bu nasıl menü kıs bişi yok diycektimki cezalıymışın ....:kedi:iyi akşamlar ...
bugünkü menüm öncelikle
sabah koca bi tabak kiraz
öğlen 1 grissini
akşam da koca bi tabak vişne
dünkü rezaletten sonra bugün ceza verdim kendime:mymeka:
kütom bebişmi yapmaya karar verdiniz çok sevindim canım
aebencim menün çok az değilmi gerçi sana diyorum bende hiçbişey yokta senin şeker problemin var biraz daah yemelisin bence sonra yine başın dönmesin:1hug:
nilücüm seninde menü iyi kemal paşada 2 tanecik bişey olmaz benim dün yediklerime bakarsak seninki gayet diyet yemeği olmuşkaydirigubbakcemile3
yazdıgın mesaj 500 geçmiş de ondan yumukum ... vede 2 kalp olmuşun ....ben menekşe olmuşum o ne olakikaydirigubbakcemile3
bu nasıl menü kıs bişi yok diycektimki cezalıymışın ....:kedi:
yok canım benim menü az degil benim için benim şekerim yok tam tersi düşüklügü var o yüzdende sık yemem gerekiyor ama bazan evde olamıyorum . dersaneye gitmiştik gene ...
başım döndügü güm kiraz diyeti yapacaktım evdede az kiraz vardı sabah onu yedim ama öylene markete gidip alayım diye kızımı bekledim başka biyerdeydide . o yüzden aç aç şekerim düştü galiba ...-tatlicadiarzu-
yazdıgın mesaj 500 geçmiş de ondan yumukum ... vede 2 kalp olmuşun ....
kulagı çınlasın fatu olsaydı tek tek dikkat ederdi .pınarla ikisi ..kaydirigubbakcemile3
evet 2000 geçince özel üye olunuyor ama eskiden repler azdıda degerliydi şimdi vermek kolay eskiden kısıtlıydı ayda yılda verebiliyorduk birbirimize ...kaydirigubbakcemile2hııı demek ondan özgemde rep atmış bana 2000 geçtin özel üye oldun demiş demek buymuş CADIARZU
afiyet olsun refim ......cokacimcoook ben bu soyayı pek kullanmadım ya sosuda bi gerip geliyo bana . eti nasıl refim normol kıymala tadı nasıl . ben kıymayı tercih ederim cokacimcoook et obur bi canlı olaraktan ..-tatlicadiarzu-Akşam yemeğim kızlar
Saya eti 1 tabak
1 kase yoğurt ve bol salata...
Gecelermi karanlık yoksa içimmi ?
Hangisinde güneş erken dogar acep .
Sen olsan yanımda beni benden alsan.
Götürsen umutlarıma koşarak .
Arkamda aglayan hasretlerimi bırakarak ..
Sen olsan yanımda ellerimden tutsan
Yüregime sarılsan ,gönlüme kelepçelenip
İki cihanda hapsolsak ..
6. takımda oldu 4. şair ....kaydirigubbakcemile3:içelim: wuavvv süper şiir sen mi yazdın eskiden bende yazardımey gidi gençlik heyyyyy
Sen yazdıysan ellerine sağlık çok güzel...
Maytapcım gözün aydın...
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: bu monti amcamın hayat boyu hediyesi canım . bediş olsa takılırdı şimdi bana . monti ilk yaptıgımda aynen senin gibi olmuştum herkese dur onu yeme nekadar zararlı biliyomusun demek gelirdi içimden . kaydirigubbakcemile3 valla itiraf edyim bu geçici degil hele birazdaha yap hayat boyu içine işliyor monti amcam ....:roflol:Bu arada az önceki msjına Aabencim birsürü şey yazdım ama gitmedi yaa Soya etini bende ilk kez denedim fena değil ayda bir ancak yenir ama oğluş beyendi ama eşim hiç beğenmediahh erkekler ah benim eşimde 90 kilo ama hiç belli olmuyor çok şanslılar gerçekten. Bu arada bu diyet konusu bende de takıntı yaptı ne yapıcağımı bilemiyorum herkesin her yediğine karışasım var sağlıksız diye bilmem ne diye kendimi zor tutuyorum :))
hadi gözün aydın ....:lepi:selma kızzlar kuaföre gittik kuziyle allam yaa başım çatlıyo beklemekten sıkıntıdan orda adette oldum çooooooook şüküüüüüüüüürrrrrrrrrrrr bişey yiyemedim ama 5 tane falan benimo yedim akşam geldim 2 köfteli patates yemeğinden de 2-3 pattis yedim bide çoban salatadan 2 kaşık felan midemde acaip bulanıyo dünün rüzgarı sanırsam buda neyse adet oldum ya şüküğr elhamdülillah
bak maytabım ben sana anlatayım sen dinleaebencim 3 .bir çocuğa ne psikolojim ne maddiyatımmüsait değil helede istanbuldaysan anca başbakansan doğurursun :))))))))
Allah isteyen nerde varsa tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah
keşke durumum müsait olsa eve kadın alırdım haftada 3 gün gelir işimi gücümü yemeğimi yapar bende doğurur doğüurur bebelerimle ilgilenir oynardım parası olupta dadıya para verenleri anlamıyorum benim işimyapılsın ben çocuklarımla vakit geçireyim zihniyetim bu yönde
soda içiyorum şuan bu baş ağrısı çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?