olsun nurom canımız saggolsun biz 1. de olduk zamanında ..kaydirigubbakcemile5kızlar kutluyorum 12.olmuşuz oyüzden 12 kere alkışlıyorum büüüüüyyüüüükk başarııı... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vay anasını artık 12. liğe bile sevinir olduk :roflol:
kıs elif senin gibi topigin altını üstüne getiren bi üyenin . paylaşım alanını ve sonuç listelerini okumaması ne acı olmuş ...kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyŞenizkaç grup var ki?
tebrikler kayracım ......a.s.ben geldim kusura bakmayın uzuuunn bi zaman giremedim ama diyeti bırakmadım 57 den 55 e düştüm diyetisyene gittim onun kontrolünde tabi
kızlar ideal kilomu hesapladım bi sitemi. Nazlıcım ideal kilosunu söyleyince61 çıktı :bbo: ben 61 i en son üniversite 1 sınıfta görmüştüm 58 olarak laelaelaelaelae benim 61'e inmem imkansız :1shok: bakmak isterseniz işte buyrun ideal kilo, ideal kilo hesaplama, kilo alma, kilo verme
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs elif senin gibi topigin altını üstüne getiren bi üyenin . paylaşım alanını ve sonuç listelerini okumaması ne acı olmuş ...kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyŞeniz
özken kuşum arkadaşını tebrik ederim canım .....a.s.
diyete devam ediyormusun bence biraz akşatıryorsun gibi geldi menü falanda göremedim ben sende .....:mymeka: bu günden itibaren yaptıgın diyetin menülerini istiyorum :jeyyar:her lokmasının ....:1hug: hadi 60 rakamlar seni bekliyor :teytey::teytey:
tebrikler kayracım ......a.s.
saggol canım ..... sende tatile gideceksin sanırım kayınvalidene . iyi tatiller geçirmeni dilerim ......:1hug:okudum kız da kaç olduğunu hatırlamıyorum :sm_confused:
annenler gitmiş Allah kavuştursun:1hug:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden yazdım kıs bi yere .......naniknanik sıkı takipteyim seni cadı .....Şenizemir büyük yerden söz aebencim yarın biz izinliyiz pazartesiden itibaren attığım adımı yazacağım SÖZ SÖZ SÖZZZ inşallah bir an önce 6 lı rakamları göreceğimmzemuszemuszemuszemus:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
güzelim zaten aramızdasın hemde senin neyin kalmış ki verecek .....Şenizkaydirigubbakcemile3benide alıcakmısınız aranıza
nilüfercim ordamısın
kayra hoşgeldin canım kız özledim vallahi..demek diyetisyene gidiyorsun...
nasıl besleniyorsun peki????
abenciğim özledik senide gittimi annenler???rejime devam...
buarada evet ben bugün çok konuştum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?