kızlar ideal kilomu hesapladım bi sitemi. Nazlıcım ideal kilosunu söyleyince61 çıktı :bbo: ben 61 i en son üniversite 1 sınıfta görmüştüm 58 olarak laelaelaelaelae benim 61'e inmem imkansız :1shok: bakmak isterseniz işte buyrun ideal kilo, ideal kilo hesaplama, kilo alma, kilo verme
kızlar kopyaladım listemızıı naslım ösgem elinize saglık
merabalar kıslar ben geldimmmmmm ..
hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm
selam bedişim nasılsın sende hoş geldin ....opuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn hoşgeldin canımmmmm
neler yapıyosun görmeyeli annen gelmiş opuyorumnanaktan
selam bedişim nasılsın sende hoş geldin ....opuyorumnanaktan
evet . pazar günü geldiler az önce yolcu ettim sagsoalim diderler inşallah ....
hemen size koştum . kıs gene 80 kiolara gelmişin .....delikafadulden ne güzel 75 olmuştun ...kötükedihüso neyse sen gine açlık maduna girersin yakında ....
yeni evindede güle güle otur ......:1hug:
nazlım sen ne yaptın canım geri almışın kiloları bozdun zannımca montiyi ...klava:
be biraz geçmişe bakıyim ...
asim canım neden mezun olmayı karne almayı düşünmüyorsun hak ettin bence sen . gene burda olursun yapabildigin kadarıyla .......:1hug:günaydın canlar
herkesin kandili mübarek olsun. ramazan yaklaştı. ben seviyorum bu ayları. allah gerektiği gibi yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:
ama bugün oruç tutmaya cesaret edemedim. çok uzun günler :kedi:
dün kadın doğuma kontrole gittim. reglim 10 gün gecikerek gelmişti kesildikten 2 gün sonra 2 gün süreyle yine gelmişti. göğüslerim de sızlıyordu. hamile olmaktan çok korkarak dr yolunu tuttum. neyseki öyle birşey yokmuş. spiral de yerindeymiş. soğan suyu içtiğimi söyledim. hormonlarını bozmuşsun dedi bana kaydirigubbakcemile öyle şeylere güvenme. kilo vermek istiyorsan bilinçli bir şekilde diyetisyen kontrolünde yapmalısın dedi. bir daha da böyle şeyler içme dedilmaz: yine çıbıhlı oldum yaneeee opuyorumnanaktan
bu arada benim diyet hiç iyi gitmiyor. diyet yapıyorum denilemez. onun için de yarın listeden çıkarım ben. ama kendi çapımda dikkat ederim yine. gelir sizle paylaşırım. ama listeye bir + bir - yansıyacağı için sorumsuzca bir davranış olur. en iyisi taze kannnn
hihoyyyt çok sevindim hadi bismillah bedişim ..... pamuka ne oldu ben kaçırdımmı yav .....bende hoş buldum
inş. selametle varırlar evlerine
evt şiştim gene yakında deil bugun girdim açlık moduna yuruyusede başladım ...aminn inş. herkesin evi huzur dolu olsunn
asim canım neden mezun olmayı karne almayı düşünmüyorsun hak ettin bence sen . gene burda olursun yapabildigin kadarıyla .......:1hug:
hihoyyyt çok sevindim hadi bismillah bedişim ..... pamuka ne oldu ben kaçırdımmı yav .....
bu arada kıslar yeni üyemiz kılementini göremedim kaç sayfa oldu daha öncede uyarmıştık bu hafta listeden çıkra bilirdiniz ...:a015:
bende tam bunu yazacaktım sana hiç menü nü görmedim diye .. yok nazlım kötü olmuş hedefine bukadar yaklaşmışken ....:tomato::1no2:valla bu sefer - vericem çünkü bu hafta okadar çok yedimki en son tartıldığımda - 1 kilodaydım. farkındaysanız bayadır menülerimide yazmıyorum. bu hafta izin verdim kendime haftaya pazartesi tam gaz başlayacağım inşallah.naniknanik
:1shok:kıs teke degilmiydi paraya kıyıp onca mama alan . askerde başına taşmı düşmüş .....:tomato:teke pamugı evde istmıyo terasda bahcede komşulara kacıyo rahat vermedi catıda bagırıyo arkadasıma verecem mecburen:a015::çok üzgünüm:
kılementin canım yogun oldugunu biliyorum canım ama takıma katılımını biraz artırsan güzel olacak ....kaydirigubbakcemile5Yani inanamıyorum! :1shok: Dün tartıldığımda 72 çıktım yarım kilo diye üzüldüm. Bugün yine 72.5 çıktım! mafoldumben Şimdi benim kilo vermem durdu mu yani? Daha dördüncü haftada? Ne yapıcam ben? Bu hafta her gün kahvaltımı 12'de yapmamın bir etkisi olabilir mi acaba? Ama yazları gece erken yatamıyorum dolayısıyla sabah da geç kalkıyorum.. Moralim bozuldu sabah sabah. Saat de bayağı bi erkenmiş bu arada mirmirmirmir
aa bu yazıyı ne oudum ne duydum ben sizi toparlamaya çalışıyorum ... :dilcikar::dilcikar:dun sabah yada öglen kaltıgımda zil çaldı komsu geldi ordan arkadasa gittim ugrayamadım birdaha diger evımde karantına hayatı vardı burda pek bi komsuculuk bol evlerin önu veranda tanıştık herkesle baya hareketli bi yaşama gectimeskisi gibi deil birde dediginiz gibi kociş geldi rahat kaçtı köye inşaat meselesi var birde takımdan cıkayım diyorum istemiyorumda istersenız cıkayım kızlar farkındayım olmuyo böyle zatende cokk kilo aldım off offf 81 oldumm
bak ben listenin yayınlanma haline bakmadım geri dönmek üzere çıktınmı şimdi . asümmmm :1ninca:bence de kütom sen bu işi becerirsin.
hatta meyve suyu değil de çiğ meyve sebze bile yesen olur. sağlık orucu biraz abartı geliyor bana. dayanılmaz bişey yaniii :umursamaz:
buna rağmen nasıl kilo veremeiyorsun nilüüü :1ninca:
sen ara öğün yap bak benim sözümü dinle. ben de buraya katılmadan önce az da yesem veremiyordum. ara öğün yapmaya başladım tıkır tıkır gitmeye başladı. özellikle ara öğünde ayran yoğurt çok yaramıştı bana
tamam canım
motivasyonumu tam olarak sağladıktan sonra ve kilo vermeye başlayınca geri gelirim tekrar. tabii sizi burada bulabilirsem :sinifsinif:
ŞenizŞenizŞenizŞenizaebencim gelmiş hoş gelmiş sensizlik nasıl da belli oluyor inan seni gördüğüme çokkk sevindim
bu arada arkadaşım amca oldu o yüzden lokum yedim bir tane
akşam meyva yer telafi ederiz ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?