Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende vereyim menümü bari adet yerini bulsun .kaydirigubbakcemile3

sabah .
3 dl. ekmek . zeytin ezmesi . k.k. peynir . domates...
ara .
3 kayısı . çay br. süt .

öylen .
1 kase çorba. .. salata ... 2 kş. yogurt.

ara
1 nektarin ..çy.br. süt .

akşam .
1 kase çorba...2patlıcan közleme ...az kaşarla .......cacık ...

daha sonra meyve yiyebilirim ...:kedi:

iyi akşamlar ...

bugünkü menüm öncelikle
sabah koca bi tabak kiraz
öğlen 1 grissini
akşam da koca bi tabak vişne
dünkü rezaletten sonra bugün ceza verdim kendime:mymeka:

kütom bebişmi yapmaya karar verdiniz çok sevindim canım

aebencim menün çok az değilmi gerçi sana diyorum bende hiçbişey yokta senin şeker problemin var biraz daah yemelisin bence sonra yine başın dönmesin:1hug:

nilücüm seninde menü iyi kemal paşada 2 tanecik bişey olmaz benim dün yediklerime bakarsak seninki gayet diyet yemeği olmuşkaydirigubbakcemile3

bu nasıl menü kıs bişi yok diycektimki cezalıymışın ....:kedi:

yok canım benim menü az degil benim için benim şekerim yok tam tersi düşüklügü var o yüzdende sık yemem gerekiyor ama bazan evde olamıyorum . dersaneye gitmiştik gene ...
başım döndügü güm kiraz diyeti yapacaktım evdede az kiraz vardı sabah onu yedim ama öylene markete gidip alayım diye kızımı bekledim başka biyerdeydide . o yüzden aç aç şekerim düştü galiba ...-tatlicadiarzu-

ben menekşe olmuşum o ne olakikaydirigubbakcemile3
yazdıgın mesaj 500 geçmiş de ondan yumukum ... vede 2 kalp olmuşun ....

kulagı çınlasın fatu olsaydı tek tek dikkat ederdi .pınarla ikisi ..kaydirigubbakcemile3

bende şeker problemi derken onu kasdetmiştim canım düşüyor senin şekerin daha çok yemelisin diye dedim ama sana yeterli geliyorsa elbetteki kendi bünyeni sen daha iyi bilirsinkaydirigubbakcemile5

yazdıgın mesaj 500 geçmiş de ondan yumukum ... vede 2 kalp olmuşun ....

kulagı çınlasın fatu olsaydı tek tek dikkat ederdi .pınarla ikisi ..kaydirigubbakcemile3

hııı demek ondan özgemde rep atmış bana 2000 geçtin özel üye oldun demiş demek buymuş CADIARZU

hııı demek ondan özgemde rep atmış bana 2000 geçtin özel üye oldun demiş demek buymuş CADIARZU
evet 2000 geçince özel üye olunuyor ama eskiden repler azdıda degerliydi şimdi vermek kolay eskiden kısıtlıydı ayda yılda verebiliyorduk birbirimize ...kaydirigubbakcemile2

Aabencim senin menüyü beğendim ben tam olmuş...
Yumukçum bence azda olsa protein alabilrdin canım
Bu arada küto bebeiş mi yapacakmış??? Kütom bebek yapacaksan şimdiden az uyumaya alıştır canım kendini...

Akşam yemeğim kızlar

Saya eti 1 tabak
1 kase yoğurt ve bol salata...
afiyet olsun refim ......cokacimcoook ben bu soyayı pek kullanmadım ya sosuda bi gerip geliyo bana . eti nasıl refim normol kıymala tadı nasıl . ben kıymayı tercih ederim cokacimcoook et obur bi canlı olaraktan ..-tatlicadiarzu-

Menüme az önce 4 kuru kayısı eklendi .....

kıslar size bişi itiraf edyim ben diyet yapmadan duramıyorum alış kanlık haline gelmiş . geçenlerde bi araştırma okumuştum bu hastalık halini alıp dahada ilerliyormuş .....eyveh eyvah ...

benimki diyoki geçenlerde . şöyle içince göbek yaglartını eriten bi su olsa ..... bende dedim ah ah keşke olsa .... içad eden dünyanın en zengini oludu harhal .....

beyfendinin vucudunda benimkinden az yag varmiş . kendisi 83 kilo olmasına ragmen bu erkekler ne şanslı ya .valla .

Son düzenleme:
Gecelermi karanlık yoksa içimmi ?
Hangisinde güneş erken dogar acep .

Sen olsan yanımda beni benden alsan.
Götürsen umutlarıma koşarak .
Arkamda aglayan hasretlerimi bırakarak ..

Sen olsan yanımda ellerimden tutsan
Yüregime sarılsan ,gönlüme kelepçelenip
ıki cihanda hapsolsak ..

selma kızzlar kuaföre gittik kuziyle allam yaa başım çatlıyo beklemekten sıkıntıdan orda adette oldum çooooooook şüküüüüüüüüürrrrrrrrrrrr bişey yiyemedim ama 5 tane falan benimo yedim akşam geldim 2 köfteli patates yemeğinden de 2-3 pattis yedim bide çoban salatadan 2 kaşık felan midemde acaip bulanıyo dünün rüzgarı sanırsam buda neyse adet oldum ya şüküğr elhamdülillah

:içelim: wuavvv süper şiir sen mi yazdın eskiden bende yazardım ey gidi gençlik heyyyyy
Sen yazdıysan ellerine sağlık çok güzel...

Maytapcım gözün aydın...

Bu arada az önceki msjına Aabencim birsürü şey yazdım ama gitmedi yaa Soya etini bende ilk kez denedim fena değil ayda bir ancak yenir ama oğluş beyendi ama eşim hiç beğenmedi ahh erkekler ah benim eşimde 90 kilo ama hiç belli olmuyor çok şanslılar gerçekten. Bu arada bu diyet konusu bende de takıntı yaptı ne yapıcağımı bilemiyorum herkesin her yediğine karışasım var sağlıksız diye bilmem ne diye kendimi zor tutuyorum :))

:içelim: wuavvv süper şiir sen mi yazdın eskiden bende yazardım ey gidi gençlik heyyyyy
Sen yazdıysan ellerine sağlık çok güzel...

Maytapcım gözün aydın...
6. takımda oldu 4. şair ....kaydirigubbakcemile3
şimdi döküldü azzz önce sıcak sıcak yazdım hemen size..kaydirigubbakcemile3
yazmayı unutuyorum.. aslında yazsam dökülecekte . dün yumukumu görünce hatırladım ..

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: bu monti amcamın hayat boyu hediyesi canım . bediş olsa takılırdı şimdi bana . monti ilk yaptıgımda aynen senin gibi olmuştum herkese dur onu yeme nekadar zararlı biliyomusun demek gelirdi içimden . kaydirigubbakcemile3 valla itiraf edyim bu geçici degil hele birazdaha yap hayat boyu içine işliyor monti amcam ....:roflol:
özellikle beyaz ekmak ve karpuz yerken hala gözüme batıyor sanki zehir yiyyormuşum gibi .....:1ninca:

hadi gözün aydın ....:lepi:
yakında her adet olmada kurban keseceksiniz ha ....:roflol:
ben bi kere regl olayım diye tavuk adamıştım . ve olmuş yerine getirmiştim .....:roflol::roflol::roflol::roflol: ay ben manyagım ....:roflol::roflol::roflol:

aebencim 3 .bir çocuğa ne psikolojim ne maddiyatımmüsait değil helede istanbuldaysan anca başbakansan doğurursun :))))))))
Allah isteyen nerde varsa tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah
keşke durumum müsait olsa eve kadın alırdım haftada 3 gün gelir işimi gücümü yemeğimi yapar bende doğurur doğüurur bebelerimle ilgilenir oynardım parası olupta dadıya para verenleri anlamıyorum benim işimyapılsın ben çocuklarımla vakit geçireyim zihniyetim bu yönde
soda içiyorum şuan bu baş ağrısı çok fena

bak maytabım ben sana anlatayım sen dinle

6 yaşında seneye okula başlayacak bir kızım .
8 aylıkda durmadan gaz sancısında aglayan kaynanamın kucagında bas bas bagırıp benim kucagıma gelince susan bir kızım daha .. ve o kayın valideye 3 ögün yemek saatine göre hazırlayıp .(diyetine uygunca şekeri ve tansiyonu vardı )
daha dur bitmedi . eşimde tam o dönemde kardaşitle ortak mobilya dükkanı vardı tartışıp ayrılmışlardı .ve eşim işsizdi ...
ve bularda yetmez bide bonyuyu badana ederken yüksekten düşüp omzumu ezmiş bi dönemde . (nasıl düşük yapmadım hayretler içerisindeyim bu arada .)

dogum konturol hapi içmek içim son bi test yaptırayım diye gittigim eczanede bingo hamilesin dediginde nasıl eve geldigimi hatırlamıyorum . geldigimde haykıra haykıra aglamıştım ...:gitme:
evet böyle bir dönemde 3. bebegime hamile kaldıgımı ögrendim . :kedi: ve herşeye ragmen dogurdum tosunumu ...:ecrin_bebek:
yeri geldi birini emzirirken digerini ayagımda uyuttugum geceler çok oldu . eşimdende yardım görmedim innan ..

pişmanmıyım hayırrr.

ve şimdi o günler hayal kaldı hepside büyüdü ALLAHA şükür pırıl pırıl evlatlarım var sizlerinki gibi .....

vel hasıl eger mevlam verecekse sen ne durumda olursan ol o büyüyor ... ama bu demek degilki .. saldım çayıra mevlam kayıra ...kaydirigubbakcemile3 sen tedbirini al takdirine karışma ....şutarafagittibuyrunnnnnnnnn

ay gece gece çenem düştü ....:mymeka: benimkide gelmedi . partinin il kongresi var bol kulis yapıyolar gene . az kurtuldum diyodum ...öf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…