Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

buarada hafta sonuna eşimin bütün akrabaları bende..bayanlar yani...oturmaya geliyorlare cumartesi günü...cuma öğleden sonra eve gidip birsürü pasta börek hazırlayacağım...
beni tehlikeli bir hafta sonu bekliyor gerçekten...pazar günüde babam kardeşim ve annem bursaya geliyorlar....annem bir hafta falan kalacak....yemek konusunda tehlikeli bir haftaya giriyorum ama herşey bana bağlı tabiiii:.......yenilmeyeceğim annemin yaptığı yemeklere inşallahhhlmaz:

yok yok kesin yeme yarında cuma ilk 3 e girelim bu hafta . dünkü ev sahibine bayıldım derdimi anlattım hiç ısrar etmedi yemek ye diye bende küçük bebek vardı ona baktım çok şeker bir bebekti. aslında bugünü sadece meyve yiyerek kapatmak istiyordum ama sabah biraz kötü oldum onun için grisini ve peynir yedim. opuyorumnanaktan

motivasyon için teşekkürler arkadaşlar. umarım en kısa sürede 59 kg felan görürüm. bu sabah göğüs bel ve kalçamı ölçtüm 100 88 100 çıktı :)

inşallah canım benim. burda birbirimize destek olmak için varız herzaman motive ederiz biz seni canım.

inşallah canım. ama inan kendini şartladığın zaman yemiyorsun. dün okadar güzel yemekler vardıki yemiycem ben dedim. bu kadar emeklerimi boşa çıkarmamamlıyım dedim ve yemedim istedikten sonra çok şeyi başarabiliyoruz yeterki isteyelim.... ve eminim sende yenilmeyeceksin annenin o güzel yemeklerini abartmadan az az yiyebilirsin yemeklerden .

canım grissibi ve peynirden bişi olmaz..zaten peynir yediğinde çok iyi olmuış bence..süt ürünü nede olsa ve bazı besinlerden uzak kalmamız gerekiyor...
bende akşam yatmadan süt içmeyi düşünüyorum aslında..bide güçsüz dirençsiz kalmayalım ama zayıflayacağız derken...

evt canım yeterki kafada bitsin olay...
aslında annem genelde sebze ağırlıklı pişirir..bizde giritlilik var sebzeyi çok tüketiriz...
ama şimdi yemekte sebze yemeği pişirirpte yaz geldi size bir kıymalı patlıcan böreğimden açayım dersedelikafaduldendelikafadulden
offf ünlüdür annemin patlıcan böreği ...ama sadece sadece 1 parça alırım..börek varsada yemek yemem..kesin dengeleyeceğim canım..bu hafta emek verdik valla emeğime saygım varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok dikkat edeceğim canım söööözzzzzz:lepi:
buarada bugün akşam yemeyeceğim..yarın ilk 3 teyiz..yemezsem kesin 66,5 çıkarım canım..çünkü dün öyleydim...

günaydın kızlar...
meyveli nesfitimi aldım oturdum pc başına bi yandan kahvaltı ediyorum bi yandan yazıyorum nasılsınız bakalım,kirazcılar yarın dereceye gireriz kesin sayenizdekaydirigubbakcemile5:lepi:ben hafta sonu şişkinliğini attım üzerimden çok şükür ama kilomda değişiklik yok

mirmirmirmir Sağol canım morel verdiğin için. İnşallah veririm artık kurtulmam lazım benim bebiş 2 yaşında ve ben hala doğum öncesi kiloma dönemedim 30 kilo alınca insan Daha hala 8 kilo var eski kiloma nefret ediyorum yaa tombiş olmak ne zormuş :))

İNŞALLAH CANIM EVET AZ AZ DENGELEYEREK YERSEN DAHA GÜZEL OLUR BEN BÖREK YEMEYELİ OKADA ÇOK OLUYORKİ TADINI BİLE UNUTTUM NERDEYSE PATLICANIM HER TÜRLÜSÜNE BAYILIRIM BEN..... opuyorumnanaktan

günaydın yumukçuğum afiyet olsun canım.

Günaydın yumukum afiyet olsun........ Red Bulllll arkideşim senin dünkü menün çok güzel olmuş bence böyle devam et durduysa bile kilo vermen o direnci kırarsın merak etmeee.

Bu arada kızlar haftaya benimde annemlerde 3-4 gün kalmam gerekecek çok korkuyorum annemin yemekleri çok yağlı ve karbonhidrat ağırlıklı olur montimi asla ve asla bozmamam lazım:))))))

Nazlıcım yarın denetimdeyim tüm gün. Sana sabah kilomu msj atsam telefonun olur mu tatlişkom:)

Nilüüüüüüüüü ne böreği kızzzzzzzzz vallahi benimde canım çekti ama dayanmalıyız ben şahsen bu kez beynimde bitirdim bu diyet ve yeme olayını montiye çok inanıyorum. Ama sanırım benim porsiyonlarım biraz büyük oluyor :)

olur canım neden olmasın numaramı vermiştim yanlış hatırlmıyorsam

Evet canım numaran var. :) Sağol

Ya bizim eski arkadaşlar artık neden hiç gelmiyor
Pınar, Küto, Özo, Asi :)))))
Özgeyi arada görüyorum ama eskisi gibi sık değil...

üstüme bastın kaldır ayağını kaydirigubbakcemile3
geçmişe gömüldüm. sayfalarca ilerletmiş kiraz güzelleri
tebrik ediyorum valla :hooray:
inşallah verilen kiloları geri almazsınız. nazcım 2 grisini ile kahvaltı ediyorsun kesin almazsı geri opuyorumnanaktan
montici valla seni de acayip gaza gelmiş görüyorum. umarım akraba olmayı becerebilirsin şu kıl montiye lülülülülülü
beni soracak olursanız regliyim ve 58 kiloydum bu sabah kaydirigubbakcemile
akşam yemekli düğüne gittik. onun şişliği de vardır :sinifsinif:

REFFFİM pınar tatilde döner dönmez gelicek tekrar , kütahya köye gitti , özgeciğim bugünlerde çok yoğun ondan fazla giremiyor .

sağol asiciğim 3 gündür kiraz yemekten öğğğ geldi uzun bir süre kiraz görmek istemiyorum 1 kilo gitti çok şükür. inşallah geri gelmez ben dikkat edicem tabi bu sefer...

Özledim vallahi sizleri :) Aman dikkat üstüne basmiyim baya bir ağırım senden kuzum malesef ( keşke senin kilonda olabilsem bekarken bile o kiloda hiç olmadım ya neyse ...
Monti amcam umarım beni sever ben onu çok sevdim ve inandım Aldatmaz beni umarım :) Sende denemişmiydin bu diyeti kuzum??? ve sonuç aldın mı???:1hug:

ayy yok gülüm yokk ne böreği yağlı yağlı bu sıcakta..iyyyyy....
yiyeceksin sonra tulumba gibi oturup kalacaksın yerine hareketlerin ağırlaşacak adım atmakta bile zorlanacksın ay bide hareret yaparr offf miden yanacak.....delikafaduldendelikafadulden
ay kesinlikler yiyememmm yokk....
ben şimdi bir tabak buzz gibi dolapta soğurtulmuş kiraz yedim ohhh...içim serinledi valla.....son kirazlarımda bitti....
1 saat sonra arpa şehriye çorbası içeceğim kızlar kanım acıkınca:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok iyi hissediyorum kendimi..şimdi börek vs yeseydim nekadar mutsuz huzursuz hissedecekim kendimi.....hiç özenmiyorum hiççççç:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
devam devam pes etmek yok alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…