tamam şekerin yerin ayrılmıştır .....zemuszemus ama gelince tam disiplinli diyet yapmassan .evet aebencim az kaldı inşallah tatile
ben 20 temmuzda döncem demiştim ama azimsiz, iradesiz davrandığım için istemeyebilirsiniz
hak veririm, alınmam da hiç
tamam şekerin yerin ayrılmıştır .....zemuszemus ama gelince tam disiplinli diyet yapmassan .klava: elimde ona göre ...sırnaşık şey
ay ne gestapoyum ......:roflol::roflol::roflol::1hug::1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ay ne gestapoyum ......:roflol::roflol::roflol::1hug:
yumukum tebrikler canım kat ettigin yol çok canım rafk bariz belli ..... sen bu gidişle menken gibi olcaksın burdan mezun oldugunda .....kaydirigubbakcemile5
bende sana akşam msn acık görünce tamklava:sallıycaktım buraya yazmadıgındada diyetten uzak oldugunu biliyorum .....
ceylinim takımdan tamamen ayrılmana gönlüm razı olmaz . ama diyorsanki biraz dinleneyim öyle geleyim eyvallah ..... geri dönmek üzere ayrıldı yazarız ama son karar senin tabiki ......buyrunnnnnnnnn
aaaaaayyyyyyy
ne çok geyük yapayürsünüz yaawwwwwwww
ben salı günü (bi aksilik çıkmazsa inşallah)
tatile çıkıyorum hatunlar zemuszemus
öskem diyet güzel de tatilde yapılabilecek cinsten değl
kendi evimde (ki annemin evini kastediom) yaparım da
kayananamgilde olmaz :umursamaz:
zaten eşim ültimatom vermişlmaz:
kmise eşime kilo almışın flana demesin psikolojisini bozmasın kötükedihüso demiş sefkilim benümm....opuyorumnanaktan
zaten kayınvalidemin yemeklerini çok sevmiyorumlülülülülülü orda zayiflerım birazcuk
annem de yimek vermez dayar salatılığı karpuzu önüme -tatlicadiarzu- verrim ben orda
abovv ramazanda sahursuz oruç tutturur da iftarda bi çorba verir gene zayıflatır beni
zaten telefonda bugün patlattı bombayı
gelince kayınvalidengilde de spora devam ederisn kafamçokkarıştı dio
ben de oldu dedim
derim artık kaynanaya flaanm siz kış kış dışarı ben spor yapcam
evde 9 kişi oluyo zaten 2 oda bişet zor sığışıyoz
b de insanlara spor yapcam die dışarda süründireyimbenneyaptımki
aay annem aebenden çatlak yawwwwwwŞeniz
kuzum sultanım annem beniimmm
:1hug: bizde seni nazlım inan alışmışım seni görmeye ....:1hug:günaydınlar 6. takımın hatunları.
aebenciğim annenler gitmiş ALLAH havuştursun canım. ben geçen hafta baya cozuttum diyet falan kalmadı bende ama bugün tam gaz başlıyorum tekrar. santraldeki arkadaşım senelik izne çıktı 1 hafta onun yerine bakıcam onun pc bieaz kağnı arabası bazen siteye giremiyorum..... seni özlemişim aebenciğim
heya sensiz geyük yapıyoz ....lülülülülülüaaaaaayyyyyyy
ne çok geyük yapayürsünüz yaawwwwwwww
ben salı günü (bi aksilik çıkmazsa inşallah)
tatile çıkıyorum hatunlar zemuszemus
öskem diyet güzel de tatilde yapılabilecek cinsten değl
kendi evimde (ki annemin evini kastediom) yaparım da
kayananamgilde olmaz :umursamaz:
zaten eşim ültimatom vermişlmaz:
kmise eşime kilo almışın flana demesin psikolojisini bozmasın kötükedihüso demiş sefkilim benümm....opuyorumnanaktan
zaten kayınvalidemin yemeklerini çok sevmiyorumlülülülülülü orda zayiflerım birazcuk
annem de yimek vermez dayar salatılığı karpuzu önüme -tatlicadiarzu- verrim ben orda
abovv ramazanda sahursuz oruç tutturur da iftarda bi çorba verir gene zayıflatır beni
zaten telefonda bugün patlattı bombayı
gelince kayınvalidengilde de spora devam ederisn kafamçokkarıştı dio
ben de oldu dedim
derim artık kaynanaya flaanm siz kış kış dışarı ben spor yapcam
evde 9 kişi oluyo zaten 2 oda bişet zor sığışıyoz
b de insanlara spor yapcam die dışarda süründireyimbenneyaptımki
aay annem aebenden çatlak yawwwwwwŞeniz
kuzum sultanım annem beniimmm
tamam canım o zaman elif gibi senide ayın 20 dönenlerden yazıyorum ki yerinizide kimseye vermiyorum . pınarda gelecek etti 3 . kişi kendimede yer ayırayım etti 4. kaydirigubbakcemile5evet aebim uzaklaştım .(( ama tamamen bend e ayrılmak istmeiyorum biliyorum ki o zaman daha kötü oluyor herşey... ben de geri dönmek üzere ayırlmak istiyorum 20 temmuz gibi dönmeyi düşünüyorum
işte bu kim tutar bedişiii ....:lepi::lepi: savunun kilolar bediş geliyooo ...:sm_cool:iyi gecelerrrr kızlar çok yorgunum ablamlar vardı eskişehirin altını üstüne getirdik en az 4 saat yuruduk ölüyorum diyet süper gidiyo tutturdum sonunda yeniden çok şükür
sabah 5 etiform domates salatalık 1 patates peynir
öglen hepsinden bikaç kaşık corba pilav salata yogurt
akşam karpuz vişne suyu bikaçtane fıstık cekirdek tadımlık bu kadar
bencede ....:1hug:ceylinim bende aldım 5 kilo üzme kendini takımdan ayrılmam deil aksine sıkı sıkı sarılman lazım benden söylemesi vakit sorunun yoksa hiç ayrılma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?