benimde asıl korktuğum akşamları oluyor....yemek yemek istemiyorum bende...
karpuz yiyerek kapatırsam günü çok etkisi olur kiloma....bugün zaten böyle kapatırsam sabah kilom güzel çıkar....yok yookkk yemeyeceğim kesin kesin...:lepi:
motivasyon için teşekkürler arkadaşlar. umarım en kısa sürede 59 kg felan görürüm. bu sabah göğüs bel ve kalçamı ölçtüm 100 88 100 çıktı :)
buarada hafta sonuna eşimin bütün akrabaları bende..bayanlar yani...oturmaya geliyorlare cumartesi günü...cuma öğleden sonra eve gidip birsürü pasta börek hazırlayacağım...
beni tehlikeli bir hafta sonu bekliyor gerçekten...pazar günüde babam kardeşim ve annem bursaya geliyorlar....annem bir hafta falan kalacak....yemek konusunda tehlikeli bir haftaya giriyorum ama herşey bana bağlı tabiiii:.......yenilmeyeceğim annemin yaptığı yemeklere inşallahhhlmaz:
yok yok kesin yeme yarında cuma ilk 3 e girelim bu hafta . dünkü ev sahibine bayıldım derdimi anlattım hiç ısrar etmedi yemek ye diye bende küçük bebek vardı ona baktım çok şeker bir bebekti. aslında bugünü sadece meyve yiyerek kapatmak istiyordum ama sabah biraz kötü oldum onun için grisini ve peynir yedim. opuyorumnanaktan
inşallah canım. ama inan kendini şartladığın zaman yemiyorsun. dün okadar güzel yemekler vardıki yemiycem ben dedim. bu kadar emeklerimi boşa çıkarmamamlıyım dedim ve yemedim istedikten sonra çok şeyi başarabiliyoruz yeterki isteyelim.... ve eminim sende yenilmeyeceksin annenin o güzel yemeklerini abartmadan az az yiyebilirsin yemeklerden .
Merhaba cnaım. moralini bozma mutlaka verceksin. benim bir tanıdığım bu monti diyetiyle baya bir verdi hatta monti ilkelerini yeme alışkanlığı olarak benimsedi ve verdiği kiloları asla geri almadı. devam et canım ümitsizliğe kapılma. bu arada bebiş ne kadarlık? benimde 1 yaşında kızım var
evt canım yeterki kafada bitsin olay...
aslında annem genelde sebze ağırlıklı pişirir..bizde giritlilik var sebzeyi çok tüketiriz...
ama şimdi yemekte sebze yemeği pişirirpte yaz geldi size bir kıymalı patlıcan böreğimden açayım dersedelikafaduldendelikafadulden
offf ünlüdür annemin patlıcan böreği ...ama sadece sadece 1 parça alırım..börek varsada yemek yemem..kesin dengeleyeceğim canım..bu hafta emek verdik valla emeğime saygım varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok dikkat edeceğim canım söööözzzzzz:lepi:
buarada bugün akşam yemeyeceğim..yarın ilk 3 teyiz..yemezsem kesin 66,5 çıkarım canım..çünkü dün öyleydim...
günaydın kızlar...
Meyveli nesfitimi aldım oturdum pc başına bi yandan kahvaltı ediyorum bi yandan yazıyorum nasılsınız bakalım,kirazcılar yarın dereceye gireriz kesin sayenizdekaydirigubbakcemile5:lepi:ben hafta sonu şişkinliğini attım üzerimden çok şükür ama kilomda değişiklik yok
nazlıcım yarın denetimdeyim tüm gün. Sana sabah kilomu msj atsam telefonun olur mu tatlişkom:)
olur canım neden olmasın numaramı vermiştim yanlış hatırlmıyorsam
Evet canım numaran var. :) Sağol
Ya bizim eski arkadaşlar artık neden hiç gelmiyor
Pınar, Küto, Özo, Asi :)))))
Özgeyi arada görüyorum ama eskisi gibi sık değil...
Evet canım numaran var. :) Sağol
Ya bizim eski arkadaşlar artık neden hiç gelmiyor
Pınar, Küto, Özo, Asi :)))))
Özgeyi arada görüyorum ama eskisi gibi sık değil...
üstüme bastın kaldır ayağını kaydirigubbakcemile3
geçmişe gömüldüm. sayfalarca ilerletmiş kiraz güzelleri
tebrik ediyorum valla :hooray:
inşallah verilen kiloları geri almazsınız. nazcım 2 grisini ile kahvaltı ediyorsun kesin almazsı geri opuyorumnanaktan
montici valla seni de acayip gaza gelmiş görüyorum. umarım akraba olmayı becerebilirsin şu kıl montiye lülülülülülü
beni soracak olursanız regliyim ve 58 kiloydum bu sabah kaydirigubbakcemile
akşam yemekli düğüne gittik. onun şişliği de vardır :sinifsinif:
üstüme bastın kaldır ayağını kaydirigubbakcemile3
geçmişe gömüldüm. sayfalarca ilerletmiş kiraz güzelleri
tebrik ediyorum valla :hooray:
inşallah verilen kiloları geri almazsınız. nazcım 2 grisini ile kahvaltı ediyorsun kesin almazsı geri opuyorumnanaktan
montici valla seni de acayip gaza gelmiş görüyorum. umarım akraba olmayı becerebilirsin şu kıl montiye lülülülülülü
beni soracak olursanız regliyim ve 58 kiloydum bu sabah kaydirigubbakcemile
akşam yemekli düğüne gittik. onun şişliği de vardır :sinifsinif:
Nilüüüüüüüüü ne böreği kızzzzzzzzz vallahi benimde canım çektiama dayanmalıyız ben şahsen bu kez beynimde bitirdim bu diyet ve yeme olayını montiye çok inanıyorum. Ama sanırım benim porsiyonlarım biraz büyük oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?