Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu diyetin illaki belli taarihleri var di mi kızlar?
şimdi kayınvalideye gidip sadece kiraz yersem ne der sizce kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kıraz dıyetını yapacaĞım sonra benımkıne devam ederız bu ara salladım zaten
ama pılım bıttı kızlar dÜŞÜnÜn akŞam 7 de ıŞten Çık 8 de ev temızlıĞıne baŞla gece 1 de eve gel duŞ al falan derken 2 yı buluyor yatıŞ saatım sonra sabah 8 de ıŞe gel kollarım tutmuyor artık bugÜn eltımler yazlıĞa gıdıyor bu akŞam tek baŞıma yapacaĞım bırde dÜŞÜnÜn halımı
neyse de nurhayat nıe ayrıldı ya ben o kısmı kaÇırdım mı acaba kestane kebap acele cevapppp
ben sevıyordum ya nurhayatı tÜhhh

bu diyetin illaki belli taarihleri var di mi kızlar?
şimdi kayınvalideye gidip sadece kiraz yersem ne der sizce kaydirigubbakcemile3

geline bak yemeklerimi beğenmiyor sadece kiraz yiyoyor der herhalde.opuyorumnanaktan

özgeciğim nurhayat paylaşımımızı iyi bulmadığı için motive olamadığını söyledi onun için ayrılmak istedi canım.

nuroş bana kesin ayrıldı gibime gelmiyor..o aralar çok ayrılan olduğu için iğnelemek için söyledi bence...
şimdi tatile çıkacak ..buhaftada gelip bize yazdı netinde bir problem varmış diye gelemediğini..

nasılsın refim montiyr devam edebiliyormusun ....
ogluş nasıl oldu ....Şeniz

Evet aabencim bugün 3.günüm montiye devammmm :) yanımda kavunlar üzümler karpuzlar mısırlar yeniliyor ve tüm gün oğluş çikolata yiyor ama dayanıyorum çünkü amacım var. İnşallah başarabilirim....

ayy kolay gelisin canım...
ne evi temizliyorsunuz eltinle??

inşallah başarırsın refffim ben ilk yaptığımda 2 hafta çok güzel dayandım. sonra kaçamak tekrar başla onlardada 1 hafta dayandım sonra devam edemedim. ama montiyi ben kışın yapıcam. kışın daha rahat olur benim için .

ozaman bu hafta yanına bişey yazmayayım bu hafta internete girme şansı olur sanırım ozaman sorarız. ama bana çok ciddi geldi.

Dün yediklerim

Sabah
Sahanda 1.5 yumurta az yağsız peynir ve domates salatası.
Öğle
Haşlanmış tavuk salata ve cacık
Akşam: 1 tabak türlü ( fasulye patlıcan ve kabaktan)
koca bir kase cacık
mercimek çorbası
Salata

Bunların dışında aralarda sadece yasaklı olmayan meyveler: Armut, kayısı, kiraz gibi...

ıyi mi aabencim veya tecrübeli kızlarcımmmmmmm

ozaman bu hafta yanına bişey yazmayayım bu hafta internete girme şansı olur sanırım ozaman sorarız. ama bana çok ciddi geldi.

bugünde tatile çıkıyor..buhafta tatilde olacak...
bilemiyorum ki... istersen bişi yazma ...

8. TAKIM * *111.ETAP SONUÇLARI**
selma12(81,8)/81,0/0,8/0,98%)
azrasıla(96,8)/96,8/0,0/0,00%)
azra_sila(118,0)/116,5/1,5/1,27%)
llaybasak(60,0)/60,0/0,0/0,00%)geri dönmek üzere ayrıldı
üzgünkız(64,0)/64,0/0,0/0,00%)geri dönmek üzere ayrıldı
hamsikolonisi(90,0)/90,0/0,0/0,00%)
ilterçakir(72,0)/72,0/0,0/0,00%)
neslihan165(82,8)/82,50,3/0,36%)
osmaniye80(74,1)/73,9/0,2/0,27%)

8. TAKIM TOPLAM KıLO(739,5)/736,7/2,8/0,38%)

evet eminim canım :) dönüp kendime bakıyorum.. ????? eeee???? ne olacak kendime baktım ???yemiyorum içmiyorum bütün gün burdayım??? eee??? daha ne yapabilirim??? spor yapabilirim yapıyorum zaten? sauna şort aldım kullanmaya başlıcam yakında belimden dolayı kullanamadım. ee hadi paylaşımda bulunalım.. oda ne.. kimse yokk..
hani motivasyon..yokk.. sonrada izine ayrılanlar geri dönmek üzere ayrılanlar çıkıcam diyenler.. tamamen heves kırıyor.. tamam şuan aynısını belki ben yapıyorum ama ne bileyim işte.. ben bütüngün oturup birilerinin bişey yazmasını bekliyorum..yazdığımdada kimse olmuyo burda sanki duvara konuşuyorum. döndüğümde bakıyorum kimse yazmamış oluyor.. belkide bu koçluk meselesinden olabilir. Biz yumukumla koçuz yumukuma ne yorum yapabilirimki elinde bir liste var onu uyguluyor.Diğerleri genelde koçuyla paylaşımda bulunuyolar..arkadaşlar ben arada gelirim kahvenizi içmeye.. listeden çıkarabilirsiniz beni.

nilücüğüm nurhayatın en son yazdığı mesaj canım

bence çok güzer reffim böyle gidersen başarıcaksın canım....:lepi:

nazcım daha sonra gelip komşusundan girdiğini evde netinin bozulduğunu yazdı hatta bizde kızıp ayrıldın sandık dedik bencede kesin bişeyler yazmadan önce bekleyelim neti bozuksa giremiyo olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…