kızlar herkes buradayken aşağıdaki dolap renklerinden hangisi güzel ikisinden birini yaptıracağım kafayı yemek üzereyim zira
nilü kütooo aebenn refff yumukk yardım edin nan bana
bu arada buna uygun granit yaptırmaya karar verdim arkidişler:)
sen birazdaha düşün derim benim mutfak 2. senelik mutait yaptırmış ben hiç sevmiyorum biraz kullanayım degiştirecegim . .
eger tek derdin toz ise sana şunu şoyleyeyim benim oturma odası mor ve venge görmüşümdür resimlerden solonda ceviz . mutfakta akça agaç açık yani inan hiç farkları yok hepsinde aynı toz meselesi .. açıktada çok leke görünüyor .
saggol canım rabbım size daha güzellerini versin evet bi yatak odası kaldı orasınıda ben dekore edecegim ... katoloklardan çıkmış gibi yapmak istiyorum ...kaydirigubbakcemile2aebenım mutfagın cok güzel canım hatta her oda cok güzel sadece yatakodası nostaljil kalmış yoksa oda guzel huzurla oturun inş. saglıklı gunlerle
hehe haklısın aeben ablacım bugünkü menümü yazdımm yarın görüşmek üzere
aaaa çok şık krem olan canım..üst dolapları nasıl yaptıracaksın?????farklı falan yapıyorlar krom çerçeveli ortası cam...yukarıya doğru açılan dolaplardanda koydur bak çok kullanışlı ..içine bardak neyim koyarsın canım....
kaydirigubbakcemile
aslında ben üstü beyaz altı koyu bordo parlak bir dolap beğendim
ama kafamda soru işaretleri vardı babam marangoz ve genelde üst tabakaya çalışır birçok iç mimara mobilya yaptı babamla konuştum çünkü fikirlerine inanılmaz önem veririm dinlerim
dediki mesela bir ara mavi kırmızı dolaplar vardı ama şimdi basit duruyor.
bunlar ileride modası geçme olasılığı çok olan tarzlar.
klasik renklerin hiç bir zaman modası geçmez ona göre düşün dedi benimkafamı allak bullak etti
iyide akrep sabah akşam menün nerde .....:kedi:mesela dün yediklerim:
sabah kalkarkalkmaz iki erik,20 dk sonra bir kase yoğurt
ara: elma çayı
öğle:iskenderin sadece eti ve tereyağsız,peynirli salata,yoğurt
ara:bir kaç kaşık salata
akşam:salata, bir kaşık yoğurt
bugün sabah:iki kayısı 15 dk sonra 4 zeytin domates salatalık(ekmeğim olmayınca ekmeksiz yedim tam ekmek almam lazım)
ara:kiraz,bir kaşık yoğurt
:lepi:
kesinlikle babana katılıyorum canım....
sana bir mutfak modeli göndereyim canım..bak üst dolaplar farklı..çok kullanışlı bu model...
koyu renk parmak izi belli eder çok fazla..
bide laminant mutfak dolabı yapıyoırlar sakın yaptırma derim buda bir fikir olsun...yağ lekeleri kesinlikle geçmiyor laminnat mutfaktan...
inşaat sektöründeyiz uya canım az çok biliyorum...duyuyorum falan....
özge dolabın renginden ayrı bi konuda iç kullanımı canım . kaşık çekmecelerini geniş yaptır ve içine hazırlar var onlardan monte ettir ... ay yakında olsaydın valla çizerdim bile sana benim ilgi alanım bunlar ..... benim içerdeki tv ünitesini bile ben çizmiştim ....
üst dolaplar çok şık....krom tutma yerleride bu şekilde çok hoş duruyor...
krem lakede çok şık durur canım kromaj tutmalarla.....
dolap kapaklarının kenarlarına çizgi falan attırma böyle dümdüz olsun...
ilk gönderdiğin resimdeki kapakların kenarları falan dümdüz modeli güzel aslında..o çizgiler bozmuş dolabı...aynı modelin keram lakesi krom tutaçlar)))))süper....üst dolapta krom çerçeveli falan...
:roflol::roflol:Allahhhhh
derim ne diyeyim
doğru ya sen inşaat sektöründesin :roflol::roflol::roflol:
nilüüü öldün sen haberin olsun bıdı bıdı yerim nan ben senivereliniortakvereliniortak
ŞenizŞeniztamamdır canım gitti bile ....AebencıĞım lısteyı 8. Takıma kordum onlardan oanayda geldı canım sorun yok.
afyet olsun ozaman kaydirigubbakcemile2e işte menüm onlaaaar..sabah vaktim yoktu aç kalmamak için sadece yoğurt yedim tok da tuttu
evet bak açık ve koyu karışık . sadece açıkrenkten yana degilim bende dün sana koydugum dolap resmine benziyor işta . oda böyle 2 renkti ..zemuszemus
üst dolaplar çok şık....krom tutma yerleride bu şekilde çok hoş duruyor...
krem lakede çok şık durur canım kromaj tutmalarla.....
dolap kapaklarının kenarlarına çizgi falan attırma böyle dümdüz olsun...
ilk gönderdiğin resimdeki kapakların kenarları falan dümdüz modeli güzel aslında..o çizgiler bozmuş dolabı...aynı modelin keram lakesi krom tutaçlar)))))süper....üst dolapta krom çerçeveli falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?