Çok sağol abencim bende tam senin anlattığın gibi anlamıştım demekki kavrıyorum çok çok teşekkürler........................ Hadi hayırlısı başlıyayım bakalım benim durum kötü burada da patronum beni sinir edip duruyor her hafta kilo mu verdin dşyip duruyor bugünde yeter sayende kilo veremiyoum dedim yok kulağından vermişsin dedi Allahın İtalyan manyağııı bi kilo vercem görücek gününü Türkçe küfürde edemiyorum hepsini biliyor...
sana tavsiyem şüpeli şeylere hiççç yaklaşma .. tam yapki aklında soru kalmasın ......Ya bazı kahveler içilebilir diyor kitapta expresso gibi ben o yüzden bu sabah içtim biraz çeyrek fincan filan sabah 2 dilim ekolojik ekmek+peynir yedm
güle güle otur yeni evinde .....amiinnn
sen başlamışsın sanırım bende kitabımı bulayım monti amcanın..söylemesi ayıp yeni taşındık bizde..tüm düzenim altüst oldu kendimi diyet moduna sokamıyorum bir türlü kitap nerelerde acaba..,
ama acaip kilo verdiriyor koşturma temizlik..özgecim iyi tarafı bu olur inşallah senin için
ben bir süre yapamam akrep ne zanam nereye gidecegim belli olmuyor....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru diyosun ben tam anlamıyla yapamadım ama yapasım var hatta hayat düzenim oluştursun şu an bile yediklerimi monti amcanın dediklerine göre uyguluyorum acaip faydalı bilgilerdi çünkü..
benimde bu aralar davetler felan ama
ne diyosunn aeben başlasakmı
böyle birbirimizin eksiklerinide gideririz hem ve disiplinde şartlmaz:
haY ALLAH KULAGINDANMI VERMıŞıN DıYE .....Çok sağol abencim bende tam senin anlattığın gibi anlamıştım demekki kavrıyorum çok çok teşekkürler........................ Hadi hayırlısı başlıyayım bakalım benim durum kötü burada da patronum beni sinir edip duruyor her hafta kilo mu verdin dşyip duruyor bugünde yeter sayende kilo veremiyoum dedim yok kulağından vermişsin dedi Allahın ıtalyan manyağııı bi kilo vercem görücek gününü Türkçe küfürde edemiyorum hepsini biliyor...
afiyet olsun da pamuk ne oldu kıs ....:kedi:kızlar ben kaçıyom çok andık teke beyi geliyomuş iyi oldum gelme dedim ama dinlemiyo kahvaltı tepsim yanımda(karpuz k.ekmegi oeynir)öbür yanımda cigaram kucagımda klawye fazla iyi bi görüntü :)))
NAN manyaklar kocalarınızın degerini bilin nan:mymeka: ne güzel sıgarasını bilem sizinle bereber içmek istiyo ...:dilcikar: allah size benimki gibi lafı agzından kelpetenle alcagınız ve konuşşun diye gözünün içine bakacagınız bi koca verseydi görördünüz gününüzü .:mymeka: .
aaaa benimkini anlatıyosun aebencimkader arkadaşım bazen beni umursamadığını sevmediğini düşünüyorum mafoldumben
aeben bana linki versene montinin linkini
yok canım onu kastetmedim benimki akşamakadar okadar kişiyle konuşorki akşama bana nefesi yetmiyor yoruluyor . günlük en az 2 saat cep konuşması oluyo . akşamda hatun konuşmaktan yoluyorum tek dinlendigim yer ev nolur sen bari beni anla diyoda ondan . dedimdi :asigim:. hoş normaldede konuşken biri degildir ya ...:tomato: ve pek paylaşmaz eve ne yapılacaksa genelde ben söylerim o da okeyder .:1ninca:.hatta günlük ne giycenide bana sorar ...laelaelaelaelaeaaaa benimkini anlatıyosun aebencimkader arkadaşım bazen beni umursamadığını sevmediğini düşünüyorum mafoldumben
aeben bana linki versene montinin linkini
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html bu asıl diyetin linki canım okumanı tavsiye derim yanlız herkesin yapış tarzı farklı .onuda göz önünde bulundurun asıl kitabi tam okuyun ben 2. okuyuşunda dah iyi anladım puf noktalarını ..kaydirigubbakcemile5
geldim neyseki handırtı kaçırmamışım iyi geliyo bu pilates bana .....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html
burdan bakabilirsin canım aeben plateste sanırım rahatsız etmeyelimzemuszemus
yok canım onu kastetmedim benimki akşamakadar okadar kişiyle konuşorki akşama bana nefesi yetmiyor yoruluyor . günlük en az 2 saat cep konuşması oluyo . akşamda hatun konuşmaktan yoluyorum tek dinlendigim yer ev nolur sen bari beni anla diyoda ondan . dedimdi :asigim:. hoş normaldede konuşken biri degildir ya ...:tomato: ve pek paylaşmaz eve ne yapılacaksa genelde ben söylerim o da okeyder .:1ninca:.hatta günlük ne giycenide bana sorar ...laelaelaelaelae
valla maytap bu konunun çözümü yok güzelim ya senelerdir ugraşırım ama çözemedim bazan beklentileri biraz azaltmak ve kendini karşıdakinin yerine koymak gerekiyor ama bunu tek taraflı yapıncada biraz haksızlık oluyo bize...laelaelaelaelae vel hasıl her kişinn kendine özgü bir yapısı var ve onu kabullenmek gerkiyor ....buyrunnnnnnnnn böylece biraz o biraz sen derken orta yol bulunuyor . yoksa hayat çekilmezzz...-tatlicadiarzu- bunu 16 senelik evli ve zorbi kocası olan bir hatun olarak söylüyorum ...iişte aynen ööle canım benümüde bütün gün telefonda bazen 2 kulağında şirket telefonu varken bide cebi çalıyomuş 2 ayak bi papuçta anlııcan ama bende tüm gün evdeyim akşam kocamla 2 çif laf etmek istiyorum
Günaydınz kızlarcım kaç gündür giremiyorum malesef oğluş yeniden çok hasta ateşleriçinde günlerdir vücudu da kırmızı noktalar döktüçok üzgünüm bugün işe geldim mecburen annemde hasta teyzem bakarım diyip bakmadı herkes kendi derdinde uyku derdinde benim telaşım başka nefret ediyorum böyle olunca herşeyden üfff neyse bebeğim daha öncede havalae geçirdiği için ateşi olunca çok ama çok korkuyorum en son tartıldığımda geçen hafta verdiğim 2 kiloyu geri almıştım. Şimdi size bir soru özelliklede deneyen arkadaşlara monti amcaya güya bugün başlıycam ama tek korkum geçen hafta verdiğim 2 kiloyu hemen şap diye geri aldım bundan sonrada öyle olur mu yani deneyenler Naz, Aaben, Maytap sanırım denemiştilütfen bir yorum yapın yani ben kaçırabilirim % 100 prensiple dediklerine uyamayabilirirm sizce yapmayayım mı bu diyeti....
güle güle iyi çalışmalar yumukum .......:1hug:bacılar ben gidenzi size doyum olmaz akşama görüşürüz inş. sayfaları doldurmayın gelince okuması zor oluyokaydirigubbakcemile3 kocaman öpücükler hepinizea.s.
kıs sen başladınmı ki montiyeehttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html bu asıl diyetin linki canım okumanı tavsiye derim yanlız herkesin yapış tarzı farklı .onuda göz önünde bulundurun asıl kitabi tam okuyun ben 2. okuyuşunda dah iyi anladım puf noktalarını ..kaydirigubbakcemile5
ha bu arada cici gelen kilolar gitmiş bende . 1 kilo vermişim dünden bugüne tam yapınca bu diyet gerçekten kilo verdiriyor ...:lepi:
geldim neyseki handırtı kaçırmamışım iyi geliyo bu pilates bana .....
yeni evindede güle güle otur a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?