Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne diyeceğimi bilemiyorum utandım yazdıklarımdan Allahım hayırlısını versin inşallah herşeyinnn

aaa akşam geldim kimsecik yokmuuu......huuu huuuuu....mirmirmirmir
iiigeceler diyip yatem eniyisimirmirmirmir

:1hug:Şenizaebenim seni buralarda görmek çok güzel canım. kızınla o gün msnde konuştuk. işnşallah hayırlı bir okul seçerde hayırlı yerler kazanır.:Saruboceq:

ne güzel kız tatilden tatile geziyorsunsırnaşık şey
bizde gideceğiz ama eşime kalsa bayram tatiline bırakalım bu işi diyor.
zatende kızımı kuran kursuna gönderiyorum. bir kaç hafta daha devam etsin bu kezde annemlerin memleketine gidip birazda onlarla kalmaya niyetim var
ha bu arada bizim sbs henüz açıklanmadı. şimdi gidersem benim kız oralarda çatlar netice alamayınca.yerimseniben

kilo alma olayına gelince tatilde ne kadarda dikkat etsin bu pis boğazlara bişi olup açılıveriyolar oralarda.:bbo:
iilaki 1. 2 kilo alınıp geliniyor.
birde üzerine ramazan geliyo uff ufmafoldumben
sen yine tetbiri elden bırakma ne kadar az alırsan o kadar kardır canımsırnaşık şey

günaydın kızlar poff çok sancım var yaa
şu leslienin yer hareketleri programınuı indiriyorum adetken yapamam ilk 3 gün en azından duş almada sorun oluyo haliynen ama cumadan itibaren başlarım süper zevkli yapan varmı içinizde hatunlar

GÜnaydın 6. Takımın fıstıkları. Bu sabah baya yoĞunum ben ÇalıŞmayı Çok ÖzlemıŞım . ınŞallah ıŞlerımız aÇılırda hep bÖyle ÇalıŞırız.

evet bu dsene 2.3 .senenin acını çıkarıcaz gibi . 2. sene evvel ev taşımayla geçen senede oglanın sünnetinden sadece memlekete gidebilmiştik ....kaydirigubbakcemile2
herüflerin işlerine kalırsak yandık valla ...laelaelaelaelae
benimkilerim hepside gidiyor kuran kursuna . ayşegül zaten 3 sene oldu kurana geçeli küçük kızımda geçen sene geçti . tasunda daha gerilerde . kaydirigubbakcemile3 şimdi onlar yokta pc bana kalıyor sabahları ...şakkıdı

sizin sbsler niye acıklanmadıki. seneye görürsün çok zor bu yerleştirme işi valla puandan çok genel yüzdeyle yerleştiriyorlar ....ayşeye büyük ihtimal göl başı anadolu düşer gibi.. babasıın bi düşünceside özel koleje göndermek .bakalım hengisi nasipse ..

tatilde kilo alıyoruz evet ne yapsakta ....:gitme: ama ben bu sefer tatilde degil geldigim ilk gün şiştim . niyeyse . reglden galiba .:umursamaz:

GÜnaydın 6. Takımın fıstıkları. Bu sabah baya yoĞunum ben ÇalıŞmayı Çok ÖzlemİŞİm . İnŞallah İŞlerİmİz aÇılırda hep bÖyle ÇalıŞırız.
kolay gelsin .nazlım .....Şeniz

kızlar şimdi 6. takımın cezası . 1 ay listeleri hazırlamak . ondan sonrada her hafta sırası gelen takıma hatırlatmakmı ... bu işe gönüllü kim .......

kızlar kilo bildirimlerinizi yüzde hesabıyla istiyorum artık ögrenin ....
nilü canım sen exeli biliyormusun . bu hafta hesapları sen yapmayı dene bakalım nazlıdan sonra en cok sen onlaynsın o olmayınca liste işine sen VE ÖZKEM EL ATSIN . CUMA GÜNLERİ BURALADA OLUNKİ Bİ HATAYA EL VERMEYELİM ...kaydirigubbakcemile5
TAKIMIN SORUMLULUGU HEPİMİZİN KIZLAR KAPTAN YADA YARDIMCISININ DEGİL KAPATILIR CEZA ALIRSAK HEPİMİZ ALIRIZ O YÜZDEN SORUMLULUKDA HEPİMİZİN .....
BUNDAN SONRA SIRAYLA LİSTE HAZIRLIYCAZKİ HEPİMİZ ÖGRENELİM ..... OKEYYvereliniortak

BİLMEYEN SORSUN ÖGRENSİN .

TAKIM KAPTANLIGIDA BEDİŞE VERİRKEN NERDEYSE SİLAH DAYAYACAKTIM ALSIN DİYE .kaydirigubbakcemile3ŞİMDİ ONU BU YÜKTEN KURTARIYORUM EGER DEVAM ETMEK İSTERSEDE DEVAM EDEBİLİR GELİNCE BU YÖNDE GÖRÜŞÜNÜ BELİRTİRSE SEVİNİRİM ...Şeniz

O NEKİ MAYTAP . BEN BİLMİYO .:1rolleyes: ayrıca hiç spor modunda degilim ...kaydirigubbakcemile

her noktasına katılıyorum dedigin gibi kaptanlık benım harcım deildi zaten ki hiçbir faydamda olmadı zaten size siz benı kovmayın ben istifa ederim sositososito:roflol:

Evet aebencıĞım cezamız aynen Öyle . Ben takvımde lıstelerı hazırlayacaĞımız haftaları ıŞaretledım takvımıde tam gÖzÜmÜn ÖÜne koydum hergÜn bana gÖz kırpıyorlar unutma unutma dıye....

:1shok::1shok: günaydın bediş .....Şeniz nasıl oldun kıs.

kötüyüm yaa kafamçokkarıştı agzım burnum akıyo cırcırım gecmiyo regl sancısı cok fazla geceden beri kum agrısı yanması var birde gidip çöp konteynırına oturasım var ne bu böle

her noktasına katılıyorum dedigin gibi kaptanlık benım harcım deildi zaten ki hiçbir faydamda olmadı zaten size siz benı kovmayın ben istifa ederim sositososito:roflol:
:roflol::roflol: ay pek bi garip oldu sana kaptanlıgı silah zoruyla vermiştim şimdide istifa et diye silah dayamış gibi mi oldu ne ..:roflol::roflol:bu takımda herkes eşit söz hakkına sahip kaptanda olsa yardımcısıda olsa üyeside olsa . hepimiz bunu biliyoruz . dimi buyrunnnnnnnnna.s.
nazlım tamam canım 4 hafta listeleri hazırlıycaz . bu işi özge cadısıda yaparım demiş . gözümden kaçmadı .:jeyyar:
ama benim bahsettigim bu iş bittikden sonra her hafta sırası gelen takıma gidip haftaya sıra sizde dememiz gerekiyor galiba . bu işde süresiz zannersem . ve bu iş için gönüllü bir üye lazım her hafta takip edecek bu sorumlulugu üztüne alacak ....
ve bu işinde süresi yok galiba ... neyse hallederiz . benim tek tedirgin oldugum yaz boyu ben yokken bu kurallara dikkat etmeniz HEPİNİZİN a.s

kötüyüm yaa kafamçokkarıştı agzım burnum akıyo cırcırım gecmiyo regl sancısı cok fazla geceden beri kum agrısı yanması var birde gidip çöp konteynırına oturasım var ne bu böle
şu kum dökme işi zor ya . bunun için herhangi bişi kullanıyormusun dr. bişi vermedimi ...
en azından bi agrı kesici iç regl agrısına .

daha dur çöpe atılmak için erken .. tete sevecez:ecrin_bebek:

aebenım kıyamamya insan belli bi yaşa noktaya gelyo ama nelerden geciyosun herkezin ayrı ayrı derdi var Rabbim çekemeyecegimiz dertler göstermesin inş.

farkındaysanız ben eskisi gibi net basında deilim akşama ablama ev bakıcam olursa tasınma temizlik yerleşme yine kopacam tam anlamıyla baglanamadan daha önce hiç bu kadar hareketli deildi hayatım hayırlısı olsun bakalım

maytabım gözun aydın canımm

refim maşşallah diyorum başkada bişe demiyorum yuruuuuuu kim tutar senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…