akrep linkinden devam edebilirsin ben takip ederim canım ama ben daha öncede yazdıgım gibi monti yapmıyorum yazın yapamamda . sürekli evde olmıycam çünki bide ben karpuz vs varken monti yapamıyorum kışa eger kilo kalırsa ozamana ... ama mutlaka yapıcamda şmdi degil ...
yok kıslar marankinin kirazla karpuz diyetini yapacaklarda onu diyodum
ben şimdiki yaptıgım diyetten memnunum canım tek sorunum tam kilo vermişken ya dişari çıkmak ya misafir gelmesiyle adaptemi kaybetmek ... tam 65 görmüşken annemler geldi ve tekrar 68 . 1 haftada şimdi tekrar 66 sularında gezinirken tekrar önümüzdeki hafta istanbul yolculugu muhtemel ..... yani veriyorum bu diyetle ama ara vermek durumunda kalıyorum ....
bi zamanlar topik açmiştimya ben kilo vermekmi yoksa almamakmı daha zor diye şimdi kararım kesin almamak vermekten daha zorrrr.
yaptıgım diyete gelincede 5. takım geçen haftalarda uygulamıştı hep birlikte onu baz alarak kendime uyguluyorum 1000 kl. civarında kiloda verebiliyorum .....kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun .....tekrar ....:1shok:
Ayy ben tam yazmamışım ki sen ne yapasın...
Sabahları 2-3 dilim tam buğday ekmeği yedim. Meyveleri aynen öyle 2 saat olacak kadar aralı yiyorum. Sabahlarıda 20 dk. önce en az. Bunun dışında her öğünde süt ürünü gerekiyor diye ben cacık yedim ama demekki midemi genişletecek kadar fazla yemişimmmm canımkaydirigubbakcemile3
Bu arada oğluşu sormuştun unuttum yazmayı 2 gün önce yeniden hastaneye gittik kızakıkçık olmuş şimdi bugün itibari ile daha iyi çok şükür sağol canımcımmmmmm:1hug:
tamam ben o toğiğe yazıyorum..refim sende yaz nasılsa sende yapıyosun
aebencim bekleriz artık o topiğe seni
ekmek yemedigi için ses etmedim güzelim ...tek başına arada sedece onlar yenebilir ,,ama amcam sabah ekmegi öneriyor ...
teamam ben günlük konturol ederim sizi ama az yiyin ha .. herşeyin bi kl. oldugunu unutmayın ....:a015:tamam ben o toğiğe yazıyorum..refim sende yaz nasılsa sende yapıyosun
aebencim bekleriz artık o topiğe seni
geçmiş olsun .....tekrar ....
canım okadar ekmekle bide onlet ve peynirmi yedin ....:gitme:
sana yavsiyem peynir yesenbile sabah ekmekle miktarını az tutman kaldıkı yagsız olanını bulman lazım ..... eger tam yapacaksan sana zeytin ezmesi ve şekersiz meyve marmelatını tavsiye ederim kavaltıda ekmekle .....kaydirigubbakcemile5
şevkini kırmak istemem ama bu şekilde kilo alırsın ben uyarayımda sonra niye böyle oldu deme .
hem meyvelerde en az 2.5 saat 3. saat olsa daha iyi olur . meyve bölümünü oku tekrar....
ay biraz şevkini kırdım ama biliyosun bende dogru dogrudur ...
ama tahıldan yapılıyor sonuçta ve hayvansal gıdayla yendiğinde şişkinlik ve gaz yapıyor..
mesela yumurta yada peynir olduğunda ekmeksiz ama zeytin zeytin ezmesi ile ekmek..yanında da bol salata tabi
ben böyle uyguluyorum ve cidden bağırsaklarımı acaip rahatlattı fazlalığım vardı o gitti aynı kiloma döndüm hemde iki günde süpersin monti:lepi:
ben ne zaman giricem acaba listeye merak ettim zemuszemus
bide bana sormadın ama fikrimi söyliyeyim özge baştaki daha hoş duruyooo :kedi:
refim zamanla düzeltirsin menulerini hadi bak zor deil bence sadece dikkat lazım lara gibi jet hızıyla ulaş hedefe bu sefer senı kararlı görüyorum dönum noktan geldi bence
:kedi::kedi::kedi::kedi:
ben aşağıda ilk gözüme onlar çarptı o yüzden o isimleri yazdım tabiki herkesin fikrini soruyorum :kedi::kedi::kedi:
bu arada teşekkürler canım ŞenizŞenizŞeniz
mesela dün yediklerim:
sabah kalkarkalkmaz iki erik,20 dk sonra bir kase yoğurt
ara: elma çayı
öğle:iskenderin sadece eti ve tereyağsız,peynirli salata,yoğurt
ara:bir kaç kaşık salata
akşam:salata, bir kaşık yoğurt
bugün sabah:iki kayısı 15 dk sonra 4 zeytin domates salatalık(ekmeğim olmayınca ekmeksiz yedim tam ekmek almam lazım)
ara:kiraz,bir kaşık yoğurt
kıslar nuronun yanina bişi yazmamız lazım o zaman geri dönmek üzere yazın ve listeden çıkartalım çünki tatilede gitti ve pc sorun var .... ne zaman gelecegi belli degil gelince eger girmek isterse alırız takıma yer olursa okey . onu listeden çıkarmassak yeni üye alamayız ben 2. kere sordum ve kesin çıkmak istedigini söyledi ... nurom .. karar kendinin ....:1hug:bugünde tatile çıkıyor..buhafta tatilde olacak...
bilemiyorum ki... istersen bişi yazma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?