arkadaşlar ben 23 yaşındayım
abimin vefatından sonra doğmuşum beni el bebek gülbebek büyütmüşler elimden tavuk atarmışım annemler yine verirlermiş.. böyle bir çocukluktan sonra lise hayatım geldi lise zamanıda erkek gibi bi kızdım kiloluydum kilolarıma takmamak için belkide öle erkek gibi davranıyodum. ben 60 lı 70 li 80 li kilolarımı hiç hatırlamıyorum.. keşke evimizde bir tartı olsaydı belki o zaman işin daha çok farkında olurdum..
üniversiteye hazırlandığım yıl annem herbylayfı getirdi onla 15 kilo verdim ama peşine hemen aldım ben yemeği seven biriydim tok olsam bile güzel bi yemek varsa muhakak yiyodum. sonra babam lidayı aldı kalp rahatsızlığı oldu bende doktor hemen bırakmamı söyledi..
sonra ünvi kazandım konyaya gittim orda sevdiceğimle tanıştım nasıl oldu bilmiyorum kader işte kız olduğumu hatırladım sanki süslenmeler püslenmeler ama kilolu oldum için yakışmıyo hiçbişey
97 kiloyken lahana diyeti yaptım sevdiceğim geldi benim gözler gitmiş adım atmaya halim yok dedi istemiom böyle zayıflamanı kendini mahfetcen sağlıklı bi şekilde zayıfla dedi.
iki üç diyetizyene gittim bu diyetleri yap gel dedi kontrol felan yapmadılar.ben sürekli aburcubur yemek isteyen biriydim çikolata cips kola gece uyanim zeytin mayonez ekmek bunları götüriym. dışarda döner pide yiyim böle şeyler çok hoşuma giderdi.
sonra geçen sene bi diyetisyene gittim ankarada gerçekten çok iyi bir doktor kendisi
105 kilodan 92 ye düştüm ki ikinci üniverstemi kazandım ve samsuna geldim (
yeniden kilo aldım (kilo al ver al ver benim bünyede sapıttı) bu arada biz seneye düğün için karar aldık.. ben oturdum ve düşündüm kartları açtım dedim yazercim evlencen bi gelinlik giycen elbet sözün nişanın olcak aileler gelcek 100 kiloluk gelin, ee sen takmıyon, sevgilin takmıo ama ille birileri bi laflar der üzülürsün ee çocukda isteyecen sen o da Allahın emri yani, artık at bu yükünü dedim internette çok araştırmalar yaptım okudum okudum ..
diyetime başladım kızlar elma krom alıyorum o benim iştahımı kesti diyet sırasında acıkmıyorum aburcubur yemiyorum her akşamda muakkak yürüyüorum yürümüyosamda dans ediyorum.
velhasıl durum bu .. burdada toplu olunca daha iyi olur diye düşünüyorum..
geçenlerde benim hırslı çıktığımı yazmışsınız ya ..ben yumuğun tırnağı olamam ya gerçektenn..
evt kafama koyduğumu mutlaka yaparım ama daha tam moda giremedim galiba...
arada çok kaçamak yapıyorum......
inşallah yumukçuğumu yakalarım onu takip ediyorum gerçekten..başarmak istiyorummm bu işi....
bu kilolara yenilmemde arada bi gidiyo işteeeeeeeee(((((((
günaydın kuzular nasılsınız..
ben kötüyümn fenayımsabaha gaddar kıvrandıum :S anam bu kumlar benı çize çize geciyo offf iyileştim die dun gecinirken gece agrılar ver coşkuyu ver coşkuyu .....kısacası uykum var siz anladınız zaten
ay ben bu kıza bayıldımmm yazer öpüm canım bu zor ve meşakkatlı yolda sonuna kadar yoldas olabilmek dilegiyle (antibiyotikler tuhaf etti be ne diyom ay)
yumukum dügün bu haftaydı dimi . gönlünüzce geçsin inşallah ......opuyorumnanaktan
kıs sen eksi vermessin sabah kaç gündür 2. kase nesfitle yaşıyorsun ...zemuszemus
:1shok: tam benim tarzım düğünde bitiyo 3 günlük bişey ben varım nilükaydirigubbakcemile3 geberip gitcem yakında onu çöpü bunun sapı diyeti derkene:roflol:kızlar merhaba...şimdi haberlerde bişi dinledim gaza geldim..hemen size yazmaya geldim..eşimde geliyormuş yolda..hemen yazıp çıkacağım..
marankini kiraz diyeti varmış..
6-7-8 temmuzlar yapılıyormuş..ayın konumuyla ilgili bişi dedi kesin 4-5 kilo gidiyormuş toksinler ve kalın bağırsakmı ne temizleniyormuş..ama bizi ilgilendiren 4-5 kılo gitmesi
sabah öğle akşam yarım kg kiraz yiyorsun aralardada yeşlçay içiyorsun sadece...başka herşey yasak....
suiçilebilir...
çok kılolu olanlar 1kg kiraz yiyebilirmiş....
ayyy yapayımmı acep yaww...yacağım galiba....
bide ağustosun 18-19-20
karpuz diyeti varmışş..
ondada yarım kg karpuz yeniyor..yine 4-5 kilo kesinnn diyorrrrrr..
diyet bittikten sonra 15 günde ekmek süt ve et ürünlerinden uzak durun az yiyin dedi.....
kızlar inanmayacaksınız ama ben hala işteyim çıkmaya yakın bir rapor yolladılar ancak bitirdim
yprumları yemeketen sonra gelp okurum...hepbirlikte yapsakmı acabaa??????ne dersinizz???
öptümm byeeee...sofrayı hazırlayayım...
ben karpuz iyeceğim sadece)))
Yok yaw ben 27 oldum nisandamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:roflol::roflol:hanginiz ablasınız kıs ....ikinizde 26 degilmi ..lülülülülülü
:roflol::roflol:
nesgayfe hı ben özke derim gene ........
afiyet olsun .....
ay iyne deme banaya dikenlerim ürperiyo .....kafamçokkarıştı
banane bende foşurdatacağımm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2özke karpuz demişin kız şu anda dolapta buz gibi yatıyo bide tatlıkı . küçüçük bi dilim yedim ama beni çagırıyo sanki dolaptaaa .....foşurt diye ...
yazın monti yapmama sebebim birazda bu karpuz asla dayanamıyorum eger diyet olmasa varya şimdi yerim karpuzu yemiştim oha demeyin valla yerdim okadar yani karpuza zafım ...
Yok yaw ben 27 oldum nisandamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bediş benden küçük daha bebiş o bediş bebiş ne güzel uyduzemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada arkadaşlarımın çoğu da bana ÖSKE der acaba öske mi yapsam yahuzemuszemuszemuszemus
banane bende foşurdatacağımm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yumukcum özlettin kendini canım ben birasscık kaçırır gibi oldum ama bugün doğru dürüst yemedim birşey
ahh ahh sen bilmiyorsun benim gece 3 e kadar çalışmışlığım vardır bu birşey değil anlıyacağın
kaydirigubbakcemile3 o haber k.k da eskidi bile güzelim .....sırnaşık şeykızlar merhaba...şimdi haberlerde bişi dinledim gaza geldim..hemen size yazmaya geldim..eşimde geliyormuş yolda..hemen yazıp çıkacağım..
marankini kiraz diyeti varmış..
6-7-8 temmuzlar yapılıyormuş..ayın konumuyla ilgili bişi dedi kesin 4-5 kilo gidiyormuş toksinler ve kalın bağırsakmı ne temizleniyormuş..ama bizi ilgilendiren 4-5 kılo gitmesi
sabah öğle akşam yarım kg kiraz yiyorsun aralardada yeşlçay içiyorsun sadece...başka herşey yasak....
suiçilebilir...
çok kılolu olanlar 1kg kiraz yiyebilirmiş....
ayyy yapayımmı acep yaww...yacağım galiba....
bide ağustosun 18-19-20
karpuz diyeti varmışş..
ondada yarım kg karpuz yeniyor..yine 4-5 kilo kesinnn diyorrrrrr..
diyet bittikten sonra 15 günde ekmek süt ve et ürünlerinden uzak durun az yiyin dedi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?