Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yazercim hoşgeldin canım süper hikayekaydirigubbakcemile3 takıma yeni bi ruh geldi valla özgeyle abenime katılıyorum buda bizden:lepi: canım inşallah hedefine ulaşırsın ben marttan beri takımdayım şuana kadar toplam 13.5 kilo verdim gerçi bu hafta eksi verme ihtimalim yüksek:mymeka: neyse hoşgeldin tekrara.s.

kız ne deyon sen delü garı ben 2 gündür neler yiyorum bi duysan klava: ahanda böle kovalarsın beni ipin ucu gaçtı biriniz tutun kızlardelikafadulden

kütom noldun kız iyileşemedinmi hala yavruş :teselli:

tüm takımadır bu lafım dilinizi hatta elinizi eşşek arıları sokmasın emiiiikaydirigubbakcemile anam sabah beri kaç sayfa ettiniz oku oku geberdim -tatlicadiarzu-
yeni gelenler tekrar hoşgelmişler hepsine bol bol kilo vermelera.s.

yumukum dügün bu haftaydı dimi . gönlünüzce geçsin inşallah ......opuyorumnanaktan
kıs sen eksi vermessin sabah kaç gündür 2. kase nesfitle yaşıyorsun ...zemuszemus

evet canım cumartesi kına gecesi yarın eşim gidecek eşyalar var onları götürecek herşeyi yollıcam ondan hazırlık yapıyorum düğün izmirin bi ilçesinde elifim bilir mendereste o yüzden hazırlığım yoksa burda olsa zaten gerek kalmıcak..

ya sorma dengem bozuldu dün kuaför arkadaşa gittim orda güzel bi kahvaltı ettim akşam eşim pizza almış gelmiş ohh yanındada kola bugün desen menüyü yazdım zaten şu düğün geçsede bi pazartesi dönüşüm muhteşem olacak özgem sen ben diyete devam özge bırakmadın demi kız sanki kaçırmışın bişeyler gibi okudum,bide ben özgeyi daha çok seviyorum neskayfede güselde özge derim bende:lepi:

bide aebenim ben dün regl oldum 2-3 gündr koca bi göbekle geziyorumkaydirigubbakcemile3 sanırım iştahımın sebebide o sürekli açım ben yaa

kimsecikler yok kaldım burda tek başıma:gitme: bende gideyim bari gece gelirim belkim hepinizi öptüm kızlar a.s.

kızlar merhaba...şimdi haberlerde bişi dinledim gaza geldim..hemen size yazmaya geldim..eşimde geliyormuş yolda..hemen yazıp çıkacağım..
marankini kiraz diyeti varmış..
6-7-8 temmuzlar yapılıyormuş..ayın konumuyla ilgili bişi dedi kesin 4-5 kilo gidiyormuş toksinler ve kalın bağırsakmı ne temizleniyormuş..ama bizi ilgilendiren 4-5 kılo gitmesi

sabah öğle akşam yarım kg kiraz yiyorsun aralardada yeşlçay içiyorsun sadece...başka herşey yasak....
suiçilebilir...
çok kılolu olanlar 1kg kiraz yiyebilirmiş....
ayyy yapayımmı acep yaww...yacağım galiba....
bide ağustosun 18-19-20
karpuz diyeti varmışş..
ondada yarım kg karpuz yeniyor..yine 4-5 kilo kesinnn diyorrrrrr..
diyet bittikten sonra 15 günde ekmek süt ve et ürünlerinden uzak durun az yiyin dedi.....

yprumları yemeketen sonra gelp okurum...hepbirlikte yapsakmı acabaa??????ne dersinizz???
öptümm byeeee...sofrayı hazırlayayım...
ben karpuz iyeceğim sadece)))

:1shok: tam benim tarzım düğünde bitiyo 3 günlük bişey ben varım nilükaydirigubbakcemile3 geberip gitcem yakında onu çöpü bunun sapı diyeti derkene:roflol:
kızlar inanmayacaksınız ama ben hala işteyim çıkmaya yakın bir rapor yolladılar ancak bitirdim

oy kuzuu kıyamam ne çalıştırıyolar bukadar seni ya

yprumları yemeketen sonra gelp okurum...hepbirlikte yapsakmı acabaa??????ne dersinizz???
öptümm byeeee...sofrayı hazırlayayım...
ben karpuz iyeceğim sadece)))

bu kirazla vişne ailesinin bağırsaklarla ilgili sorunu var nilü ondan kilo verdiriyo kesinkaydirigubbakcemile3 geçen gün bende vişne aldım 1 kilo oturup bi günde yedim çok seviyorum napim ondan sonra bütün gece wc yolu tuttum karnımın gurultusunu eşim bile duymuş:1shok:içinde ne var senin öyle dedi dedim bişey yok vişne varkaydirigubbakcemile3

Yok yaw ben 27 oldum nisandamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bediş benden küçük daha bebiş o bediş bebiş ne güzel uyduzemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada arkadaşlarımın çoğu da bana ÖSKE der acaba öske mi yapsam yahuzemuszemuszemuszemus

banane bende foşurdatacağımm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yumukcum özlettin kendini canım ben birasscık kaçırır gibi oldum ama bugün doğru dürüst yemedim birşey
ahh ahh sen bilmiyorsun benim gece 3 e kadar çalışmışlığım vardır bu birşey değil anlıyacağın

hadiya anacım ne bu kadar gençlik geri gelmiyo özgem bu kadar yıpratma bedenini

kaydirigubbakcemile3 o haber k.k da eskidi bile güzelim .....sırnaşık şey

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...292667-hadi-kizlar-zayiflicaz-marankiyle.html
oku bakem ama bak 3.4 kilo nasıl 4.5 kilo olduysa 1.2 kiloda olabilir .....:jeyyar: nasıl anlattım ama ...laelaelaelaelae

aslında varya ben 3.5 sene önce yaptıgım diyetlerde karpuzu bol bol kullanırdım verde sanki faydası olurdu kilo vermemde ögün niyetine yer sonrada vc de giderdi .....şakkıdı
ama ne zamanki monti amcamla tanıştım korkar oldum karpuz yemeye .şimdi monti yapmadıgım halde urkerek yiyyorum .....
aslında olabilir sadece karpuz yersek 1.2 gün ....-tatlicadiarzu-
sen burayı oku bakem nilü bizebi özet geç hangi tarihlerde tam olarak ..az okumuştum gündüz 5. takımdam kıslarda yapacak galiba ...fisfisfis ayın konumuna göre yapılıyor yanlız hayalin diyetindeki gibi müsille .....laelaelaelaelae

aebencim benim baya kilolu bi arkadaşım vardı lisede , bi yaz tati dönüşü okula bi geldi herkes böyle :1shok:
karpuz yiyerek vermişti

iyi akşamlarrr kızlar yumukum bi gelmişin pir gelmişin şaşı oldum gerci zaten neyseee

deneyelim kız şu kiraz işini ben yaparım baga uyar NıLUUU her başarılı diyet gibi pazartesi başlıyalım kocaların gözüne girecez iyice maşşallah 2 ot çöp pek masrafsız olduk canım

elifim kıyamam gurbet ellerde dinlendireceklermi senı kaynana ellerinde bi yabancı gelincik o kadar hevesleniyosun tatil gelsin die ama güzel gecsin inş.

ösgem gitmiş galiba mesai devamsa mzn den titret yada dur patlıcanlarını çalacam ben senın :)))

kız senin kaynana kötü galiba kaydirigubbakcemile3
ne korkutuyon gözümü kaydirigubbakcemile3

ay demek bu marankinin diyetinin modası geçtii..:sinifsinif::sinifsinif:
anacım dünden beri atv de çıkıp duriyy bu erif...sankim bana diyiiii yap bunu vercen diye...
kütocum ve yumukcum yapalımmı kızlar yaaa...kas erimesi kesinlikle olmuyormuşşş..yani yağlar gidiyormuş ...halsiz düşmeyiz dimi..ya orüç gibi bişi..sadece 3 gün sürüyor....
temmuzun 6-7-8 başlıyor...bide son dolunay olan 20-21-22 temmuzda yapılıyo...
ara öğünlerde yeşil çay...çayı tatlandırmak için sadece çiçek balı...
başka herşey yasssaaahhhh....:1shok:
bugun ayın 2 si...diyor ki diyetten önce et süt ürünleri ekmek yumurta gibi şeylerden uzak durun çok daha etkilş olurmuş.....sabah öğle akşam yarım kg kiraz...ama çook tatlı olanlardan seçmeyin didii...

karpız diyeti ağustosta yapılırmış....

abneciğim karpızı ağustos ayında bakarız...belkim ozamana mezun olurukopuyorumnanaktan

bide yeşilçayı mutlaka aralarda içiyoruz ama eğer başka sebze meyve suyu içmek istersekte taze içebilirmişiz..bie su...sıvı alacağız bol bollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…