- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
[ımg]http://www.zwani.com/graphics/good_morning/images/111.gif[/ımg]
naslımm sende bilirsin bi kopunca dönmek o kadar zorki su saglık orucuna hevesleniyorumda sigara işi bozuyo gerisini yaparım birde bıkarınca ne olur 2 gun holiod yapmıştım oda aynı sayılır geberiyodum 2. Gece gene aynı olurmu ama o zaman hazır meyve suyu içmiştim adı sanı belli olmayan bişydi belki diyorum vitamını falan yoktu katkılıydı oından olmuştur aslında 3 gun denesem sigarayıda 2 3 tane içsem cay kahve aramam zaten ne dersin denesemmi başlamak için motivasyon olur hanı 2 kilo falan gitse 3 gunde biliyorum su giderde olsun
günaydınlarrrr
kütom hoşgeldin bacımmm Şeniz
nazlıcım ben bugün tartılmadım kararım kesin olsun diye :kedi: biliyorum ki en az eksi 1,5-2 de ben verecektim :sinifsinif: hele akşam yediklerimden sonra. sen bu hafta beni aynı yazarak şutla canım. listede olmamak beni etkilemeyecek inan ki ben yine gelicem buraya sözzz
yaniiii kazanannnn maytappppp :dilcikar: mafoldumben -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
günaydınlarrrr
kütom hoşgeldin bacımmm Şeniz
nazlıcım ben bugün tartılmadım kararım kesin olsun diye :kedi: biliyorum ki en az eksi 1,5-2 de ben verecektim :sinifsinif: hele akşam yediklerimden sonra. sen bu hafta beni aynı yazarak şutla canım. listede olmamak beni etkilemeyecek inan ki ben yine gelicem buraya sözzz
yaniiii kazanannnn maytappppp :dilcikar: mafoldumben -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
biliyorum kütocuğum bende bu hafta toparlayamadım kendimi . Sağlık orucunu bırakanlar sadece 1,5 kilosunu geri almışlar canım. Istersen dene canım.
dün yediklerimide yazayım...
sabah.......
küçük kaşarlı bir tost (bu hafta hep aynı kahvaltıyı yaptım ayvalıktan tost ekmeği getirmiştimde küflenmesin.....ama ekmeğin köşesini kesiyorum bıcakla 4/3 ünü eşime veriyorum)
1 bardak meyve suyu
öğlen.........
1 servis kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt üzerine
akşam.........
karpuz
günaydın asiciğim tamam canım sen nasıl istersen ama ben ayrılmanızı istemiyorum. geri dönmek üzere yazıcam canım ne zaman istersen gel takıma. burası sizin takımınız zaten gelmezseniz olmaz yani.opuyorumnanaktan:teselli::1hug:
michel jaksonda ölmüş kızlar..alakasız oldu ama konu ..sabah sabah şaşırdım valla allah rahmet eylesin
senağlama
gidiyormusun????
bence hiç bırakma zaten vermek i,stediğin kilo 4-5 kilo canım..hazır sıcaklarda bastırmışken insan pek yemekte aramıyor meyvelerde bol...
bence tekrar bunları düşünüp gaza gelerek devam edebilirsin....tam kilo verme zamanı....:lepi:
aa hadi ya çok şaşırdım :1shok:
adam şekilden şekile girmişti ,Allah rahmet eylesin ne diyelim
bende okuyunca çok şaşırdım. allah rahmet eylesin
ölümlü dünya işte :sinifsinif:
veremiyorum nilüüü veremiyorum mafoldumben
hele dün geçen seneden beyaz bir bodymi giymiştim. aman allahım :sinifsinif: geçen sene yakışıyordu. dün sabah giydim. uykulu gözlerle gözüme hoş geldi herhalde. akşam üzeri kendimi bir inceledim aynaya bakasım gelmedi valla :umursamaz:
bu sabah da 2 poğaça kaydirigubbakcemile
koptum iyice. halbuki zayıf olmayı çok istiyorum :gitme:
veremiyorum nilüüü veremiyorum mafoldumben
hele dün geçen seneden beyaz bir bodymi giymiştim. aman allahım :sinifsinif: geçen sene yakışıyordu. dün sabah giydim. uykulu gözlerle gözüme hoş geldi herhalde. akşam üzeri kendimi bir inceledim aynaya bakasım gelmedi valla :umursamaz:
bu sabah da 2 poğaça kaydirigubbakcemile
koptum iyice. halbuki zayıf olmayı çok istiyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?