Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar fıstıklar ........

menüm .

kavaltı ..
1.5 dl. ekmek .k.k. kaşar . sögüş .

öylen .
1 kase mer. çorba ...1 tb. karpuz. 1 dl. peynir .

ara.
3 ceviz .

ara .
5.6 fındık kadar köfte .

akşam
1 tb. sulu köfte .....salata .... 1 kase yogurt ...

şimdi kalkıp tepinecegim spor yerine .....

:dilcikar: :roflol:
kıs yanlışımmı var maşallah badi yapmış gibisin ....:lepi:
hoş geldin asümm ....Şeniz
bu arada yazer ve retbull hoşgeldiniz.
umarım sizlerde bu engebeli yolu 6. takım sayesinden aşabilirsiniz. aebenin sopasından korkun derim o kadddaaarrrrr kaydirigubbakcemile3
aaa bende kulagımı kim çınlattı diyodum cadılar sizi ......:kedi:
:lepi:keşke elimden gelse ....:kedi:
bende sizdenim kızlar benimde belim çok ince ama aşağı taraf maşallah yanı....
aa hep aynıyız ya aldıgım şeylerin hep bel bölgesi bol gelir ....:gitme:
Alla şükür benım heryerim şişko hec ole sorunlarım yok 46 44 beden altı ustu cuk die oturuyo:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey
boşuna dememişim badiş diye . her yer pumuk gibi hatun ak pak ....
benimde tam tersi kötükedihüso
altta cuk oturuyorsa belimi sıkıyor simitler göbek fışkırıyor. belime uygun alırsam da alttan bol geliyor klava:
degiş tokuş yapalım asümmmmm laelaelaelaelae
sabah yogurt corbası

ara süt

ögle yogurt cobaa
1 bardak kola
gene kolaya aş ermişin anacım içi böcük kanı doluya içme içmeeeee:mymeka::mymeka:

red bul canım bak kardeş takımız yeni üye arıyor eger illede listede olmak isterim dersen seni aldıra bilirim oraya . burayada yazarsın şimdi oldugu gibi .....kaydirigubbakcemile5
ama yok böyle iyi dersende eyvallah ...kaydirigubbakcemile5

canım benim yapmış kadar oldun sağol az kaldı sayılır zaten
8.5 a kadar biter herhalde işim diye hayal kuruyuorum
şakkıdışakkıdı:roflol::roflol:

al işte bu lafın üstüne kola içenin alnını karışlarımben :roflol::roflol:

bu arada 11 olmuşuz kıslar .......

içinde 1 var oda güzel birşey bence sositosositoşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

kızlar benim işim bitti 10 15 dk. kadar çıkacağım hepinizi öpüyorum yarın yokum
tüh size bir taneniz bile yoksunuz hadi öptüm hepinizi by by

kıslar benim pc yarın tamire gidiyor benden haber alamassanız merak etmeyin belki yarın geri gelir belki sonraya kalır .......
hepinize iyi akşamlar ...

Alla şükür benım heryerim şişko hec ole sorunlarım yok 46 44 beden altı ustu cuk die oturuyo:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
benimde alt 40 üsttü bende çözemedimki bir bakıyordun L beden bir bakıyorsun M
BENDE VAR Bİ TUAFLIK AÇIKCASIII

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende sizdenim kızlar benimde belim çok ince ama aşağı taraf maşallah yanı....

aynenn!!!hele basen kısmı coşmuş durumdadelikafadulden
ben 38 veya 40 beden giyiniyorum elifim pantolon kalıplarına göre değişiyor.
bende aynıyım canım..2 gün önce pantolon aldım 38 beden mesela......ama her 38 uymuyor bana...üst gömlektede m benden veya 38 alırım...40 alsam bol gelir yaka falan..

sabah yogurt corbası

ara süt

ögle yogurt cobaa
1 bardak kola
,,

dün akşam bende içtimaslında içmeyecektim herşey akşam yemeğine kadar çok iyiydi..akşam yemeğinde sadece karpuz yedim..sonra benimkiş dışarıya çıkalım dedi bi arkadaşları aradık kumlaya gittik (deniz kenarı yazlık yer)amannn allahım yaz gelmiş anam bi bardan çıktık öteki tavernaya attık kendimizi.tavernadan çıktık rock bara gittikdelikafaduldenavaz avaz bağrıyoruz falan ayyy süperdi yaw.....bende o arada bi kase fıstık 2 kola 1 soda götürdümdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu arada 11 olmuşuz kıslar .......

1.kim kinehıhhhhsengözlerimebaksanab

neyse yarın kiraz şenliği olcek..toparlarız inşallah...dün akşam kendimi dahada bi dana!!!! gibi hissettim ama fıstıkları götürmektende geri kalmadım!!!!!!
kızlar incecikti yaaaaaaa...ufffff...ben 60 kıılodan zayıf olmak istiyorum ya 58 falan(((((uffffffffff....aman ufffffff........(((((((((((((((((((((
ben vereceğim ama kesin vereceğim...2 ayda olmasın 4 ayda olsa gidecek bu kilolar....

günaydınlarr
ohh nilüü gençliğin çocuksuzluğun tadını çıkartın delikafadulden
çocuk olunca hayat tamamen ona endeksleniyor
geç saatte gezmek rüyalarımda artık. şu an yine pusette uyuyabiliyor ama ayaklar taşıyor. yakın zamanda o da olmayacak :umursamaz:

evt canım bu yazı iyi değerlendireyim inşallah.....kilo vereyimde yine bebek için kazı çalışmalarına başlarız:kedi::kedi:

sonra artı gezmeye son dediğin gibi...zaten kışın bişi yaptığımız yok işte yazdan yaza....çocukla oda zor tabi:ecrin_bebek:

aaaa kızlarrr biz araba aldıkk....bana değil ama şimdilik eşim almış kendine...banada süpriz oldu ..dün arabayla bi geldi bana anahtarı veriyo baktım bu düz olan anahtarlıklardan annnaaa jeton düştü..bende bana aldı sandım hemencik)))9hehehehe))))daha sıra bana gelmemiş:umursamaz:
biz dünakşam birazcık arabayıda ıslatmaya gittik:):)kazasız belasız inşallahhhzemuszemus

hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
kazasız belasız inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…