Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fıstıklar yeni üye lazım gurubumuza galiba ........ kaç kişiyiz kimler dönecek yakında ....

eger takıma girmek isteyen katılımı ve kilosu bol arkadaşlarınız varsa çagıra bilirsiniz ...

evet aebencim az kaldı inşallah tatile

ben 20 temmuzda döncem demiştim ama azimsiz, iradesiz davrandığım için istemeyebilirsiniz
hak veririm, alınmam da hiç

evet aebencim az kaldı inşallah tatile

ben 20 temmuzda döncem demiştim ama azimsiz, iradesiz davrandığım için istemeyebilirsiniz
hak veririm, alınmam da hiç
tamam şekerin yerin ayrılmıştır .....zemuszemus ama gelince tam disiplinli diyet yapmassan . klava: elimde ona göre ...sırnaşık şey

aaaaaayyyyyyy
ne çok geyük yapayürsünüz yaawwwwwwww

ben salı günü (bi aksilik çıkmazsa inşallah)
tatile çıkıyorum hatunlar zemuszemus

öskem diyet güzel de tatilde yapılabilecek cinsten değl
kendi evimde (ki annemin evini kastediom) yaparım da
kayananamgilde olmaz :umursamaz:
zaten eşim ültimatom vermiş lmaz:
kmise eşime kilo almışın flana demesin psikolojisini bozmasın kötükedihüso demiş sefkilim benümm....opuyorumnanaktan
zaten kayınvalidemin yemeklerini çok sevmiyorumlülülülülülü orda zayiflerım birazcuk
annem de yimek vermez dayar salatılığı karpuzu önüme -tatlicadiarzu- verrim ben orda

abovv ramazanda sahursuz oruç tutturur da iftarda bi çorba verir gene zayıflatır beni
zaten telefonda bugün patlattı bombayı
gelince kayınvalidengilde de spora devam ederisn kafamçokkarıştı dio
ben de oldu dedim
derim artık kaynanaya flaanm siz kış kış dışarı ben spor yapcam
evde 9 kişi oluyo zaten 2 oda bişet zor sığışıyoz
b de insanlara spor yapcam die dışarda süründireyimbenneyaptımki
aay annem aebenden çatlak yawwwwwwŞeniz
kuzum sultanım annem beniimmm

evet aebim uzaklaştım .(( ama tamamen bend e ayrılmak istmeiyorum biliyorum ki o zaman daha kötü oluyor herşey... ben de geri dönmek üzere ayırlmak istiyorum 20 temmuz gibi dönmeyi düşünüyorum

iyi gecelerrrr kızlar çok yorgunum ablamlar vardı eskişehirin altını üstüne getirdik en az 4 saat yuruduk ölüyorum diyet süper gidiyo tutturdum sonunda yeniden çok şükür
sabah 5 etiform domates salatalık 1 patates peynir

öglen hepsinden bikaç kaşık corba pilav salata yogurt

akşam karpuz vişne suyu bikaçtane fıstık cekirdek tadımlık bu kadar

ceylinim bende aldım 5 kilo üzme kendini takımdan ayrılmam deil aksine sıkı sıkı sarılman lazım benden söylemesi vakit sorunun yoksa hiç ayrılma derim

fatum benım kıyamam ben sana sık dişini kurtul gögsünü gere gere gez tamam diyet zor ama deyiyo bee piskolojisini en iyi ben bilirim şişkolugun hele birde gurbetci olunca memlekete gitmek ve kilo almısın cumlesini duymakkafamçokkarıştı cok sıkıcı

günaydınlar 6. takımın hatunları.

aebenciğim annenler gitmiş ALLAH havuştursun canım. ben geçen hafta baya cozuttum diyet falan kalmadı bende ama bugün tam gaz başlıyorum tekrar. santraldeki arkadaşım senelik izne çıktı 1 hafta onun yerine bakıcam onun pc bieaz kağnı arabası bazen siteye giremiyorum..... seni özlemişim aebenciğim

:1hug: bizde seni nazlım inan alışmışım seni görmeye ....:1hug:

nazlı 1.2. haftalıgına montiye ara verip bizimle aynı diyeti yapmak istermisin .... sonra tekrardan devam edersin ...

heya sensiz geyük yapıyoz ....lülülülülülü

senin tatil uzun anlaşılan fatu taa ramazanı düşündügüne göre ........

hadi bakalım hayırlısı ..... sakın 5. kilodaha alıp gelme ...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3Şeniz

kurban ol annenle bana .....:dilcikar::dilcikar:

evet aebim uzaklaştım .(( ama tamamen bend e ayrılmak istmeiyorum biliyorum ki o zaman daha kötü oluyor herşey... ben de geri dönmek üzere ayırlmak istiyorum 20 temmuz gibi dönmeyi düşünüyorum
tamam canım o zaman elif gibi senide ayın 20 dönenlerden yazıyorum ki yerinizide kimseye vermiyorum . pınarda gelecek etti 3 . kişi kendimede yer ayırayım etti 4. kaydirigubbakcemile5
işte bu kim tutar bedişiii ....:lepi::lepi: savunun kilolar bediş geliyooo ...:sm_cool:
ceylinim bende aldım 5 kilo üzme kendini takımdan ayrılmam deil aksine sıkı sıkı sarılman lazım benden söylemesi vakit sorunun yoksa hiç ayrılma derim
bencede ....:1hug:

günaydın elifim .......Şeniz

özge cadısı nerde .. bügün beraber başlıyoruz ........

ben dün cozuttum itiraf edyim sabah pazar kavaltısı yapmıştım zaten zengince . öyle ile akşamda birleştı hava kötü olunca piknigede gidemedik .. dişari çıktık .. iskender ve künefeye yenik düştüm .....
bu gün itibari e 67.3 üm ...... evet dünden yarım kilo almışım ....:mymeka:

ama bizim diyet 6 günlükya sonra tekrar . pazarları ara vermeyi düşünüyorum çümkü diyet düşük kl. li bi diyet vucudu alıştırmamak lazım .. bakalım dr. bu ay bana ne diycek ....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…