Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

okumamıştım canım yaşadığın sıkıntıları....ne bileyim çok zor insanın istediği gibi olmuyor işte birşey....şimdi mantıklı karar veremiyorum..bu şekilde geçmekmi mantıklı yoksa rahat rahat burada kirada oturmakmı????

evt 4 katlı çok büyük...büyük olduğu kadarda mutfağı küçücük...ya kulanışsız ev..
alt katlara demir yapırırmışız ilk girdiğimizde yada alarm...
en çokta bu yüzden tartıştık...güvenlikmi tutayım yani diyor....
güvenlik tutmada güvenlik sağla ...ilk etapta demirleri bişiyi yaptırırm diyor...okadar...
o evin parkesi banyosu mutfağı ve gömme dolapları mutlaka yapılmalı...hee bide boya...bazı odaları mora bazılarını pembeye booyamış zevksizler..koyu tonlar bide..bitek salon sarı..ayy nefret ederim yaaa..şöyle vanilya çiçeği rengi varken ferah ferah...
oraya girip inşaat işiyle uğraşmak iyimi sizce...

75m2 mi???çok küçük...neyapacaksınız..???
taşınacakmısınız??
ben tam ev olayınızı bilmiyorum..3 dairede iyiymiş..

aslında 3 katlı ama en alt katıda eve dahil orda banyo ve bir oda var bitanede mutfak yeri gibi bişi..havuza giriş bölümü orası yani havuza girmek için hazırlanıyosun duş falan alıyorsun o tip yani...
ay anlatınca çok güzel geliyor sankii...
bunada şükürde ...hiç lüks müks değil...
fotoğraflarda benim oturduğum daire buna 10000 basar...öyle diyim

dört katınıda sizmi kullanacaksınız yoksa tripleks yani forteks mi yaptıracaksınız nilüş :)))) ?
eğer dört katını da siz kullanıp forteks yaptıracaksanız kiradan çıkma rahat rahat yaptırın derim inşaat pisliğini çekip eşyalarının ziyan olmasındansa böylesi daha iyi..
eğer tekkatını kullanıp diğerlerini kiraya vericekseniz yine kirada otur oturacağınız ev için bir iç mimar bulun yaptırın miniminine değerlendirsin oturacağınız evi kullanışlı hale getirsin sonra taşının diğer katları zamanla yaptırırsınız..

8. TAKIM * *110.ETAP SONUÇLARI**
selma12 ( 80,9 ) / 81,8 / -0,9 / -1,11% )
azrasıla ( 99,0 ) / 96,8 / 2,2 / 2,22% )
azra_sila ( 115,7 ) / 118,0 / -2,3 / -1,99% )
llaybasak ( 61,5 ) / 60,0 / 1,5 / 2,44% )
üzgünkız ( 64,0 ) / 64,0 / 0,0 / 0,00% )
hamsikolonisi ( 92,0 ) / 90,0 / 2,0 / 2,17% )
ilterçakir ( 72,5 ) / 72,0 / 0,5 / 0,69% )
neslihan165 ( 82,0 ) / 82,8 -0,8 / -0,98% )
osmaniye80 ( 76,0 ) / 74,1 / 1,9 / 2,50% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 743,6 ) / 739,5 / 4,1 / 0,55% )

kardeş takım listemizi kontrol edermsnza.s.

6.takım 110. etap sonuçları

asibulut ( 56,2 / 56,2 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
kütahya ( 79,0 / 81,0 / -2,0 / -2,53 % )
cceylin ( 61,5 /
referans ( 75,5 / 75,4 / 0,1 / 0,13 % )
Naz ( 55,3 / 57,3 / -2,0 / -3,62 % )
mmmf27 ( 60,5 / 60,0 / 0,5/ 0,83 % )
yumukum ( 75,0 / 73,5 / 1,5 / 2,0 % )
ozgekrd ( 70,8
nurhayatk ( 80,0 / 79,0 / 1,0 / 1,25 % )
klementine ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % )
nilüfer 79 ( 68,5 / 68,5 / 0,00 /0,00 % )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 754,8

yok kiralık değil içten merdivenli .villa tipi.....
bencede dimi o evin pisliğiyle uğraşılırmı içindeyken...ay çok sinirim bozuk...
dicem kiraya versin ....allahım görende böyle evi beğenmiyor diyecek...
orası tam mimarlık zatende bizde okadar para nerde......
valla durumu müsayit olduğunda yaptırsın 2 sene sonramı yaptırır ozaman geçeriz kısmetse dimi...
aptalca düşünmüyorum değilmi ....

kızlar bn az sonra çıkcam
sizn liste hazır değil sanırım
hazır olduğunda bzm takıma kopyalayıın
yardımcım llaybasak kontrol edecek
ilkez yapcak yardım edersnz sevnrma.s.

kızlar ne yalan söyliyim benimde şevkim kırıldı.. herkez takımdan ayrılmak istiyo.. kimse listeyi sallamıyo.. ve tekbaşına çaba harcıyor gibi hissediyorum kendimi.. tamam bende 2 hafta paylaşımda bulunamadım rahatsızlığımdan dolayı ama genel anlamda paylaşım yok.. mesela öğleden sonra geliyorum giriyorum topice bakıyorum daha 12:00 de yazılmış mesajlar duruyor.. benim motivasyonum kırıldı.. beni motive edicek bazı şeyler bulmam lazım.. eğer müsaade ederseniz ben ayrılmak istiyorum.

kızım iç mimar okadar çok para istemiyoryaaa... ne yapacak altı üstü çizim yapıp uygulayacak.. ablamlar kendi evleri için çağırmışlardı.. araştırın sizin çevrede vardır içmimar.. hem senin düşündüğünden daha iyi şeyler düşünecektir emin ol.. kullanımayacak alanları değerlendirir ve farklı şeyler uygular..dört katınıda kullanacaksanız.. ilk öce enson katta başlarsınız orası biter siz yerleşirsiniz oraya(yada orayı üstünkörü oturulacak gibi yaptırın) 3.katı yaptırırsınız sonra 2 sora 1 :)) anlattığım gibi kolay olsa dimi :))) eeee o kadar sene hem kira öde hem evi yaptır kolay değil nilüfer.. bence dediğim gibi önce 4. katı biraz yaptırın yani badana boya babında :) hemen geç otur 4. katta sonra 3.2.1 i istediğin gibi yaptır oraya yerleş ve ilerde 4. katı geniş bir zamanında zevkine göre yaptırırsın.

sana da tebrikler yumukummm alkisalkisalkis
meyve olsa sebze olsa anlicam da sadece suyuyla iyi dayandın valla laelaelaelaelae
tok bile tutmaz. sadece mide açlığa alışır.
güzel verdin ama heeee laelaelaelaelae

teşekkürler canım ,denedim en azından içimde kalmasınkaydirigubbakcemile3

ya valla çok kızmaya başladım ben kilo vermeyi istemek için illa birilerinin sizi pohpohlamasımı gerekiyor ben bunu anlamıyorum kafanızda diyet olayını henüz oturtamamışsınız takımın paylaşımına bahane bulmayın herkese iyi günler ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizia.s.

anşlamadım ki canım yani 4. katamı yerleşeyim..sonra sırayla yaptır diyorsun öylemi???ablanlardan nekadar istemişti mesela ..bizim çevremizdeki içmimarlar çok uçuk kız..kol gibi istiyorlar ama tabi araştırmak lazım...
bide ev villa tipi..kapıdan giriyosun salon mutfak tuvalet
2.kat 3 oda banyo
3. kat 2 oda 1 banyı
girişin altındada bi kat var orasıda bir oda bi mutfak 1 banyo..havuza giriş katı burası..
yani misafir geldiğinde kalamaz burada camları falan minnacık...havuz eşyaların duracak..
havuzda küçük hee..yani büyük falan rahat giremez..çocuklar girer işte dikdörtgen bi havuz...
yani girdinmi ilk 3 kat kullanılır en alt katı kullanmsanda olur yazın kullanılır ama merdiven içten dediğim gibi...eve girince kenardan merdiven dönüyor..
keşke para olsada yaptırsan çok nefis ama..şu hali berbat...parkeler çıkmış ay hele banyolar eski tipp..
sen olsan girermiydin..

buarada ben memnunum toppikten bence güzel paylaşım oluyor herkez yazıyor işte neler yaptığını...nurhayat sende devam canım aaaa....
kendine bak sen bak buradayız negüzel..

AzracıĞım lısten tamam canım . Kusura bakma bugÜn arkadaŞımın bılgısayarındayım Çok yavaŞ ÇalıŞıyor geÇ oldu bıraz.

buarada ben kendi kendime paylaşıyorum a yazsanıza nereye kayboldunuz kızlar...
bugün yediklerim sabah...
yine çok küçük kaşarlı tost( ekmekler bitmedi hala 2 tane daha var demek 2 sabah daha tost yapacağım..eşim bıktı artıkta bu sabah bişi diyemedi gerginiz ya)
1 bardak meyve suyu
öğlen.....
2 köfte (tavada kızarmış malesef)
1 kase cacık
akşama kayınvalidedeyiz allah kerim....
ama kesinlikle kilo aldırıcı bişi varsa tadına bile bakmayacağım hiç canım istemiyor incecik olacağım ben daha çok moral ve keyif duyacağım bişi....
bukadar...

AzracıĞım lİsten tamam canım . Kusura bakma bugÜn arkadaŞımın bİlgİsayarındayım Çok yavaŞ ÇalıŞıyor geÇ oldu bİraz.

tmm cnmma.s.
korktuum bi an
siz listeleride llaybasak kontrol edecek
bana öğleden sonra gelcem dedi takımaa
bn az sonra çıkcaam

aaa nurom bu neden çıktı şimdi. Neden herkes böyle yapıyor. Kendini motive etmek istiyorsan biz ne güzel yarış yapıyoruz bu hafta yeniden başlayalım sende katıl canım. Bu seni motive edecek bir etken olur bence. Ama en ufak şeyde takımın paylaşımı iyi değil demek olmuyor. Genelde hep burdayım herkeslede paylaşım yapıyoruz.

evt katılıyorum..
bencede bi sorun yok..
herkez bişiler yazıyor öneriler falan benim hoşuma gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…