canım benım içini ferah tut hersey zamanla oluyo malesefki istedigin gibi gitmiyo hiçbirsey bende yıllarca askerden gelince buzdolabı alırız hayalı kurdum mesala bulaşık makinası perde halı vs. birazdaha eli yuzu duzgun olsun istedim yanı okumussundur dunya borc actık basımıza kaldı yıne alalım do ama mantıklı dusununce gereksiz zamana kaldı kiracı olmak zor boşver anlıyorum sıkıntılar cekiliyo ve istedigin gibi olmayınca insan bunalıyo biz mesala seneye ev almayı dusunuyoruz ama ahşap eski yer ev gibi bişiy bunu bile ödemek 5 6 yıl maasımızın yarısından fazlasını vermek demek
4 kat mı CADIARZU napacaksınız anam o kadar büyük evde kafamçokkarıştı ben bir katındayken korkarım diğer katlara biri girer mi diye kaydirigubbakcemile tırsak ben kaydirigubbakcemile temizle temizle bitmez :tomato:
evinin fotolarına baktım canım. çok güzel opuyorumnanaktan
ama kirada oturduğun sürece rahat olacağını düşünmüyorum ben. evi istediğin gibi yaptıramazsın. kendi evin olsa sürekli bir değişiklik yapabilirsin. ama yaptırıp girebilirseniz süper olur tabii. içindeyken tadilatla uğraşmak çok sıkıntı verir. hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:
bizimde ev işi belli oldu. belediye yol yapacağı için yıkıyor ya evlerimizi bizim 3 katlı yapılı evimize tokiden 75 m2 dağın tepesinde 3 daire verip 20.000 tl istiyor kötükedihüso
bize de kredi yolları göründü offf Çok üzgünüm çoook
okumamıştım canım yaşadığın sıkıntıları....ne bileyim çok zor insanın istediği gibi olmuyor işte birşey....şimdi mantıklı karar veremiyorum..bu şekilde geçmekmi mantıklı yoksa rahat rahat burada kirada oturmakmı????
evt 4 katlı çok büyük...büyük olduğu kadarda mutfağı küçücük...ya kulanışsız ev..
alt katlara demir yapırırmışız ilk girdiğimizde yada alarm...
en çokta bu yüzden tartıştık...güvenlikmi tutayım yani diyor....
güvenlik tutmada güvenlik sağla ...ilk etapta demirleri bişiyi yaptırırm diyor...okadar...
o evin parkesi banyosu mutfağı ve gömme dolapları mutlaka yapılmalı...hee bide boya...bazı odaları mora bazılarını pembeye booyamış zevksizler..koyu tonlar bide..bitek salon sarı..ayy nefret ederim yaaa..şöyle vanilya çiçeği rengi varken ferah ferah...
oraya girip inşaat işiyle uğraşmak iyimi sizce...
dört katınıda sizmi kullanacaksınız yoksa tripleks yani forteks mi yaptıracaksınız nilüş :)))) ?
eğer dört katını da siz kullanıp forteks yaptıracaksanız kiradan çıkma rahat rahat yaptırın derim inşaat pisliğini çekip eşyalarının ziyan olmasındansa böylesi daha iyi..
eğer tekkatını kullanıp diğerlerini kiraya vericekseniz yine kirada otur oturacağınız ev için bir iç mimar bulun yaptırın miniminine değerlendirsin oturacağınız evi kullanışlı hale getirsin sonra taşının diğer katları zamanla yaptırırsınız..
yok kiralık değil içten merdivenli .villa tipi.....
bencede dimi o evin pisliğiyle uğraşılırmı içindeyken...ay çok sinirim bozuk...
dicem kiraya versin ....allahım görende böyle evi beğenmiyor diyecek...
orası tam mimarlık zatende bizde okadar para nerde......
valla durumu müsayit olduğunda yaptırsın 2 sene sonramı yaptırır ozaman geçeriz kısmetse dimi...
aptalca düşünmüyorum değilmi ....
sana da tebrikler yumukummm alkisalkisalkis
meyve olsa sebze olsa anlicam da sadece suyuyla iyi dayandın valla laelaelaelaelae
tok bile tutmaz. sadece mide açlığa alışır.
güzel verdin ama heeee laelaelaelaelae
AzracıĞım lİsten tamam canım . Kusura bakma bugÜn arkadaŞımın bİlgİsayarındayım Çok yavaŞ ÇalıŞıyor geÇ oldu bİraz.
kızlar ne yalan söyliyim benimde şevkim kırıldı.. Herkez takımdan ayrılmak istiyo.. Kimse listeyi sallamıyo.. Ve tekbaşına çaba harcıyor gibi hissediyorum kendimi.. Tamam bende 2 hafta paylaşımda bulunamadım rahatsızlığımdan dolayı ama genel anlamda paylaşım yok.. Mesela öğleden sonra geliyorum giriyorum topice bakıyorum daha 12:00 de yazılmış mesajlar duruyor.. Benim motivasyonum kırıldı.. Beni motive edicek bazı şeyler bulmam lazım.. Eğer müsaade ederseniz ben ayrılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?