Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben ne zaman giricem acaba listeye merak ettim zemuszemus
bide bana sormadın ama fikrimi söyliyeyim özge baştaki daha hoş duruyooo :kedi:

evet çok haklısın canım yaa misafir durumu işi acaip bozuyor..ama kalorili ikramlar yapıyoruz bu da çıkıyor ortaya aslında haşlanmış zebze ve yoğurt türü şeyler olsa negüzel olurdu ikramlarda japonların haşlanmış pirinç ikramı gibi hepside incecikler

tamam ben o toğiğe yazıyorum..refim sende yaz nasılsa sende yapıyosun
aebencim bekleriz artık o topiğe seni

geçmiş olsun .....tekrar ....
canım okadar ekmekle bide onlet ve peynirmi yedin ....:gitme:
sana yavsiyem peynir yesenbile sabah ekmekle miktarını az tutman kaldıkı yagsız olanını bulman lazım ..... eger tam yapacaksan sana zeytin ezmesi ve şekersiz meyve marmelatını tavsiye ederim kavaltıda ekmekle .....kaydirigubbakcemile5

şevkini kırmak istemem ama bu şekilde kilo alırsın ben uyarayımda sonra niye böyle oldu deme .

hem meyvelerde en az 2.5 saat 3. saat olsa daha iyi olur . meyve bölümünü oku tekrar....
ay biraz şevkini kırdım ama biliyosun bende dogru dogrudur ...

Son düzenleme:

Bende yazmaya çalışırım canım ama o kadar zorki benim 2 yaşında yaramaz mı yaramaz ve sürekli hasta olan bir bebeişim var pek giremiyorum malesef

ekmek yemedigi için ses etmedim güzelim ...tek başına arada sedece onlar yenebilir ,,ama amcam sabah ekmegi öneriyor ...

ama tahıldan yapılıyor sonuçta ve hayvansal gıdayla yendiğinde şişkinlik ve gaz yapıyor..
mesela yumurta yada peynir olduğunda ekmeksiz ama zeytin zeytin ezmesi ile ekmek..yanında da bol salata tabi
ben böyle uyguluyorum ve cidden bağırsaklarımı acaip rahatlattı fazlalığım vardı o gitti aynı kiloma döndüm hemde iki günde süpersin monti:lepi:

teamam ben günlük konturol ederim sizi ama az yiyin ha .. herşeyin bi kl. oldugunu unutmayın ....:a015:

durun bi geçmişi okuyayım ya 5. takımın listesini hazıelayım derken sizi kaçırdım ...

Hımmmmmmmmcokacimcoook ben pek marmelat yani tatlı türü şeyleri sevmemde canım okumuştum o yüzden özellikle arayıp kendime peynir buldum yağsız ama ekmeği daha az tutup zeytin ezmesinide çoğu sabahlarda kullanabilirim sanırım biraz abartılı olmuşşşşşakkıdı

refim zamanla düzeltirsin menulerini hadi bak zor deil bence sadece dikkat lazım lara gibi jet hızıyla ulaş hedefe bu sefer senı kararlı görüyorum dönum noktan geldi bence

mesela dün yediklerim:
sabah kalkarkalkmaz iki erik,20 dk sonra bir kase yoğurt
ara: elma çayı
öğle:iskenderin sadece eti ve tereyağsız,peynirli salata,yoğurt
ara:bir kaç kaşık salata
akşam:salata, bir kaşık yoğurt

bugün sabah:iki kayısı 15 dk sonra 4 zeytin domates salatalık(ekmeğim olmayınca ekmeksiz yedim tam ekmek almam lazım)
ara:kiraz,bir kaşık yoğurt

BENDE SABAHLARIMI BİR GÖZDEN GEÇİREYİP AZALTAYIM DÜZENLEYEYİM EN İYİSİ SAĞOLUN KIZLARRRRRRR:mymeka:

ben ne zaman giricem acaba listeye merak ettim zemuszemus
bide bana sormadın ama fikrimi söyliyeyim özge baştaki daha hoş duruyooo :kedi:

:kedi::kedi::kedi::kedi:
ben aşağıda ilk gözüme onlar çarptı o yüzden o isimleri yazdım tabiki herkesin fikrini soruyorum :kedi::kedi::kedi:
bu arada teşekkürler canım ŞenizŞenizŞeniz

refim zamanla düzeltirsin menulerini hadi bak zor deil bence sadece dikkat lazım lara gibi jet hızıyla ulaş hedefe bu sefer senı kararlı görüyorum dönum noktan geldi bence

şekerim bende acaip kararlıyım bu sefer montide ve ciddende süper gidiyor hem aç da kalmıyosun

:kedi::kedi::kedi::kedi:
ben aşağıda ilk gözüme onlar çarptı o yüzden o isimleri yazdım tabiki herkesin fikrini soruyorum :kedi::kedi::kedi:
bu arada teşekkürler canım ŞenizŞenizŞeniz

özgecim bence de sağdaki krem olan çok süper duruyor mutfakta benim mutfağımda benzeri acaip aydınlıkta oluyor...

Akrepcim senin dünkü menün bana çok kısıtlı ve düşük kalorili geldi ama yinede daha tecrübeliler daha iyi bilirrr... Sonra biraz fazla yiyince geri almayasın...

bugünde tatile çıkıyor..buhafta tatilde olacak...
bilemiyorum ki... istersen bişi yazma ...
kıslar nuronun yanina bişi yazmamız lazım o zaman geri dönmek üzere yazın ve listeden çıkartalım çünki tatilede gitti ve pc sorun var .... ne zaman gelecegi belli degil gelince eger girmek isterse alırız takıma yer olursa okey . onu listeden çıkarmassak yeni üye alamayız ben 2. kere sordum ve kesin çıkmak istedigini söyledi ... nurom .. karar kendinin ....:1hug:

özke ne mutfagı nan nerde ben niye göremedim ay bi durun gı yetişemedim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…