Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zaten dolabın kulpları fayansları farklı olacak geniş kulplar istiyorum
cam mozaik istiyorum ama tabi birazda maddiyata bağlı bir şey
nilüü len göster bakim şu örnek mutfağı

canım kızzz gel bize ben sana bilgisayarda çizeyim mutfağını yafrımm)))))
3 boyutlu program var çiziyorum ben...
bide sana fiyatlar hakkında bilgi vetreyimmi..cam mozaikler 130 dan başliyy...
ama seramikten kesme istersen 80 den başlıyiii....
kesmede cam gibi duruyor aslında şık...bide mozaikte 3-4 renk birarada kullanılmışsa yorucu duruyor mutfak dolaplarının modelini öldürmesin.ona göre seçersin zaten

Son düzenleme:
hah özke sen nilüye muracakt . gülüm ..
zevklerve renkler tartışılmıyor bence herkesinki farklı sen kendi begenine göre yap özkem .....

nilünün getirdigi resimdeki mutfak bir iki degişilke süper bence yaptırsam kendi muyfagımı ben öyle isterdim ....

ama sen kendi kullanımına göre yaptır güzelim ki içine sinsin ...
evin bitincede resimlerini dört gözle bekliyorum .....
şu yatak odasını yapayım bende koycam ..

bu arda kıslar klementin bildirim yapmadı galiba benmi kaçırdım .

listede bu hafta sonuncuyuz büyük ihtimal herkes . eksi vermiş . bediş eşke sende sabit yassaydın haftaya kullanırdık 2 kilonu . diger cadılarda verirdi derece yapardık hiç olmassa ....

zaten vermeseler haftaya dövecem hepsini . haaa.

:kedi:
kiraz diyeti boşa gitmeyecek umarım...inşallah 1. oluruk yaa..
yumukla kütoda yapacak...4 er kg versek 12 kg yapar)))))wooowwww beee...

klementine geçen girdiğinde evde yatılı misafirleri olduğunu daha sonrada tatile gideceği için izin almak istediğini söylemişti ve beni aynı yazın demişti aebenciğim.

:kedi:

kiraz diyeti boşa gitmeyecek umarım...inşallah 1. oluruk yaa..
yumukla kütoda yapacak...4 er kg versek 12 kg yapar)))))wooowwww beee...

göreyim sizi kızlar bende aeben ve özgenin yaptığı diyete başlayacağım zaten bu hafta kilo veremezsem senden önce ben döveceğim kendimi aebenciğim.klava:

ben santrale ineyim biraz arkadaşım yemeğe gidecekmiş cuma olduğu için herkes cumaya gitmiş kimse kalmamış orda... gelince görüşürüz kızlar malum ordaki bilgisayar kağnı açılmıyor.

benden bukadar kıslar .. görüşürüz .

badişede katılıyorum 1.2. kilo verseniz yeter ...

simitsiz asimmmm günaydınnnn yada tünaydınn diyırrum. nasılsın sarı kuşummmmŞeniz

selam kızlar
tam 40 sayfa geçmiş okudum :bbo: gözlerim döndü :1closedeyes:
ama ne okudum unuttum tabii naniknanik
bedişim geçmiş olsun canım. bir an önce dökersin inşallah. kıss seninkiler kum mu taş mı CADIARZU belki onlar gidince tartıda farkeder ha ne dersin kaydirigubbakcemile3
özgecim ben de 2 renkten yana kullanıyorum fikir hakkımı. allah huzurla oturmak nasip etsin.
çok zor karar vermek kaydirigubbakcemile
aebenim 0,5 kilo daha gitmiş alkisalkisalkis canım benim opuyorumnanaktan
doram iyiyim canım. sen nasılsın. 1,5 kilonun kaç gramı gitti bir de hele laelaelaelaelae
nazlım patronlardan dert yanmış. allah var benim patronum da çok iyidir. kendinden çok çalışanlarını düşünür. kaç kişiye araba aldı, borçlarını ödedi. hem de karşılıksız. eee bende nasipleniyorum tabii vereliniortak delikafadulden
nilüü siz de iyi patronlardansınız naniknanik allah işlerinizi iyi etsin inşallah
elifim kayınvalideye gitmeye çok meraklı. umarım gelince dert yanmazsın :gitme:
yumukumun da düğünü gelmiş çatmış. artık önünde engel olmayacak. tam yol ileriiiiiii sositososito
maytabım canım ben de sen 2007 deyince kendimden utandım valla Çok üzgünüm çoook
refim şefim sen yine iyi giriyorsun nete. ben evde oğlum yüzünden wcye gidemiyorum. kapıda ağlıyor yasakkelime

kiraz diyeti yapsam mı bende acaba. çay serbest mi bunda. linki okuyamadım fisfisfis

çayla ilgili bişey okumadım ama yeşil çay veya bitki çayları tüketebiliyorsun canım çayı tatlandırmak için sadece çiçek balı kullanabiliyormuşsun.

sen ne alemdesin asim varmı kilonda bir fark aldın mı verdin mi söyle bakalım.

kız asi ben kayınvalideye gitmeye değil tatile çıkmaya meraklıyım kaydirigubbakcemile3
gitmeden korkuttunuz gözümü kaynana düşmanları sizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…