günaydın kardeş takım nasılsınız
sizin bildirimlerinizi bu hafta ben yapıyorum
karpız içinde 18-19-20 ağustos...bu tarihlere eminim...
maytabım nazlım üzülmeyin ya siz ne kilolar verdiniz bunlarda uçup gidecek .
evet bazan gözümüz kararıyor yemek yerken, yedikten sonrada pişmanlık ama yılmak yok kıslar onca kiloyu kim verdi biz şimdi niye vermeyelim dimi kaydirigubbakcemile5
nazlım sen hafta sonuda kaçırdın galiba ondan güzelim .....:kedi:
ama iner merek etme ..zemuszemus
ramazanın 1. günü diilmi 20 si karpuz tutmaz adamı yaa
nazlım o zaman bizim yaptıgımız diyete alayım seni monti amcayida karpuzlar bitince yaparız hı ne dersin ...zemuszemusİNŞALLAH AEBENCİĞİM sabah moralim bozuldu ama tamamen benim hatamdan kaynaklanıyor azıttım bugünlerde. bende montiyi kışın yapıcam karpuz olayına bende dayanamıyorum.opuyorumnanaktan
tamam azracım ......zemuszemuskolay gelsin ozaman ..arkadaşlar bnm yardımcı kaptanım tatile çıktı
onun için şuan ki yardımcı kaptan ilterçakir
bu hafta ilk bildirimi olcak
nazlım o zaman bizim yaptıgımız diyete alayım seni monti amcayida karpuzlar bitince yaparız hı ne dersin ...zemuszemus
günaydın canım acemi yardımcı geldi yandınız bu gün :roflol:güaydın iltercim ........zemuszemus liste tam olsun nazlım kopyalar size....vereliniortak
günaydın kuşum bneim seni bu arada çok özledim konuşamıyoruz nezamadır yaa opuyorumnanaktaniltoşş günaydın kuşum....:asigim:
kaptan yaa ilk haftadan batırmıyayım ortalığı :roflol:arkadaşlar bnm yardımcı kaptanım tatile çıktı
onun için şuan ki yardımcı kaptan ilterçakir
bu hafta ilk bildirimi olcak
nuro geri dönmek üzere ayrılmadı canım ya kendi istegiyle ayrıldı yazacaksın ....aebenciğim nurhayat kesin ayrılıyordu değilmi ona göre karşısına geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım.
nasılsın refim montiyr devam edebiliyormusun ....76.400 üm ben kızlarrr
yumukcum hoşgeldin...
dün akşam pazartesi başlıyor diyet diye konuşmuştuk ya kız yanlışş yapmayalım bak abneciğim ççok dikkatli hemen uyardılmaz azar günü başlıyoruuuzzzzz:lepi:
kirazları hazırla...
ben bu sabah benimkine siparişi verdim 3 kg al 1 er kgluk ayrı poşetlere koydur dedim..karışmasın sonra diye ...evde tartı yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?