Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim ideal kilom da 58
en son 6 sene önce gördüm 58i galiba
ondan sonra hep 63tüm, biara 70 e çıktım
hemen verdim sonra yine 63te kaldım
evlenince de maşallah

Kıslar ben de sizin listenizi kontrol edecem diye bekliyorum ha,
Siz yapıp kopyalamışsınız bile bakıyorum da...
Ellerinize sağlık diyorum sadece.

merabalar kıslar ben geldimmmmmm ..
hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm

buyrunnnnnnnnn hoşgeldin canımmmmm

neler yapıyosun görmeyeli annen gelmiş opuyorumnanaktan
selam bedişim nasılsın sende hoş geldin ....opuyorumnanaktan

evet . pazar günü geldiler az önce yolcu ettim sagsoalim diderler inşallah ....
hemen size koştum . kıs gene 80 kiolara gelmişin .....delikafadulden ne güzel 75 olmuştun ...kötükedihüso neyse sen gine açlık maduna girersin yakında ....

yeni evindede güle güle otur ......:1hug:

nazlım sen ne yaptın canım geri almışın kiloları bozdun zannımca montiyi ...klava:

be biraz geçmişe bakıyim ...

bende hoş buldum

inş. selametle varırlar evlerine

evt şiştim gene yakında deil bugun girdim açlık moduna yuruyusede başladım ...aminn inş. herkesin evi huzur dolu olsunn

asim canım neden mezun olmayı karne almayı düşünmüyorsun hak ettin bence sen . gene burda olursun yapabildigin kadarıyla .......:1hug:
bende hoş buldum

inş. selametle varırlar evlerine

evt şiştim gene yakında deil bugun girdim açlık moduna yuruyusede başladım ...aminn inş. herkesin evi huzur dolu olsunn
hihoyyyt çok sevindim hadi bismillah bedişim ..... pamuka ne oldu ben kaçırdımmı yav .....

bu arada kıslar yeni üyemiz kılementini göremedim kaç sayfa oldu daha öncede uyarmıştık

Son düzenleme:
bugunku menumu yazıp kacarım

sabah tere tohumum yarım hıyar

yuruyuşş

sonra bi dilim kızarmış ekmek peynır yarım hıyar :)

arkadasda 1 dilim köy ekmegi kızarmış peynır domtis salatalık birde taze bebişimizin lokumundan

şimdi yagsız tarhana corba bu kadar

akşam meyve yada salata başlangıç gunu böle yarın hayaleın orucundan yapacam nasip olursa

teke pamugı evde istmıyo terasda bahcede komşulara kacıyo rahat vermedi catıda bagırıyo arkadasıma verecem mecburen:a015::çok üzgünüm:

bende tam bunu yazacaktım sana hiç menü nü görmedim diye .. yok nazlım kötü olmuş hedefine bukadar yaklaşmışken ....:tomato::1no2:

teke pamugı evde istmıyo terasda bahcede komşulara kacıyo rahat vermedi catıda bagırıyo arkadasıma verecem mecburen:a015::çok üzgünüm:
:1shok:kıs teke degilmiydi paraya kıyıp onca mama alan . askerde başına taşmı düşmüş .....:tomato:lmaz:

kılementin canım yogun oldugunu biliyorum canım ama takıma katılımını biraz artırsan güzel olacak ....kaydirigubbakcemile5

aa bu yazıyı ne oudum ne duydum ben sizi toparlamaya çalışıyorum ... :dilcikar::dilcikar:

bak ben listenin yayınlanma haline bakmadım geri dönmek üzere çıktınmı şimdi . asümmmm :1ninca:

aebencim gelmiş hoş gelmiş sensizlik nasıl da belli oluyor inan seni gördüğüme çokkk sevindim
bu arada arkadaşım amca oldu o yüzden lokum yedim bir tane
akşam meyva yer telafi ederiz ne yapalım

aebencim gelmiş hoş gelmiş sensizlik nasıl da belli oluyor inan seni gördüğüme çokkk sevindim
bu arada arkadaşım amca oldu o yüzden lokum yedim bir tane
akşam meyva yer telafi ederiz ne yapalım
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

afiyet olsun bi lokumdan ne olur ben öylen aksarayın meşşur bandırmasından yedim ..cokacimcoookcokacimcoook
babam çocuklar seviyoe diye kasasıyla getirmiş ...:1shok::gitme: nasıl bitecek şimdi o .....:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…