Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol::roflol:

Ya bazı kahveler içilebilir diyor kitapta expresso gibi ben o yüzden bu sabah içtim biraz çeyrek fincan filan sabah 2 dilim ekolojik ekmek+peynir yedm
sana tavsiyem şüpeli şeylere hiççç yaklaşma .. tam yapki aklında soru kalmasın ......
güle güle otur yeni evinde .....
ben bir süre yapamam akrep ne zanam nereye gidecegim belli olmuyor....
haY ALLAH KULAGINDANMI VERMıŞıN DıYE .....
kızlar ben kaçıyom çok andık teke beyi geliyomuş iyi oldum gelme dedim ama dinlemiyo kahvaltı tepsim yanımda(karpuz k.ekmegi oeynir)öbür yanımda cigaram kucagımda klawye fazla iyi bi görüntü :)))
afiyet olsun da pamuk ne oldu kıs ....:kedi:

cadılarsizin yüzünüzden pilatesi kaçırdım . aaaa yukardaki mesajlara gelince cevap yazarım ...:tomato:

yazdım ...

Son düzenleme:

aaaa benimkini anlatıyosun aebencimkader arkadaşım bazen beni umursamadığını sevmediğini düşünüyorum mafoldumben

aaaa benimkini anlatıyosun aebencimkader arkadaşım bazen beni umursamadığını sevmediğini düşünüyorum mafoldumben
yok canım onu kastetmedim benimki akşamakadar okadar kişiyle konuşorki akşama bana nefesi yetmiyor yoruluyor . günlük en az 2 saat cep konuşması oluyo . akşamda hatun konuşmaktan yoluyorum tek dinlendigim yer ev nolur sen bari beni anla diyoda ondan . dedimdi :asigim:. hoş normaldede konuşken biri degildir ya ...:tomato: ve pek paylaşmaz eve ne yapılacaksa genelde ben söylerim o da okeyder .:1ninca:.hatta günlük ne giycenide bana sorar ...laelaelaelaelae

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html bu asıl diyetin linki canım okumanı tavsiye derim yanlız herkesin yapış tarzı farklı .onuda göz önünde bulundurun asıl kitabi tam okuyun ben 2. okuyuşunda dah iyi anladım puf noktalarını ..kaydirigubbakcemile5

ha bu arada cici gelen kilolar gitmiş bende . 1 kilo vermişim dünden bugüne tam yapınca bu diyet gerçekten kilo verdiriyor ...:lepi:

Son düzenleme:

iişte aynen ööle canım benümüde bütün gün telefonda bazen 2 kulağında şirket telefonu varken bide cebi çalıyomuş 2 ayak bi papuçta anlııcan ama bende tüm gün evdeyim akşam kocamla 2 çif laf etmek istiyorum

valla maytap bu konunun çözümü yok güzelim ya senelerdir ugraşırım ama çözemedim bazan beklentileri biraz azaltmak ve kendini karşıdakinin yerine koymak gerekiyor ama bunu tek taraflı yapıncada biraz haksızlık oluyo bize...laelaelaelaelae vel hasıl her kişinn kendine özgü bir yapısı var ve onu kabullenmek gerkiyor ....buyrunnnnnnnnn böylece biraz o biraz sen derken orta yol bulunuyor . yoksa hayat çekilmezzz...-tatlicadiarzu- bunu 16 senelik evli ve zorbi kocası olan bir hatun olarak söylüyorum ...

ama bide şöyle düşünmek lazım herkes 4.4 lük olsa hayat hiçde güzel olmazdı bide bu gözlükten bakmak lazım .......a.s

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelir inş. oğluşun..

anacım nedir bu çene:1shok: geçmişi oku oku bitiremedim gııkaydirigubbakcemile3 nasılsınız fıstıklar ,ben sabah 9da uyandım kuaför rkadaşıma gittim şöle bi kaşlarımı şeyttirdim yüzüm gözüm açıldıkaydirigubbakcemile3 biraz önce geldim 10 dk sonrada işe gidiyorum sizi bi göreyim dedim illa girmeden buraya olmuyo kaydirigubbakcemile5

kız kütom iyileştinmi gözün aydın hadi sevindim bacım..

koca muhabbeti etmişiniz benimkide çenesi düşüktür helede bi film izlerken pür dikkat bakıyorum bana laf anlatıyo hangi birini dinliyim şaşırırım pc tamir işleri yapıyo ek iş olarak ne anlarım ben anakart yok işlemci kırk saat anlatır he he diyom geçiyomkaydirigubbakcemile3
hele dün int. bi anakart bulmuş şunun güzelliğine bak diyo bana allam ya sanki dedim 3 katlı villada ağzı açık izlicez ben çok konuşmasından yakınırım arkadaşınki hiç konuşmaz şikayet eder herkesin derdi başka:roflol:

bacılar ben gidenzi size doyum olmaz akşama görüşürüz inş. sayfaları doldurmayın gelince okuması zor oluyokaydirigubbakcemile3 kocaman öpücükler hepinizea.s.

bacılar ben gidenzi size doyum olmaz akşama görüşürüz inş. sayfaları doldurmayın gelince okuması zor oluyokaydirigubbakcemile3 kocaman öpücükler hepinizea.s.
güle güle iyi çalışmalar yumukum .......:1hug:

evet kimi çok konuşur şikayet ederiz kimi hiç konuşmaz şikayet ederiz . yokmu bunun orta şekeri verip yeni modeliyle degiştirsek .....:roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs sen başladınmı ki montiyee
dur bende akşam kitabımı buliim..uf sağolun bee iyi oldu az düzene girerim belki

geldim neyseki handırtı kaçırmamışım iyi geliyo bu pilates bana .....

yeni evindede güle güle otur a.s.

sağol canım benim..ama acaip uykusuz kalıyorum akşamları uyuyamıyorum nedense..gündüzde leyle gibi geziyorum herşeyim aksıyor..
hala alışamadım sanırım kendimi dışardamı hissediyorum ne söylemesi ayıp acaip yerimi yadırgarım da şehir dışlarına çıkmam gerektiğinde hep uykusuz geçer gecelerim

Tünaydın kızlar :) Haber veremediğim için çok üzgünüm ama birden bire bana misafir geldi :) Erzurum'dan yatılı. 10 gün sonra bir nişan var onn için geldiler o zamana kadar kalırlar mı ki bende? kaydirigubbakcemile3 Ya ayın 12'sinde de bizimki izne ayrılıyor 15 gün olmayacağım sakın atılmayayım burdan? mafoldumben :Saruboceq: Ne güzel muhabbet etmişsiniz ama okuyamıyorum bile kalkıp patlıcan kızartmam lazım :sinifsinif:

Ben yiyecek pek birşey bulamadığım için buralar çok pahalı ayrıca 1 domates ve 2 salatalıkla salata yaptım ve yarım kiloda ayran içtim.. haaaa nohut niyetine 3 avuçta beyaz leblebi yedim doğrumu yaptım acep şu oğluş düzelsinde evden getireyim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…