Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kütocum çok sağol bu sefer kalıcı bir şekilde kilo vermek ve geri almamak istiyorum inşallah başarırırm tatlım....

TAMAM AEBENCİĞİM OZAMAN YANINA GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI YAZIYORUM CANIM.

6.takım 111. etap sonuçları

kütahya ( 81,0 / 79,0 / 2,0 / 2,47 % )
cceylin ( 61,5 / 61,5 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
referans ( 75,4 / 76,4 / -1,0 / 1,33 % )
Naz ( 57,3 / 58,3 / -1,0 / -1,75 % )
mmmf27 ( 60,0 / 61,0 / -1,0 / -1,67 % )
yumukum ( 73,5 / 74,0 / -0,5 / - 0,68 % )
ozgekrd ( 70,8 / 71,5 / -0,7 / - 0,99 % )
nurhayatk ( 79,0 / 79,0 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
klementine ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % )
nilüfer 79 ( 68,5 / 68,3 / 0,2 / 0,29 % )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 699,5 / 701,5 / -2 / - 0,29 % )

ben ne zaman giricem acaba listeye merak ettim zemuszemus
bide bana sormadın ama fikrimi söyliyeyim özge baştaki daha hoş duruyooo :kedi:

burda aebencim:1ninca::1ninca:

canım menün güzzelll:lepi: ayrıca yakında 50 kilolarda olacaksın süper ...

Akrepcim senin dünkü menün bana çok kısıtlı ve düşük kalorili geldi ama yinede daha tecrübeliler daha iyi bilirrr... Sonra biraz fazla yiyince geri almayasın...

canım ama kısıtlamadım kendimi doyduğum zaman bıraktım..mesela ikindi arasında koca bir tabak salataydı sadece birkaçkaşıkta doydum bıraktım..yani önceden miktarını belirtip şu kadar yiceksin diye kendimi kısıtlamıyorum

AebencıĞım lıstemız tamam mıŞ canım rıca etsem paylaŞım alanına koyabılırmısın

burda aebencim:1ninca::1ninca:
fıstıgım linkine yeniden bakma fırsatım olmadı güzelim .....
eger bu renklerde karar kıldıysan baştaki derim ama renk seçimini bidaha düşün istersen en zaında arasına koyu bir renk katki soluk kalmasın . kaydirigubbakcemile5 derimben
ama kullanacak sensin güzelim ...kaydirigubbakcemile5

Doyduysan o başka tabi canım benim mide daha geniş herhal :)))))))))

aebeeeen hani dünkü menüme yorumunu yazmadın

AebencİĞİm lİstemİz tamam mıŞ canım rİca etsem paylaŞım alanına koyabİlİrmİsİn
bedişte güzel yapıyor kopyalamayı o yokmuydu ki .....

tamam kopyalayım o zaman . . 8 takıma gitti degilmi . geçen hafta çok beklemişler bu haftada aynı hatayı yapmayalım ....kaydirigubbakcemile5

özgecim herkes soldaki demiş ama bence sağdaki daha güzel :lepi:

Özgem aslında bende aklını karıştırmak istemedim yoksa bende mutlaka koyu mesela bordo flan bir renkle birleştirirdim ben olsam. Benim mutfak benbeyaz amerikan bilmemnesiymiş ama kendim yaptırsaydım inan koyu yaptırrdım... Daha çok aklını karıştırmadık umarımmmmm:))

Hımmm akrepcim malesef ben 76.400 üm 73.700 ü görmüştüm aylar önce kışın ama koruyamadım şimdi amacım kalıcı kilo vermek...

aslında gönlümden koyu geçiyor canım ama toz meselesi beni düşündürüyor
çalışıyorum her gün tozunu alamam ki mutfağın ki hayatta en nefret ettiğim şey mutfakta toz falan bulunması en önem verdiğim yer mutfak banyo tuvalet çünkü :bbo::bbo::bbo::bbo:
o yüzden senin fikrin benim için çookkk önemli çünkü en tecrübeli sensin aramızda
ayrıca modası geçmeyecek bir şey olmalı çünkü eşya gibi değilki modası geçince değiştir uzun yıllar kullanacağım off ne bileyim kafam çok karışık laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile
aslında ben üstü beyaz altı koyu bordo parlak bir dolap beğendim
ama kafamda soru işaretleri vardı babam marangoz ve genelde üst tabakaya çalışır birçok iç mimara mobilya yaptı babamla konuştum çünkü fikirlerine inanılmaz önem veririm dinlerim
dediki mesela bir ara mavi kırmızı dolaplar vardı ama şimdi basit duruyor.
bunlar ileride modası geçme olasılığı çok olan tarzlar.
klasik renklerin hiç bir zaman modası geçmez ona göre düşün dedi benimkafamı allak bullak etti

özgecim bu arada baştakini beğendim ben tek renk ve metal kollar benimde favorim mutfakta açık renk herzaman güzeldir aydınlık severim bende baştaki güzel diyorum cnm:lepi:kaydirigubbakcemile5

sen birazdaha düşün derim benim mutfak 2. senelik mutait yaptırmış ben hiç sevmiyorum biraz kullanayım degiştirecegim . .
eger tek derdin toz ise sana şunu şoyleyeyim benim oturma odası mor ve venge görmüşümdür resimlerden solonda ceviz . mutfakta akça agaç açık yani inan hiç farkları yok hepsinde aynı toz meselesi .. açıktada çok leke görünüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…