AYLARA GİRDİK
RABBİM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH
DARDA OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
evet motive olurum ben istedikten sonra yapamayacağım bişey yok . ama bu hafta koptum nedense bende nişan için elbise alıcam artık zorlamam gerekiyor yoksa istediğim gibi bir elbise bulamayacağım kendime....bence seni sördüklerinde baya şaşıracaklar eski yumuk ile yeni yumuk arasında çok fark var.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller 3. ayların hayırlara vesile olmasını dilerim
Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah
günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller 3. ayların hayırlara vesile olmasını dilerim
Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah
amin canım rabbim sabrını verir
annemler anlatıyo gençken yine yaza denk gelmiş, biz tarlada güneşin altında oruç tutardık diyo
insan yeter ki tutmak istesin
kızlar bende kilo veremiyorum neden anlamadım...
dün yediklerimi yazıyorum..
sabah....
1 küçük kaşarlı tost
öğlen....
2 kepçe mercimek çorbası
kavun karpuz(1 porsiyon)
ara.....
1 adet yeşil elma
akşamüzeri 6 civarı
1 servis kaşığı etli nohut
1 dilim ekmek
1yemek kaşığ yoğurtlu makarna
eğer seni yanlış yönlendirmiyosm burda 3 adet protein var nohut,ekmek,makarna 3ü ayı anda yenmemeliydi.lmaz:
öylemi oluyo???
biyerlerde hata yapıyorum ama anlamadım yani açım ya neden kılo vermiyorum...akşam yattığımda midem kazınıyordu valla suyu dolduruyorum mideye lıkır lıkır sallanıyo..ama bi halt olmuyor yaaaaaa
canım aynı dertten bende muzdaribim benimde kilom kaldı kaç gündür 70 küsürlerdeyim bi 6 lı rakamları göremedim delircem o kadar da dikkat ediyorum birde tuvalet sorunu başladı:kedi::kedi: bu akşam bol kayısı yemeyi düşünüyorum kilo takıldı ama bir süre sonra geçer rejime devam :lepi::lepi:
naber canımcım Şeniz
sen diğer diyeti bıraktın mı. hani grisinili olan opuyorumnanaktan
bu aralar gevşek davranmamın sebebi biraz da dışarılarda gördüğüm bayanlar.
simitlerim göbüşüm diyorum utanıyorum da millet benden büyük göbekle bütünleşmiş taşmış simitlerle öyle rahat giyiniyor ki zemuszemus
amannn dedim artık yaniii
öylemi oluyo???
biyerlerde hata yapıyorum ama anlamadım yani açım ya neden kılo vermiyorum...akşam yattığımda midem kazınıyordu valla suyu dolduruyorum mideye lıkır lıkır sallanıyo..ama bi halt olmuyor yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?