Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlar dün çok yorucu bi gündü sabah kahvaltımı alel acele yaptım okula gittim bi fakülte bi rektörlük arasında mekik dokudum güneşin anlında "yandım yanarım kızlar" türküsüynen yol aldım
işlerden ne ara öğün ne öğle yemeğini zamanında yiyebildim saat 2 gibi bi kaşarlı tost yedim iki dilim ekmekten yaptırdım kepek ekmeği yoktu mecburen normal ekmek.sonra akşam uçak için bilet ayırtcaktım kredimin limiti bitmiş mi koştur koştur bankaya git para yatır geri gel bavulumu hazırla saat 6,30 givi taze fasulye yedim 4 5 kaşık. sonra havaalanına gittim orda binnur kaya (avrupa yakası-şahika) ile karşılaştım millet öyle bakıyoduki kadına o an nasıl rahatsız olduğunu anlamak çok mümkündü bende belki ona sürekli bakarım kendimi tutamam diye gittim en arkada biyere oturdum sonra o milletten o kadar rahatsız olduki şak geldi yanıma oturdu ben hatundan kaçıom hatun geldi yanıma oturdu yav millet telefonu açtı güya çaktırmadan fotolarını felan çektiler valla sanatçı olmakda zormuş anam zaten o kadını canlı yayınlardan felan izlediyseniz çok böle içe kapanık utangaç bi yapısı var .. valla bende açtım kitabımı okudum oda film izledi zaar sürekli telefonuna bakıodu o mutlu ben mutlu ayrıldık sonra .. ama şunuda beklerdim kendisinde . yazercim beni sıkmadın foto istemedin azını açıp seni beğenerek bile izliyoruz demedin bu rahatlığından dolayı teşekkür ederim felan.. adam bi der demi taş atcanda kolun mu yorulcak binnur, aşk olsun binnur, neyse salon kadını çizgimden çıkmak istemiyorum..
eve geldim annem bana oilav fırında tavuk yapmış ya anne saat 11 olmuş dedim dedi bi kırtık ye 3 aydır görmüom seni bi yaptığım yemekten ye felan filan 2 kaşık pilav aldım .. gecede bi temiz uyudum..
sabah kahvaltımda domates peynir salatalık zeytin yedim dün kaçırdığım için ekmek yemedim ..

ayh çok yazdım kızlar yeter da bu kadar
hepinizin yanaklardan mıncırıyorum
başbaş

kızlar buhafta çok sıkı tutalım bu işi bence...bakın kardeş takım yani buhafta birinci olmak için söz vermişler...sizin takım salmış hepten diyorlar....11. falan çok gerilerdeyiz...
bende hıh didim..biz detoks yapcez bu hafta çatlayın didimmmmm:umursamaz::umursamaz:

falla gaza gelelim bu hafta geçelim şu yarışı kızlar hııı ne dersinizzz???zemuszemuszemuszemus

ben bu hafta evdeyim kızlar.. kız kardeşim 52 kilo tatilde bikini giycem forma gircem dio biz onla sindinin cimnastik cd si ile spor yapıcaz yemeğede dikkat edioz zate oohh bu hafta çok veririm ki beeen obaaa..
asılalım kızlar vallaha

kardeş takımız olan 8. takım bizi konuşuyor kızlar ..bizim kiraz detoksumuzdan korkmuşa benziyirleerrrrr))))))heheh))))))))))))
valla bizde çok sıkı tutalım ..yemek yok..yemek yok...yemek yok.....

canım doram yeni kalktım
malum bütün hafta bu günü bekliyorum 2 gündür kimsecikler yok takımda herkes geziyor galiba
hadi hepinize iyi haftasonları

Selam kızlar. Nasılsınız bakalım?
Monti amca diyeti yapanlar sanırım hemşom ve nazlıydı yapanlar,nasıl kiloları verebildiniz mi?
Diğerleri neler yapıyorlar?
Benim pcdeki sorun epeyce bir zamanımızı alaraktan çözüldü ve çocuklardan bana sıra gelmiyor maalesef......
Aynı kilomda beklemekteyim off offffff.....Çocuklar evde olunca hiç diyet falan kalmadı..Hoş yapanda yoktu ya.....
Sizler neler yaptınız bu arada?Yeni üyeler gelmiş galiba...Onlarda hoş gelmişler.
Herkese iyi hafta sonları diliyorum..

aaa dünden beri bitek özge ve asi uğramış ve hiç benim yazdığım motive edici mesajlarıma cevap yazmamış(((((((((((((((
kimse gelmedimi??????
benim kiraz iyi gidiyor ama bilemem şuanda saat 15,30 ve 2 defa büyük wc çıktım...daha cırcır ve karınağrısı çekmiyorum...ama karnım çok aç ya ......dayanırım inşallah...akşam ola hayrola.......

yazer naber yaramaz kızzz....nasıl gidiyo diyet ve spor...hiç ses vermemişsin.....
avrupa yakasındaki binnuru bende çokkk beğeniyorum ama sana teşekküretmeden gitmesine bende alındım doğrusu......

Selam kızlar ;:))) kaç gündür bende yokum inanın 1 dk. girip yazmaya fırsat bırakmıyor bu bızdık eşim hafta sonuda çalışınca tüm gün benle tabi kimse yok. Benim monti diyeti tam gaz devam ediyor. Ben kusursuz olduğunu düşünüyorum bugün kitaptaki gibi % 70 kakaolu bitterde yedim bir dilim kadar ince :) şimdilik hiç kaçırmadım 5 gündür hiç kahve içmedim Bakalım kararlıyım.

Bu gün yediklerim

Sabah: 3-4 zeytin 2-3 dilim tam buğday ekmeği ve domates salatalık yedim çok azda yağsız beyaz peynir.

Ara bitter çikolata: Kitaptaki gibi
Öğle: Fırında tavuk salata ve yoğurt
Ara: Kayısı 6-7 tane küçüklerden
Akşama salata ve yoğurt yiycem öğleni 2-3 gibi geç yedim haliyle karnım çok tok...
Geçmiş günleri de yazmak istiyorum ama fırsat kalmıyor genelde öğlenleri balık yada tavuk yiyorum akşamları sebze ve baklagil her öğünde yoğurt yiyorum işte böyle canlarım....
ınşallah kalıcı bir sonuç alırım...

günaydınlar 6. takımın hatunları. yorucu bir haftasonundan sonra işe gelmek çok zor oluyor yaaaa.

QUOTE=nilüfer79;7809538]kızlar buhafta çok sıkı tutalım bu işi bence...bakın kardeş takım yani buhafta birinci olmak için söz vermişler...sizin takım salmış hepten diyorlar....11. falan çok gerilerdeyiz...
bende hıh didim..biz detoks yapcez bu hafta çatlayın didimmmmm:umursamaz::umursamaz:[/QUOTE]

sana katılıyorum nilü bu hafta işi sıkı tutup 1. olalım :lepi:

oyyy kuzular nerden başlasam nası anlatsam başlıyorum cuma akşamı sizden ayrıldıktan sonra bi sitede istedigim bişiyi cok ucuza buldum ve kocacıma dedim nazlansada kabul ettirdim onu almaya gitmeden sinamaya gitmeye karar verdir gecen carfurdan 11 tane bilet hediye verdiler bedava olmasa ömrumde sinema görecegimdi yoktu bu yaşta ilkkez :))) neyse merak ettigim kadar hoş bişi deilmiş ben yuksek sesden nefret ederim :SS basım şişti yaw ordn cıkıp eve gelene kadar 1 oldu uyuyana kadar 3 sabahta 7 de kalkıp köye gittik evımız baya azalmış harctı kumdu suydu tuglaydı böggg geldi dişlerimden bile kum cıkıyodu ya cıtır cıtır kafam dolu döktüğüm kumları takviye etim yanı neyseee boya yaptık camları temizledim esyaları yerleştirdim şimdi 1 2 haftasonuluk işi kaldı evimizin elektirik kabloları su tesisatı kapılar dış sıva bişe kalmadı yane dun akşamda 9 da cıktık normalde 1,5 saat yol ama kaynanamların kaplıca evın önünde kiraz var ondan toplayın kötü olacaklarmış komsular arıyo iz gidemiyoruz dediler evren kiraz diyetini yapmamı istiyo ama olmadı işte giderken kirazımı aldım gittim ama yemeye fırsat olmadı gelen giden boldu ev görmeye köyde onlara koydum falan

gece tam eskişehire girdikki 1 mesaj yegenım "tete ılıcadayız köyden dönerken buraya in " ya mesaj gec gelmiş 40 dakka önce burunlarının dibinde kiraz topluyodum mis gibi iniverirdim işte uyus oldum

bugun gidicem galba 2 ablam 1 yengem teteler halacıklar kacırmamak lazım ama kocacımdanda ayrılmak istemiyorum offf bi evi toparlıyımda arkadasımdamda memleketten geldi onuda özledim ugramam lazım iş cok bugun

kilom aynı çok calıştım ter döktüm yoruldum ama olmamış işte kaynanam kahvaltıya hamur işi öglene hamur işi yaptı yemesen olmaz artık bol karpuz takviyesiyle yedim ama bilmiyorum artık halada cırcırım bu konuda cok gururluyum evde wc yok ve cırcır bi insan olarak vukuatsız dönmeyi basardımm :)))

ben bi nikotın keydi yapıp işlere koyulsam iyi olacakk cok uzunn olmuş yaww

tebrik ederim seni küto cırcır olupta wc olmadan kasasız belasız atlatman çok iyi olmuş ben hayatta atlatamazdım herhalde.kiraz diyetine başlayamaman kötü olmuş canım ama sağlık olsun.

günaydın kızlar:...
nazcım gerçekten ben buhafta SIKI TUTMAYA kararlıyım....
dün kirazları yedim ama akşam düğün varmış ve yemekliymiş....sadece yemkete haşlanmış tavuk üzerine mantarlı sos dökmüşler sosun gelmediği yerlerden tavuk yedim 4 çatal falan...bide salata vardı ondan yedim....
busabah yine kirazıma devam...
küçük tatlı tabağının alacağı kadar kirazı koyup yiyorum..yarım kg mu 300 grammı okadarını ölçemiyorum...

tebrik ederim seni küto cırcır olupta wc olmadan kasasız belasız atlatman çok iyi olmuş ben hayatta atlatamazdım herhalde.kiraz diyetine başlayamaman kötü olmuş canım ama sağlık olsun.

sormaya naslım madalya takılcak hatunum bu konudaa:lepi:

nilüm başlamış ne güzel kiraz bol bugun yarın yapsam olmamı acep bak yuzerimde bol bol ablamlaray uyup diyetımı yapsam birde yuzsem süper olur havuza girdimmi ben en az 3 4 saat yuzuyorum işe yarar kesinlikle acıktıkca in aşşa mahalleye kaynanamın agaca yanaş ordan anamların eve tırman al sana spor zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…