özge biz senle aynı beden giyiyoruzdur heralde di mi?
nazlı sen kaç beden giyiyosun?
elif sen kaç beden giyiyorsun??
kıs yanlışımmı var maşallah badi yapmış gibisin ....:lepi::dilcikar: :roflol:
hoş geldin asümm ....Şenizvalla altlı üstlü oturan biri olarak uzak olmak her zaman hayalimdir :1ninca:
şu an önümüzde bir fırsat var. bakalım değerlendirebilcek miyiz :Saruboceq:
ben de temmuzun 20 sinde izin kullanmayı düşüyorum. ama patron beni uzaklaştırmak istemiyor. inşallah bir aksilik olmaz zemuszemus
aaa bende kulagımı kim çınlattı diyodum cadılar sizi ......:kedi:bu arada yazer ve retbull hoşgeldiniz.
umarım sizlerde bu engebeli yolu 6. takım sayesinden aşabilirsiniz. aebenin sopasından korkun derim o kadddaaarrrrr kaydirigubbakcemile3
:lepi:keşke elimden gelse ....:kedi:kızlar selam portföy ataması yapıyorum 400 firmanın mafoldumben
akşam büyük ihtimalle mesaiye kalabilirim yarın tatiliz bu arada
geçen hafta çıkamadık ya bu hafta yapmışlar zemuszemus
ama ben o kadar kötü durumdayım ki anlatamam inanılmaz yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi mirmirmirmirbenim yerime bu atamaları yapmak isteyenler parmak kaldırsın bakimmmmmm:tomato::smiley-cool:
aa hep aynıyız ya aldıgım şeylerin hep bel bölgesi bol gelir ....:gitme:bende sizdenim kızlar benimde belim çok ince ama aşağı taraf maşallah yanı....
boşuna dememişim badiş diye . her yer pumuk gibi hatun ak pak ....Alla şükür benım heryerim şişko hec ole sorunlarım yok 46 44 beden altı ustu cuk die oturuyo:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey
degiş tokuş yapalım asümmmmm laelaelaelaelaebenimde tam tersi kötükedihüso
altta cuk oturuyorsa belimi sıkıyor simitler göbek fışkırıyor. belime uygun alırsam da alttan bol geliyorklava:
gene kolaya aş ermişin anacım içi böcük kanı doluya içme içmeeeee:mymeka::mymeka:sabah yogurt corbası
ara süt
ögle yogurt cobaa
1 bardak kola
red bul canım bak kardeş takımız yeni üye arıyor eger illede listede olmak isterim dersen seni aldıra bilirim oraya . burayada yazarsın şimdi oldugu gibi .....kaydirigubbakcemile5asi_bulut hoşgördük canım... aebenin sopasını henüz görmedim görmekte istemem:) iki gündür usluyum gerçi takımda misafir konumdayım ama kurallara uyuyorum.
umarım vermek istediğim kiloları veririm yapabilenlerden ne eksiğimiz varki. karşı koyamadan yediğimiz şeylerin ne artısı varki bizlere o an için mutlu oluyoruz belki rahatlıyoruz fakat kilo olarak geri dönüyor bize ve kilolarda bizi mutsuz yapıyor.
Herşey irade ve bakıyorumda bu aslında hepimizde var.
kendimizi önce kendimize sonrada birbirimize karşı sorumlu tutarsak üstesinden geliriz...
Ömür boyu sürecek değilya.. hakkıyla diyet yaparsak kısa sürede istediğimiz kilolara kavuşuruz ve birazda olsa suçluluk duygusu duymadan kaçamak yapabiliriz. Ama yok irademize sahip çıkamazsak ömür boyu kilolarımzla savaşırız.... BAŞARABİLİRİZ
canım benim yapmış kadar oldun sağol az kaldı sayılır zaten:lepi:keşke elimden gelse ....:kedi:
aa hep aynıyız ya aldıgım şeylerin hep bel bölgesi bol gelir ....:gitme:
gene kolaya aş ermişin anacım içi böcük kanı doluya içme içmeeeee:mymeka::mymeka:
bu arada 11 olmuşuz kıslar .......
iyi haftasonları özgemm az ye......kızlar benim işim bitti 10 15 dk. kadar çıkacağım hepinizi öpüyorum yarın yokum
tüh size bir taneniz bile yoksunuz hadi öptüm hepinizi by by
Alla şükür benım heryerim şişko hec ole sorunlarım yok 46 44 beden altı ustu cuk die oturuyo:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey
he kız su kozmik bilmemnede kırmızı pancarmıdır nedir tavan yaptı adı sanı duyulmayan sey pazarda 10 lira olmuştu marankı amcamız kiraz ureticileriyle anlaşma yapmış olmayaa olan bizim baarsaklara olacak cırcırcır :roflol:
bende sizdenim kızlar benimde belim çok ince ama aşağı taraf maşallah yanı....
bende aynıyım canım..2 gün önce pantolon aldım 38 beden mesela......ama her 38 uymuyor bana...üst gömlektede m benden veya 38 alırım...40 alsam bol gelir yaka falan..ben 38 veya 40 beden giyiniyorum elifim pantolon kalıplarına göre değişiyor.
,,sabah yogurt corbası
ara süt
ögle yogurt cobaa
1 bardak kola
bu arada 11 olmuşuz kıslar .......
aaaa kızlarrr biz araba aldıkk....bana değil ama şimdilik eşim almış kendine...banada süpriz oldu ..dün arabayla bi geldi bana anahtarı veriyo baktım bu düz olan anahtarlıklardan annnaaa jeton düştü..bende bana aldı sandım hemencik)))9hehehehe))))daha sıra bana gelmemiş:umursamaz:
biz dünakşam birazcık arabayıda ıslatmaya gittik:):)kazasız belasız inşallahhhzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?