Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar kutluyorum 12.olmuşuz oyüzden 12 kere alkışlıyorum büüüüüyyüüüükk başarııı... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

olsun nurom canımız saggolsun biz 1. de olduk zamanında ..kaydirigubbakcemile5

evvet fıstıklar geçmişi okudum bitirdim ..........

öncelikle takımın toparlanması lazım .. asim geri dönmek üzere ayrılmış bu hafta umarım onun adına iyi olur geri verdiklerinide almaz ...yasakkelime

ama her zaman buraya yazmasını bekliyoruzki kendini salmasın .......kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

nurom ayrılmak istemişin eminmisin bu konuda yumukumun dedilklerine katılıyorum önce dönüp kendimize bakmalıyız .....ve önce azmi kendimizde aramalıyız ...:sm_cool::teytey:

nilüm canım bol bol yazmışın .:1hug: umarım evin konusunda hakında hayırlısı olur ......:1hug:

ceylinim gene yok ortalıkta . bu demek oluyoki diyetide yapmıyor ...:mymeka: bu konuda onu uyarıyorum ...:1no2:bir an önce diyetine ve buraya dönmesi lazım .....yoksa kilo falan veremez ....:umursamaz:

bedişim bu gün bismillah demiş hayırlı olsun ..... pamukada üzüldüm ya ....:1ninca:

özken kuşum arkadaşını tebrik ederim canım .....a.s.

diyete devam ediyormusun bence biraz akşatıryorsun gibi geldi menü falanda göremedim ben sende .....:mymeka: bu günden itibaren yaptıgın diyetin menülerini istiyorum :jeyyar:her lokmasının ....:1hug: hadi 60 rakamlar seni bekliyor :teytey::teytey:

yumukum tebrikler ......:teytey: açlık orucunuda bırakmana sevindim ..sengözlerimebaksanab

fatuu nerelerdesin kıs okulda bitti ... artık dön sahalara ......:mymeka:

nazlım zararın neresinden dönsen kardır diyorum .sana .:tomato:

maytabım tebrikler istikrarın için ............haftaya 50 kilolar süperrrr..:sm_cool:

kılementin canım senin için ne yorum yapayım pek bilemedim paylaşımın okadar azki yorum yapamıyorum kusura bakma ...:1hug:

unuttugum kaldıysa özür ...

ben geldim kusura bakmayın uzuuunn bi zaman giremedim ama diyeti bırakmadım 57 den 55 e düştüm diyetisyene gittim onun kontrolünde tabi

bende hesapladım banada 8 kilo vermelisin diyor.tam hedefimdeki gibi yani..60 olmalıymışım...
ben bu işi biliyorum yaw.nezaman 38 bedeni giydiğimde bana olursa normal olduğumu hissediyorum zaten:lepi:

sabah
yarım dilim beyaz ekmek(dilimi biraz büyüktü yarısını yedim)
beyaz peynir
şekersiz çay
domates
salatalık
ara
2 adet şeftali
öğlen
yarım tabak ıspanak
yoğurt
su
ara
bisküvi
akşam
tavuk
yarım tabaktan az pilav ayran
salata
şayet acıkırsam 1 bardak süt

okudum kız da kaç olduğunu hatırlamıyorum :sm_confused:

annenler gitmiş Allah kavuştursun:1hug:

emir büyük yerden söz aebencim yarın biz izinliyiz pazartesiden itibaren attığım adımı yazacağım SÖZ SÖZ SÖZZZ inşallah bir an önce 6 lı rakamları göreceğimmzemuszemuszemuszemus:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

evet kıslar .....

bana gelincede . tahmin etigim gibi olmadı ilk 2 gün tavan yaptım sonra bünyem yemege alıştı galiba evet 65.2 görmüşken tekrar .66 . 67 arası geliyorum galiba ama yediklerime göre çok çok iyi

tam gaz devam ediyorum yarından itibaren .tekrar düşük kl. diyetime başlıyorum bana çok iyi gelmişti . 6 günde 2 kl. süperdi . umarım yine o etkiyi yapar .......

özke senide sıkı yönetimime alıyorum haberin olsun ne yedin içtin hepsini istiyorum .. seni 60 rakamlarda görmeden içim rahat etmiycek ......

tebrikler kayracım ......a.s.

teşekkür ederim aeben ablacım aslında kilo vermekte zorlanmıyorum ama çok çabuk alıyorum hem zaten neredeyse 2 haftadır diyetisyenin dediklerini yapıyorum ve midemde küçülme olduğunu hissediyorum çünkü fazla tüketemiyorumzemuszemus

okudum kız da kaç olduğunu hatırlamıyorum :sm_confused:

annenler gitmiş Allah kavuştursun:1hug:
saggol canım ..... sende tatile gideceksin sanırım kayınvalidene . iyi tatiller geçirmeni dilerim ......:1hug:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden yazdım kıs bi yere .......naniknanik sıkı takipteyim seni cadı .....Şeniz

kayra hoşgeldin canım kız özledim vallahi..demek diyetisyene gidiyorsun...
nasıl besleniyorsun peki????

abenciğim özledik senide gittimi annenler???rejime devam...
buarada evet ben bugün çok konuştum:sinifsinif:

benide alıcakmısınız aranıza
nilüfercim ordamısın
güzelim zaten aramızdasın hemde senin neyin kalmış ki verecek .....Şenizkaydirigubbakcemile3

takımdaymış gini gel yaz .. bak ben listedemiyim yooookaydirigubbakcemile3 takıma kanlı canlı hevesli bol kilolu hatunlar lazımki listede 12. olmayalım dimi ...sengözlerimebaksanab

canım herzaman bizimle olabilirsin liste önemli degil .....

kayra hoşgeldin canım kız özledim vallahi..demek diyetisyene gidiyorsun...
nasıl besleniyorsun peki????

abenciğim özledik senide gittimi annenler???rejime devam...
buarada evet ben bugün çok konuştum:sinifsinif:

ewt cnm diyetisyene gittim baktım olacak değil bende gittim testlarimi yaptı aslında ideal kilondasın dedi ama vücuttta yağ birikimi varmış biraz onları atmak için düzenli beslenme dedi bol bol yürüyüş bende fırsat kociş evdeyken aldım onuda çıktık yürüyüşlere salı gecesi burssaya geldik dün gece döndüm ama orda biraz ayarı kaçırdım çünkü babannemin yemeklerini geri çeviremedim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…