kızlar nerelerdesiniz ya ben geldim siz yoksunuz((
günaydın kızlarrr
oyyy kuzular nerden başlasam nası anlatsam başlıyorum cuma akşamı sizden ayrıldıktan sonra bi sitede istedigim bişiyi cok ucuza buldum ve kocacıma dedim nazlansada kabul ettirdim onu almaya gitmeden sinamaya gitmeye karar verdir gecen carfurdan 11 tane bilet hediye verdiler bedava olmasa ömrumde sinema görecegimdi yoktu bu yaşta ilkkez :))) neyse merak ettigim kadar hoş bişi deilmiş ben yuksek sesden nefret ederim :SS basım şişti yaw ordn cıkıp eve gelene kadar 1 oldu uyuyana kadar 3 sabahta 7 de kalkıp köye gittik evımız baya azalmış harctı kumdu suydu tuglaydı böggg geldi dişlerimden bile kum cıkıyodu ya cıtır cıtır kafam dolu döktüğüm kumları takviye etim yanı neyseee boya yaptık camları temizledim esyaları yerleştirdim şimdi 1 2 haftasonuluk işi kaldı evimizin elektirik kabloları su tesisatı kapılar dış sıva bişe kalmadı yanedun akşamda 9 da cıktık normalde 1,5 saat yol ama kaynanamların kaplıca evın önünde kiraz var ondan toplayın kötü olacaklarmış komsular arıyo iz gidemiyoruz dediler evren kiraz diyetini yapmamı istiyo ama olmadı işte giderken kirazımı aldım gittim ama yemeye fırsat olmadı gelen giden boldu ev görmeye köyde onlara koydum falan
gece tam eskişehire girdikki 1 mesaj yegenım "tete ılıcadayız köyden dönerken buraya in " ya mesaj gec gelmiş 40 dakka önce burunlarının dibinde kiraz topluyodum mis gibi iniverirdim işte uyus oldum
bugun gidicem galba 2 ablam 1 yengem teteler halacıklar kacırmamak lazım ama kocacımdanda ayrılmak istemiyorum offf bi evi toparlıyımda arkadasımdamda memleketten geldi onuda özledim ugramam lazım iş cok bugun
kilom aynı çok calıştım ter döktüm yoruldum ama olmamış işte kaynanam kahvaltıya hamur işi öglene hamur işi yaptı yemesen olmaz artık bol karpuz takviyesiyle yedim ama bilmiyorum artık halada cırcırım bu konuda cok gururluyum evde wc yok ve cırcır bi insan olarak vukuatsız dönmeyi basardımm :)))
ben bi nikotın keydi yapıp işlere koyulsam iyi olacakk cok uzunn olmuş yaww
tebrik ederim seni küto cırcır olupta wc olmadan kasasız belasız atlatman çok iyi olmuş ben hayatta atlatamazdım herhalde.kiraz diyetine başlayamaman kötü olmuş canım ama sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?