çayla ilgili bişey okumadım ama yeşil çay veya bitki çayları tüketebiliyorsun canım çayı tatlandırmak için sadece çiçek balı kullanabiliyormuşsun.
kız asi ben kayınvalideye gitmeye değil tatile çıkmaya meraklıyım kaydirigubbakcemile3
gitmeden korkuttunuz gözümü kaynana düşmanları sizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hmmm bilmem ki çaysız yapabilir miyim fisfisfis önceden çayı sevmeyen ben şimdi içmeyince kötü oluyorum mirmirmirmir
bu arada diyetten hiç bahsetmemişim :jeyyar:
düşündüğünüz üzere biraz kaçırdım ucunu. ama tartılmadım hiç. reglimi bekliyorum. şiştim yine hissediyorum. bir de bir kaç gündür acayip iştahlıydım. bugün iyi
dün yine markete gidip grisini etiform nesfit stokladım. bir de sirkeli limonlu suya başlayabilsem. unutuyorum hep kaydirigubbakcemile
annemlere gidince de beşi bir yerde alıcam. tekrar ona başlamayı düşünüyorum sositososito
hadi bakalım hayırlı olsun asiciğim . sen kilo almazsın . hatta vermeye bile başlarsın onları yersen.
valla altlı üstlü oturan biri olarak uzak olmak her zaman hayalimdir :1ninca:
şu an önümüzde bir fırsat var. bakalım değerlendirebilcek miyiz :Saruboceq:
ben de temmuzun 20 sinde izin kullanmayı düşüyorum. ama patron beni uzaklaştırmak istemiyor. inşallah bir aksilik olmaz zemuszemus
bu arada yazer ve retbull hoşgeldiniz.
umarım sizlerde bu engebeli yolu 6. takım sayesinden aşabilirsiniz. aebenin sopasından korkun derim o kadddaaarrrrr kaydirigubbakcemile3
dün gittim kendime pantolon almaya
42 beden giydim çok bol geliyo belimde , 40 beden de kalçamda dar duruyor mafoldumben
çok beğenmiştim ama almadım
başak bir pantolon aldım 42 beden, belim yine bol ama bacaklar falan normal duruyor
benim şu basenleri küçültmem, bacakları inceltmem lazım
eteklerim 40 beden problem olmuyor da, pantolonlar 42 mafoldumben
38 i görür müyüm acaba?
asicim çay yassaakkk canım...
siyah çay ekmek nescafe hepsi yassakk..
ama ben içerim çay yaaa..of okadarda değil valla...çay 1 bardak sindirimi bile çalıştırır...
8dk demlenen çay sindirim üzerinde etkiliymiş...çok demlememk lasımmmm...
bu marankiye şarlatan diyolar yaw)))hehehe)))
adam reklam yapıyo olmasın falla....
canım benim kader arkadaşım benim :bbo::bbo:
benimde bacaklardan bişey olmuyo pantalon giyiorum bel kısmından 2 karış fark var kalça anca oturmuş
bir beden küçüğü bele tam olacak ama bacaklardan yukarı çıkmıyor
kesip atcam len ben bunlarıÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bu arada yazer ve retbull hoşgeldiniz.
umarım sizlerde bu engebeli yolu 6. takım sayesinden aşabilirsiniz. aebenin sopasından korkun derim o kadddaaarrrrr kaydirigubbakcemile3
Alla şükür benım heryerim şişko hec ole sorunlarım yok 46 44 beden altı ustu cuk die oturuyo:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey
özge biz senle aynı beden giyiyoruzdur heralde di mi?
nazlı sen kaç beden giyiyosun?
benimde tam tersi kötükedihüso
altta cuk oturuyorsa belimi sıkıyor simitler göbek fışkırıyor. belime uygun alırsam da alttan bol geliyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?