ay demek bu marankinin diyetinin modası geçtii..:sinifsinif::sinifsinif:
anacım dünden beri atv de çıkıp duriyy bu erif...sankim bana diyiiii yap bunu vercen diye...
kütocum ve yumukcum yapalımmı kızlar yaaa...kas erimesi kesinlikle olmuyormuşşş..yani yağlar gidiyormuş ...halsiz düşmeyiz dimi..ya orüç gibi bişi..sadece 3 gün sürüyor....
temmuzun 6-7-8 başlıyor...bide son dolunay olan 20-21-22 temmuzda yapılıyo...
ara öğünlerde yeşil çay...çayı tatlandırmak için sadece çiçek balı...
başka herşey yasssaaahhhh....:1shok:
bugun ayın 2 si...diyor ki diyetten önce et süt ürünleri ekmek yumurta gibi şeylerden uzak durun çok daha etkilş olurmuş.....sabah öğle akşam yarım kg kiraz...ama çook tatlı olanlardan seçmeyin didii...
karpız diyeti ağustosta yapılırmış....
bide yeşilçayı mutlaka aralarda içiyoruz ama eğer başka sebze meyve suyu içmek istersekte taze içebilirmişiz..bie su...sıvı alacağız bol bollll
yapalım yapalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis ben varım pazartesi salı çarş zaten 3 günlük bişey benim dğünde bitiy bakalım fayda görcezmi ben varım valla:lepi:
okkkişşşşşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
ayy heyecanlandım kızzz.4 kio falan vercez negüzelll:sm_cool::sm_cool:
ay pazar günü pazarımız var...3-4 kg kiraz alayım))))ay bide splarını kaynatıp içelimmi...
cırcır oluruk biz fallaa:roflol:
okkkişşşşşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
ayy heyecanlandım kızzz.4 kio falan vercez negüzelll:sm_cool::sm_cool:
ay pazar günü pazarımız var...3-4 kg kiraz alayım))))ay bide splarını kaynatıp içelimmi...
cırcır oluruk biz fallaa:roflol:
yumukcmm iigeceler canım
günaydın kızlar
ben + 1 le geldim bu hafta
( 60 / 61 / +1.0 / +1.7%)
çpk üzgünüm kızlar tekne düğününden anca bu kadar sıyrılabildim kendime çok kızıyorum hiçmi iraden yok senin diye kaç bardak kola fanta meyve suyu içytiğimi hatırlamıyorum garson getirdi aldık getirdi aldık sanki görmemiş gibi
yemeklerde aslında aşırıya kaçmadım ordövrlerden salata ve dolmayı yedim kaç çeşit börek vardı dokunmadım
ana yemektede ızgara tavuk ve pilav vardı onlarıda yarım yemiştim
ben kesin içkilerden aldım
günaydın maytapçığım üzme kendini şekerim ben bu haftada +1 kilo ile geldim. ben regli olucam ama olamıyorum bir türlü kocaman bir göbeğim var. göğüslerim zaten büyüktü şimdi dahada kocan oldular sabah sabah moralim çok bozuldu. karnım ağrıyor ama ben birtürlü regli olamıyorum yaaaa.:gitme:
kader arkadaşım benim yarışta verdiklerimizi gerimi alıyoruz ne
civanperçemi söktürüyo cnm bi dene istersen
ızlar bende 101.9 dum iki gün önce bugün 101.6 olmuşum..
Bugün önemli 3 sınavım var ayrıca akşamda ankaraya gidiyorum yarına görüşürüz inşallah.
Hepinizi gıdınızdan mıncırdım başbaş
[color="ındigo"]günaydın bugünkü menüm
2 dilim ekmek
kk peynir
zeytin
meyva suyu
1 saat yürüyüşe çıkıyorum şimdi tempolu
öğlen
1 adet dolma (zeytinyağlı)
yoğurt
ara
elma elma ve elma
akşam
bezelye yemeği azz
salata
biraz pilav (ekmek yok)
yatmadan meyveee[/color]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?