Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne güzel ya burda olunca zamanda çok çabuk geçiyor santralde olduğum günler zaman bile geçmiyordu. çatlıyordum orda . iyiki varsınız kızlar hepinizi çok seviyorum ben......

kızlar
ismimi değiştirmeyi düşünüyorum şu anda nescafemi yudumluyorum şekersiz tabiki o sırada geldi aklıma
yeni adım nesgayfe olsun diye düşündüm :roflol:
sizce nasıl ahanda böyle

nesgayfe güzel canım...bence değiştir çok hoş..
bende değiştirimmi ay herkez değiştiriyo...

kızlar
ismimi değiştirmeyi düşünüyorum şu anda nescafemi yudumluyorum şekersiz tabiki o sırada geldi aklıma
Sizce nasıl ahanda böyle

bence güzel olur özgeciğim

ben geldim arkadasıma ignemi yaptırdım ordan yan komsuya girdim misafir vardı dun cok ısrar etmişti illaki gel die tombul tombul teyzeler basmış evi bi şamata gürültü daraldım 1 küçük parca peynirli su börege 3 sarma yedim geldim

hoşgeldin kütom afiyet olsun canım.

:roflol::roflol:hanginiz ablasınız kıs ....ikinizde 26 degilmi ..lülülülülülü
:roflol::roflol:
nulum sallama olanlar pek tavsiye edilmiyo dogal dökmesini kullanmayı tavsiye ettiler bize hep caykurun teneke kutuda olanı var benımkı bergamotlu 1 kupaya 1 tatlı kasıgı atıyodum demle süz bu kadar
benimkide giresuna gittiginde kutuda almış bana ben içiyorum diye .. naneli fena degil ama süzme poşetler daha çabuk oluyo bazan... hemen ilin altında ....
Bende yeŞİl Çayım sallamasını sevmİyorum . Demlemesİnİn tadı daha gÜzel oluyor bence
evet demleme daha güzel ....:içelim:
kızlarrrrrrr
benim pcye virüs girdi az daha mahfoluyordum .
zor kendine getirdim virüs taramam devam ediyor.
bir sürü raporlar var giderler diye çok korktum ya
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar
sizce nasıl ahanda böyle
nesgayfe hı ben özke derim gene ........
afiyet olsun .....

ay iyne deme banaya dikenlerim ürperiyo .....kafamçokkarıştı

öylen pc çocuklara verdimya ..... kalttım tam benim büyük kızın diş telinin biri çıkmış . hoppa ...dişçiyi aradım 2.5 ... 3 gibi gelin dedi... şimdi geldim birazda kızılayı turladık ......
ama kızlar zararlı çıktım ben lahmacun yedim iyimi valla benim tosunun şuçu banane onu dövün ......

hoş geldin aebenım bencede bende ösge derim hatta ösge tete diyim barı :))

igne dyince tuylerim ülpermekle kalmıyo kabalarım acıyo beraberinde 3 tane kaldı ben onu 1 bilemedin 2 tane seyettimmi tamamdır

özke karpuz demişin kız şu anda dolapta buz gibi yatıyo bide tatlıkı . küçüçük bi dilim yedim ama beni çagırıyo sanki dolaptaaa .....foşurt diye ...

yazın monti yapmama sebebim birazda bu karpuz asla dayanamıyorum eger diyet olmasa varya şimdi yerim karpuzu yemiştim oha demeyin valla yerdim okadar yani karpuza zafım ...

Son düzenleme:
nedir senın cektigin bu tosunun elinden bi arada pide söyledilerde sen koktu koktu yiyemedindi

nedir senın cektigin bu tosunun elinden bi arada pide söyledilerde sen koktu koktu yiyemedindi
:1shok: dimi ya yememiştim ..salatayı yemiş size kaçmıştim ......kaydirigubbakcemile5 ne günlerdi asimle alarma geçmiştiniz .....delikafaduldenŞeniz

kayra canım baktım resinlerine maşalah

yeni evlisin hı ... ALLAH mutlulugunu bozmasın ........ 60 kiloda bişi degilya verirsin ...

ben menümüde yazayım
yumukum gene yok kıslar nerde bu gacı bak merak ettim

kavaltı ...
1.5 dl ekmek .
3 dl. salam .
domates .

öylen .
1 kep. çorba.
1 kase salata .
1 dl. karpuz .

akşam .
2 lahmacun .
1 bar.ayran .

ara .
1 dl. karpuz ....

ilerleyen saatlerde ya karpuz ya meyve yerim . şimdide yeşil içiyorum ....

bayada yürüdüm bügün .......

Son düzenleme:
ben geldimmmmdelikafadulden

nasılsınız bakim fıstıklar geldim aebenim çok yoğunum hazırlıklarımı yapıyorum yarın herbişeyi yollıcam eşimle cumartesi işten erken çıkıp bende gideceğim düğün evine kızın kıyafetleri herüfünkiler benimkiler kafam dönüyo vallakafamçokkarıştı

sabahtan yine kuaför arkadaşıma gittim bukez evlencek olan yeğenimi götürdüm bikaç işi vardı onları hallettik:jeyyar: ordan apar topar geldim kuyumcuya takı işini hallettim ordan işe,neyse akşam oldu çıktım eve koşa koşa yemek yap falan filan anca bu saat oldu yalnız ben bu koşuşturmacada yemek ayarını kaçırmaya başladım yorgunluktan çok acıkıyorum sormayın:1no2: sabah kuaför arkadaşlarda kahvaltı ettik 1 poğaça peynir zeytin domates şekersiz çay
öğlen iş yerinde ekmeğin köşesinden biraz 1 tanede haşlanmış sosis yedim akşamda makarna yaptım en çabuk o var yoğurtlu bi tabak ondan yedim yani durumum vahim kızlar yarın kesin - veriyorum ben hazırlıklı olun:lepi: ben bide geçmişi okuyayım gelirim sora

yumukum dügün bu haftaydı dimi . gönlünüzce geçsin inşallah ......opuyorumnanaktan
kıs sen eksi vermessin sabah kaç gündür 2. kase nesfitle yaşıyorsun ...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…