ne diyeceğimi bilemiyorum utandım yazdıklarımdan Allahım hayırlısını versin inşallah herşeyinnnbak maytabım ben sana anlatayım sen dinle
6 yaşında seneye okula başlayacak bir kızım .
8 aylıkda durmadan gaz sancısında aglayan kaynanamın kucagında bas bas bagırıp benim kucagıma gelince susan bir kızım daha .. ve o kayın valideye 3 ögün yemek saatine göre hazırlayıp .(diyetine uygunca şekeri ve tansiyonu vardı )
daha dur bitmedi . eşimde tam o dönemde kardaşitle ortak mobilya dükkanı vardı tartışıp ayrılmışlardı .ve eşim işsizdi ...
ve bularda yetmez bide bonyuyu badana ederken yüksekten düşüp omzumu ezmiş bi dönemde . (nasıl düşük yapmadım hayretler içerisindeyim bu arada .)
dogum konturol hapi içmek içim son bi test yaptırayım diye gittigim eczanede bingo hamilesin dediginde nasıl eve geldigimi hatırlamıyorum . geldigimde haykıra haykıra aglamıştım ...:gitme:
evet böyle bir dönemde 3. bebegime hamile kaldıgımı ögrendim . :kedi: ve herşeye ragmen dogurdum tosunumu ...:ecrin_bebek:
yeri geldi birini emzirirken digerini ayagımda uyuttugum geceler çok oldu . eşimdende yardım görmedim innan ..
pişmanmıyım hayırrr.
ve şimdi o günler hayal kaldıhepside büyüdü ALLAHA şükür pırıl pırıl evlatlarım var sizlerinki gibi .....
vel hasıl eger mevlam verecekse sen ne durumda olursan ol o büyüyor ... ama bu demek degilki .. saldım çayıra mevlam kayıra ...kaydirigubbakcemile3 sen tedbirini al takdirine karışma ....şutarafagittibuyrunnnnnnnnn
ay gece gece çenem düştü ....:mymeka: benimkide gelmedi . partinin il kongresi var bol kulis yapıyolar gene . az kurtuldum diyodum ...öf
a bak hemşomu unuttum o unutulacak hatunmu .....:1hug:
ne güzel hala yürüyormuş .....:lepi:
ayrıca maytap hatunda baya asmış takımı ben taa tatillerde 1. oldugumuzu biliyorum o es geçmiş ...:dilcikar::1hug:
özke nan bi ses et... 3 geyemi gömüldün ....laelaelaelaelae
yokda dombililer partisimi kuruyosun .:roflol:
evet bu dsene 2.3 .senenin acını çıkarıcaz gibi . 2. sene evvel ev taşımayla geçen senede oglanın sünnetinden sadece memlekete gidebilmiştik ....kaydirigubbakcemile2:1hug:Şenizaebenim seni buralarda görmek çok güzel canım. kızınla o gün msnde konuştuk. işnşallah hayırlı bir okul seçerde hayırlı yerler kazanır.:Saruboceq:
ne güzel kız tatilden tatile geziyorsunsırnaşık şey
bizde gideceğiz ama eşime kalsa bayram tatiline bırakalım bu işi diyor.
zatende kızımı kuran kursuna gönderiyorum. bir kaç hafta daha devam etsin bu kezde annemlerin memleketine gidip birazda onlarla kalmaya niyetim var
ha bu arada bizim sbs henüz açıklanmadı. şimdi gidersem benim kız oralarda çatlar netice alamayınca.yerimseniben
kilo alma olayına gelince tatilde ne kadarda dikkat etsin bu pis boğazlara bişi olup açılıveriyolar oralarda.:bbo:
iilaki 1. 2 kilo alınıp geliniyor.
birde üzerine ramazan geliyo uff ufmafoldumben
sen yine tetbiri elden bırakma ne kadar az alırsan o kadar kardır canımsırnaşık şey
kolay gelsin .nazlım .....ŞenizGÜnaydın 6. Takımın fıstıkları. Bu sabah baya yoĞunum ben ÇalıŞmayı Çok ÖzlemİŞİm . İnŞallah İŞlerİmİz aÇılırda hep bÖyle ÇalıŞırız.
O NEKİ MAYTAP . BEN BİLMİYO .:1rolleyes: ayrıca hiç spor modunda degilim ...kaydirigubbakcemilegünaydın kızlar poff çok sancım var yaa
şu leslienin yer hareketleri programınuı indiriyorum adetken yapamam ilk 3 gün en azından duş almada sorun oluyo haliynen ama cumadan itibaren başlarım süper zevkli yapan varmı içinizde hatunlar
:1shok::1shok: günaydın bediş .....Şeniz nasıl oldun kıs.gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kolay gelsin .nazlım .....Şeniz
kızlar şimdi 6. takımın cezası . 1 ay listeleri hazırlamak . ondan sonrada her hafta sırası gelen takıma hatırlatmakmı ...bu işe gönüllü kim .......
kızlar kilo bildirimlerinizi yüzde hesabıyla istiyorum artık ögrenin ....
nilü canım sen exeli biliyormusun . bu hafta hesapları sen yapmayı dene bakalım nazlıdan sonra en cok sen onlaynsın o olmayınca liste işine sen VE ÖZKEM EL ATSIN . CUMA GÜNLERİ BURALADA OLUNKİ Bİ HATAYA EL VERMEYELİM ...kaydirigubbakcemile5
TAKIMIN SORUMLULUGU HEPİMİZİN KIZLAR KAPTAN YADA YARDIMCISININ DEGİL KAPATILIR CEZA ALIRSAK HEPİMİZ ALIRIZ O YÜZDEN SORUMLULUKDA HEPİMİZİN .....
BUNDAN SONRA SIRAYLA LİSTE HAZIRLIYCAZKİ HEPİMİZ ÖGRENELİM ..... OKEYYvereliniortak
BİLMEYEN SORSUN ÖGRENSİN .
TAKIM KAPTANLIGIDA BEDİŞE VERİRKEN NERDEYSE SİLAH DAYAYACAKTIM ALSIN DİYE .kaydirigubbakcemile3ŞİMDİ ONU BU YÜKTEN KURTARIYORUM EGER DEVAM ETMEK İSTERSEDE DEVAM EDEBİLİR GELİNCE BU YÖNDE GÖRÜŞÜNÜ BELİRTİRSE SEVİNİRİM ...Şeniz
:1shok::1shok: günaydın bediş .....Şeniz nasıl oldun kıs.
:roflol::roflol: ay pek bi garip oldu sana kaptanlıgı silah zoruyla vermiştim şimdide istifa et diye silah dayamış gibi mi oldu ne ..:roflol::roflol:bu takımda herkes eşit söz hakkına sahip kaptanda olsa yardımcısıda olsa üyeside olsa . hepimiz bunu biliyoruz . dimi buyrunnnnnnnnna.s.her noktasına katılıyorum dedigin gibi kaptanlık benım harcım deildi zaten ki hiçbir faydamda olmadı zaten size siz benı kovmayın ben istifa ederim sositososito:roflol:
nazlım tamam canım 4 hafta listeleri hazırlıycaz . bu işi özge cadısıda yaparım demiş . gözümden kaçmadı .:jeyyar:Evet aebencİĞİm cezamız aynen Öyle . Ben takvİmde lİstelerİ hazırlayacaĞımız haftaları İŞaretledİm takvİmİde tam gÖzÜmÜn ÖÜne koydum hergÜn bana gÖz kırpıyorlar unutma unutma dİye....
kötüyüm yaa kafamçokkarıştı agzım burnum akıyo cırcırım gecmiyo regl sancısı cok fazla geceden beri kum agrısı yanması var birde gidip çöp konteynırına oturasım var ne bu böle
şu kum dökme işi zor ya . bunun için herhangi bişi kullanıyormusun dr. bişi vermedimi ...kötüyüm yaa kafamçokkarıştı agzım burnum akıyo cırcırım gecmiyo regl sancısı cok fazla geceden beri kum agrısı yanması var birde gidip çöp konteynırına oturasım var ne bu böle
geçmiş olsun kütocum dra gittinmi yaa uzun zaman oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?