Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şimdilik benden bukadar ... sonra gene gelirim ...

nalım pc seni bizden aldı güzelim ya ........

özke kuşum . sabah ve öylen menülerini bekliyorum . ilk günden asma ha . bu hafta seni 60 rakmallarda görecem ona göre

ha bide bu sabah tartıldım umarım .....

hadi fıstık seni bekliyorum ...

Son düzenleme:
bekledim bekledim yazmadın gidiyom cadı ....:dilcikar::dilcikar:Şeniz

sabah korkudan tartılmadım çünkü fazla çıkma ihtimalim yüksekti söz yarın tartılacağım
sabah 1 dilim ekmek peynir ve şekersiz nescafe içtim

tunaydın gene uykuculugum tuttu benım kızın banaa ama çok yorgunum hala ev berbat ve şimdi arkadasım gelecek :S panugu almaya

haftasonu çözütmayan bitek ben varım galibaa oleyyy ama daha 4 gunluk diyet hayatım var oleyimi geri aldım 1 kilo getmiş mutluyum

selam kızlar nasılsınız????
ben çok güzel bir hafta sonu geçirdim ve ikitane düğünüde kazasız belasız atlattımzemuszemus
ay kendimi okadar iyi hissediyorum ki...hiç kılo almamışım hafta sonu..çünkü yemedimzemuszemus
cumartesi akşam düğündü pasta kurabiye hiç bişi yemedimzemuszemus
akşam yemeğindede
3 ızgara köfte
eşimin kolasından birkaç yudumlmaz:

pazar günü yediklerim
sabah
1 dilim uno lıght
sucuklu omlet
2 bardak çay
domatez peynir
öğlen............
sünnet düğününde pilav et vardı hiçbirinden yemedim..
kayınvalideme geçtik
1 tabak dut yedim
akşam..............
2 tane ızgara pirzola
1 servis kaşığı sade makarna
salata

ya ama kızlar benim kılom aynıydı bu hafta ...bi tuhaflık var çünkü nekdar kılom aynıda çıksa ben zayıflamışım...
düğünde simli bi buluzum vardı onu giyince yanlardan pörtlüyordu ve hatta nasıl giyeceğimi düşünüp duruyordum
dün bi giydim dümdüz duruyor........
eşimde bana küçüldün diyor........
ama tartı aynı yaw ne iş?????
bende kendimi hafif hissediyorum ayrıca...opuyorumnanaktan

nilüüüü o su falandır canım bir kaç gün sonra birden verirsin birde regl öncesi falan kilo farklı çıkıyor ya öyle bir durum da sözkonusu olabilir

nuroş nerde ya hiç gelmedi kızlar ben merak ediyorum bu hatunu cumadan beri yohhh:sm_confused:

kızlar birde ben çıkarsam nasıl gireceğim takıma çünkü taşınacağız diye data hattını falan iptal ettirmiştik eve taşındıktan sonra ancak internetim olabilecek hatta sırf bu yüzden kk kartı almadım eşim eve bağlandıktan sonra alırız demişti şu anda müdür karşımda oturuyor :roflol:

nilüüüü o su falandır canım bir kaç gün sonra birden verirsin birde regl öncesi falan kilo farklı çıkıyor ya öyle bir durum da sözkonusu olabilir

öylemidir ya su topladım herhalde ozaman......
bu haftada vermezsem yuh dicem...
buarada bu hafta akşamları yemek falan yemeyeceğim ben..biraz zorlayayımda gitcekse gitysin yoksa çok sinir olurum:umursamaz:

:roflol:selam söle kıı müdüşeee:roflol::roflol:

aaa doğru yaaa..ama hiç demedi ya buhaftamı gidecekti..
vay anasınııı bee...yüzüyordur şindimirmirmirmir

sen çıkma ya...devam et taşınırkende zayıflarsın bak..bi faydan olur takımadaalkisalkisalkis

son durumu bildiriyorum arkadaşımı çıkarttılar ben hala buradayım bir süre daha deneyecekler başka elemanlar alacaklarmış yani bana birşey olmadı buradayım en az 1 ay daha devam eder diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…