bu kiraz diyeti benim için iyi olacak çünkü benim boğaz açıldı yine bişekilde bir yerde başlayıp durdurmam gerekiyordu. bu çok iyi oldu.
bugün takım oldukca sessiz. Bende bugün itibariyle milliyet te okuduğum 3 haftalık bir program var onu uygulama başladım.
evt canım benim içinde iyi oldu aslında..bide sen bana arkideş oldun ..dahada iyi gidiyor benim motivasyonum sayende canımopuyorumnanaktan
zaten gündüzü geçirdikmi gece hiç yemeyiz daha kolay oluyor..bugün bütün gün uğğraştım kendimi tuttum akşammı yiyeceğim ayyy mümkün değil deriz ..yemeyizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
süperiz canım süper gidiyoruz asla bozmak yok....yedik yedik şiştik yaa..
şimdi diyorum ramazanda oruç tutacaksın bu neki enazında kiraz yiyorsun su içiyorsun diyorum dikiyorum suyu....sengözlerimebaksanab
nasıl bişi canım....
Bugün toppik terkedilmiş gibi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugün takım oldukca sessiz. Bende bugün itibariyle milliyet te okuduğum 3 haftalık bir program var onu uygulama başladım.
bozmak yok valla nilü bozarsan vururum seni topuklarından benim aklıma direk çopten yemek yiyen çocuklar geliyor. Onlar yiyecek ekmek bulamıyor çöpten besleniyor sen 3 gün dayanamayacakmısın diyorum ve açlığım direk olarak geçiyor.
yok yok ya bozmam gerçekten bak sende bozma nolur...senin giderse benimde gider...:roflol::roflol:
bende hep ramazanda dayandın şimdimi dayanamıyorsun irade bu tut kendini diye düşünüyorum valla....
e bide yedik yedik şiştik şimdi yemeee artık tamam diyorum...hem çok yemekte günah....delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
akşam sakın haaa sakınnnnnnnnn....
bak ben kesin yemem..evde zaten 3 kg kiraz var onları yemezsem eşimde bidaha ne istesem almaz..atılır günahh...şimid mecbur yemem lazım onları:roflol:
evt evt aynenn canım...
ben şimdi mis kokulu yeşil çayımı içeceğim buseferki yaseminli....
ay sıcak suyum geldi şimdi ..sallıyorum içine..biraz tokta tutuyor buarada...
tadı nasıl oluyor . bende alıp deneyeyim.
yumukçuğumda bugün başlayacaktı kiraz diyetine başladımı acaba
canım yaseminlisi bitki çayı kokusunda yani aynı..
ballısını içerken çok az bi tatlımıs bi tat kalıyor boğazında...valla öyle çok güzel bişi değil..görev icabı içiyorum bendesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evt başlayacaktı ama geldiğinde hiç bişi yazmadı okonuuyla ilgili canım......
benim biraz bağırsaklar hareketleniyor galiba kızzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gurul gurul orkestra başladı :roflol:
ben çıkıyorum bitanem...inşallah bu akşamı alnımız akıyla atlatırız..öptüm byeee
o nasıl bişey oluyor .milliyetin bugünkü gazetesinde mi var.
evt evt aynenn canım...
ben şimdi mis kokulu yeşil çayımı içeceğim buseferki yaseminli....
ay sıcak suyum geldi şimdi ..sallıyorum içine..biraz tokta tutuyor buarada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?