Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınlarrrr
kütom hoşgeldin bacımmm Şeniz
nazlıcım ben bugün tartılmadım kararım kesin olsun diye :kedi: biliyorum ki en az eksi 1,5-2 de ben verecektim :sinifsinif: hele akşam yediklerimden sonra. sen bu hafta beni aynı yazarak şutla canım. listede olmamak beni etkilemeyecek inan ki ben yine gelicem buraya sözzz
yaniiii kazanannnn maytappppp :dilcikar: mafoldumben -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

biliyorum kütocuğum bende bu hafta toparlayamadım kendimi . Sağlık orucunu bırakanlar sadece 1,5 kilosunu geri almışlar canım. Istersen dene canım.

günaydın kızlar....a.s.
benimde moralim bozuk ...bu hafta hiç kilo veremedim ...halbuki yememede nekadar dikkat etmiştim...
kilom 68.5 senağlama

ama bu beni dahada motive etti taktım yani resmen taktımm delikafadulden

dün yediklerimide yazayım...
sabah.......
küçük kaşarlı bir tost (bu hafta hep aynı kahvaltıyı yaptım ayvalıktan tost ekmeği getirmiştimde küflenmesin.....ama ekmeğin köşesini kesiyorum bıcakla 4/3 ünü eşime veriyorum)
1 bardak meyve suyu
öğlen.........
1 servis kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt üzerine
akşam.........
karpuz

günaydın asiciğim tamam canım sen nasıl istersen ama ben ayrılmanızı istemiyorum. geri dönmek üzere yazıcam canım ne zaman istersen gel takıma. burası sizin takımınız zaten gelmezseniz olmaz yani.opuyorumnanaktan:teselli::1hug:

senağlama
gidiyormusun????
bence hiç bırakma zaten vermek i,stediğin kilo 4-5 kilo canım..hazır sıcaklarda bastırmışken insan pek yemekte aramıyor meyvelerde bol...
bence tekrar bunları düşünüp gaza gelerek devam edebilirsin....tam kilo verme zamanı....:lepi:

kızlar dün gazetede okudum amerikada veya ingilterede 16 yaşındaki bir kız 93 kilo vermişşşş :1shok:
93 kılo ne demek yaa... ben 3 kiloyu verene kadar göbeeeemmmm çatlıyooo.....
ama kız hala kilolu yanii....
offff nekadar iradesizimm yaaa..bu metabolizmamda çalışmıyormu ne yaaaa....

michel jaksonda ölmüş kızlar..alakasız oldu ama konu ..sabah sabah şaşırdım valla allah rahmet eylesin

biliyorum kütocuğum bende bu hafta toparlayamadım kendimi . Sağlık orucunu bırakanlar sadece 1,5 kilosunu geri almışlar canım. Istersen dene canım.

bence de kütom sen bu işi becerirsin.
hatta meyve suyu değil de çiğ meyve sebze bile yesen olur. sağlık orucu biraz abartı geliyor bana. dayanılmaz bişey yaniii :umursamaz:

buna rağmen nasıl kilo veremeiyorsun nilüüü :1ninca:
sen ara öğün yap bak benim sözümü dinle. ben de buraya katılmadan önce az da yesem veremiyordum. ara öğün yapmaya başladım tıkır tıkır gitmeye başladı. özellikle ara öğünde ayran yoğurt çok yaramıştı bana

tamam canım
motivasyonumu tam olarak sağladıktan sonra ve kilo vermeye başlayınca geri gelirim tekrar. tabii sizi burada bulabilirsem :sinifsinif:

veremiyorum nilüüü veremiyorum mafoldumben
hele dün geçen seneden beyaz bir bodymi giymiştim. aman allahım :sinifsinif: geçen sene yakışıyordu. dün sabah giydim. uykulu gözlerle gözüme hoş geldi herhalde. akşam üzeri kendimi bir inceledim aynaya bakasım gelmedi valla :umursamaz:
bu sabah da 2 poğaça kaydirigubbakcemile
koptum iyice. halbuki zayıf olmayı çok istiyorum :gitme:

aynenn ya...
bende aynı şeyi düşünüyordum adam okadar meşhur kiiii...
ölmeyecek gibi sanki tövbe tövbe....ölümlü dünya işte
ama adam genç gitti yani 50 yaşındaymış..
kalp krizi...
ya adam beyazladı bile okadar çok şey yaptırdı ki imkansız gibi gözüken şeyleri yaptırdı ki...
ama ölüme çare yok işte...

amann olsun ya iki poğaçayı yedin tamam ama devam edebilirsin şuzamanda..kışın hiç verilmiyor bak ramazan falan gelcek 2 ay sonra asıl ozamanda kilo alıp bu kilolara eklenirse daha kötü hissederiz kendimizi.....
bende zayıf olmayı çok istiyorum...çok zayıf olmayı hiçbirzaman başaramadım ama enazından normal kıloya düşünce kendimi hafif hissetmek kadar güzel bişey yok...kiloda veremiyorum şuan çok moralim bozuk ama olsun illa ki gidecek yavaşta olsa....
karpuzla kirazla elmayla daha sayamadığım bisürü meyveyle beslenmen mümkün yazın ..hemde güzel meyveler...
yani kışın portakala mandalinden daha iyidir:)bide yazın terliyoruz falan..

Son düzenleme:

aslında bende tam anlamıyla kilo veremiyorum baksana iki ileri 2 geri gidip geliyorum. ooo baksana sen poğçalarıda yemeye başlamışsın bak gitme asi yoksa daha çok kilo alıp daha çok şişko olursun. en azından burda azda olsa kendini azda olsa frenlersin.

Günaydın kızlar :) bakalım monti amca benide sevecek sanırım salı sabahı 77.400 düm şimdi 75.400 üm :)))) tam olarak yapamadığım halde bakalım pazartesi tam olarak başlıycam

günaydın kızlar kilom 73.5 :lepi:

ama sağlık orucuna devam etmiyeceğim sözünüzü dinliyorum tamamvereliniortak nedenine gelince dün akşam halsizleştim,en azından 3 gün bile olsa denedim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…