buarada ben kendi kendime paylaşıyorum a yazsanıza nereye kayboldunuz kızlar...
Bugün yediklerim sabah...
Yine çok küçük kaşarlı tost( ekmekler bitmedi hala 2 tane daha var demek 2 sabah daha tost yapacağım..eşim bıktı artıkta bu sabah bişi diyemedi gerginiz ya)
1 bardak meyve suyu
öğlen.....
2 köfte (tavada kızarmış malesef)
1 kase cacık
akşama kayınvalidedeyiz allah kerim....
Ama kesinlikle kilo aldırıcı bişi varsa tadına bile bakmayacağım hiç canım istemiyor incecik olacağım ben daha çok moral ve keyif duyacağım bişi....
Bukadar...
bende incecik olmak istiyorum nilüüü ama ben bu hafta çok cozuttum kendimi pazartesi için motive ettim pazartesi tam gaz aranızdayım kızlar kimse tutamaz beni artık yoksa elbise bulamayacağım kendime....
bende incecik olmak istiyorum nilüüü ama ben bu hafta çok cozuttum kendimi pazartesi için motive ettim pazartesi tam gaz aranızdayım kızlar kimse tutamaz beni artık yoksa elbise bulamayacağım kendime....
kız ne kadar kilolu insanlar buluyo sen mi bulamıcan :mymeka:
ben 63 kiloydum buldum valla
ehh zayıf değildim ama sende kendine haksızlık edip durma
evt canım ya evt benide kimse tutmasın caydırmaya çalışmasın...
valla bol bol meyveler dolu ya meyve salataları yapıp yiyeceğim..meyvede kendimi kısıtlayıp onde bile depresyonma girmek istemiyorum...yemek yerine meyve akşamları...kavunlar karpuzlar kirazlar...
şimdi kilo vermeyeceğizde nezamöan vereceğiz bu bollukta dimi ama....
yemek zaten sıcaklarda çekilmiyorrrr...iki lokmada doyuyor insan ...tam gaz devam arkadaşım...
Selam kızlar, ben 7. takımdan geldim,
Kaptanım azra_sıla sizin listenizi kontrol etme görevini bana verdi bu haftalık,
Ne var ne yok bakalım?
verdiniz mi kilocukları))
Kız zaten 55 kiloymuşsun,
Daha ne kilosu,
Bundan sonrasını kendine dert etmeden vermelisin,
Yavaş yavaş ver,
Çünkü 55 kilodan sonra vermek çok daha zordur ve sen kendini sıktıkça vücudun ters tepki verir.
sebebini açıklayım kısaca,
Gerçi boyunu bilmiyorum ama muhtemelen senin ideal kilon 55 civarındadır ve sen sağlık açısından değil de estetik açıdan vermek istiyorsundur bundan sonrasını...
Bu sebeple vücuduna bunu kabullendirmek zordur.
nazlıı seni döverim benim ideal kilom 53 57 olmaya razıyımve ben 88 im daha ne istiyon Allah ta n benden sıkı bi dayak mı??????????
nazlıı seni döverim benim ideal kilom 53 57 olmaya razıyımve ben 88 im daha ne istiyon Allah ta n benden sıkı bi dayak mı??????????
tamam tamam dayak istemiyorum ben kız sen burdan ayrıdığında daha zayıftın bak takımdan çıktın aldın kiloları biz sana demiştik.
Kızlar genel bildirimi bu hafta ben yapacağım, 17'e kalmadan bildiriminizi tamamlarsanız sevinirm.
Mesai sonrası pc' im yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?