Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet dogru ama kırmızıyle yazdıgım yer yanlış bence cokacimcoook karpuz çok fazal şekerli bi yiyecektir . o yüzden dr. ve monti amcam yasaklar ....
kilo verdirme sebebide mideyi doldurmasıdır bence başka yiyeceklere yer bırakmaması ve su olrak çıkması ayrıca kıslar pazar günü başlıyo diye biliyorum ben pazar pzartesi ve salı ... üstelik bu başlayacak olan kiraz için karpuz için başka bir tarih var .a.shatta hiçri rumi karıştırmışler biraz dikkatli okuyun ..tarihleri .:1hug:

aeben ben iki gündür yapıyorum montiyi....
bakalım haftaya sonuç nolucak da keşke öğünlerimizi denetlesek bu monti diyeti yapalımmı topiğinemi yazalım

sen farklı bişiimi yapıcan kıs ne bu pazar pazartesi salı

kızlar ben 68.300:1ninca::1ninca:

dün akşam sadece karpız yedim ondan 200 gr vrdim galiba...
68.5 tun geçen hafta..

aeben ben iki gündür yapıyorum montiyi....
bakalım haftaya sonuç nolucak da keşke öğünlerimizi denetlesek bu monti diyeti yapalımmı topiğinemi yazalım
akrep linkinden devam edebilirsin ben takip ederim canım ama ben daha öncede yazdıgım gibi monti yapmıyorum yazın yapamamda . sürekli evde olmıycam çünki bide ben karpuz vs varken monti yapamıyorum kışa eger kilo kalırsa ozamana ... ama mutlaka yapıcamda şmdi degil ...
sen farklı bişiimi yapıcan kıs ne bu pazar pazartesi salı
yok kıslar marankinin kirazla karpuz diyetini yapacaklarda onu diyodum

ben şimdiki yaptıgım diyetten memnunum canım tek sorunum tam kilo vermişken ya dişari çıkmak ya misafir gelmesiyle adaptemi kaybetmek ... tam 65 görmüşken annemler geldi ve tekrar 68 . 1 haftada şimdi tekrar 66 sularında gezinirken tekrar önümüzdeki hafta istanbul yolculugu muhtemel ..... yani veriyorum bu diyetle ama ara vermek durumunda kalıyorum ....

bi zamanlar topik açmiştimya ben kilo vermekmi yoksa almamakmı daha zor diye şimdi kararım kesin almamak vermekten daha zorrrr.

yaptıgım diyete gelincede 5. takım geçen haftalarda uygulamıştı hep birlikte onu baz alarak kendime uyguluyorum 1000 kl. civarında kiloda verebiliyorum .....kaydirigubbakcemile5

evt şekerli değil diye yazdığı yer yanlış...
ben biyerden alıntı yapmıştım..
ebenciğim tarih 6-7-8
temmuz....marankinin ağzından duydum ...
bide senin gönderdiğin toppiktede 6-7-8 olarak gönderen arkadaştra yazmış:uhm:

maytabım nazlım üzülmeyin ya siz ne kilolar verdiniz bunlarda uçup gidecek .

evet bazan gözümüz kararıyor yemek yerken, yedikten sonrada pişmanlık ama yılmak yok kıslar onca kiloyu kim verdi biz şimdi niye vermeyelim dimi kaydirigubbakcemile5
nazlım sen hafta sonuda kaçırdın galiba ondan güzelim .....:kedi:
ama iner merek etme ..zemuszemus

dogrudur güzelim ben yanlış gün hesaplamışımdır ...:kedi:
ben 3 gün yapamam dedigim gibi istanbul gezisi gündemde o tarihte allahdan bi mani olmas ve ihale olursa .. gidecegiz büyük ihtimal .. kesin ben gene o tarihe dogru 65 olurum sonra yine .. 67 öf öf öf sıkıldım valla ya :gitme:bu kısır döngü beni sıktı ya hazır kilo verebiliyorken . kışın olsa ne güzeldi ...zemuszemus

Bu sene 7 temmuz da gökteki ay , tam dolunay halini alacak. Buna bağlı olarak da temmuz ayı kiraz detoksu 5-6-7 temmuzda yapılacak.Temmuz ayı Kiraz Detoksu
3 gün boyunca, sabah,öğle,akşam kiraz yenecek.Aralarda su , sebze suları ve bitki çayı – özellikle yeşil çay- içilebilir.(Temmuz ayı Kiraz diyeti günleri 5-6-7 Temmuz 2009′ dur)
1Temmuz 2009 da, ulusal Tv.kanalın haber bültenlerine katılan Prof.Dr.Ahmet Maranki , kiraz ve karpuz diyetlerinin yapılma zamanlarının hem aydınlık ay zamanı yani dolunaya yakın günlerde, hem de karanlık ay zamanı (yeni ay) günlerinde yapılabileceğini açıkladı.
Temmuz ayı, Dolunay günleri 5-6-7 Temmuz , Karanlık ay günleri ise 20-21-22 Temmuzdur. Dolunay zamanını kaçıranlar yada tekrar yapmak isteyenler bu detoksu Temmuzun 20-21-22’sinde de yapabilirler

aynen yazıyıda marankiden kopyalıyorum..hicri takvime göre bu tarihe denk geliyor...
bugünde eşime kiraz siparişimi verdimmm)))))))))))))

canım bizde işe yararsa sende son dolunayında yaparsın...20si tarihlerine gelende....
biz demeki pazar günü başlıyoruz...

:kedi::kedi: evet bak ben pazarı katmıştım çünki ta senden önce incelemiştim ben ..:kedi: ya ben pazarları diyet yapamam . eşim verken .:asigim:
karpuzdada bişi diyemiyorum helebi o tarih gelsinde bakarız . ama bak sizinle pazartesi belki yapabilirim 1 günlük ... kıslar yanlız gözden kaçırdıgınız yeri hatırlatırım . müsil yapacaksınız ....:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…