evet eminim canım :) dönüp kendime bakıyorum.. ????? eeee???? ne olacak kendime baktım ???yemiyorum içmiyorum bütün gün burdayım??? eee??? daha ne yapabilirim??? spor yapabilirim yapıyorum zaten? sauna şort aldım kullanmaya başlıcam yakında belimden dolayı kullanamadım. ee hadi paylaşımda bulunalım.. oda ne.. kimse yokk..
hani motivasyon..yokk.. sonrada izine ayrılanlar geri dönmek üzere ayrılanlar çıkıcam diyenler.. tamamen heves kırıyor.. tamam şuan aynısını belki ben yapıyorum ama ne bileyim işte.. ben bütüngün oturup birilerinin bişey yazmasını bekliyorum..yazdığımdada kimse olmuyo burda sanki duvara konuşuyorum. döndüğümde bakıyorum kimse yazmamış oluyor.. belkide bu koçluk meselesinden olabilir. Biz yumukumla koçuz yumukuma ne yorum yapabilirimki elinde bir liste var onu uyguluyor.Diğerleri genelde koçuyla paylaşımda bulunuyolar..arkadaşlar ben arada gelirim kahvenizi içmeye.. listeden çıkarabilirsiniz beni.
nilücüğüm nurhayatın en son yazdığı mesaj canım
kayınvadileminkini temizliyoruz canım taşınıyorda zemuszemuszemuszemusayy kolay gelisin canım...
ne evi temizliyorsunuz eltinle??
ızlar bende 101.9 dum iki gün önce bugün 101.6 olmuşum..
bugün önemli 3 sınavım var ayrıca akşamda ankaraya gidiyorum yarına görüşürüz inşallah.
hepinizi gıdınızdan mıncırdım başbaş
günaydın karyacım sen bana msj atmışsın bitanem ama dün çok sıkıcı bir gündü kimse yoktu topikte benimde mesaim bitti çıktım canımcımgünaydın bu sabah tekrar tartıldım 55 kiloyum heralde sabit kalıcak üzerimde
ilterim hoşgeldin
kavaltın uymamış güzelim bol ekmekli olmalıydı ...Dün yediklerim
Sabah
Sahanda 1.5 yumurta az yağsız peynir ve domates salatası.
Öğle
Haşlanmış tavuk salata ve cacık
Akşam: 1 tabak türlü ( fasulye patlıcan ve kabaktan)
koca bir kase cacık
mercimek çorbası
Salata
Bunların dışında aralarda sadece yasaklı olmayan meyveler: Armut, kayısı, kiraz gibi...
İyi mi aabencim veya tecrübeli kızlarcımmmmmmm
canım ben bayadır 8 takımdayım :) sen biliyorsun diye biliyorum benyok cnm önemli değil sen 8. takımdamıydın rakipsin heeeeklava:
tşkler canım saol8. TAKIM * *111.ETAP SONUÇLARI**
selma12(81,8/81,0/0,8/0,98%)
azrasıla(96,8 /96,8/0,0/0,00%)
azra_sila(118,0)/116,5/1,5/1,27%)
llaybasak(60,0)/60,0/0,0/0,00%)geri dönmek üzere ayrıldı
üzgünkız(64,0)/64,0/0,0/0,00%)geri dönmek üzere ayrıldı
hamsikolonisi(90,0)/90,0/0,0/0,00%)
ilterçakir(72,0)/72,0/0,0/0,00%)
neslihan165(82,8)/82,5 / 0,3/0,36%)
osmaniye80(74,1)/73,9/0,2/0,27%)
8. TAKIM TOPLAM KİLO(739,5)/736,7/2,8/0,38%)
ilter çeliğim listen tamam canım sorun yok
kavaltın uymamış güzelim bol ekmekli olmalıydı ...
diger ögünlerin güzel yanlız miktarlarını abartma elinden geldigi kadar ..
akşamda ya cacık yeseydin yada salata keşke 2 si birden fazla olmuş .. öylende .
meyveler tammam ama saatlerine dikkat ettinmi en az yemekten 2.5 saat sonra yemelisin ....a.s
kavaltın uymamış güzelim bol ekmekli olmalıydı ...
diger ögünlerin güzel yanlız miktarlarını abartma elinden geldigi kadar ..
akşamda ya cacık yeseydin yada salata keşke 2 si birden fazla olmuş .. öylende .
meyveler tammam ama saatlerine dikkat ettinmi en az yemekten 2.5 saat sonra yemelisin ....a.s
kızlar herkes buradayken aşağıdaki dolap renklerinden hangisi güzel ikisinden birini yaptıracağım kafayı yemek üzereyim zira
nilü kütooo aebenn refff yumukk yardım edin nan bana
bu arada buna uygun granit yaptırmaya karar verdim arkidişler:)
ekmek yemedigi için ses etmedim güzelim ...tek başına arada sedece onlar yenebilir ,,ama amcam sabah ekmegi öneriyor ...ama aeben hayvansal gıdalarla tahılları bir arada önermiyor ki monti amca..ekmekde tahıldan oluşuyor dolayısı ile yumurta ile ekmek ters oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?