Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin bedişim
memete de sabah sabah pattis yedirdim ağzı burnu buruştu ama feci ishal yaa şu şeker tuz eriyi diye bişi varmış kasım anneleri tavsiye etti onu hazırlııcam bakalım içicekmi bugün 5 gün oldu zayıflııcak zaten iştah sıfır sürekli kıpır kıpr aa deli etti mikroskobik yaa
memete kardeş geliyo diye baya tıurstım ama takmamaya çalışıyorum sonuçta korunuyos yaane belirti var kasık ağrısı falan inşallah bugün gecikmez

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba benim canım arkadaşlarım... kızımla internet kafedeyim,5 dakikada ben merhaba diyeyim dedim... 16 gündür altınoluktayım ,bugünde eşim gelecek ve 15 gün daha buradayım herkezi çok özledim kocaman öpüyorum.... kütomuda burada gördüm sevindim,son girişlerimin hiç birinde yoktu. aebenim sende artık giriyorsun herhalde,dönünce hasret gideririz artık ..kilo durumları berbat ben 86 yım öfffff. annem hep tatlı ve hamurişi yapıyor gelde yeme..... sevgiler............:1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Naz, aeben+, kütahya+, mmmf27+, nilüfer79+, ozgekrd+, pin@rim+, yumukum+ vayyy vayyy vayyy ne güzel bugün burası pınarımda gelimiş . lan ben çok özledim hepinizi.

neyle korunuyosun sen ya her reglde yüregin agzına geliyo .......kafamçokkarıştı

pınar ...... çıknan ortaya ....:dilcikar:

bana gelince nerden başlasam nası anlatsam tahmın edeceginiz gibi kilo veremedimm tabiki ama almamışımda ilginç olarak ben köye gitmedim köye 20 dakika mesafede kaplıca olan bi yer var bizim ebeveynlerin evleri var orala yazlkık gibim anamların evde aile kurulu toplantısı yaptık işte tetler halacıklar ablamlar yengem annem ben 13 kişiydik hamam sevmem havuzda takıldık ipini koparmış gibi yedik ama tetemın tabiriyle minik balinalar gibide yuzdum yuzdum 79 kiloyum ama baya bi incelme var sıkılaşmada denebulur annemın gıccıklıkları dısında güzeldi haftasonu millet gitti kociş ve burdan arkadaslar geldi bayanlar havuza erkekler köye inşaatacalışmaya pazarda döndük geldik gece

ben bi turlu iyi olamıyorum nedense bıraktıgınız gibi burdayım hala cırcır ve gururlu diger bi tetemın tabiriyle godugunuz gibi kaldım (tete görüşürüz godugum gibi gal derde bana:))) neysee yanıklarım berbat tum ısrarlara ragmen yogurtlanmadım sonra bogazım şişti grip nezle bu sabahta regl oldum anlayın halimi kötüyüm fenayım kısacası ev barbet bişi yapmadım bi terası kapı önlerini yıkadım o kadar şimdide komsum kahvaltıya cagırıyo dun bebişi olan arkadasım vardı onun gazını gecirttim ben 1 haftadır aglıyomuş rezene içirdim sıcak su koydum göbüşüne birde netten masaj ögrenıp yaptım ohhh zart zart kurtardım onu çok komıktı insan birini gaz cıkarıyo die mutlu olurmu analık duygularım kabardı bi anda

neysee işte böleeee

kıs sen annene kapak attın ha . gelmeyecen ......kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
çok almamışın üzülme ya tatilin keyfini çıkar .... senin bünye alışık hamur işine bişi olmas.......kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz
bende pazartesi geldim pc bozulmuştu .. kısada bi tatil yaptık . ama tekrar gidecegim .kaydirigubbakcemile

pinarımmmmmŞeniz hoş geldinnn :teytey: :teytey: :teytey: özledik senı cabulk gel artık 860 kilo bile olsan senı bekliyoz hasretleeŞeniz Şeniz Şeniz

pinarımmmmmŞeniz hoş geldinnn :teytey: :teytey: :teytey: özledik senı cabulk gel artık 860 kilo bile olsan senı bekliyoz hasretleeŞeniz Şeniz Şeniz
:roflol::roflol::1shok:kıs oda çok olur 860 kilo . okadarda olmasın deget....sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::1shok:kıs oda çok olur 860 kilo . okadarda olmasın deget....sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

yok yok olmas taş catlasın 88 le döner bize pinarrr o pogacaları kurabiyeleri yerkene bizi düşün kozmık şeyi düşün slim kreme giden paraları düşün yapmaaa etmeee opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
poşetnen
ama bu sefer cadılar korkuttu beni dün başım döndüydü ya hemen hamilemisin denir ya:roflol:
ay ona güvenme sakın başka yoluna bak ......:umursamaz: spiral taktır . mehmeti emziriyorsun madem .......lmaz:

Son düzenleme:
poşetnen
ama bu sefer cadılar korkuttu beni dün başım döndüydü ya hemen hamilemisin denir ya:roflol:

ben size demedim galuba sizi tete yapmaya karar verdik veee hayatımda ilkkez gecen ayla aynı gunde 14 ünde oldum insan 1 2 gun bari gecikte bizde heyecan yasayak dimi burdan üreme sistemime teessuflerimi sunaraktan komsuya kahvaltıya geciyorum ben

öpüldünüsss

kıslar ben kalkıyorum hepinize hayırlı günler .....
sonra görüşürüz.

kütocum selam canım naber...
bana kirazla kaç kilo gitti diye sormuşsun canım 2 kilo kadar gitmişti ama buhafta 500-300 gram arasında oynama gösteriyor alayımmı almayayımda kalayımmı diyor....çarşamba perşembe dikkat edersem oturacak bu kilo..2 kilo tam verdim diyeceğim ozaman..ama 1.5 kilo kesin gitti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…