neyle korunuyosun sen ya her reglde yüregin agzına geliyo .......kafamçokkarıştıhoşgeldin bedişim
memete de sabah sabah pattis yedirdim ağzı burnu buruştu ama feci ishal yaa şu şeker tuz eriyi diye bişi varmış kasım anneleri tavsiye etti onu hazırlııcam bakalım içicekmi bugün 5 gün oldu zayıflııcak zaten iştah sıfır sürekli kıpır kıpr aa deli etti mikroskobik yaa
memete kardeş geliyo diye baya tıurstım ama takmamaya çalışıyorum sonuçta korunuyos yaane belirti var kasık ağrısı falan inşallah bugün gecikmez
kıs sen annene kapak attın ha . gelmeyecen ......kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba benim canım arkadaşlarım... kızımla internet kafedeyim,5 dakikada ben merhaba diyeyim dedim... 16 gündür altınoluktayım ,bugünde eşim gelecek ve 15 gün daha buradayım herkezi çok özledim kocaman öpüyorum.... kütomuda burada gördüm sevindim,son girişlerimin hiç birinde yoktu. aebenim sende artık giriyorsun herhalde,dönünce hasret gideririz artık ..kilo durumları berbat ben 86 yım öfffff. annem hep tatlı ve hamurişi yapıyor gelde yeme..... sevgiler............:1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba benim canım arkadaşlarım... kızımla internet kafedeyim,5 dakikada ben merhaba diyeyim dedim... 16 gündür altınoluktayım ,bugünde eşim gelecek ve 15 gün daha buradayım herkezi çok özledim kocaman öpüyorum.... kütomuda burada gördüm sevindim,son girişlerimin hiç birinde yoktu. aebenim sende artık giriyorsun herhalde,dönünce hasret gideririz artık ..kilo durumları berbat ben 86 yım öfffff. annem hep tatlı ve hamurişi yapıyor gelde yeme..... sevgiler............:1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::1shok:kıs oda çok olur 860 kilo . okadarda olmasın deget....sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:pinarımmmmmŞeniz hoş geldinnn :teytey: :teytey: :teytey: özledik senı cabulk gel artık 860 kilo bile olsan senı bekliyoz hasretleeŞeniz Şeniz Şeniz
neyle korunuyosun sen ya her reglde yüregin agzına geliyo .......kafamçokkarıştı
pınar ...... çıknan ortaya ....:dilcikar:
:roflol::roflol::1shok:kıs oda çok olur 860 kilo . okadarda olmasın deget....sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
ay ona güvenme sakın başka yoluna bak ......:umursamaz: spiral taktır . mehmeti emziriyorsun madem .......poşetnen
ama bu sefer cadılar korkuttu beni dün başım döndüydü ya hemen hamilemisin denir ya:roflol:
poşetnen
ama bu sefer cadılar korkuttu beni dün başım döndüydü ya hemen hamilemisin denir ya:roflol:
slm kardeş takım nasılsıınz
sağol azracığım iyiyiz sen nasılsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?