Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yapalım yapalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis ben varım pazartesi salı çarş zaten 3 günlük bişey benim dğünde bitiy bakalım fayda görcezmi ben varım valla:lepi:

bide yeşilçayı mutlaka aralarda içiyoruz ama eğer başka sebze meyve suyu içmek istersekte taze içebilirmişiz..bie su...sıvı alacağız bol bollll

onada eyvallah ben yeşilçayı seiyorum zaten süreklide içerim suyuda severim ya meyve suyundansa direk meyveyi yemek daha doyurucu olur demi:roflol::roflol:

kızlar karpuz hakkındada şu yazıyor...

Karpuzun bedeni temizleyici özelliği vardır. Yüzde 95′i su olduğu için böbrekleri çok iyi çalıştırır. ıdrar söktürür. Böbrekteki üre ve ürat tuzlarını temizler. Ayrıca kum dökme, taş düşürmeye de etkilidir. Bol bol B, C vitamini ve anti oksidan içerir. ıçerdiği yüksek potasyum ve Beta Karoten maddesi sayesinde kalbi enfaktüse karşı koruyucu özelliği vardır. Karpuz tam anlamıyla bir şifa kaynağıdır. Bol miktarda su içermesi ve şeker barındırmaması, ayrıca boşaltımı hızlandırması gibi özellikleriyle kilo vermeyi hızlandırır.

Yemekten hemen sonra tüketilen karpuz, şişkinlik ve sindirim zorluğu meydana getirir. Karpuzu açken tüketmek içerdiği faydalardan azami şekilde yararlanılmasını sağlar. Bu sebeple karpuz yemeklerden çok önce ya da yemeklerden epeyce sora tüketilmelidir.

yanii abenciğim öğün yerine karpuz ymek kilo vermeyi hızlandırırmış..senin birkaç sene uyguladığın diyet doğruymuş demekki.....yemekle birikte yenincede sindirim zoorluğ oluyormuşşş...
doğru beslenmek dedikleri bu olsa gerek:lepi:

yapalım yapalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis ben varım pazartesi salı çarş zaten 3 günlük bişey benim dğünde bitiy bakalım fayda görcezmi ben varım valla:lepi:

okkkişşşşşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
ayy heyecanlandım kızzz.4 kio falan vercez negüzelll:sm_cool::sm_cool:
ay pazar günü pazarımız var...3-4 kg kiraz alayım))))ay bide splarını kaynatıp içelimmi...
cırcır oluruk biz fallaa:roflol:

:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin kız cırcır garanti güzelim merak etme sapının suyunu içmesende olcan onu kaydirigubbakcemile3ama kiraz sapı çok faydalı bişey türkiden yurt dışına ithal ediliyomuş öyle duymuştum bende bikereseinde bronşite iyi geliyo diye biriktirmiştim saplarını

:roflol::roflol:
neyse canım ben pazar günü alıyorum kirazlarımı adapte oldum:)

buarada abneciğimin gönderdiği toppikte kullanan olmuşmu kilo vermişlermi bilmiyorum...pek yazan olmamış ama diyetin nasıl yapıldığını anlaıyor..yazdığım gibi....inşallah geriye kıloları almıyorlardır...,

nulüü 2 gundur cırcırım arkadasım ac geziyon antibiyotik ilaçlar agır geliyo ondan dedi anam benım cırlayacak bişeyim kalmadı ama neyse olsun artık

günaydın kızlar
ben + 1 le geldim bu hafta
( 60 / 61 / +1.0 / +1.7&#37
çpk üzgünüm kızlar tekne düğününden anca bu kadar sıyrılabildim kendime çok kızıyorum hiçmi iraden yok senin diye kaç bardak kola fanta meyve suyu içytiğimi hatırlamıyorum garson getirdi aldık getirdi aldık sanki görmemiş gibi
yemeklerde aslında aşırıya kaçmadım ordövrlerden salata ve dolmayı yedim kaç çeşit börek vardı dokunmadım
ana yemektede ızgara tavuk ve pilav vardı onlarıda yarım yemiştim
ben kesin içkilerden aldım

Son düzenleme:

günaydın maytapçığım üzme kendini şekerim ben bu haftada +1 kilo ile geldim. ben regli olucam ama olamıyorum bir türlü kocaman bir göbeğim var. göğüslerim zaten büyüktü şimdi dahada kocan oldular sabah sabah moralim çok bozuldu. karnım ağrıyor ama ben birtürlü regli olamıyorum yaaaa.:gitme:

ızlar bende 101.9 dum iki gün önce bugün 101.6 olmuşum..
bugün önemli 3 sınavım var ayrıca akşamda ankaraya gidiyorum yarına görüşürüz inşallah.
hepinizi gıdınızdan mıncırdım başbaş

kader arkadaşım benim yarışta verdiklerimizi gerimi alıyoruz ne
civanperçemi söktürüyo cnm bi dene istersen

kader arkadaşım benim yarışta verdiklerimizi gerimi alıyoruz ne
civanperçemi söktürüyo cnm bi dene istersen

evet benimde yarışta verdiklerimin hepsi geri geldi nerdeyse civanperçemini deniyeyim bir ben. yoksa şişlikten çatlıycam ben

allah yardımcın olsun canım . Inşallah sınavın güzel geçer . Iyi yolculuklar diliyorum sana.

günaydın bugünkü menüm
2 dilim ekmek
kk peynir
zeytin
meyva suyu

1 saat yürüyüşe çıkıyorum şimdi tempolu

öğlen
1 adet dolma (zeytinyağlı)
yoğurt

ara
elma elma ve elma

akşam
bezelye yemeği azz
salata
biraz pilav (ekmek yok)

yatmadan meyveee

günaydın kayracığım menün süper canım.

günaydınlar .....

hayırlı cumalar fıstıklarım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…