Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende incecik olmak istiyorum nilüüü ama ben bu hafta çok cozuttum kendimi pazartesi için motive ettim pazartesi tam gaz aranızdayım kızlar kimse tutamaz beni artık yoksa elbise bulamayacağım kendime....

bende incecik olmak istiyorum nilüüü ama ben bu hafta çok cozuttum kendimi pazartesi için motive ettim pazartesi tam gaz aranızdayım kızlar kimse tutamaz beni artık yoksa elbise bulamayacağım kendime....

kız ne kadar kilolu insanlar buluyo sen mi bulamıcan :mymeka:
ben 63 kiloydum buldum valla
ehh zayıf değildim ama sende kendine haksızlık edip durma

evt canım ya evt benide kimse tutmasın caydırmaya çalışmasın...
valla bol bol meyveler dolu ya meyve salataları yapıp yiyeceğim..meyvede kendimi kısıtlayıp onde bile depresyonma girmek istemiyorum...yemek yerine meyve akşamları...kavunlar karpuzlar kirazlar...
şimdi kilo vermeyeceğizde nezamöan vereceğiz bu bollukta dimi ama....
yemek zaten sıcaklarda çekilmiyorrrr...iki lokmada doyuyor insan ...tam gaz devam arkadaşım...

buarada eskiden ben nekadar çok şey yiyormuşum ya hayret doğrusu çöplük mübarek....
eee koca bir kışta aldığım kıloları 1 ayda vermem zor yani..7-8 ayda aldım bukadar kıloyu...şimdi 2 ayda versem yine iyiyidir diye düşünmeye başladım...

kız ne kadar kilolu insanlar buluyo sen mi bulamıcan :mymeka:
ben 63 kiloydum buldum valla
ehh zayıf değildim ama sende kendine haksızlık edip durma

elbise bulurum elifçiğim bulamam değil ama istediğim gibi bişey olmaz herhalde bakalım daha 1,5 var.

evet nilü durmak yok yola devam . senin yarış yapalım mı 1 ay isteyen arkadaşlarda katılır bize motive olmak isteyenler motive olur.

Selam kızlar, ben 8. takımdan geldim,
Kaptanım azra_sıla sizin listenizi kontrol etme görevini bana verdi bu haftalık,
Ne var ne yok bakalım?
verdiniz mi kilocukları))

Son düzenleme:
Selam kızlar, ben 7. takımdan geldim,
Kaptanım azra_sıla sizin listenizi kontrol etme görevini bana verdi bu haftalık,
Ne var ne yok bakalım?
verdiniz mi kilocukları))

kilo veren arkadaşlarımız oldu alan arkadaşlarımızda oldu ben bu hafta takımın yüz karasıyım geçen hafta verdiğim kiloların hepsini geri aldım.

Kız zaten 55 kiloymuşsun,
Daha ne kilosu,
Bundan sonrasını kendine dert etmeden vermelisin,
Yavaş yavaş ver,
Çünkü 55 kilodan sonra vermek çok daha zordur ve sen kendini sıktıkça vücudun ters tepki verir.

sebebini açıklayım kısaca,
Gerçi boyunu bilmiyorum ama muhtemelen senin ideal kilon 55 civarındadır ve sen sağlık açısından değil de estetik açıdan vermek istiyorsundur bundan sonrasını...
Bu sebeple vücuduna bunu kabullendirmek zordur.

ben şuanda 57,3 kiloyum canım. benim ideal kilom 53 veya 54 bakalım yavaş yavaş vericem kiloları inşallah.

nazlıı seni döverim benim ideal kilom 53 57 olmaya razıyımve ben 88 im daha ne istiyon Allah ta n benden sıkı bi dayak mı??????????

nazlıı seni döverim benim ideal kilom 53 57 olmaya razıyımve ben 88 im daha ne istiyon Allah ta n benden sıkı bi dayak mı??????????

tamam tamam dayak istemiyorum ben kız sen burdan ayrıdığında daha zayıftın bak takımdan çıktın aldın kiloları biz sana demiştik.

Kızlar genel bildirimi bu hafta ben yapacağım, 17'e kalmadan bildiriminizi tamamlarsanız sevinirm.

Mesai sonrası pc' im yok çünkü.

:1shok:
Neeee?
17 ye kadar mı?
kızlar napıyosunuz siz böyle?
Sabah aç karınına tartılmadınız mı anacım siz?
17 ye kadar neyi bekliyorsunuz?
5 dk. girip hemen kilonuzu yazsanıza.
Bakın ben de sizi bekliyorum kontrol için.
Hadi bakalım hadi, bi an önce hazırlayın şu listenizi..

merhabalar;
kızlar yazamadım kusura bakmayın dünden beri o kadar yoğundum ki parmaklarımı hissetmiyorum artık .
kilo bildirimde bulunamadım çünkü sabah elektrikler kesikti bu aynı ödevini yapmayan çocukların bahanelerine benzedi ama gerçek bu :roflol::roflol:

kilom aynı sanırım spor yapmıyor olmamın getirisi bu :kedi:lmaz:

ama başlayacağım büyük ihtimalle yarın izinli olacağız kesin olan birşey yok ama ...
bende biraz evimi toplarım ne güzel olur:sinifsinif:

kütom pamuğuna üzüldüm gerçekten ama yapacak birşey yok biliyorsun ben kedi sevmem köpek hastasıyımdır ama onu da evde istemem doğrusu tüy ve wc sorunundan dolayı ama bir tane köpek istiorum alman kurdu olabilir bence denua ları da çok severim kapının önünde bakmak için ne güzel olur ya:Saruboceq:alkisalkisalkis

asimmmm simitli asimm ne krediler ödeniyor inşallah eviniz hayırlı olur sizin için olsun be 70 metrekareye bulamayanlar da var şükür bin kere önemli olan huzuru olsun insanın gerisi booşş nilü senin için de aynı durum geçerli neyi dert ediyorsun ki lisede bizim sınıfta bir kız vardı okul çıkışı 3 -4 arkadaş gitmiştik mutfakları yoktu düşünebiliyormusun hayatımda ilk defa öyle br manzara görmüştüm ve bir arkadaş bunu küçük düşürücü bir tutumla ifade etti arkadaşım için çok üzülmüştüm en azından senin mutfağın var bak bu bile önemli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iç mimar düşünürsen amcamlar iç mimara yaptırmıştı 3 sene önce evin içine 70 milyar harcadılar dublex bir ev ama şahane olmuştu merdiven boşluğuna alçıda koskoca bir resim yaptırmışlardı mısırlı kadınlar ellerinde su testileri ile yürüyorlar üsk kattaki duvara da şahlanmış bir at yaptırmışlardı böyle şeyler evi değiştiriyor

nazlım yine tek tabanca kalmışsın sen kusura bakma yardım edemedik :kedi::kedi:
keşke bende 57 kilo olsamda şikayet etsem delikafadulden:roflol:

yumuk süpersn ne denilebilirki sana ( yürü bee koçum kim tutar seni naniknaniknaniknanik)

nurhayatçım seni de öpüyorum
maytabı 2 kere öpüyorum biri yakışıklı oğluna gitsin

ceylin staja başladı herhalde yok ortalıklarda

aebenim anneciği ile hasret gideriyor dün abimi aradım bende alanyada o 4 ay sonra falan bu tarafa gelebilirmiş inşallah gelir çok özledim bende ŞenizŞeniz

şimdilik bu kadar benden yine yazarım
çakmağım bitti sigara içemiyorum krizlerdeyim gideyim şu sorunumu bi halledeyim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aaa bu arada michael amcamız vefat etmiş mekanı cennet olsun diyeceğim ama kendisine karşı olan azıcık sempatim çocuk tacizi iddialarından sonra sonuna kadar bitmiştir
Allah hayranlarına sabır versin günahlarını affetsin eğer yapmışsa tabi lmaz:

aşırı morfinden şüpheleniyorlarmış benim okuduğum haberlere göre nilücüm kalp krizi demiş ama otopsiden sonra belli olacakmış ağrıları nedeniyle yüksek dozda ağrı kesici kullanıyormuş 2 haber sitesinde de bu doğrultuda okudum...

veee dikkat ettim de bir çok ünlü ya aşırı dozda ilaç yada uyuşturucu kurbanı oluyor özelliklede böylesine starlaşmış kişiler
ahh kurt cobain ve jim morrison gibi :mafoldumben

*** 6.TAKIM 110. ETAP SONUÇLARI***

asibulut ( 56,2 / 56,2 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
kütahya ( 79,0 / 81,0 / -2,0 / -2,53 % )
cceylin ( 61,5 / 61,5 / 0.0 /0.0 %)
referans ( 75,5 / 75,4 / 0,1 / 0,13 % )
Naz ( 55,3 / 57,3 / -2,0 / -3,62 % )
mmmf27 ( 60,5 / 60,0 / 0,5/ 0,83 % )
yumukum ( 75,0 / 73,5 / 1,5 / 2,0 % )
ozgekrd ( 70,8 / 70.8 / 0.0 / 0.0 % )
nurhayatk ( 80,0 / 79,0 / 1,0 / 1,25 % )
klementine ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % )
nilüfer 79 ( 68,5 / 68,5 / 0,00 /0,00 % )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 754,8 / 755.7 / -0.12 )

6.takım 110. etap sonuçları

asibulut ( 56,2 / 56,2 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
kütahya ( 79,0 / 81,0 / -2,0 / -2,53 % )
cceylin ( 61,5 / 61,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75,5 / 75,4 / 0,1 / 0,13 % )
Naz ( 55,3 / 57,3 / -2,0 / -3,62 % )
mmmf27 ( 60,5 / 60,0 / 0,5/ 0,83 % )
yumukum ( 75,0 / 73,5 / 1,5 / 2,0 % )
ozgekrd ( 70,8 / 70,8 /0,00 /0,00 % )
nurhayatk ( 80,0 / 79,0 / 1,0 / 1,25 % )
klementine ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % )
nilüfer 79 ( 68,5 / 68,5 / 0,00 /0,00 % )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 754,8 / 755,7 / -0,12 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…