Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

klüyocum kolay gelsin nekadar çok iş yapmışsın ....neyse evinize 1-2 haftaya yerleşirsiniz umarım....
kiraz diyetine istersen bugün devam et canım ....gerçi misafirler arkadaşın onlarla buluşunca diyet falan kalmaz...olmazsa ayın 20 sine denk gelen tarihte yaparsın sende....

evt başladım canım aslında baya doyuruyor ya....hatta biraz midem bulanır gibi oluyor okadar kirazı yedikten sonra...açlık hissetmiyorum...
ama dün akşam o haşlanmış tavuktan 4 çatal yedim bide salatadan..salatada sadece domatez maruıldu..çok güzel bi salata değildi (yağsız kuru bi salataydı)yani onuda her lokmamda 1 çatal falan aldım 4 çatal falan ...
bişi olumu bilmiyorum artık....ama şuan karnım dümdüz....
bitane lastikli bir kemerim var benim onu takınca patlayacak gibi olurdum resmen ..ayaktayken iyide oturunca çok sıkardı...bugün taktım ve şuan otururklen falan çok rahatım....
bu sabah kirazımı yedim...yanımada aldım 1 torba öğlen yiyeceğim...:lepi:

benimde işyerinde kirazlarım var ve henüz bişey yemedim bendemi yapsam yaaaaa...

yap gitsin nazcım ya negüzel işte....
şuan kendimi kiraz orucu tutuyormuşum gibi hissediyorum)))))
ya canımda bişi istemiyor inanki......
yeşilçay içeceğim birazdan...
biraz midem dinlensin ve küçülsün ya torbaya döndü zaten....
eşim sabah kahvaltı yap bir lokma aldiye ısrar etti ama almadım hiç canım istemiyor ki..bunu koydum kafaya şimdi ya neden yiyeyim zaten hep yemişim....şimdi yemeyeyim diyorum...
eşimde eskiden hep az ye yeme falan derdi...hatta bazen beni sinir ederdi yediğim lokmayı sayar gibi...bugünde ye diye tutturdu..ay ne ters adam yaww)))))))))))))))))

başlıyorum ozaman bugün. bende sabah bana atılan mailllerden birini izlerken çok kötü oldum. yemek lokantasından artan ve çöpe atılan herkesin artığı olan yemekleri çöpten alıp yiyen çocuklar vardı. onlar açken biz honi gırtlak yemek yiyiyoruz. çokkk kötüüü oldum.. :gitme:

ayyy canımmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
işte memlekette nekadar çok aç insan var offff çok üzücü....
biz çok şanlıyız çok şükür elhamdülillah.....
çok yiyoruz çok...
2 gün kiraz yiyeceğiz ondan bile korkuyoruz kızzz:roflol::roflol:
mideler küçülsün biraz..başla canım sendeee....

evet bugünlerimizede şükür yediklerimizi bulamayanlarda var. ben başlıyorum bugün bakalım ne olacak. sonuna kadar kararlıyım dayanıcam .

hihoyyythihoyyytbende şimdi yeşil çayımı içiyorum mis gibiiiii)))))ohhhhh))))
içim rahat mutluyumhihoyyyt
suyum yanımda....ohhhhh:sm_cool::sm_cool:
midem guruldayınca içiyorum iyi geliyyyyoo:roflol:
karnım guruldasada istediğim bu zatenn dimii şikayete gerek yok canım ....kendimizi iyi hissetmek gibisi yok aslında canım...
başladık bileeeee

ben bu yeşil çayın ballısını deniyorum şuan fena değil....
5 çeşit karışık olandan almıştım ..ginkonglu yaseminli ave e vitaminlide var....
öğlenki ara menümde yaseminlisini içeceğim bakalım...
çeşitimde çokkkkkk vallaaaakaydirigubbakcemile5

bende demleme yeşil çay içicem üşenmeyip aşağıya inersem geçen hafta çayım santralde kaldı.

Günaydın arkadaşlar.
hafta sonu hiç giremedim foruma iş güç çocuk derken.
Bu arada bir sorum olacak bu monti diyeti nedir?

günaydın kızlar
karnınız acıktıkçamı kiraz yiiceksiniz yoksa 3 öğün falanmı
benimde bi şoka ihtiyacım var aslında 24ünde görümceme gidicez ve ben hala istediğim kıvamda değilim ama olmayan sütüm iyice yok olur korkuyorum şok falan yapmıyorum
size kolay gelsin
bende peynir domates salatalık biber 4 yeşil 3 siyah zeytin bol taze nane ve ekmekle kahvaltı yaptım
60.6ydı sabah kararlıyımkaçamak yok bu hafta 59.xi görecembaşka yolu yok

yaa çikolatanın tadını unuttum aslında yaptığım tek kaçamak bu arakar bahçede yediğim 2 avuç çekirdek şu düğündeki meşrubatlar mahvettti beni daha fanta kola sokarsam eve

günaydın kızlar çok yorgunum çoook-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

cumartesi pazar düğünümüzü bitirdik çok şükür ama bizde bittik,evde 2 gün düğün yemeği verildi kına günü yaklaşık 50 düğün günü 150 kişi mahvoldum ben ya bugün nasıl işe giderim bilmiyorum ,yorgunluğun dışında çok güzel geçti çok eğlendik,uzun zamandır görmeyenler özellikle yanıma gelip ne kadar zayıflamışsın ne yaptın nasıl verdin... sorulardan ve herkese ayrı cevap vermekten yoruldum vallakaydirigubbakcemile3 resimler makinayla birlikte düğün evinde kaldı epey bişeyler daha unutmuşuz cep telefonları falan bu akşam tekrar gideceğiz yarın yüklerim inşallah :lepi:

Teşekkür ederim Naz. bu diyeti biliyorum bir müdürümüz uygulamıştı seneler evvel ve gerçekten de baya bir kilo verdi ve verdiği kiloları geri almadı ama monti nin önerdiği ayrışmayı kendine yaşam biçimi seçti.

çok şükür atlattın canım....
ee kilolar ne durumda..devammı diyete????
resimleri merakla bekliyorum şeker..

ay kimse yokk....
nazcım naber nasıl gidiyor???
ben çok acıkmıştım başım ağrıyoru 1 tabak kiraz yedim...
şuan iyiyim....karnımda doydu))))
senin nasıl gidiyor????

ay kimse yokk....
nazcım naber nasıl gidiyor???
ben çok acıkmıştım başım ağrıyoru 1 tabak kiraz yedim...
şuan iyiyim....karnımda doydu))))
senin nasıl gidiyor????

benimde iyi gidiyor şuanda açlık hisetmiyorum başım ağrıdı bir ara ama bol su içerek onuda halletim şimdilik sorun yok . opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…