Aabencim tamam ben tüm desteklerini bekleyerek son kararımı verdim başlıyorum. Yanlız ÖZge Akrep Hayal flan hiç mi kilo veremediler monti amca topiğini okuyorum zaman buldukça ama tam bititremedim 10 lu sayfalardayım hepsi yapmaya başlamış acaba neden veremediler? Birde canım sen tecrübelisin benim okuduğum kadaraıyla hala bitiremedim hiç fırsat oluyorda, soda yasak ben meyveli sodayı çok seviyor ve içiyordum, acaba yasak mı??? Lütfen bana yarım ettt ofisteyim mesela ne yiyeyim. Döner flan yiyebilirmiyim yanında ayran yada yoğurtla veya sebze yemeği mi alayım???
oyy ösgemm kıyamam ıgkkkk tasınma koltuk halı fayanss yaralarıma barnah bastın inş. sende tez zamanda atlatırsın erkeklerin senı ilgilendirmeyen bi konuyu heyecanla vır vır anlatması yokmu benımkıde inanmassın gecen gun köye fayans derdindeydi defolu alacaktık metrekaresi 6 liraymış gecen koçtaşta 7,5 süperler varmış ondanmı alsaymısız kafamçokkarıştı birde bu ara arabasının marifetleri bitmiyo yok enjeksiyonlumuymuş ne az yakıyomuş yok farları renk deiştiriyomuş be mubarek ferfarı aldın sanki ballandıra ballandıra akşamda ben agrıdan kıvranıyom aşkım arabamız çok güzel maşallah nazarım degecek die korkuyom bişiy dagıtalım demezmi:uhm: :mymeka: laelaelaelaelae
Aabencim tamam ben tüm desteklerini bekleyerek son kararımı verdim başlıyorum. Yanlız ÖZge Akrep Hayal flan hiç mi kilo veremediler monti amca topiğini okuyorum zaman buldukça ama tam bititremedim 10 lu sayfalardayım hepsi yapmaya başlamış acaba neden veremediler? Birde canım sen tecrübelisin benim okuduğum kadaraıyla hala bitiremedim hiç fırsat oluyorda, soda yasak ben meyveli sodayı çok seviyor ve içiyordum, acaba yasak mı??? Lütfen bana yarım ettt ofisteyim mesela ne yiyeyim. Döner flan yiyebilirmiyim yanında ayran yada yoğurtla veya sebze yemeği mi alayım???
nan yoksa olcayın kardeşimi muharrem :roflol::roflol::roflol::roflol:
aebencim anlatsın tabi sağolsun bana sormadan bişey yapmazda gece 3 te de insan uyandırılıp hadi kalk bir sigara içelim benim aklıma ne geldi denir mi yahu:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
günaydın 6. takımın fısrıkları...
anamm benim kulağımıda çınlatmışınız..
referanscım ben vermiştim monti amcayla hatta tekrar yapasım var..yapan varsa birlikte başlayabiliriz..
özgem sana allah kolaylık ve sabırrrr versin şeker..temizlik konusunda tabii..kociş konusunda da aeben gibi düşünüyorum sana danışması güzel..
nan yoksa olcayın kardeşimi muharrem :roflol::roflol::roflol::roflol:
aebencim anlatsın tabi sağolsun bana sormadan bişey yapmazda gece 3 te de insan uyandırılıp hadi kalk bir sigara içelim benim aklıma ne geldi denir mi yahu:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar. Özgecim önerin için çok sağol benimde yoğunluktan kaçırma ihtimalim olabilir diye korkuyorum ama yinede denemek için kararlıyım ben sizin kadar aqz yiyerek dayanamam :) ama son çare onuda denerim çok sağol canım...
hım canım şöyle anlatayım .Aabencim tamam ben tüm desteklerini bekleyerek son kararımı verdim başlıyorum. Yanlız ÖZge Akrep Hayal flan hiç mi kilo veremediler monti amca topiğini okuyorum zaman buldukça ama tam bititremedim 10 lu sayfalardayım hepsi yapmaya başlamış acaba neden veremediler? Birde canım sen tecrübelisin benim okuduğum kadaraıyla hala bitiremedim hiç fırsat oluyorda, soda yasak ben meyveli sodayı çok seviyor ve içiyordum, acaba yasak mı??? Lütfen bana yarım ettt ofisteyim mesela ne yiyeyim. Döner flan yiyebilirmiyim yanında ayran yada yoğurtla veya sebze yemeği mi alayım???
amiinnnsağol akrepcim
çok şeker bir evi oldu kayınvalidemin Allah huzur içinde oturmayı nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar. Özgecim önerin için çok sağol benimde yoğunluktan kaçırma ihtimalim olabilir diye korkuyorum ama yinede denemek için kararlıyım ben sizin kadar aqz yiyerek dayanamam :) ama son çare onuda denerim çok sağol canım...
günaydın 6. takımın fısrıkları...
anamm benim kulağımıda çınlatmışınız..
referanscım ben vermiştim monti amcayla hatta tekrar yapasım var..yapan varsa birlikte başlayabiliriz..
özgem sana allah kolaylık ve sabırrrr versin şeker..temizlik konusunda tabii..kociş konusunda da aeben gibi düşünüyorum sana danışması güzel..
amiinnn
sen başlamışsın sanırım bende kitabımı bulayım monti amcanın..söylemesi ayıp yeni taşındık bizde..tüm düzenim altüst oldu kendimi diyet moduna sokamıyorum bir türlü kitap nerelerde acaba..,
ama acaip kilo verdiriyor koşturma temizlik..özgecim iyi tarafı bu olur inşallah senin için
Ya bazı kahveler içilebilir diyor kitapta expresso gibi ben o yüzden bu sabah içtim biraz çeyrek fincan filan sabah 2 dilim ekolojik ekmek+peynir yedm
NAN manyaklar kocalarınızın degerini bilin nan:mymeka: ne güzel sıgarasını bilem sizinle bereber içmek istiyo ...:dilcikar: allah size benimki gibi lafı agzından kelpetenle alcagınız ve konuşşun diye gözünün içine bakacagınız bi koca verseydi görördünüz gününüzü .:mymeka: .nan yoksa olcayın kardeşimi muharrem :roflol::roflol::roflol::roflol:
hım canım şöyle anlatayım .
özkem ben uzunsöre yapmadık vede ilk başladıgımızda hatalarımız oldu ve moral kaybıyla bıraktık . akrep tam anlamıyal hiç bi zaman yapmadı . hayalde 3.5. gün belki ... o dönem yapanlar sonuç alamadık . çünkü tam yapmadık yada yeteri kadar diyim çünkü ilk hafta fazla bir kilo kaybı olmuyor .....
soda demeyimde maden suyu sadesi meyvelisinin kanşekerini yükselttigini biliyorum dr. demişti bana .... maden suyunu içebilirsin canım sadesinikaydirigubbakcemile5
linkin son sayfalarına gelirsen asıl yapan arkadaşlar var onlar verdiler ....kaydirigubbakcemile5
ben 3 .4 kere balladım ama 1. hafta 10 gün sonra tatlıya yenik düştüm hep . vede yedigimde çok yiyyordum . hatta ilk başladıgımda her ögünde ekmek yiyyordum . :umursamaz: ama ben mutlaka montiyi yapıcam uzun süreli buna eminim şu yaz bi geçsin çünki nereye ne zaman gidecegimiz belli olmuyor . o yüzden yapamıyorum ....buyrunnnnnnnnn
ne yiycegine gelince evet döner yiyebilirsin fakat montide tereyag tamamen yasak oldugu için dişardan gelen iskenderhesabı tere yaglıları yiyemessin ....kafamçokkarıştı yanında ekmek kesinlikle yiyemessin
bol salata yiyebilirsin dönerin yanında ayranlar ... salataya zeytin yagına izin var mesela aşırıya kaçmadan ...
kitebın yanında ise . 106 ve 107 sayfaları dikkatlice incele orda sana yardımcı olcaçak menüler var ..
yanlız ayrılmamış kafan karışmasın .ilk sayfada her peynir yazan yere kadar bir ögünlük menü verilmiş . 103 sayfadanda ne yiycegini karışık olrak seçebilirsin ...kaydirigubbakcemile5..
ooo hemde nasıl ben temizlige kaptırınca yemek yemeyi bile unuturum ken şekerim düşüp halsiz kalıncaya kadar....kafamçokkarıştıvalla doğru söylüyorsun akrepcim çünkü ondan sonra kendi halılarımı yıkayıp kaldıracağım yeni halı alacağım birtek salonunkileri kullanacağım
bu ara bol bol spor yapacağım yani
aeben ev temizliği spor yerine geçermi koltuk silme ,halı yıkama ,kapı silme vs..
canım ben tam anlamıyla yapamadığım halde ibre güzel oynamıştı ama uzun süre yapmadım tabi bu metobolizmayada bakar herkes aynı değil ama düzeni oturttunmu hayat boyu uygulayabilirsinAkrepcim ben başlıycam bugün başladım hatta ama korkmuyorda değilim. Sen ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin şekerim?turkbayragi
geçiyo geçiyo ben geçen hafta güzel kilo verdim kaçamakda yapmadım tek kaçamağım temizlik oldukaydirigubbakcemile3valla doğru söylüyorsun akrepcim çünkü ondan sonra kendi halılarımı yıkayıp kaldıracağım yeni halı alacağım birtek salonunkileri kullanacağım
bu ara bol bol spor yapacağım yani
aeben ev temizliği spor yerine geçermi koltuk silme ,halı yıkama ,kapı silme vs..
NAN manyaklar kocalarınızın degerini bilin nan:mymeka: ne güzel sıgarasını bilem sizinle bereber içmek istiyo ...:dilcikar: allah size benimki gibi lafı agzından kelpetenle alcagınız ve konuşşun diye gözünün içine bakacagınız bi koca verseydi görördünüz gününüzü .:mymeka: .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?