Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm bnm sen nasılsıın iyiymsn
o tatlıyı yapabildinmii

saol cnm bnde eh işte iyiyiim
2 aydır adet olamıyoruuum şişim gerginiim
doktora gttm stres dedii ortam değiştr dedii
bnden yapcağımı şaşrdıımkafamçokkarıştı

olursun canım kesinlikle stresten ve havadan kaynaklanıyor bende bu ay baya geç oldum. stres yapma olursun inşallah.

o tatlıyı yapabildinmii

anaaa ne tatlısı kızım zayıflamaya uğraşıyoruz birde tatlı diyorsunuz yahufisfisfisgamyoncuiremsu

mekan değiştir bizitakıma gel bol bol bak stres falan kalmaz kan gövdeyi götürür sen merak etme sositosositosositosositosositososito

olursun canım kesinlikle stresten ve havadan kaynaklanıyor bende bu ay baya geç oldum. stres yapma olursun inşallah.
inşallah yaa ilkez böle oluyoruum 2 ay geciktiii şişiiim üzülüyoruum :çok üzgünüm:

ii fikir walla bn bizm takımda bazen sters oluyoom o da var bni deli ediyolar bazıları
saolsun ilteriim var bnm o bayaa bi elimden tuttu ı kaptan olrakda işim hafifledi accık

evet sen gel bizim takıma bizim takımda ekşın var liste yapmayı unutuyruz dikkatsizliğim yüzünden atlamışım sen onun strsiyle baya bir adet olurdun bak.

o tatlıyı yapabildinmii

slm azarcım ...nasılsın ben iyiyim canım ...bide aynen senin gibi adet olamadım 40 günü geçti..2 gündürde olmaya çalışıyorum leke leke ya çatlamak üzereyim gerginlikten....
ama sanırım artık sökülecek hafif ağrılar başladı..olsamda rahatlasam ...hemde şu üzerimdeki şişlikten kurtulsamhihoyyyt belki 1 kilocuk giderhihoyyyt

buarada tatlıyı misafirleree yapmadım canım ...cumartesi çok kalabalık 18 kişicik bi topluluk geldide..daha önce denemediğim için yapmaya cesaret edemedim..bide 2 borcam yapmam gerekecekti o yüzden yapmadım...
ama kendime yapacağım şekercim birkaç kilo daha vereyim...hatta önümüzdeki hafta kiraz detoksunu atlatayım 2 kılo daha giderse hafta sonuna ödül olarak yapayım şu güzelmi güzel tatlıcığıcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

nasıl bir tatlıymış o öyle canım zaten tatlı bişeyler istiyor.

kesinlikle hatta 2 kilo bile farkediyor ki sen uzun zamandır adet olmadın ya fooosss diye ineceksin bakda gör zemuszemuszemuszemuszemuszemus

nasıl bir tatlıymış o öyle canım zaten tatlı bişeyler istiyor.
canım azarnın sayfasına gir yemek tariflerinde göreceksin tatlıyı..valla nefis bişiye benziyor..
kesinlikle hatta 2 kilo bile farkediyor ki sen uzun zamandır adet olmadın ya fooosss diye ineceksin bakda gör zemuszemuszemuszemuszemuszemus

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Sevgili Kütocum ve Pınarcım hoşgeldiniz biran evvvel tam gaz aramıza dönmenizi bekliyoruz. Pınarcım sen verirsin hemen ama biran evvel tutman lazım ipin ucu bir kaçarsa işin dahada zorlaşır bence annenei uyar sebze pişrt zorla:)

Kütom malesef beni işten çıkardılar krizden dolayı...

Aabencim iyi dileklerin ve desteklerin için sağol inşallah devam ederim bu sefer beynimde bitti kesin montinin dibini görücem :)) sonunu getirip zayflıycam ama arada insanız işte şaşıyoruz. Senden ricam beni frenle lütfen ve buralardan uzaklaşmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Koçum ollllllllll bu montide lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün

Sabah
1 adet nektarin ( kahvaltıdan 20 dk önce)
4 küçücük dilim organik tam buğday ekmeği
Böğürtlen marmelatı 2 yağda yumurta ( Fazla oldu ama 1 haftaya yakındır yumurta yemiyordum :)
Domates salatalık

Öğle:
1 adet çupra fırında
Bol sağanlı bir salata ve az peynir 2-3 çatal kadar.
Şimdi maden suyu içiyorummmmm

valla benımde istiyo bu tatlıya baktığımdan beri:):)
haftaya kirazı atlatalım yaparıkdelikafadulden

tamam şekerim bende yapıcam o tatlıdan. çok güzel görünüyor. bu sefer kiraz diyetinde baya çok olacağız....:lepi:alkisalkisalkis

benim bugün yediklerimde şöyleee.....
sabah..........
4 parça karpuz
eşimin sosisli yumurtasından 4 çatal
4 çatalda peynir (her lokmanın yanında peynir attım)
lokmaları sayıyorum resmensırnaşık şey
4 parçada dometez
öğlen..................
1 kepçe domatez çorbası
4 yemek kaşığı kıymalı bamya
2 tane kemalpaşa tatlısı:1no2::1no2:
akşamda kıymasız patlıcan yemeği(imambayıldı oluyor galiba)
yine birkaç parça karpuz yerim
.............................................fınısh........................................

tamam şekerim bende yapıcam o tatlıdan. çok güzel görünüyor. bu sefer kiraz diyetinde baya çok olacağız....:lepi:alkisalkisalkis

evt canım dahada motivasyonlu geçer .........
bide tam gününde denk geleceğiz busefer..geçenseferki pazar gününe denk geldiğinden ben sabah kiraz olayını yapamamıştım..öğleni akşamı uygulamıştım ama busefer dahada tam uygulayabiliriz ...pazartesi başlaması çok iyi denk geliyorrr:teytey:

evet canım pazartesi olması çok rahat olacak ben işyerinde daha rahat yapabiliyorum.

sevinerek yardım ederim refim ne demek ......alkisalkisalkisalkisalkisalkisyeterki sen bu kararlılıkla devam et....
ayrıca tam anlamıyla monti yapıyorsun buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis
nilüm seninde mnün güzel canım kemal beyi ben görmedim ...şakkıdı:roflol::roflol:
fıstıklar kiraz diyetinden önce müsil yaptınızmı ....
Ben şimdi minik bir armut ve 1 abak dolusu vişne yedim :) ARA öğün olarak.......
afiyet olsun .......cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…