hım mantıklı görünüyor maytabım .....kaydirigubbakcemile5aebencim 67.5 la gidip 69.5la dönmektense 65le gidip 67.5la dönmeyi tercih ederim bence diyete devam
bende inmeye uğraşıyorum haftaya cts izmire gidicez 1 haftalığına orda kesin alıcam ama inipte almak bncedah iyi
evet beni sıkanda bu bu kaçıncı 65 inip tekrar çıkmam 10 oldu galiba . buda hevesimi çok etkiliyor .moralimi çok bozuyor .. bide 65 indim ama yagdan inmeyişim düşük kl. diyetten soguttu beni .....:gitme:bence sen gelince başla çünkü şimdi biraz vereceksin tatilde alacaksın tam motive olmuşken haydiii en baştan al
şimdi korumaya geç tatil dönüşü de sahalara hızlı bir dönüş yaparsınhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
aslında sitres yapmadıgımda kilo almıyorum kıslar şu 3. günlük tatilde çok fena yedim içmeceden kaynaklanan bişi di ama bakın 1 kilo aldım döndüm hayret ettim kendime dün okadar yemedigim halda 1. günde 1 kilo almışım .:1shok: nasıldır bu iş ya . gerçi reglinde etkisi vardır ama :umursamaz:aebenciğim bence sen şimdi diyet yapma tatil dönüşü yaparsın ama tatildede fazla yeme . yinede dikkatli ol bence .....opuyorumnanaktan
ay bende çok gülüyorum nikah masasını söyledikleri bir reklam varya vod. kopuyorum ya :roflol::roflol:3 antenliler ilgi çekici özkem ama yeni lanı henüz bende görmedim . her selocan gördügümde aklıma valla sen geliyon cadı ..lülülülülülüŞeniz
ama rakip firmanın reklamı daha gözüme çarpıyo ha ..:1ninca:
sen neler yapıyosun kilo durumun ne . bakim . gine aç geziyorsun heralda ama sana furogramsız aç gezme işe yaramıyor . diyet listedine dönmeni tavsiye ederim . gerçekten yaptıgında kilo vermiştin . hatırlatırım ..kaydirigubbakcemile5
bediş memlekettemi ....
bu arada yeni üyelerimizi göremiyorum kıslar .....lmaz:
demekki takıma girmek istemiyorlar.mirmirmirmir
Aabencim bencede sen gelince başla ama bırakma bu sefer biliyorsun bu işin sonucunu alanlar istikrarlı kişiler ne o başla bırak başla bırak olmaz vallahi kızarım bende haaaaaaaa sana hiç kızan olmuyor oh ne alaaaaaaaa :)))[/QUOTE]
Canımcım ben baya baya yiyorum laf aramızda % 70 bitteri zaten yiyorum :)) 3 haftada toplam 40 gram yemişimdir. HErşeyi yiyorum fındık dahii ama düznliii yani kitaba ve amcama sadık kalıyorum ama canım bu oğluşun çubuk krakerinden flan istemiyor değil haa ayrıca her gün 45- 50 dakika ayrobik ve bisiklete binme yapıyorum... ışte böyle daha veririm dimi devam edeyim mi ay çok sabırsızım ama hata yapmamalıyım bir tane küçücük doritos tanesi yedim dün ondan canım sıkıldı napim eve gelen m,safirler getirmişti dayanamadım((
BU KIRMIZILI YAZIN ıÇıN . ( HAY AGZINI ÖPEM )delikafadulden BENıDE ELEŞTıRıN YAHU EN KIZDIYIM BU YA KıMSE BANA SES ETMıYO :tomato: DÖKÜN YANLIŞLARIMI ....
MOR YAZINA GELıNCE . ben sana bi özür borçluyum refim ..sen ilk montiye başlayacagın zaman . iş ev bebe arasında yapamıycagını düşünmüş . senin hevesini kırmıştım çok özür dilerim senden ....:1ninca:Şeniz ama sen 3. haftadır devam ediyormuşun . valla çok utandırdın beni ...:1ninca:delikafadulden
sakın bırakma arada duraklama olsada bu diyet kesin çözüm olacak ....
eger bi noktatda pes edersen . hemen u dönüşüyle diyetine devam et .evet dedigin gibi istikrar çok öenemli ....:lepi:sen istikrarını koru zafer senindir . refimmm ....Şenizalkisalkisalkis
bana gelinde . evet hep bırakınca kaçırıp yapınca sıkı yapıyorum bi orta yolunu bulamadım şu işin buda bi aşa bi yukarı moralimi bozuyor ....-tatlicadiarzu-
bu yemene regmen bu gün kilo vermen sende montinin işe yaradıgını gösterir refim . hiç şaşma yoluna devam .......:lepi:zemuszemusBen aç gezmiyorum yani dün yediklerimi yazayım bak
Sabah 3 dilim organik tam buğday ekmeği domates salatalık zeytin ezmesi
Ara yarım ekşi elma
Öğlen etli bir yemek koca bir tabak ve ayran ve zeytin yağlı fasulye ( salata niyetine salata bulamadım)
Ara. Kiraz biraz :)
Akşam 1 tabak taze fasulye ve bol salata közlenmiş patlıcan ve kırmızı birerli ve cacık
Gece ara 2 avuç kadar fındıkbu çok oldu ve bir tabak kiraz fındık ilk defa bu kadar çok yedim böyle yiyincede şevk,m kırıldı tabi işte böyleeeee
evet yumukum dün cozutmuşun ......:kedi:günaydın fıstıklar..amma uyumuşum :1shok:kaydirigubbakcemile3
10:45 de uyandım yuh diyorumdelikafaduldenevde kimse yok eşim işte kızım köyde e benide dürten olmayınca ohh gel kefim gel mirmirmirmir
nasılsınız bakalım ben havalardanmıdır nedir böyle bi halsizlik hissediyorum-tatlicadiarzu-
aebencim gelince başla bencede ama kilonu korumaya çalış zaten şu tatil oayları bitsin geldikten sonra hepimizin bir düzene girmesi gerekiyo:1closedeyes:
dünkü menüm
sabah;
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 haşlanmış sosis
1 fincan şekersiz çay
öğlen
1 tabak kiraz
ara
2 grissini
buraya kadar herşey normaldi akşam dönüşte fırından eşime ekmek alayım dedim kaynımda gelecekti eşi istanbula gitti,ekmek fırından yeni çıkmış nasıl sıcak oy ben yemeden duramam:lepi: eve geldim arasına tereyağ:mymeka:sanırım yaklaşık yarım ekmek götürmüşümdür:mymeka:sonra eşimle birlikte kardeşimin laptopunu almaya gittik geldiğimizde saat 9 du adamcağız aç sofrayı kurdum onla oturup bide yemek yedim yarım tabak taze fasulye 2-3 kaşık pilav sonra gece kaynım geldi elinde bi kutu dondurma :lepi: hayır diyemeyeceğim şeylerin başında gelir kendisi gecede bi tabak ondan yedim ama vanilyalı ve antep fıstıklıydı diğerlerine göre daha azdır heralde kalorisi demidelikafadulden-tatlicadiarzu-
neyse dünkü facia böyleydi bugün daha hafif geçirmem gerek gerçi sabah kalktım refi gibi bende hergün tartılmaya başladım manyadımmı ne yine 73 geldim:lepi:ama hedefim şu tatile çıkana kadar 70 e düşmekti tek umudum kiraz detoksukaydirigubbakcemile3 haftaya bende varım kızlar nilü naz birlikte yapalım sizsiz zor olurkaydirigubbakcemile5
günaydın fıstıklar..amma uyumuşum :1shok:kaydirigubbakcemile3
10:45 de uyandım yuh diyorumdelikafaduldenevde kimse yok eşim işte kızım köyde e benide dürten olmayınca ohh gel kefim gel mirmirmirmir
nasılsınız bakalım ben havalardanmıdır nedir böyle bi halsizlik hissediyorum-tatlicadiarzu-
aebencim gelince başla bencede ama kilonu korumaya çalış zaten şu tatil oayları bitsin geldikten sonra hepimizin bir düzene girmesi gerekiyo:1closedeyes:
dünkü menüm
sabah;
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 haşlanmış sosis
1 fincan şekersiz çay
öğlen
1 tabak kiraz
ara
2 grissini
buraya kadar herşey normaldi akşam dönüşte fırından eşime ekmek alayım dedim kaynımda gelecekti eşi istanbula gitti,ekmek fırından yeni çıkmış nasıl sıcak oy ben yemeden duramam:lepi: eve geldim arasına tereyağ:mymeka:sanırım yaklaşık yarım ekmek götürmüşümdür:mymeka:sonra eşimle birlikte kardeşimin laptopunu almaya gittik geldiğimizde saat 9 du adamcağız aç sofrayı kurdum onla oturup bide yemek yedim yarım tabak taze fasulye 2-3 kaşık pilav sonra gece kaynım geldi elinde bi kutu dondurma :lepi: hayır diyemeyeceğim şeylerin başında gelir kendisi gecede bi tabak ondan yedim ama vanilyalı ve antep fıstıklıydı diğerlerine göre daha azdır heralde kalorisi demidelikafadulden-tatlicadiarzu-
neyse dünkü facia böyleydi bugün daha hafif geçirmem gerek gerçi sabah kalktım refi gibi bende hergün tartılmaya başladım manyadımmı ne yine 73 geldim:lepi:ama hedefim şu tatile çıkana kadar 70 e düşmekti tek umudum kiraz detoksukaydirigubbakcemile3 haftaya bende varım kızlar nilü naz birlikte yapalım sizsiz zor olurkaydirigubbakcemile5
evet yumukum dün cozutmuşun ......:kedi:
kıslar kiraz diyeti geçen haftaydı bi dahaki karpuz diyeti deyilmiydiki .. zemuszemus
kızlar kiraz diyeti ne zaman
açıklama yapın kamuoyuna rica ediyorum
ohhh yumukcum öleee sıcak ekmek oldumu bende dayanamıyorum yaa ekmeğe...o yüzden eve giderken 5 gibi markete ekmek geliyor bende o saatte almamaya gayret ediyorum ..aldımmı eve gelene kadar ekmeğin köşesi gidiyor malesefff.....
akşam eşime gelirken al diyorum veya 7 gibi marketi arıyorum getiriyorlar...öyle çözüm buldum.....ama sen zaten sıkı rejim yapıyorsun canım 1 günde kaçıversin napalımşakkıdı
kiraz detoksunu yapalım canım ben şimdiden hazırım zaten:lepi:
ben 500 gr aldım..ama şimdi 1 gün boyunca meyveyle beslensem kesin gider canım çünkü oynuyor bi 67 geliyorum bi 66.800 geliyorum..yada birgün akşam yemek yemeyeceğim..oda çarşamba günü olabilr..çünkü şimdi annemler burada çarşamba gidecekler..şimdi onlarla hiç yemek yemesem ayıp olur...ben bu kiloyu çarşamba perşembe dengeleyeceğim yani 66.500 tam oturacak yerine inşallah:lepi:
delikafadulden yoksa başbakanlık önüne baskülmü fırlatırsın .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldennaniknanikkızlar kiraz diyeti ne zaman
açıklama yapın kamuoyuna rica ediyorum
delikafadulden yoksa başbakanlık önüne baskülmü fırlatırsın .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldennaniknanik
Şeniz
kiraz detoksundan sonra koruyabilmen gayet güzel bi + 300 gr var oda normal canım bikaç gün dikkat et oturur dediğin gibi,evde misafir olunca diyet falan yapılmıyor haklısın,ben tatile gidince asıl ne yapcam bilmiyrum önce arkadaşlara gidicez denizliye hadi o 3 gün ama mangal manyakları ve gezilcek biyerde yok 3 gün mangal yaparız artıkkaydirigubbakcemile3
ama sonra antalyaya anneme gidicem acayip gezmeyi yemeyi seviyolar,e denizde yakın denizde yorul gel hababam ye geri dönüşüm muhteşem olabilir bu arada 27sinde kesinleşti gidiyoruz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?