Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ben çalıştığım için uygulaması çok zor oldu en ufak hatayı affetmiyor monti amcam çok acımasız buluyorum kendisini bence sen benim şu anda yaptığım diyeti yap süper
birde bunu kendime uydurdum ben ortalama 1000 kalorilik bir diyet ya direk listeye bağlı kalmadığım ama kilo verdiğim zamanlar oldu mesela salam almayı unutmuşum bugün gelirken büfeden bir dilim peynir aldım 1 dilim ekmekle yedim yanında şekersiz nescafe öğlen içinde 2 katı yumurta yemem gerekli idi ama ona da vaktim olmadığı için 2 tane ayran ve grissini yiyerek kendime menü oluşturacağım bu sana daha uygun tabi son karar senin tatlımbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Ya bazı kahveler içilebilir diyor kitapta expresso gibi ben o yüzden bu sabah içtim biraz çeyrek fincan filan sabah 2 dilim ekolojik ekmek+peynir yedm

nan yoksa olcayın kardeşimi muharrem :roflol::roflol::roflol::roflol:

aebencim anlatsın tabi sağolsun bana sormadan bişey yapmazda gece 3 te de insan uyandırılıp hadi kalk bir sigara içelim benim aklıma ne geldi denir mi yahu:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

canım gecen nilu yazmıştı diyet içeçeklerde kalori düşükte olsa karbanhidratı tutyodu galiba dogal maden suları serbest ama kızılay kınık beypazarı vs. gibi sade dogal olanlar ama meyveliler arastırıgım kadarıyla normal suya co2 miydi ney asit basılıp tatlandırıcı atılarak yapılıyomuş

lülülülülülü:roflol: :roflol: :roflol:

günaydın 6. takımın fısrıkları...
anamm benim kulağımıda çınlatmışınız..
referanscım ben vermiştim monti amcayla hatta tekrar yapasım var..yapan varsa birlikte başlayabiliriz..
özgem sana allah kolaylık ve sabırrrr versin şeker..temizlik konusunda tabii..kociş konusunda da aeben gibi düşünüyorum sana danışması güzel..

sağol akrepcim
çok şeker bir evi oldu kayınvalidemin Allah huzur içinde oturmayı nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar. Özgecim önerin için çok sağol benimde yoğunluktan kaçırma ihtimalim olabilir diye korkuyorum ama yinede denemek için kararlıyım ben sizin kadar aqz yiyerek dayanamam :) ama son çare onuda denerim çok sağol canım...

tabi bu biras işkence gibi gözüküyooo boşver kıııı saati şaşırmış yazık..olanda sana oluyo tabi

rica ederim efemm ne demek buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnşutarafagittişutarafagittişutarafagittişakkıdışakkıdısositosositosositososito

hım canım şöyle anlatayım .

özkem ben uzunsöre yapmadık vede ilk başladıgımızda hatalarımız oldu ve moral kaybıyla bıraktık . akrep tam anlamıyal hiç bi zaman yapmadı . hayalde 3.5. gün belki ... o dönem yapanlar sonuç alamadık . çünkü tam yapmadık yada yeteri kadar diyim çünkü ilk hafta fazla bir kilo kaybı olmuyor .....

soda demeyimde maden suyu sadesi meyvelisinin kanşekerini yükselttigini biliyorum dr. demişti bana .... maden suyunu içebilirsin canım sadesinikaydirigubbakcemile5

linkin son sayfalarına gelirsen asıl yapan arkadaşlar var onlar verdiler ....kaydirigubbakcemile5
ben 3 .4 kere balladım ama 1. hafta 10 gün sonra tatlıya yenik düştüm hep . vede yedigimde çok yiyyordum . hatta ilk başladıgımda her ögünde ekmek yiyyordum . :umursamaz: ama ben mutlaka montiyi yapıcam uzun süreli buna eminim şu yaz bi geçsin çünki nereye ne zaman gidecegimiz belli olmuyor . o yüzden yapamıyorum ....buyrunnnnnnnnn

ne yiycegine gelince evet döner yiyebilirsin fakat montide tereyag tamamen yasak oldugu için dişardan gelen iskenderhesabı tere yaglıları yiyemessin ....kafamçokkarıştı yanında ekmek kesinlikle yiyemessin
bol salata yiyebilirsin dönerin yanında ayranlar ... salataya zeytin yagına izin var mesela aşırıya kaçmadan ...
kitebın yanında ise . 106 ve 107 sayfaları dikkatlice incele orda sana yardımcı olcaçak menüler var ..

yanlız ayrılmamış kafan karışmasın .ilk sayfada her peynir yazan yere kadar bir ögünlük menü verilmiş . 103 sayfadanda ne yiycegini karışık olrak seçebilirsin ...kaydirigubbakcemile5..

sağol akrepcim
çok şeker bir evi oldu kayınvalidemin Allah huzur içinde oturmayı nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiinnn

sen başlamışsın sanırım bende kitabımı bulayım monti amcanın..söylemesi ayıp yeni taşındık bizde..tüm düzenim altüst oldu kendimi diyet moduna sokamıyorum bir türlü kitap nerelerde acaba..,
ama acaip kilo verdiriyor koşturma temizlik..özgecim iyi tarafı bu olur inşallah senin için

Akrepcim ben başlıycam bugün başladım hatta ama korkmuyorda değilim. Sen ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin şekerim?turkbayragi

valla doğru söylüyorsun akrepcim çünkü ondan sonra kendi halılarımı yıkayıp kaldıracağım yeni halı alacağım birtek salonunkileri kullanacağım
bu ara bol bol spor yapacağım yani

aeben ev temizliği spor yerine geçermi koltuk silme ,halı yıkama ,kapı silme vs..

Ya bazı kahveler içilebilir diyor kitapta expresso gibi ben o yüzden bu sabah içtim biraz çeyrek fincan filan sabah 2 dilim ekolojik ekmek+peynir yedm

NAN manyaklar kocalarınızın degerini bilin nan:mymeka: ne güzel sıgarasını bilem sizinle bereber içmek istiyo ...:dilcikar: allah size benimki gibi lafı agzından kelpetenle alcagınız ve konuşşun diye gözünün içine bakacagınız bi koca verseydi görördünüz gününüzü .:mymeka: .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru diyosun ben tam anlamıyla yapamadım ama yapasım var hatta hayat düzenim oluştursun şu an bile yediklerimi monti amcanın dediklerine göre uyguluyorum acaip faydalı bilgilerdi çünkü..
benimde bu aralar davetler felan ama
ne diyosunn aeben başlasakmı
böyle birbirimizin eksiklerinide gideririz hem ve disiplinde şartlmaz:

ooo hemde nasıl ben temizlige kaptırınca yemek yemeyi bile unuturum ken şekerim düşüp halsiz kalıncaya kadar....kafamçokkarıştı

Çok sağol abencim bende tam senin anlattığın gibi anlamıştım demekki kavrıyorum çok çok teşekkürler........................ Hadi hayırlısı başlıyayım bakalım benim durum kötü burada da patronum beni sinir edip duruyor her hafta kilo mu verdin dşyip duruyor bugünde yeter sayende kilo veremiyoum dedim yok kulağından vermişsin dedi Allahın ıtalyan manyağııı bi kilo vercem görücek gününü Türkçe küfürde edemiyorum hepsini biliyor...

kızlar ben kaçıyom çok andık teke beyi geliyomuş iyi oldum gelme dedim ama dinlemiyo kahvaltı tepsim yanımda(karpuz k.ekmegi oeynir)öbür yanımda cigaram kucagımda klawye fazla iyi bi görüntü :)))

Akrepcim ben başlıycam bugün başladım hatta ama korkmuyorda değilim. Sen ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin şekerim?turkbayragi
canım ben tam anlamıyla yapamadığım halde ibre güzel oynamıştı ama uzun süre yapmadım tabi bu metobolizmayada bakar herkes aynı değil ama düzeni oturttunmu hayat boyu uygulayabilirsin
geçiyo geçiyo ben geçen hafta güzel kilo verdim kaçamakda yapmadım tek kaçamağım temizlik oldukaydirigubbakcemile3

ayyyy senin durumda kötü be şeker..ben bazen benimki için acıcık sussa derim içimden ama hiç konuşmasa o da zor..bizde de tam tersi benimki konuşur ben konuşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…