kızlar
ismimi değiştirmeyi düşünüyorum şu anda nescafemi yudumluyorum şekersiz tabiki o sırada geldi aklıma
yeni adım nesgayfe olsun diye düşündüm :roflol:
Sizce nasıl ahanda böyle
benim karnım açıktı. böle zamanlarda hemen herşeye saldırıyorum ara öğün bu yüzden önemli sanırım.
ben geldim arkadasıma ignemi yaptırdım ordan yan komsuya girdim misafir vardı dun cok ısrar etmişti illaki gel die tombul tombul teyzeler basmış evi bi şamata gürültü daraldım 1 küçük parca peynirli su börege 3 sarma yedim geldim
:roflol::roflol:hanginiz ablasınız kıs ....ikinizde 26 degilmi ..lülülülülülüne ablası be sen benım teyzem yasındasın :mymeka: :lepi:
ya midemde bulanıyoki içemem şimdi onu ben üstüme rahat bişiler alıp yataga geciyorum isteyen varsa buyursun yerimiz müsait melek naslı ösge hain patronlardan kacın gelin bi uyuyak şöle fosur fosur
yada öncekaydirigubbakcemile ignemimi seyettirsem offf:bbo:
:roflol::roflol:bira tavsiye edecen sandım kaydirigubbakcemile3 yakından görmedim ben ömrümde alkollu içecek marketten alıp gelsem teke bey akşama benı sarhoş bulsa ayyykafamçokkarıştı sırnaşık şey boşar benı bak basınıza kalırım anamgilde aramıyo sormuyo zaten
benimkide giresuna gittiginde kutuda almış bana ben içiyorum diye .. naneli fena degil ama süzme poşetler daha çabuk oluyo bazan... hemen ilin altında ....nulum sallama olanlar pek tavsiye edilmiyo dogal dökmesini kullanmayı tavsiye ettiler bize hep caykurun teneke kutuda olanı var benımkı bergamotlu 1 kupaya 1 tatlı kasıgı atıyodum demle süz bu kadar
evet demleme daha güzel ....:içelim:Bende yeŞİl Çayım sallamasını sevmİyorum . Demlemesİnİn tadı daha gÜzel oluyor bence
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkızlarrrrrrr
benim pcye virüs girdi az daha mahfoluyordum .
zor kendine getirdim virüs taramam devam ediyor.
bir sürü raporlar var giderler diye çok korktum ya
nesgayfe hı ben özke derim gene ........kızlar
ismimi değiştirmeyi düşünüyorum şu anda nescafemi yudumluyorum şekersiz tabiki o sırada geldi aklıma
yeni adım nesgayfe olsun diye düşündüm :roflol:
sizce nasıl ahanda böyle
afiyet olsun .....ben geldim arkadasıma ignemi yaptırdım ordan yan komsuya girdim misafir vardı dun cok ısrar etmişti illaki gel die tombul tombul teyzeler basmış evi bi şamata gürültü daraldım 1 küçük parca peynirli su börege 3 sarma yedim geldim
hoş geldin aebenım bencede bende ösge derim hatta ösge tete diyim barı :))
:roflol::roflol::roflol::ecrin_bebek::roflol::roflol:
:1shok: dimi ya yememiştim ..salatayı yemiş size kaçmıştim ......kaydirigubbakcemile5 ne günlerdi asimle alarma geçmiştiniz .....delikafaduldenŞeniznedir senın cektigin bu tosunun elinden bi arada pide söyledilerde sen koktu koktu yiyemedindi
yumukum dügün bu haftaydı dimi . gönlünüzce geçsin inşallah ......opuyorumnanaktanben geldimmmmdelikafadulden
nasılsınız bakim fıstıklar geldim aebenim çok yoğunum hazırlıklarımı yapıyorum yarın herbişeyi yollıcam eşimle cumartesi işten erken çıkıp bende gideceğim düğün evine kızın kıyafetleri herüfünkiler benimkiler kafam dönüyo vallakafamçokkarıştı
sabahtan yine kuaför arkadaşıma gittim bukez evlencek olan yeğenimi götürdüm bikaç işi vardı onları hallettik:jeyyar: ordan apar topar geldim kuyumcuya takı işini hallettim ordan işe,neyse akşam oldu çıktım eve koşa koşa yemek yap falan filan anca bu saat oldu yalnız ben bu koşuşturmacada yemek ayarını kaçırmaya başladım yorgunluktan çok acıkıyorum sormayın:1no2: sabah kuaför arkadaşlarda kahvaltı ettik 1 poğaça peynir zeytin domates şekersiz çay
öğlen iş yerinde ekmeğin köşesinden biraz 1 tanede haşlanmış sosis yedim akşamda makarna yaptım en çabuk o var yoğurtlu bi tabak ondan yedim yani durumum vahim kızlar yarın kesin - veriyorum ben hazırlıklı olun:lepi: ben bide geçmişi okuyayım gelirim sora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?