- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bu diyetin illaki belli taarihleri var di mi kızlar?
şimdi kayınvalideye gidip sadece kiraz yersem ne der sizce kaydirigubbakcemile3
bu diyetin illaki belli taarihleri var di mi kızlar?
şimdi kayınvalideye gidip sadece kiraz yersem ne der sizce kaydirigubbakcemile3
kızlar bende kİraz dİyetİnİ yapacaĞım sonra benİmkİne devam ederİz bu ara salladım zaten
ama pİlİm bİttİ kızlar dÜŞÜnÜn akŞam 7 de İŞten Çık 8 de ev temİzlİĞİne baŞla gece 1 de eve gel duŞ al falan derken 2 yİ buluyor yatıŞ saatİm sonra sabah 8 de İŞe gel kollarım tutmuyor artık bugÜn eltİmler yazlıĞa gİdİyor bu akŞam tek baŞıma yapacaĞım bİrde dÜŞÜnÜn halİmİ
neyse de nurhayat nİe ayrıldı ya ben o kısmı kaÇırdım mı acaba kestane kebap acele cevapppp
ben sevİyordum ya nurhayatı tÜhhh
aaa geline bak ne ayıp acaba türkiyede kiraz yokmu
görgüsüz der :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nasılsın refim montiyr devam edebiliyormusun ....
ogluş nasıl oldu ....Şeniz
kızlar bende kİraz dİyetİnİ yapacaĞım sonra benİmkİne devam ederİz bu ara salladım zaten
ama pİlİm bİttİ kızlar dÜŞÜnÜn akŞam 7 de İŞten Çık 8 de ev temİzlİĞİne baŞla gece 1 de eve gel duŞ al falan derken 2 yİ buluyor yatıŞ saatİm sonra sabah 8 de İŞe gel kollarım tutmuyor artık bugÜn eltİmler yazlıĞa gİdİyor bu akŞam tek baŞıma yapacaĞım bİrde dÜŞÜnÜn halİmİ
neyse de nurhayat nİe ayrıldı ya ben o kısmı kaÇırdım mı acaba kestane kebap acele cevapppp
ben sevİyordum ya nurhayatı tÜhhh
Evet aabencim bugün 3.günüm montiye devammmm :) yanımda kavunlar üzümler karpuzlar mısırlar yeniliyor ve tüm gün oğluş çikolata yiyor ama dayanıyorum çünkü amacım var. İnşallah başarabilirim....
nuroş bana kesin ayrıldı gibime gelmiyor..o aralar çok ayrılan olduğu için iğnelemek için söyledi bence...
şimdi tatile çıkacak ..buhaftada gelip bize yazdı netinde bir problem varmış diye gelemediğini..
ozaman bu hafta yanına bişey yazmayayım bu hafta internete girme şansı olur sanırım ozaman sorarız. ama bana çok ciddi geldi.
Dün yediklerim
Sabah
Sahanda 1.5 yumurta az yağsız peynir ve domates salatası.
Öğle
Haşlanmış tavuk salata ve cacık
Akşam: 1 tabak türlü ( fasulye patlıcan ve kabaktan)
koca bir kase cacık
mercimek çorbası
Salata
Bunların dışında aralarda sadece yasaklı olmayan meyveler: Armut, kayısı, kiraz gibi...
İyi mi aabencim veya tecrübeli kızlarcımmmmmmm
evet eminim canım :) dönüp kendime bakıyorum.. ????? eeee???? ne olacak kendime baktım ???yemiyorum içmiyorum bütün gün burdayım??? eee??? daha ne yapabilirim??? spor yapabilirim yapıyorum zaten? sauna şort aldım kullanmaya başlıcam yakında belimden dolayı kullanamadım. ee hadi paylaşımda bulunalım.. oda ne.. kimse yokk..
hani motivasyon..yokk.. sonrada izine ayrılanlar geri dönmek üzere ayrılanlar çıkıcam diyenler.. tamamen heves kırıyor.. tamam şuan aynısını belki ben yapıyorum ama ne bileyim işte.. ben bütüngün oturup birilerinin bişey yazmasını bekliyorum..yazdığımdada kimse olmuyo burda sanki duvara konuşuyorum. döndüğümde bakıyorum kimse yazmamış oluyor.. belkide bu koçluk meselesinden olabilir. Biz yumukumla koçuz yumukuma ne yorum yapabilirimki elinde bir liste var onu uyguluyor.Diğerleri genelde koçuyla paylaşımda bulunuyolar..arkadaşlar ben arada gelirim kahvenizi içmeye.. listeden çıkarabilirsiniz beni.
nilücüğüm nurhayatın en son yazdığı mesaj canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?