Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aeben, kütahya+, Melek+, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+, retBull, yumukum+

oh ne güzel kayracım bak demişinki beni niezman listeye yacaksınız canım sana açıklama yapmıştık ama sen okumadın galiba seni listeye yazmıyoruz canım bu bir yariş 55 kilo bir bunye bizim takımı bozar . hehe .
sen listede omasanda buraya katılıp yazabilirsin demiştik sende arada bir geliyorsu zaten böylede kilo verebilirsin ....

aaaa çok şık krem olan canım..üst dolapları nasıl yaptıracaksın?????farklı falan yapıyorlar krom çerçeveli ortası cam...yukarıya doğru açılan dolaplardanda koydur bak çok kullanışlı ..içine bardak neyim koyarsın canım....

aebenım mutfagın cok güzel canım hatta her oda cok güzel sadece yatakodası nostaljil kalmış yoksa oda guzel huzurla oturun inş. saglıklı gunlerle

ama krem renginin tıtma kısımları çok hoş değil çok gösterişsiz...tutma yerlerişni mutlaka krom yaptır düz uzun olanlardan ..daha estetik durur...aslında 1.resmin tutma yerleri fena değil..biraz daha kibarı zarifi olabilir...

aebenım mutfagın cok güzel canım hatta her oda cok güzel sadece yatakodası nostaljil kalmış yoksa oda guzel huzurla oturun inş. saglıklı gunlerle
saggol canım rabbım size daha güzellerini versin evet bi yatak odası kaldı orasınıda ben dekore edecegim ... katoloklardan çıkmış gibi yapmak istiyorum ...kaydirigubbakcemile2
yakında degişecek benimki vakit bulurda bakmaya çıkabilirsek tabi ...

mufak güzel sizden sonra ekde yaptırdım ocagın yanıda duvarada ek raflar dahda güzel oldu ama rengi ve modeli çok bilindik ya heryerdeki dolaplardan . ama olsun çok şükür önceden dolabım bile yoktu ....:Saruboceq:

evet çok güzel oluyor benim bardaklarım öyle üste açılan dolapta
benim şu an mutfağım çok büyük değil ama heryerini değerelndirmişler o yüzden çok seviyorum
önceki evimizde beyaz dandik dolaplar vardı, hiç bişeyim de sığmıyodu, çok azdı çünkü

şimdikilerin resmini koymuştum belki hatırlıyosunuzdur

:lepi:
kesinlikle babana katılıyorum canım....
sana bir mutfak modeli göndereyim canım..bak üst dolaplar farklı..çok kullanışlı bu model...
koyu renk parmak izi belli eder çok fazla..
bide laminant mutfak dolabı yapıyoırlar sakın yaptırma derim buda bir fikir olsun...yağ lekeleri kesinlikle geçmiyor laminnat mutfaktan...
inşaat sektöründeyiz uya canım az çok biliyorum...duyuyorum falan....

özge dolabın renginden ayrı bi konuda iç kullanımı canım . kaşık çekmecelerini geniş yaptır ve içine hazırlar var onlardan monte ettir ... ay yakında olsaydın valla çizerdim bile sana benim ilgi alanım bunlar ..... benim içerdeki tv ünitesini bile ben çizmiştim ....

iyide akrep sabah akşam menün nerde .....:kedi:

Allahhhhh
derim ne diyeyim
doğru ya sen inşaat sektöründesin :roflol::roflol::roflol:
nilüüü öldün sen haberin olsun bıdı bıdı yerim nan ben senivereliniortakvereliniortak

AebencıĞım lısteyı 8. Takıma kordum onlardan oanayda geldı canım sorun yok.

e işte menüm onlaaaar..sabah vaktim yoktu aç kalmamak için sadece yoğurt yedim tok da tuttu

üst dolaplar çok şık....krom tutma yerleride bu şekilde çok hoş duruyor...
krem lakede çok şık durur canım kromaj tutmalarla.....
dolap kapaklarının kenarlarına çizgi falan attırma böyle dümdüz olsun...
ilk gönderdiğin resimdeki kapakların kenarları falan dümdüz modeli güzel aslında..o çizgiler bozmuş dolabı...aynı modelin keram lakesi krom tutaçlar)))))süper....üst dolapta krom çerçeveli falan...

zaten dolabın kulpları fayansları farklı olacak geniş kulplar istiyorum
cam mozaik istiyorum ama tabi birazda maddiyata bağlı bir şey
nilüü len göster bakim şu örnek mutfağı

evim evim güzel evimde beyaz meleğin dolabı dimi bu yok dolap kapakları vakum düz kapak olacak onda eminim krom kulplarda okey ama soğuk bir mutfak geliyor bana bu -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

buarada bu mutfak modelini k.k nın kullanıcısı olan bir arkadaştan aldım..onun mutfağıymış süper...yarın birgün mutfak yaptırsam bu model seçebilirim yani))))renk değişir bitek....
evim bölümünde koymuş resimleri...sende bakabilirsin cnım

evt canım beyaz meleğin..evt belki soğuk ama alt dolaplar çok koyu renk itici durmuş...canım üst dolaplarda o camlı dolaptan bitanede olsa koydur bak çok kullanışlı..benim evdede var o dolaptan 1 tane...çok rahat ve şık duruyor..

Allahhhhh
derim ne diyeyim
doğru ya sen inşaat sektöründesin :roflol::roflol::roflol:
nilüüü öldün sen haberin olsun bıdı bıdı yerim nan ben senivereliniortakvereliniortak
:roflol::roflol:
AebencıĞım lısteyı 8. Takıma kordum onlardan oanayda geldı canım sorun yok.
ŞenizŞeniztamamdır canım gitti bile ....
e işte menüm onlaaaar..sabah vaktim yoktu aç kalmamak için sadece yoğurt yedim tok da tuttu
afyet olsun ozaman kaydirigubbakcemile2
evet bak açık ve koyu karışık . sadece açıkrenkten yana degilim bende dün sana koydugum dolap resmine benziyor işta . oda böyle 2 renkti ..zemuszemus

ayrıca yerlere bak tek renkten ziyede onuda dolaplar gibi 2 renk yapabilirsin .. açıklı koyulu . bu mutfaktada uygulasarmış harika olurmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…