Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İNŞALLAH AEBENCİĞİM sabah moralim bozuldu ama tamamen benim hatamdan kaynaklanıyor azıttım bugünlerde. bende montiyi kışın yapıcam karpuz olayına bende dayanamıyorum.opuyorumnanaktan

pazar günü bide temizlik var eşim olmayacak...iyi denk geldi yaa..ondan sonraki pazar olsaydı bende yapamazdım..çünkü eşim akrabalarını gün gibi oturmaya alacağım pasta börek faslıııı:1shok:

arkadaşlar bnm yardımcı kaptanım tatile çıktı
onun için şuan ki yardımcı kaptan ilterçakir
bu hafta ilk bildirimi olcak

İNŞALLAH AEBENCİĞİM sabah moralim bozuldu ama tamamen benim hatamdan kaynaklanıyor azıttım bugünlerde. bende montiyi kışın yapıcam karpuz olayına bende dayanamıyorum.opuyorumnanaktan
nazlım o zaman bizim yaptıgımız diyete alayım seni monti amcayida karpuzlar bitince yaparız hı ne dersin ...zemuszemus

kızlar bu sabah yediklerim...
4 parça karpız
2 çatal peynir
yarım dilim kızarmış ekmek

nazlım o zaman bizim yaptıgımız diyete alayım seni monti amcayida karpuzlar bitince yaparız hı ne dersin ...zemuszemus

tamam olur aebenciğim ben bu akşam alacaklarımı alayım yarın başlayayım sizin diyete .opuyorumnanaktan

aebenciğim nurhayat kesin ayrılıyordu değilmi ona göre karşısına geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım.

güaydın iltercim ........zemuszemus liste tam olsun nazlım kopyalar size....vereliniortak
günaydın canım acemi yardımcı geldi yandınız bu gün :roflol:

iltoşş günaydın kuşum....:asigim:
günaydın kuşum bneim seni bu arada çok özledim konuşamıyoruz nezamadır yaa opuyorumnanaktan

arkadaşlar bnm yardımcı kaptanım tatile çıktı
onun için şuan ki yardımcı kaptan ilterçakir
bu hafta ilk bildirimi olcak
kaptan yaa ilk haftadan batırmıyayım ortalığı :roflol:

aebenciğim nurhayat kesin ayrılıyordu değilmi ona göre karşısına geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım.
nuro geri dönmek üzere ayrılmadı canım ya kendi istegiyle ayrıldı yazacaksın ....
ceyline geri dönmek üzere ayrıldı yazacaksın .

yumukcum hoşgeldin...
dün akşam pazartesi başlıyor diyet diye konuşmuştuk ya kız yanlışş yapmayalım bak abneciğim ççok dikkatli hemen uyardı lmazazar günü başlıyoruuuzzzzz:lepi:
kirazları hazırla...
ben bu sabah benimkine siparişi verdim 3 kg al 1 er kgluk ayrı poşetlere koydur dedim..karışmasın sonra diye ...evde tartı yokkk

günaydın kızlar kilom 74 ben daha fazla çıkarım diye düşünmüştüm yarım kiloyla yırttık hadikaydirigubbakcemile3 kiraz detoksu pazar günümüşmü yaa düğün var o gün ben nasıl yapıcam bu arada ben reglden dolayıda biraz şişim hala çok berbat hastalanıyorum düğüne kadar azalması laazım :1no2: ayakta zor duruyorum yaw bugün işte naparım bilmiyorum ben bi kahvaltı edip geleyim a.s.

bu arada hayırlı cumalar hepinize Şeniz

ya evet aeben illa bulur dikkatli gadınkaydirigubbakcemile3 ama ben pazar günü nasıl yaparım orası şüpheli helede düğün evinde benim pazar günü yatar gibi:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…